Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Na most ki áll a Jobbik mögött?

2009.10.01. 12:26 | szocdemman | 3 komment

Címkék: fidesz székesfehérvár debrecen jobbik budafok nagytétény xxii. kerület szabolcs attila

Szánalmasan gyenge bizonyítási kísérlet kezdődött meg a Fideszbe. Minden áron be szeretnék bizonyítani, hogy a Jobbik az az MSZP. Az a Fidesz amelyik megemlékezésein békésen kificcen a tömegben az árpádsáv. Az a Fidesz, ahol Szabolcs Attila Budapest XXII. kerületének polgármestere Fidesz-Jobbik színekben lett polgármester.  De ne menjünk messzire Óbádán, Fejes István, Tolnai Zoltán, és Paulai Antal Fidesz-Jobbik nagycsapatban játszva lett önkormányzati képviselő. És természetesen vidéken is volt nagy összeborulás, -bezony- a királyok városába Székesfehérváron csak 15 képviselő csücsül az önkormányzatban, akik Fidesz-Jobbik duóban indultak, a cívisvárosban Debreceben, egy KDNP-Jobbikos, és Egerben se sok, csak 9 hasonszőrű üldögél (jó mindegyik mellet volt még egy pár támogató szervezet).

Ma bomba hírként hozta a média, hogy a hajdusámsoni Jobbik elnök bizony MSZP tag. A hajdusámsoni MSZP elnöknek meg innen gratulálok, hogy lenyilatkozta, hogy még az, de most már kizárjuk. Ha megnézzük az MSZP alapszabályát 4§ b pontját: „A párt tagja lehet, aki elfogadja a párt alapszabályát, és más magyarországi pártnak nem tagja. 7§ 4. bekezdés c pontja: A helyi szervezet köteles a tagsági viszonyt megszűntetni, és a tag adatai a nyilvántartásból törölni, ha a tag valamely más, Magyarországon bejegyzett párt tagjává válik. Tehát nem tag. No, de most jól bebizonyosodott, hogy igazából minden mögött az MSZP áll.

Ilyet mi is tudunk, ohó de mennyit, nem is egyet. Akkor most sikeresen bebizonyítjuk, hogy igen, a Fidesz áll a Jobbik mögött: nézzünk egy példát. Mondjuk Budapesten. „Mert az elég nagy, hogy komolyan vegyük”. Szóval történt az, hogy Ferencvárosi Fidesz alelnök Farkas Dezső, bizony mára a Jobbikban grundol. Ebből teljesen egyértelműen következik az, hogy a Fidesz áll a jobbik mögött. Hisz helyi erős emberét küldte át oda.(haha) De ezt olyan jól is csinálja, hogy amikor volt ott az időközi választások, bizony a belső infokból felnyomta a Fideszt a választási bizottságnál. Most már mindenki láthatja, hogy a Fidesz áll igazából minden mögött… bla bla… Na ez is pont ugyan olyan harmat gyenge, mint amit a Fidesz bácsik csinálnak, tudom.

 

Valójába számomra az lett világos, hogy a Fidesz beszart a Jobbiktól. A saját csapdájába dőlt bele. Hányszor kérte önöket az MSZP, Gyurcsány Ferenc, Lendvai Ildikó, és még ki tudja ki, hogy határolódjanak el élesen tőlük? Nem most. Hanem akkor, amikor még nem szívta meg magát a "radikal easyrider" párt. Ehelyett mit csináltak a Fidesz bácsik, no mit? Vekkeres tüntetést szervezetek, meg kordont bontottak büszkén is vigyorogva a Kossuth téren. Hát lefagyott az arcokról a mosoly… Ezerszer lekommunistázták az MSZP-t, és most azt hiszik, hogyha lemszpézik a Jobbikot bejön? Tudom, maguknak nehéz lenne szartologatás nélkül, egyszer és világosan kiállni, és azt mondani: „ Barátaim, a Jobbik veszélyes. Az, amit képvisel, az irreális, és nem járható út mert az, az országunkat romba döntené.” Vagy valami ilyesmi, ehelyett megy a porhintés.


Szóval elhiszzük, hogy kellemetlen a valóság. A Jobbik van. És ezt a förmedvényt, bizony az, az orrukig se látunk politika hívta életre, amit képviseltek. Vagy inkább dedópolitika? Nem álunk szoba az MSZP-vel, nem egyeztetünk velük, ők csúnyák, jön a válság, kit érdekel, hazudóssal nem álunk szóba, nem megyünk el 5 pártira, meg a csúnya Napkeltébe. No oszt -ahogy a viccbe is van- jött a csősz, azt mindenkit haza zavart. Csak itt a csősz a nép, az isten adta. És neki elege lett ebből. Kedves Fidesz bácsik, magukból is. Tessék már észrevenni, hogy ezt kéne befejezni, és a Jobbik, mint probléma megszűnne.

És álljon itt egy szégyentáblaként, hol vannak maguknak -Fidesz bácsiknak- az "mszps" Jobbikkal közösen indított képviselőik:

 

 
Település
Név
Fejes István
Pauli Antal
Tolnai Zoltán
Brájer Éva
Dr. Cser-Palkovics András
Csurgai-Horváth József
Dr. Dienesné Fluck Györgyi
Égi Tamás
Fürész István
Gál Péter Pál
Gyóni András
Horváth Miklós Csaba
Orosz István
Östör Annamária
Papp József
Dr. Radics József
Róth Péter
Vargha Tamás János
Dr. Karancsi Jánosné
Bodnár Pál
Csákvári Antal
Császár Zoltán
Deák Boldizsár
Demeter Ervin
Ficzere György
Homa János
Orosz Lászlóné Ibolya
Szeleczki János
Nagy László

  

Ui:

Ha erre azt, mondjátok, hogy most derült ki számotokra, hogy az MSZP álla Jobbik mögött, akkor azzal azt mondjátok, nem vagytok alkalmasak ezt az országot irányítani.
 

 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr861420382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dicsőlovag (törölt) 2009.10.01. 18:20:59

www.indavideo.hu/video/Fidesz_Akol

nem csak hogy ki áll mert az nyilvánvaló de milyen ideológiát képvisel? újabb edelényi megnyilatkozás a fidesz részéről most a sérültek a célpont!

G...G... 2009.10.02. 19:26:57

A szerző először tanuljon meg írni, aztán jegyezze le az elmebeteg gondolatait. Köszi.
süti beállítások módosítása