Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Elindult Tarlós kampánya?

2009.09.10. 20:05 | szocdemman | Szólj hozzá!

Címkék: budapest mszp bkv tarlós istván bajnai gordon molnár zsolt

Nincs bal vagy jobboldali busz és villamos, csak működő, a városban élőket szolgáló közösségi közlekedés

Tarlós István mai nyilatkozatából kiderül, hogy ő minden megoldásra képes egy újabb problémát találni. Horváth Csaba főpolgármester-helyettes mai tárgyalása Molnár Csaba Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszterrel és Oszkó Péter pénzügyminiszterrel a BKV helyzetének a megoldásáról szólt, nem a fölösleges és üres demagógiáról. Ez a megbeszélés a BKV helyzetének megoldását szolgáló kormányzati tárgyalás első lépése volt, amely egyben előkészítette a Bajnai Gordon miniszterelnökkel való egyeztetést.



Különös, hogy Tarlós és a Fidesz annak ellenére, hogy az utóbbi napokban még maga is az együttműködés fontosságát hangsúlyozta, és a BKV felügyelőbizottsági elnöki tisztségének elfogadásáról nyilatkozott, mára mégis inkább az évek óta folytatott megosztó, minden támadó és tagadó politika mellett döntött.

Pedig Tarlós és a Fidesz jobban tennék, ha nem népszerűségvadász demagóg kijelentésekkel járulnának hozzá a főváros életéhez, hanem a választók által rájuk ruházott ellenzéki felelősséggel élve előállnának saját javaslataikkal, érdemi felvetésekkel, és az ellenzéki szerepnek megfelelően konstruktívan támogatnák Budapest közösségi feladatainak ellátását.

Mert vitatkozni és vádaskodni könnyű és bármikor lehet, de nincs bal vagy jobboldali busz és villamos, csak működő, a városban élőket szolgáló közösségi közlekedés. Horváth Csaba és az MSZP ezért dolgozik, ezt ajánljuk Tarlós úrnak is.

Dr. Molnár Zsolt
(mszp.hu)

 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr811373684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása