Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Navra-csicska elviszi a balhét - Napi legalja V.

2009.10.12. 14:32 | ZöldMarci | 1 komment

Címkék: orbán fidesz navracsics tibor

Tavasszal Orbán az európai parlamenti kampányban egymillió új munkahely megteremtését nevezte a válságból való kiútnak. Ebből a szavainak még hívő emberek a szavait sajnálatosan félreértők azt gondolták, hogy valóban tíz éven belül egymillió munkahely megteremtését ígéri, hiszen ő a választás esélyese és deklaráltan válságkormányozni akar.

(Balra készül a kerítés 2010-re).

Persze, ahogy közeledik az igazság pillanata úgy egyre inkább belátják, hogy jövendő ellenzékük ugyanúgy számonkérheti őket, amint ők tették, próbálnak az ilyen rózsaszín ígéretekből félreértett tervekből kifarolni. Természetesen Orbán, aki sohasem hazudott, nem vallhatja be, hogy hitegetett félreérthetően fogalmazott. Pont erre találta ki 2006-ban Navracsics Tibort, aki ugyan játssza, hogy van neki egy jobb klikkje, dehát ilyenkor neki kell elvinni az alja balhét. Szóval csak a kezét figyeljék:

"mi nem azt mondjuk, hogy tíz év alatt egymillió új munkahelyet teremtünk, hanem azt, hogy ennyit kell teremteni ill. újrateremteni az ország sikere érdekében, ez a gazdaság fellendülésének alapja."

Hát persze Tibor, ezt mindenki így értette.

(További bizonyítványmagyarázások mindenki Navracsicsától itt.)

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr631445054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása