Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Programajánló: a magyar mátrix

2009.10.05. 21:53 | ZöldMarci | 2 komment

Címkék: fesztivál mátrix egyetem bme kollégium schönherz fényjáték schönhercz kupa

Kedd este 9-től megnézhető a magyar mátrix, amely egyedülálló Európában úgyhogy ha valaki nem tudna elmenni, nézze meg a tavalyit:

Az ötlet és a megvalósítás Európában egyedülálló. Lényege, hogy a 18 emelet magas kollégium egyik falán az ablakok a világítását számítógépesen vezéreljük, és létrehozunk egy 16x13 képpontból álló kijelzőt. Ez már elegendő arra, hogy különböző látványos animációkat lehessen lejátszani, természetesen zenei aláfestéssel. A rendezvény annyira sikeres, hogy minden évben körülbelül 2000 érdeklődőt vonz maga köré. Szóval, akit érdekel, az esemény október 6-án 21 órai kezdettel a Lágymányosi híd budai felüljárójánál van, térképen itt (zavar volt az erőben, ezért a levlistákra kiküldött 20 helyett 21-kor lesz az indítás).

Lelkeseknek és hazafiasoknak még egy videó, a Mennyország Tourist zenéjének megmátrixolása:

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr871430257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása