Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Elégtelen. Leülhetsz.

2009.09.30. 11:20 | szocdemman | 49 komment

Címkék: fidesz societas fidesz ifjúsági tagozat lopper dániel

Magas lóra ült Lopper Dániel

Elégtelen. Leülhetsz.

Magas lóra ült Lopper Dániel – Fidesz ifjúsági tagozati elnök – és komoly csalódást okozott beszűkült látókörű írása után. Igen, sajnos újra bebizonyosodott az a szörnyű gyanúm, hogy a jobboldalon nincs felvételi vizsga, de még csak osztályozás sem. Loppert „professzor úr” érdekes politológiai elemzését olvasva rájöhetünk arra, hogy mi vagyunk a nyuszika: ha van rajtunk sapka, az a baj, ha nincs, akkor meg az.

A vonagáborok és a morvaikrisztinák elterjedését az MSZP-re kenni olyan dilettáns próbálkozás, mint ha egy kommunista párt erősödését a Fideszhez kötnénk. Nonszensz. Jó lenne legalább példákkal alátámasztani azt, amit leírsz, persze könnyű csak dobálózni a korrupció szóval. Legalább annak néztél volna utána, hogy mi történik szervezetünk környékén, mielőtt ostobaságodról tanúbizonyságot téve fröcsögsz a gyűlölettől. Csúsztatások, a tények kiforgatása, beindult újra a Fidesz hazugsággyára és beálltál Te is a szalag mellé. Tizedszer is újra „rugózni” a Che-feszt megrendezésén nem gondolod, hogy ez unalmas már? Olyan sok tévé-, rádió- és nyomtatott sajtóbeli vita volt már ennek kapcsán, hogy túl is beszéltük. Csak sajnos a jobboldal képtelen új gondolatokat, építő jellegű kritikákat megfogalmazni.

Tandíj és utazási kedvezmény, feltetted a szokásos lemezt. Szerinted normális az, ami ma a magyar felsőoktatást jellemzi? Tudnod kell – vagy legalábbis eddig tartottunk annyira, hogy azt reméltük tudod – hogy az oktatási rendszerben minden változtatás eredménye hosszú évek, akár évtizedek múlva mérhető. Ki nyitotta ki szélesre a felsőoktatás kapuit? A magyar felsőoktatás felhígulása, az ennek folyományaként megszerzett diplomák devalválódása valamikor a ’90-es évek végén kezdődött azzal, hogy olyanoknak is megnyíltak a főiskolák-egyetemek kapui, akik csak nagyon nehezen, bukdácsolva tudták azokat elvégezni. Miközben lehet, hogy ezekből a fiatalokból remek szakemberek, szakmunkások váltak volna, míg egy „büfészakon” elvégzett diplomával képtelenek elhelyezkedni a munkaerőpiacon, vagy legalábbis betanított munkásként, takarítóként, árufeltöltőként keresik meg a minimálbért. Álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg hová jutottunk! Lehet ennek a felelősségét a szocialistákra tolni, de nézzél tükörbe és merd azt mondani, hogy a jobboldal nem rontott el semmit?! A tandíj lehet hogy nem népszerű, de ennek elutasításával éppen a tehetséges, hátrányos helyzetű fiataloktól vették el a lehetőséget a tanulástól! Ez kinek a felelőssége? A jegyzet- és lakhatási támogatás nem megszűnt, hanem jelentős része beleolvadt a szociális ösztöndíjkeretbe és a kollégiumi elhelyezés támogatásába. A diákhitel kamatait pedig a piac határozza meg, a válságról – ha téged személy szerint nem is érint - legalább olvastál, ugye!?

Na, ez az igazi szemfényvesztés! A FIDESZ Ifjúsági Tagozatának vezetője azzal nyert felvételt a jobboldali politikai elitbe, hogy lehazaárulózta a Magyar Köztársaság akkori miniszterelnökét. Demokrataként, és gyerekszobában eltöltött gyermekkorral a hátam mögött nem lennék képes ilyenre, bármelyik fideszes politikus is legyen egykor a miniszterelnök. (Az már más kérdés, hogy úgyis Orbán Viktornak fogják hívni, legyen az 2100-ig bármikor…)

A bal- és a jobboldal között sok-sok különbözőség van, de egy nagyon alapvető kirí mind közül: mi kivetjük magunk közül azokat, akik csalásra és lopásra használják a politikát. Sajnos van olyan, hogy korpa közé keveredik a disznó. De mi történik olyankor, ha megtűrik, sőt támogatják az üzletszerű csalást a jobboldalon? Mi van az önkormányzati trükközésekkel, és a több tucat törvénysértéssel és gyanús üggyel? Mi van akkor, ha már nincs korpa, csak disznók vannak?

Nálunk van felvételi. Mi osztályzatokat is adunk. A demokrácia, a többség szava az osztályfőnök. Aki nem felel meg, az megbukik. De nehéz addig értelmes vitát folytatni, míg a jobboldalon nincs más, csak néhány olyan értelmes, jó jegyekkel rendelkező, konstruktív, de halk szavú fiatal, akiket könnyű szerrel elnyom a buta, semmihez sem értő, de hangos többség.

Oroszvári Péter & BP

· 2 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr311417706

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hétköznapi történetek 2009.09.30. 14:08:23

Zsidó ne szavaljon magyar verset olvasom a szegedi inzultus hírét a minap. Lassan szinte már megszokottá válik a korábban elképzelhetetlen, és büszkeséggé a tahóság. De talán mégsem. Nekem erre egy másik eset ugrik be, amit a jó múltkoriban magam látta...

Trackback: De nehéz az iskolatáska 2009.09.30. 13:21:26

  "Egyetért-e ön azzal, hogy az államilag támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetni?" Nem. De ne kelljen mindenkinek.Ha szép időben egykori gimnáziumi osztálytársaimmal már annyira ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rókakígyó 2009.09.30. 12:12:01

örüljetek minden napnak, mert holnap rosszabb lesz. Az az ország, ahol a nép azt csinálja, amit a politikusok sugalmaznak neki réges rég rossz helyzetben van. Gyáva népnek nincs hazája.

Dr.Bio74 2009.09.30. 12:18:36

Az a buta semmihez értő, de hangos többség jelenleg mindenhol ott van. Ennyi.

svenJazz 2009.09.30. 12:20:08

eredeti cikk: www.ifjusagitagozat.hu/Hir.aspx?id=9969E050-E62A-4407-B462-213AFEAB0FD5&category=1

korpa közé keveredik a disznó??? :DDD
helyesen a neve pedig LopperT...
és még te írod, hogy elégtelen, leülhetsz! :)

Gremlin (törölt) 2009.09.30. 12:21:33

Rossz belegondolni mi lesz itt 2010-től.

ősirománszokás 2009.09.30. 12:23:14

"mi kivetjük magunk közül azokat, akik csalásra és lopásra használják a politikát" Arra azért kíváncsi lennék hogy a "mi" jelen esetben kit takar. Mert ha az MSZP-SZDSZ-re vonatkozik akkor röhögőgörcsöt kapok. Te melyik országban élsz? Velejéig korrupt és kontraszelektált társaság. Tény és való hogy a Fidesz is kontraszelektált bunkók gyülekezete, de ezen a téren is sokat tanulhatnak tőletek. Ahol egy Kiszes hülyegyerekből -akinek üzletemberi érdemei abban kimerültek hogy anyósa révén hitelhez jutott akkor amikor más nem- miniszterelnök lesz, ahol egy vadkeleti pit adócsalói vállalkozóból pénzügyminiszter -aki aztán szemébe hazudik egy országnak-, ahol egy állami megrendelésekből meggazdagodott orvosnak se jó képzetlen bunkó gazdasági miniszter lesz, ahol az olyan jolly jokerek mint Draskovics, Szilvásy etc. minden poszt betöltésére alkalmasak. Nem tudom milyen lehet a felvételi nálatok, de arra kiváncsi lennék a fentiek tükrében hogy kik azok akik még ezen is elbuktak.

Ó ez csak a Tomi 2009.09.30. 12:31:02

Nem olvastam el a postot elég volt a főcím...

Szocdemman, ha olyan kurva okos lennél, mint amilyennek hiszed magad, akkor tisztában lennél a válsággal, annak okozóival és a válság társadalomformáló szerepével is, aztán kombinálnád az MSZP cselekedeteivel és rájöhetnél, hogy kurvára hülyeség amit írsz.

Nem baj, lényeg, hogy kapsz az EU-s pénzből 1 milliót a cikkedért, te kis tanácsadó :)

Aston Kanál 2009.09.30. 12:39:43

Annak ellenére, hogy nagyjából egyetértek a cikkel, azért ne merészkedjünk már olyan messzire, hogy "mi kivetjük magunkból...". Ez finoman szólva félrevezető. De ez megy a másik oldalon is. És "korpa közé keveredik a disznó"? Ez mi?
Én nem vagyok jobboldali, de azt mondom, kapjon lehetőséget a Fidesz, meglátjuk mire megy. Ez a hitelét vesztett kormány már mndegy, hogy mit tesz, akkor is csak elutasítást kap, ha jót csinál. Ha a Fidesznek sikerül (amit kétlek), akkor jobb lesz valamivel, ha nem, akkor végre rájönnek, hogy a pénznek nincs pártpreferenciája; az akkor sincs ha a miniszterelnököt Orbán Viktornak hívják. És nem lesz azonnal kolbászból a kerítés. Csak attól félek, hogy megint a vállalkozókat fogják tömni pénzzel (aki szegény minimálbérre bejelentve 15millás kocsival jár haza a 30millás házába, tisztelet a kivételnek, aki rendesen bevallja a jövedelmét), azok kárára, akik kimutatható, rendszeres bérből és fizetésből élnek. Szerintem.

midnight coder 2009.09.30. 12:41:05

A baloldal már nagyon régen csak a szélsőséggel való riogatásból él. Valójában már nagyon régen, kb. Hornék alatt kezdődött ez komolyabban. Azóta létezik egyrészt a jönnek a nácik, tartsuk az előszobában a bőröndöt program, másrészt a törekvés hogy összekössük az aktuális szélsőjobbot a FIDESZ-szel. Az aktuális szélsőjobb persze változik, MIÉP, Báncsfi Diána, Jobbik... a lényeg hogy legyen mivel riogatni. És persze ezek megkapják a ballib médiától a kellő figyelmet is - különben senkit nem érdekelne hogy pár hülye mit csinál.

Aztán nagyjából Öszöd óta a ballibnek már más pozitív üzenete nem is nagyon van: kezeljük a válságot (amit okoztunk) illetve hogy harcolunk a rasszizmus/szélsőségek ellen. Aztán ahogy az átlagpolgárban is tudatosult hogy a válság kezelése finoman szólva nemigen megy az MSZP-nek, közel sem annyira mint az előállítása ment anno, úgy az átlag szoci szavazó amúgy sem túlzott antirasszista meggyőződése is mélyrepülésbe kezdett. Az EP választáson aztán meglepve tapasztalhatták az elvtársak hogy a nyáj egy része bizony átpártolt a patás Jobbik-hoz.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2009.09.30. 12:43:31

Eddig csak szélsőjobboldalon - kuruc és társai - volt az divat, hogy még le se tudják írni annak a nevét helyesen, akibe belekötnek. "Lopper" Dánielt nem ismer a magyar közélet, Loppertet igen. Lám, itt is tetten érhető a szellemi rokonság.

Kettő, azért, mert nevet változtattatok, azért mindenki tudja, hogy ti a Zuschlag-féle új baloldal vagytok, most éppen Societas néven. Úgyhogy csak gratulálni tudok a magas lóhoz, amiről a politikai ellenfelet osztani merészelitek.

Ballagator 2009.09.30. 12:47:54

@Rókakígyó: A kisemberek himnusza:
Vezérpolitikusunk, ki vagy odafenn,
Mondd meg nekünk mit csinálhatunk,
Mit rakhatunk a szánkba (ha fiúk vagyunk faszt ne, dragot meg semmiképpen se),
Mondd meg nekünk, mit gondoljunk a másik emberről,
Kit gyűlöljünk, kinek kívánjuk a halálát.
Mond meg mit kezdjünk magunkkal,
Fogj minket kézen, mert kisgyermekek vagyunk mind,
Hiába elmúltunk 18 évesek.

KCB 2009.09.30. 12:50:50

Nem olvastam a fent hivatkozott cikket, nem is arra reagálok, csak a felvetésre hogy a jobbik megerősödése az MSZP számlájára írható. Ez teljesen egyértelmű, nem csak én hanem politikai elemzők is állítják. (Meglehetősen sok riportot végignéztem az EP választások környékén) Ennek legnyilvánvalóbb jele hogy sok MSZP-s szavazó lett jobbikos. Szóval elégtelen, leülhetsz.

KCB 2009.09.30. 12:54:17

"A bal- és a jobboldal között sok-sok különbözőség van, de egy nagyon alapvető kirí mind közül: mi kivetjük magunk közül azokat, akik csalásra és lopásra használják a politikát."

Na jó, ezt azért te sem hiszed el????

Most amikor ennyi korrupciótól hangos a média, ilyet állítani erős dilettantizmusra utal...
Ugyanolyan korlátolt vagy, mint akiket fikázol...

Benoit 2009.09.30. 12:56:50

Jaj szocdeman, kellett ez neked?

Bizony az mszp, és köre addig játszotta a felszopót a fasiszta faszon, amíg az azt tette amit a fasz ilyenkor szokott. Felállt.

Magatoknak köszönhetitek. ostobák.

Benoit 2009.09.30. 12:59:09

Ja, és Medgyessy tényleg hazaáruló.

egri Fehér 2009.09.30. 13:05:27

1. Loppert Dániel
2. Az MSzP és az SzDSz szarul kormányozza az országot. Pl. sok helyen nem tudja garantálni az állam a magántulajdont. Jön egy szervezet (legális vagy illegális _ilyen_ szempontból mindegy), aki azt mondja, hogy az állam helyett majd szolgáltatok én magántulajdon-védelmet a paramilitáris erőmmel.
Namost, ha a Kormány meg tudná védeni a magántulajdont mindenhol, akkor nem lenne igénye arra az emebereknek, hogy más tegye meg ezt. EZÉRT és ÍGY felelős a szélsőséges előretörésért a kormány. És ez csak egy példa a sok közül.

vivax 2009.09.30. 13:05:49

Ez a kurva fidesz teljesen tönkretette az országot.

Valaki2 2009.09.30. 13:07:14

Kedves jóképességű blogíró!

Szépen sorban: az mszp & szdsz kombináció 8 éves felelőtlen és mondjuk ki, balf@sz politizálása az oka annak, hogy repültök a szemetesbe. Becsaptátok a választóitokat. Osztogattatok egy kis aprót, a többit meg elfosztogattátok, miközben a szavazókat meg hülyének néztétek.

Amikor egy miniszterelnök olyat mer mondani, hogy akinek nem tetszik, annak el lehet menni, amikor a békés tömegbe lövettetek (révész mártirusz, mi? gratulálok kedves szdsz-es politikusok, igazán elvhűek vagytok), amikor magára hagytátok a kisebbséget, és ezzel együtt a többséget is, amikor öngondoskodásról fecsegtek, miközben hihetetlen magas az elvonás, amikor a közbiztonság romokban hever (hány rendőrt támadtak meg az utóbbi időben?), amikor azt meséltétek be a cigányoknak, hogy lopni bizony bocsánatos bűn, pedig egy nagy túrót az, amikor gallyra ment az egészségügy, az oktatás, azzal elárultátok a saját szavazóitokat, de továbbmegyek, a saját szocialista elveiteket árultátok el.

Hogy miért fordultak a keleti megyében az emberek a Jobbikhoz? Nos, talán mert őket nem védi meg senki a megélhetési tolvajoktól, és egyedül a Jobbik és a Gárda az, aki megy és cselekszik. Igen, nem az a gond, hogy cigány, hanem az, hogy ellopja azt, amiért mások egész évben dolgoznak. Ja, hogy 20 ezer forint alatt van, és ezért ma Magyarországon nem jár büntetés?

Ti TÉNYLEG ilyen hülyének nézitek az embereket, hogy ezt elfogadják?

márnyuszi 2009.09.30. 13:08:53

fütyülsz bazmeg és hazudsz!

Benoit 2009.09.30. 13:09:49

@Valaki2: Neki ezt a bejegyzést meg kellett írnia.

soulclipse · http://soulclipse.blog.hu/ 2009.09.30. 13:10:23

A szomorú, hogy ezért a s.arért, te még pénzt is kapsz az elsíbolt milliókból. Többször leírtam, megteszem neked is. Ti tényleg azt gondoljátok, hogy az átlag magyar még mindig olyan hülye mint a renszerváltáskor? Felnött azóta több generáció. A sok hülyeség amit leirtok nem más, mint magatokra fordított fegyver, csak vigyázzatok el ne süljön. Abban az országban melyet tönkre tettetek, egyre több baloldali (ezt értsd nyugodtan szó szerint), bucsúzik így a másiktól: Szebb Jövőt!

Blogger Géza 2009.09.30. 13:10:45

Tetszik, nem tetszik, a vörös körmányzás idején mindig megerősödik a jobbszél. Szegény Kéri László is milyen aggódó tekintettel nézegette a MIÉP 5,5%-át 1998-ban. Most a Jobbik erősdött meg, még ennél is erősebben, logikus, még mélyebb az erkölcsi, gazdasági, politikai válság, Persze az SZDSZ kampánya is sokat segített valószínűleg, amikor tulajdonképp arra bíztatta az embereket, hogy akik ellenük akarnak szavazni, azok szavazzanak a Jobbikra. :) Ennyi óriásplakátot csak az SZDSZ tudott pénzelni, a Jobbik nem.

Benoit 2009.09.30. 13:12:32

Ja, kedves blogíró szocdem. Egyszerűen elképesztő, mennyire nincs fogalmatok, , mennyire nem látjátok, és értitek mi történik ebben az országban.

Ez tragédia egyben, mert ez is vezetett oda, hogy tönretettétek, de most már örülök neki, mert ez a garancia, hogy hosszú időre kivonnak titeket a forgalomból. Mehettek a bányába.

kranführer 2009.09.30. 13:13:08

Ilyen faszkalapok kapnak index címlapot mint ez a posztíró.

phaidros 2009.09.30. 13:14:29

Valószínű bármelyik oldal bármelyik embere, ha a másik oldalról "kap egy egyest", bár úgy csinál, mintha mi se történt volna, belül teljesen összetörik lelkileg. Kemény vagy, posztoló, mint a tavalyi bejgli. :)

Tightend 2009.09.30. 13:14:35

Én tiszta szívből utálom Viktort és a sleppjét (is), de hogy a szocik között csak 1-2 megtévedt disznó legyen az még viccnek is rossz. Na igen, kevésbé böszmék mint a megmondó seggfejek a jobboldalon, de hogy mocskosul nagy szélhámos-tolvaj az a brigád az tuti.

2009.09.30. 13:15:17

"mi kivetjük magunk közül azokat, akik csalásra és lopásra használják a politikát."

Rádszakadó tető híján csodálom hogy nem vág ki a szerver, vagy nem tilt le a proxy.

lopicygaspar 2009.09.30. 13:15:50

lofasz danika nagy karrier elott all.
barna mar a nyelve, jovore kepviselo is lehet.
viktorbacsi megigerte neki..

phaidros 2009.09.30. 13:16:40

Most nézem, Piroslap, csaknek MSZP ifjúsági tagozat? Posztíró, mennyire ismerted Zuschlag-ot? Egész közelről? Most már kivetettétek magatok közük? És azokat is, akikre vallottak a tárgyalás során? :)

phaidros 2009.09.30. 13:17:51

@Blogger Géza: az a tábla igazi öngól volt valóban, csak néztem, mint a moziban.

Páneurópai Harci Kos 2009.09.30. 13:19:17

Hmm, egynémely kedves hozzászóló elfelejti, hogy Fidesz szinekben is meg a lenyúlás, és amikor jő OV akkor ugyanugy lesznek politikai mutyik.
Kaya Ibrahim mesélhetne:)

Páneurópai Harci Kos 2009.09.30. 13:21:08

És ugy vagyok vele, hogy inkább 1000 szer OV mint a jobbikos nácik közül bárki.

phaidros 2009.09.30. 13:21:20

@Páneurópai Harci Kos: tényleg, írja még a 168 óra, hogy hány napja nem tudjuk ezt meg azt, vagy azóta már a Hankook köztes offshore telekvásárlói átvették a helyet? :)

Egyébként persze, szar a Fidesz, ebben a posztban az a vicces pont, hogy az egyik szardarab mondja a másikról, hogy "de az büdösebb".

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2009.09.30. 13:21:44

Én erre a blogra mondom hogy Apa, kezdődik!
(meg a többi ajvékoló kóristára)

2009.09.30. 13:23:32

"A bal- és a jobboldal között sok-sok különbözőség van, de egy nagyon alapvető kirí mind közül: mi kivetjük magunk közül azokat, akik csalásra és lopásra használják a politikát."

Ez már nem is LOL , hanem PETALOL!!!!!!! :-)))))

Egyébként szólnék, hogy a felsőoktatás expanziója már a 90-es évek elején elindult, és nem köthető (csak) az gonosz zorbánkormányhoz. Ha írsz valamiről, nem árt tisztában lenni a tényekkel.

Rwindx 2009.09.30. 13:23:40

Délelőtt átfutottam a híreket:

benedek fülöp államtitkár, azzal védekezik hogy azért nem csencselhettek állami földekkel, mert a hangszalag amiről egyértelműen kiderül az ő hangjával, nem jogszerűen lett rögzítve.
index.hu/belfold/2009/09/30/hangfelvetel_bizonyitja_az_allami_fold_atjatszasat/

szilvásynén keresztül megint miliárdokat baszunk el egy értelmetlen dologral konkrétan az ms office 2007 bevezetésével, ugyanis egyrészről technikailag nem indokolható a csere, másrészről az egész EU rajtunk kívül elhajtotta az ms-t a halál farkára az office-ával.
index.hu/belfold/2009/09/30/a_sporolas_nagy_ervagas_lenne_az_allam_bevasarlo_cegenek/

Azt hittem az ébredésem óta eltelt kb 4 sűrű óra után a kommerek semmivel nem tudnak meglepni vagy felháborítani.

Akkor idejön ez a pöcs, akinek a logikai képességei korlátoznák abban hogy felmérje a társadalom hangulatának vagy eltolódásainak okait és jelentőségeit. De ezt azért nem állítom mert rögtön kiderül hogy reflexből hazudik amikor azt állítja "mi kivetjük magunk közül azokat, akik csalásra és lopásra használják a politikát."
Érdekes mennyi példát tudnék sorolni csak az utóbbi pár hónapból is ami ezt cáfolja. Az elvtársak még akkor is lelkesen csontig nyalnak egymás szaros seggébe amikor már színpadon kell csinálniuk, reflektorfényben.

Most hallom először Loppert Dávid nevét, de örülök hogy más is van, aki tőlem függetlenül ugyanarra a következtetésre jut a szélsőségek megerősödésének okán. Mondjuk nehéz nem lehetett.

Ja egyébként tényleg beszélj hogy van a fib könyvelése? Még mindig rátok mászik az APEH, mi vagy van aki elrendezze a szálakat? 5 év barátom, 5 év az elévülés, akkor is ha felbomlatok és más néven újraalakultok.

Egyébként ha vitát hiányolnátok, akkor jegyezz meg valamit, sem nácival sem kommunistával nem vitatkozunk elvekről, ahogy sem tolvajjal, rablóval nem vitatkozunk törvényekről.
Szocdem mi? Marha.

mikusz 2009.09.30. 13:29:00

Mondjuk nekem már évek óta feltűnt, hogy mindegyik fideszes alattvaló Orbáni fordulatokkal beszél, sőt még a hanghordozásuk is ugyanolyan. Szánalmas, nem tudom miért nem állítanak ki egy normális embert, még az is lehet hogy rájuk szavaznék.
Egyébként ez a cikk pont olyan, mintha a jobboldal írta volna.
Szerintem ők is írták.

vivax 2009.09.30. 13:29:01

még jó hogy címlap, a sok balfasz már hörög is;)

Netuddki. 2009.09.30. 13:31:33

"A vonagáborok és a morvaikrisztinák elterjedését az MSZP-re kenni olyan dilettáns próbálkozás..."

Igen az. Csak az MSZP-re kenni. Vastagon benne van az összes politikus és mindaz amit csináltak, és az is amit nem.

2009.09.30. 13:36:16

Azért arra kíváncsi voltam, hogy ez a "piroslap-blog" vajon hivatalos, megrendelt kommunikációs csatornának, publicisztikai felületnek, vagy simán valaki borgőzös véleményének a világba kukorékolásának számít... úgyhogy rágoogoltam. Azt hiszem nem kell kommentálni.

mszp.hu/tagok/oroszvari-peter

Inquisitor 2009.09.30. 13:38:23

"mi kivetjük magunk közül azokat, akik csalásra és lopásra használják a politikát"

Ennek a leírásához Részetekről azért kell, hogy legyen némi bőr a képeden.

Gratulálok amúgy az arrogáns, tartalmi és nyelvtani hibáktól hemzsegő fröcsögéshez, semmivel nem vagytok jobbak, mint a "másik" oldal.

soulclipse · http://soulclipse.blog.hu/ 2009.09.30. 13:44:55

Hát a képét elnézve, van is rajta bőr rendesen

perdi 2009.09.30. 13:46:41

Hurrá egy tőröl vágott komcsi,te véletlen nem bolgár györgy kisinasa vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bastian 2009.09.30. 13:50:15

Ha kivetnék maguk közül a tolvajokat, akkor ott bizony nem maradna senki. Minél nagyobb gazember valaki, annál feljebb "bukik". Maradjunk ebben.

Sajnos az a helyzet, hogy az ország vezetőit "lehazaárulózni", jelenleg nem lehetőség, hanem kötelesség!
Aki pedig azt mondja, hogy maradjanak, az szintén az!

Valaki2 2009.09.30. 15:32:07

@Benoit: Tudom én, hogy ez is egy semmihez nem értő megélhetési politikus palánta, de már annyira elegem van az ilyenekből ...

Papagena 2009.09.30. 15:32:50

A szélsőjobb izmosodása csakis és kizárólag az MSZP-SZDSZ-nek jó. Az MSZP-SZDSZ kormányok idején mindig megerősödnek, óriási média-reklámot kapnak és ráadásul az MSZP utalt ki 25 milliót Vona Gáboréknak. A kormány engedélyezi a létüket, a felvonulásaikat, aztán ugyanez a kormány elmegy ellenük tüntetni. Mintha nem ők lennének hatalmon. A szélsőjobbot csakis az MSzP-SZDSZ támogatja. Nélkülük létre sem tudnának jönni a szervezeteik. Három légy egy csapásra: félelemkeltés, ürügy az erőszakra és rá lehet kenni a Fideszre. Régi trükk.

Valaki2 2009.09.30. 17:36:27

@Papagena: MSZP kiutalt a Jobbik egy alapitványának 25 milliót. Nos, nézzük csak. Szerinted tényleg ennyire hülyék lennének, hogy a Magyar Közlönybe olvasható módon tolnának egy "általuk létrehozott" pártnak pénzt?

Amatőrök ezek, de nem ennyire.

"Novák Előd közlése szerint valójában egyetlen jobbikosnak sincs köze a Magyar Igazságért, a Jobb Magyarországért Alapítványhoz, azt Csurka István és köre hozta létre, a Jobbik vezetőinek és tagjainak tudta nélkül. Az állami támogatás eleve nem kormányzati adomány, hiszen az Alkotmánybíróság kötelezte az Országgyűlést törvénymódosításra, amely alapján a legutóbbi parlamenti választáson 1 százalék feletti eredményt elérő pártoknak is juttatni kell a pártalapítványoknak elkülönített költségvetési keretösszegből - írta közleményében Novák Előd. A 25 millióból tehát egyetlen forint sem jutott a Jobbikhoz, amely a párt szimpatizánsainak adományaiból működött eddig is - közölte."

Valaki2 2009.09.30. 17:40:46

"A kormány engedélyezi a létüket, a felvonulásaikat, aztán ugyanez a kormány elmegy ellenük tüntetni. Mintha nem ők lennének hatalmon"

Illetve ez. Basszus, nem a szocializmusban élünk! Megtesznek ezek mindent, hogy ott tegyenek keresztbe a Jobbiknak, ahol csak tudnak, csak ez azért egy demokráciában nem ilyen egyszerű.... szerencsére...

Metal Warrior · http://ordogvilla.blog.hu/ 2009.09.30. 18:57:08

Loppert és a hozzá hasonló okostojások garantálják még sokáig, hogy semmiképpen ne szavazzak a fideszre... :D
süti beállítások módosítása