Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Polgári "apakezdődik" az MTV-ben

2009.09.27. 11:37 | szocdemman | 1 komment

Címkék: mtv fidesz m1 naptv gyárfás tamás nap kelte magyar televizió

 Kedves Fidesz Fiuk Bácsik!


Gondoltam, írok egy rövid kis emlékeztetőt, hogy Önök 2002-ben elveszették a választásokat. Azért mert gusztustalan és bicskanyitogató módszerek történtek meg a kormányzásuk alatt. Én azt nem tudom, de igazából pont nem is érdekel, hogy hány százalékban Orbán Viktor felelősége ez vagy egyáltalán kié. Nem vagyok oknyomozó, mint ahogy a legtöbb ember sem az, ezen a hatalmas ugaron.
Ahogy közeledünk a 2010-es választások felé, némi mementóként segítenek nekünk felidézni, hogy bizony maguk nem változtak. Maguknak a Tv kell, ha jól érezzük. Méghozzá az MTV. Remek kis derék újságírók tárgyilagos hada szocializálódót a hírtv-ben. Bárkit képesek lejáratni, mindegy az, hogy ki fia borja (fideszes fiának nincs borja, te buta). A terep munkálatokat -úgye- megkezdték, szépen kisöpörjük a köztévé minden szociaparacsinak látszó képződményét a rendszerből. Az Ön szemüket már régóta szúrta a Naptv. Amikor kormányon voltak, akkor már száműzték az M1 legnézettebb műsorát a „bármely csak ne ide” csatornára. Kormányváltás után a Nap csodálatos produkció -mint Napoleon az Oroszfennsík felé- Gyárfás elvtárs vezetésével reményektől diadal ittasan foglalhatta el a reggeli műsorsáv teljes szegmensét a királyi tv-ben. Szúrta az a Fidesz bácsik szemét- tudom.
Főként 2006 után, amikor is nem jött be a 14. havi nyugdíj. S Orbán Viktor az maradat ami, az ellenzék vezére. És jött az újabb csel, a zseniális, hogy nem megyünk mi a NapTV-be, hisz ott kérdeznek tőlünk, és az nem jó, nem olyan mint a mi Hírtévénk. Következetesen: Tarlós bácsin kívül- azóta- egy fideszes sem jelent meg eme produkcióba.


Akinek a reggeli Fidesz igénye megvolt az átkapcsolt a Hírtv-re, vagy ha nem volt Hírtv lement az első szittyakocsmába, hogy kevertje mellé olcsó kávé gyanánt beverjen egy kis narancsideológiát.

 Ma reggel megint nincs Napkelte. No még mielőtt azt hiszi valaki, hogy különösebb hiányérzetem lenne téved. Ritka ocsmány és színvonaltalan lett ez a műsor. Olyan szoci szagú, mindegy hogy milyen csak ki legyen pipálva. Nem a minőség a lényeg. Meg LendvaiLampertSzekeresMesterháziKoka szoclibsiknek ez is jó, nem?

 Tény, hogy szemmel látható fejlesztés 2006-óta nem nagyon történt az Angol utcában. Baloldaliként még meg is sértődhetnék Gyárfásra, hogy a szocikat egy médiadisznólba tereli, való igaz hogy Ők nem polgárok. De többet ártott a szociknak a Naptv-s reggel mintha a zserbóba kávéztak volna tovább Megyóval. Aztán szept 25.én reggel ezt a kuplerájt bezárták Ohho de hogy. Már már a legszebb Orbán-Torgyán polgár kormányi időket idéző gecciséggel. Ennek is van egy módja, hogy lehet ezt normálisan megtenni. Mert ugye ebből a szarból nem csak a nemzet Tamása élt meg. Hanem vannak ott operatőrök, vágók, világosítók mérnökök. Ezeknek van egy családja. Akik ha nincs műsor, nem fognak fizetést kapni. Jó –nyilván- erre senki nem gondolt de elkalandoztam, nem is lényeg, ne is törődjünk ezzel, (narancsék nem is szoktak).
Szóval nem úgy kell ezt csinálni, hogy érvényes szerződést egy nappal előtte felmondok. Mert ez kibaszás. Fel lehet mondani azt a szerződést, de mondjuk nem 25-érül 26.-ára, hanem mondjuk 1 vagy 2 vagy 3 hónap mullvára. Vagy meg lehet mondani a Gyárfás gyereknek, hogy ocsmány a műsorod vizuális képe, ha nem csinálsz olyat mint amilyen az "ertéelé" akkor kénytelenek leszünk szerződést bontani. Vagy a legkulturáltabb, már már illuziósárkányként lebeg csak "konzervatív-keresztény-ősmagyar" közéletünkbe és, erre senki nem is gondol: amikor lejár a szerződés nem hosszabbítom meg. De szerencse mindig vannak mindenütt csaholó őstudorok, akik pontosan tudják, vagy hát sejtik, hogy 2010-ben bizony nyerni fog a fidesz, és tesznek neki egy látványos mélybeható seggnyalást, jelezvén: főnök én veled vagyok. Vele hát… bár ők is jobban járnának lehet, hogy ha … de mindegy az állás nekik -tudorfiknak- megmarad. A politikai alapon szerveződő takarítás- boszorkányszoci üldözés- eme látványos nyitánnyal elkezdődőt. A 20 éves Napkelte -akár hogy is- de szebb véget érdemelt volna.

De ha jól látom az MTV lebontása is elkezdődőt ezzel… hajrá bácsik!

szocdemman

Ui: Aki érti ezt, hogy miért kell így csinálni, írja már meg nekem!!!

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr591410242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venator 2009.09.28. 23:40:48

"lement az első szittyakocsmába, hogy kevertje mellé olcsó kávé gyanánt beverjen egy kis narancsideológiát."

Ez annyira szar, hogy már bájos. Nagyjából ennyire érted a körülötted zajló világot.
süti beállítások módosítása