Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Betámadott igazgató

2009.09.29. 12:40 | szocdemman | Szólj hozzá!

Címkék: szélsőségek horvath csaba iskola igazgató

Horváth Csaba, főpolgármester-helyettes közleménye  

Megdöbbenve értesültem arról, hogy az egyik fővárosi fenntartású középiskolánk igazgatója szélsőséges politikai csoportok és internetes sajtóorgánumok hatására, antiszemita jellegű mocskolódások és fenyegetések céltáblájává vált.

Elfogadhatatlannak tartom, hogy pedagógusainkat egyre több atrocitás éri. Az oktatásért felelős főpolgármester-helyettesként fel fogok lépni minden egyes esetben, amikor pedagógust bántalmaznak vagy fenyegetnek.

A fővárosi önkormányzat nevében elítélem, és minden rendelkezésemre álló eszközzel fellépek iskolánk igazgatójának és tanárainak védelme érdekében! Az iskola igazgatójának és tanári karának minden segítséget megadok, hogy kezelni tudják ezt a példa nélküli helyzetet.

A fővárosi önkormányzat nevében mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a hatóságok indítsanak nyomozást a halálos fenyegetéseket, közösség elleni izgatást és holokauszt tagadást tartalmazó e-mailek és internetes tartalmak terjesztése ellen.

Senki nem veheti magának a bátorságot, hogy bárkit, különösen egy pedagógust, egy fővárosi intézmény elismert vezetőjét, ilyen módon sértegessen, fenyegessen! Eltökélt szándékom, hogy megálljt parancsoljak az iskoláinkban a fiatalok körében egyre elterjedtebb antiszemita és rasszista, szélsőséges nézeteknek. A budapesti iskolákban nincs keresnivalójuk a szélsőjobboldali csoportok, pártok társadalmunkat mérgező eszméinek!

A jog és a biztonság nem jobb- és baloldal kérdése. Nem engedhetjük meg, hogy a jóérzésű többség ellenében egy gonosz, emberellenes szándékú kisebbség aljas céljai elérése érdekében ismét magához ragadja a hatalmat!

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr701415327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása