Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Miért nem ér szart sem a tüntetgetés?!

2016.02.13. 12:18 | Brendel Mátyás | 45 komment

2247210_c58edf93f9bba227677451029b7fd058_x.jpg

Persze nem azt mondom, hogy a tüntetés általában, sehol a világon, semmikor nem ér semmit. Csak Magyarországon, és most nem. Azért, mert ez egy ilyen hülye ország. Orbán és bandája nem fél semmitől, csak attól, ha megbuknak a legközelebbi választáson. A jelenben nem félnek semmitől, csak, ha a közvélemény-kutatóknál nem a Fidesz vezet, vagy, ha egy időközi választáson bukik a Fideszes jelölt. Ettől is csak azért félnek, mert a választásokon való bukás rémét vetíti előre. Egyébként viszont ez a maffia kormány mindent leszar.

Egy normális országban ha kimegy százezer ember tüntetni, akkor az emberek elgondolkodnak, és lesz pár ember, aki azt mondja: "igazuk van, nem szavazok a kormánypártra". És ha sok ilyen tüntetés van, és igazuk van, akkor a kormány lassan sok szavazót veszít. Ezért normális országban az ilyen tüntetések jelzések, és a kormány figyel rájuk, próbál érdemben egyezkedni velük.

De nagyon sok magyar szavazó hülye.

1) Hülye az a szavazó, aki azt mondja, hogy "nem érdekel, hogy a kormány hülyét nevel a gyerekemből, mert én is hülye vagyok, ne legyen már a fiam okosabb, és egyébként is az a fontos, hogy a szír menekültek nincsenek az országban". Ez nem fogja fel, hogy az országot nem az teszi tönkre, hogy jön pár ezer vagy tízezer szír menekült, hanem az, hogy az oktatás és az egészségügy elrohad, hogy nincs érdemi befektetés, hogy Magyarország az EU segélyeken tengődik, és a kormány azt is ellopja. De ezt ő nem fogja fel, ő a Fideszre szavaz (vagy a Jobbikra).

2) Hülye az a szavazó is, amelyik nem szavaz a Fideszre, de a demokratikus ellenzékre sem, mert azt mondja, "az sem jobb". Hülye, mert a demokratikus ellenzék jobb. És ha a nemtörődöm szavazó nem szavaz a kisebbik rosszra, akkor az 1) pontban említett hülyék a nagyobbik rosszat emelik kormányra.

3) De még akkor is hülye a szavazó, ha azt vesszük, hogy szerinte az ellenzék és a kormány ugyanolyan. Ugyanis, mint mondtam, a Fidesz csak a bukástól fél. Ha a szavazók arra nem hajlandóak, hogy a Fidesz helyett másik pártra szavazzanak, akkor ezek biztonságban érzik magukat, és több geciséget követnek el. Csak azért érdemes a másik pártra szavazni, hogy a geciségnek némi gátat szabjunk. Csak ezért is. Mivel sok hülye szavazó ilyen egyszerű dolgot sem fog fel, kifejtem:

Tegyük fel, hogy a 2017-et írunk! A Fidesz van kormányon. Tegyük fel azt is, hogy el lehet lopni százmilliárd forintot, de tegyük fel, hogy ezt nem lehet médiabotrány nélkül ellopni. Na most nézzünk meg két különböző esetet:

A) A jelenlegi realitás a hülye szavazókkal. A Fidesz szívbaj nélkül ellopja a százmillió forintot, mert a közvélemény-kutatóknál toronymagasan vezetnek, és eddig is loptak, eddig sem lett baj belőle. Aztán, amikor elkezdik a lopást, és a médiában botrány lesz belőle, akkor sem esik a népszerűségük. Tehát sűrű migránsozgatás közben tovább lopnak.

B) Az a helyzet, amely egy normálisabb országban lenne: Fidesz csak 20 százalékon áll, durvára össze kell szedniük magukat ahhoz, hogy nyerjenek, mert az MSZP, DK, Együtt, PM, LMP (a neked tetsző összetételben) szintén 20 százalékon áll. A Fidesz népszerűsége azért ilyen alacsony, mert eddig is loptak, minden egyes lopásos ügyben esett 5 százalékot a népszerűségük, mivel a szavazók nem mind olyan hülyék, mint a jelenlegi valóságban. Ebben az esetben a Fidesz vélhetően vigyázna azzal, hogy ellopja azt a 100 milliót. Még normálisabb országban persze a Fideszt már 2014-ben megbüntették volna. Igazán intelligens országban meg egy ilyen paraszt rablóbandának esélye sem volna a választáson.

Mivel Magyarországon a B verzió nem működik, ezért a tüntetés szart sem ér. A Fidesz nem fél tőle, mert nem csökken a támogatottsága. A Milla tüntetések óta vagy egy tucat esetben volt már Magyarországon  sok tízezres tüntetés. Az egyetlen tüntetés, amelyik elért valamit, az az internetadó elleni tüntetés volt. Az talán azért, mert annyira hirtelen, annyira óriási tüntetés jött össze. De azóta már ez sem jön össze, és a Fidesz megtanulta: akár minden héten tüntethet pár ezer ember a Kossuth téren, le sem szarják, ezért szart sem ér.

El lehet  mondani, hogy ez a maffia kormány lop, csal, hazudik, hülye, urizál, és ezzel tönkreteszi az országot. El lehet mondani ezt még sok tucatszor, lehet ragozni így vagy úgy, de fokozni ezt már nem lehet. Legfeljebb a sok századik geciséget lehet sorolni. Aki ezt eddig nem értette meg, mert hülye, az nem érti meg. Aki megérti, az már megértette. Még egyszer elmondani egy pár ezres tüntetésen szart sem ér. Persze, elmondják az emberek a panaszaikat, viccelnek, morgolódnak, szerepelnek. No de ebből nem lesz változás. "Majd megunják, és hazamennek."

Mi az, ami ér valamit?! Fent van a képen. A taxisok, akik sokkal kevesebben vannak, mint a tanárok, azok el tudtak érni a kormánynál valamit. Hogy mivel érték el?! Azzal, hogy nem csak tüntettek. A sztrájktól, a szabotázstól, attól még fél a kormány, mert durva következményei lehetnek.

A kormány állandóan azt kommunikálja, hogy a tanárok ne balhézzanak. Ez pedig elárulja őket: a balhézás az az egyetlen dolog, amitől félnek. Igenis, pont, hogy balhézni kell!

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr138386600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jajdehülyevagyok 2016.02.13. 16:24:29

Jó voln, ha szerzőnk megtapasztalná testközelből a közel-keleti szeretetet. :)

prognosys 2016.02.13. 17:06:58

"Csak azért érdemes a másik pártra szavazni, hogy a geciségnek némi gátat szabjunk."

Magyarországon ennek semmi sem szab gátat. Egy kormányváltással csak az arcok cserélődnek, de a rendszer, a módszer jobb esetben ilyen marad, rosszabb esetben még rontanak rajta...nincs miért elmenni szavazni!

Egy "hülye" szavazó

program készítő 2016.02.13. 17:36:00

Amennyiben 9 pártból áll akire lehet szavazni-inkább legyek hülye,mint ilyenekre szavazzak.Mindezt azért mert a Való Világon felnőtt Újságírónak nevezett valamik Ezeket a pártokat istenítik a közvéleménybutítókkal együtt.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.13. 17:51:58

@jajdehülyevagyok: jajdehülyevagy! több közel-keleti munkatársam van, mint amennyit te összesen ismersz.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.13. 17:58:20

@prognosys: te tényleg hülye vagy.

figyusz, elmondom.

tegyük fel, hogy a 2017-et írunk. a Fidesz van kormányon. na most tegyük fel, hogy el lehet lopni százmilliárd forintot, de tegyük fel, hogy ezt nem lehet médiabotrány nélkül ellopni. na most nézzünk meg 2 különböző esetet:

A) a Fidesz szívbaj nélkül ellopja a százmillió forintot, mert a közvélemény-kutatóknál toronymagasan vezetnek, és eddig is loptak, eddig sem lett baj belőle. aztán, amikor elkezdik a lopást, és a médiában botrány lesz belőle, akkor sem esik a népszerűségük. tehát sűrű migránsozgatás közben tovább lopnak.

B) a Fidesz csak 20 százalékon áll, kurvára össze kell szedniük magukat ahhoz, hogy nyerjenek, mert az MSZP, DK, Együtt, PM, LMP (a neked tetsző összetételben) szintén 20 százalékon áll. a Fidesz népszerűsége azért csökkent, mert eddig is loptak, minden egyes lopásos ügyben esett 5 százalékot.

szerinted B esetben a Fidesz tovább lop?! szerintem nem. tehát ez az előnye annak, amikor van ellenzék, és a szavazók nem hülyék.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.13. 17:59:05

@program készítő: hülye vagy, meg is érdemled a következményeit. remélem, tőled lop a Viktor a legtöbbet.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.13. 18:08:12

@jajdehülyevagyok: de most egyébként komolyan, neked továbbra sem az a gondod, hogy az oktatásból egyre hülyébb gyerekek fognak kijönni, hanem olyan fiktív dolgok, mint, hogy mi lenne, ha találkoznék közel-keletiekkel, amire már elmondtam, hogy ismerek közel-keletieket. és persze vannak közöttük is bizonyára bűnözők, meg a magyarok között is. én szerencsére sem magyar, sem közel-keleti bűnözők között nem forgolódok. magyar bűnözőkkel viszont sajnos rossz esetben lehet dolgom. konkrétan magyar nácik már fenyegettek, közel-keleti ember még nem. de úgy egyébként ennek a kérdésnek kurvára semmi relevanciája nincs. ellentétben az oktatással. te viszont vagy olyan hülye, hogy mégis ezzel foglalkozol.

miért nem foglalkozol inkább azzal, hogy mi lesz, ha támadnak a Marslakók?!:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.13. 18:10:31

@program készítő: egyébként ismersz olyan pártot, amelyet az újságírók nem istenítenek, és jobbak ennél?! mert kötve hiszem, hogy lenne ilyen. szerintem a magyar pártok tökéletesen megfelelnek az átlagos magyar szellemi szintnek. a tiednek is.

prognosys 2016.02.13. 18:17:21

@Brendel Mátyás: Kedves Mátyás! Igazán megtisztelsz...annyian hülyéztek már le, hogy már csak nevetni tudok :) Az a helyzet, hogy egy röpke évtizedig én is hittem abban, hogy a politikai rendszer jobbra fordítható Magyarországon. Ezért az eszméért én sok időt áldoztam. Sokat a semmiért! Egy akkoriban feltörekvő - épp annak az egy parlamenti ellenzéknek voltam tagja, amelyről soha senki nem akart még csak tudomást sem venni. Belső felépítése a számomra elképzelhető legdemokratikusabb volt: hallgattak rám, adtak a véleményemre, közös gondolkozás volt a jellemző rá. Ugyanakkor a még ki nem alakult polgárosodás miatt permanens klikkesedés ütötte fel a fejét időről időre, ami ártott a hatékonyságnak és inkább a széthúzás vett rajta erőt.

Aztán a 2014-es választások alkalmával minden megváltozott: párttagként hirtelen egy régi hierarchikus diktatúra legalján találtam magam, ahol úgy gondolták, hogy nem számít, mit gondolok. Amíg párttag vagyok, addig azt vagyok köteles csinálni, amit mondanak. Én ezt megköszöntem, ugyanis ilyenből én nem kérek.

Sajnos a farkastörvények mindenhol felülírják a közös gondolkodás és a józan ész által elért eredményeket és végkifejletként marad a csalás, lopás, hazugság, falazás. Nálunk ez a politika valódi arca, függetlenül attól, hogy épp melyik párt készül kormányra. Aki nem ezt csinálja, bedarálják és kész...

Szóval csak azért nem érdemes elmenni szavazni (időt pocsékolni), hogy ne Orbán Viktor klientúrája lopjon csaljon hazudjon, hanem valaki más...

Erről volt egyébként egy régi Hofi vicc is (ami nem vicc), hanem inkább önbeteljesítő jóslat

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.13. 20:55:42

@prognosys:

te a 2) és 3) típusú hülye vagy. Semmi olyat nem írtál, ami azt cáfolná, mit leírtam. Az, hogy egy fél oldalt mellébeszélsz, jelzi, hogy valóban hülye vagy. Sajnállak. Csak röhögni tudok rajtad.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.13. 21:02:31

@prognosys: de komolyan, ha neked a 2002-2008-as időszak ugyanolyan rossz volt, mint a mostani, akkor fordulj elmeorvosodhoz!

hol a jó büdös kurva anyádban lopott el tőled az a kormány több százezer vagy milliós szintű magánnyugdíjpénztári megtakarítást?! bármit is tett aza kormány, hol van az a nyugdíj-Einstandhoz képest?! sok-sok nagyságrendbeli különbség van.

2016.02.13. 22:54:35

@Brendel Mátyás: Húzd már vissza az agyaraidat Brendel!
Unom már én, is hogy te folyamatosan mindenhol és mindenkit hülyézel. Ha nem lennél te magad a legnagyobb hülye, akkor nem hülyéznél folyton másokat.
De te nem csak hülye vagy, hanem még mellette egy igazi vadbarom is!
Faszkivanmárveled!
Buzi!

2016.02.13. 22:57:57

@Brendel Mátyás: sok-sok nagyságrendbeli különbség van.

Válasz erre;

Na ebből is szépen lejön, hogy mekkora HÜLYE vagy ecsém!
Mert mitől is kisebb súlyú bűn az szerinted te HÜLYE, ha valaki 10 milliárdot lopott a 100 milliárd helyett?
HÜLYE VAGY?

Unalmas ez a blog 2016.02.14. 01:30:59

A magyarok hülyék, de Matyi, a kiválasztott nép tagja olyan okos, hogy még a segge helyén is a feje van. Kár, hogy a reprezentatív minta fogalmát képtelen volt megérteni.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.14. 01:53:33

@Diorella Queen: "Ha nem lennél te magad a legnagyobb hülye, akkor nem hülyéznél folyton másokat."

Ezt a bugyutaságot melyik ápolód mondta neked?!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.14. 02:03:10

@Diorella Queen: "Mert mitől is kisebb súlyú bűn az szerinted te HÜLYE, ha valaki 10 milliárdot lopott a 100 milliárd helyett?"

1) Szerintem egész pontosan tizedannyi súlyú bűn.
2) Na most a büntetés kiszabása ugyan nem lineáris, de a btk különbséget tesz aszerint, hogy mekkora összegről van szó. És 50 milliónál pont van egy határ.

batki.info/index.php/uj-btk-buncselekmenyi-ertekhatar-valtozasok/

EPIC FAIL, hülyegyerek, epic fail

3) De ráadásul itt nem egyes emberekről van szó, hanem kormányidőszakokról. Miközben azt, akit a bíróság konkrétan elítél, azt elítéli, a kormányok és pártok megítéléséről van szó. Itt meg aztán pláne számít, hogy egy kormányban éppen hányan lopnak, és mennyit. Mert itt nem az a kérdés, hogy aki lop, azt lecsukják-e, hanem az, hogy melyik pártra szavazzunk. És olyan párt nincs, amelyben kizárt, hogy kormányon ne lenne köztük tolvaj, tehát igenis a mérték a kérdés.

Ne reklámozd, hogy mennyire sötét vagy, te hülye liba!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.14. 02:04:24

@Unalmas ez a blog: érved az nincs, hülyegyerek, akkor meg inkább ne reklámozd, hogy hülye vagy!

megamedve 2016.02.14. 02:13:11

Bazmeg, már megint belefutottam egy brendelcikkbbe.
Lehet, hogy fáj a helyzet, de a magam rèszèről:
- Utálom a fideszt
- Ezt a csürhe szarbóljött tömeget jobban utálom (tudom te bírod őket, mert nagyon ismered őket - szerencsére nem kellett sokat várni rá, hogy bemutatkozzanak, köszönjük)
- Ergo bármennyire fáj ( ha az ellenzèk beengednè őket), inkább a fidesz, mint ezek.
Jó lenne, ha a mostani ellenzèk elgondolkozna ezen, mert különben esèlyük se lesz.
Tiszteld a vèlemènyünket, mert mi vagyunk a többsèg.

prognosys 2016.02.14. 06:46:11

@Brendel Mátyás: Ez jó :) és erre milyen gyógyszert kapok? :)

De félretéve a tréfát! Épp most hallgatom a rádióban az aréna heti műsorának egyik ismétlését, amelyben Tóbiás József, MSZP elnök fejtegeti a közéleti véleményét...az egyszerű emberekhez szól. És ahogy haladunk előre az időben, egyre világosabbá válik, hogy azért nem nyerhet, mert a múlt embere. Ha a sok ujjal mutogatás és hülyézés mellett néha hajlandó volnál körülnézni, hogy az Orbáni százcsilliárdos lopáson kívül mi teszi boldogtalanná ezt az országot, akkor talán rájönnél, hogy bármilyen furcsa is, nem ez a legfőbb problémája az országnak.

Miért is? Mert az országunk nem egész tízmilliós honfitársaink között csaknem négymillió a szegény. Aki naponta kényszerül abba a helyzetbe, hogy el kell döntenie: csekket fizet be aznap vagy eszik. És persze mindenki mást okol a saját hátrányos helyzete miatt, csak saját magát nem...(és most felcsattanhatsz, hogy hát nem egyszerű hülye vagyok, hanem igazi klinikai eset)

Kérdem én: hányan isznak, hányan dohányosok ezek közül, s hányan lennének hajlandóak egy kis segítséggel arra, hogy változtassanak életfelfogásukon a saját érdekükben?

Meggyőződésem, hogy az emberek azért ilyen "hülyék", mert többségük a saját érdekeiket sem képesek felismerni, nem hogy változtatni rajta! Szavazataikat eladják marhamájkrém konzervért, ugyanakkor erről a mentalitásról (furcsamód) nem ők tehetnek! A lopós politikusnak pedig ez fekszik jól, ugyanis egy öntudatos polgári országban már rég elsöpörték volna ezt a gány, rabló bandát, amit ma kormánynak és "ellenzéknek" hívnak

Ahhoz, hogy változtatni lehessen, teljesen más megközelítésből kell a dolog végét megfogni. Egy "Orbán takarodj"-al csinálsz egy "Gyurcsány"-kormányt (vagy LMP-s, vagy Együttes, vagy Bajnai, vagy PM, esetleg Bokros - ezek közül lehet válogatni), amit lehet rosszabbnak vagy kevésbé rossznak tekinteni, mint az Orbáné, de az ország számára semmiképp sem jónak.

Az egész probléma az én felfogásom szerint a 40 év kommunizmust követő rendszerváltásig vezethető vissza. Ugyanis a rendszerváltás egy sor olyan dolgot robbantott be az országba, amire a polgárai nem voltak felkészülve: hirtelen a pénz nagyon fontos dolog lett. Sokaknak sajnos az életénél is fontosabb. A pénz megváltozott természetéhez az emberek 99%-a nem tudott megfelelően igazodni - én sem! Ezért is tartok ott, ahol. Az országot - akik értették ezeket a változásokat és persze azok, akiknek a 40 év alatt is volt kitekintésük a nagyvilágra - pontosan tudták, hogyan lehet itt egy kárpótlási jegyrendszerhez, meg privatizációhoz hasonló mészárlással undorítóan sokat keresni - persze az ország kárára. A szabad rablás már az első nap megkezdődött, miközben az ország polgárai - köztük én is meg szerintem te is - birka módjára, tátott szájjal nézték

Ma ezek a "nagyurak" feszítenek a mercijükben, bmw-jükben, stb. és döntik el a te sorsodat is! Igen, kedves Mátyás! Azok és azok leszármazottjai, akik hasznot tudtak húzni a rendszerváltásból! És ezek ott vannak minden pártban, minden pozícióban, ami a törvényhozás szintjén fontos. Ezen ma, ha akarsz, akkor sem tudsz változtatni!

De lehet változtatni egyéni szinten, ami - ha tömegesen elterjed - egy-két generáció alatt kitermel egy polgárosult réteget, ami ténylegesen képes a politikai berendezkedés jó irányba fordítására. De ehhez számtalan dolog kell, pl.:

Célok - nem álmodozás, hanem elérhető célok: vagyis ha most rossz, akkor legalább el tudjam képzelni, hogy milyen a jó!? Vajon az én zsebembe több marad egy forinttal, hogy Orbán bandája nem lop?

Vagy megkérdeznék: mit tehetek én jelenleg saját boldogulásomért: NAGYON IS SOKAT! Például elkezdek gondolkodni a jövőmön. Tervezek, végrehajtok. Az emberek nagy része számolni sem tud. Könnyen becsaphatóak ilyen-olyan százalékokkal, amikor azt sem tudják, hogy az pontosan mi. Sokszor értelmetlen dolgokra verik el a véres verejtékkel megszerzett kis pénzüket (cigi, pia, megromlott, kidobott ételek, századik felesleges kütyü, drága bankszámla - mert ezt szoktuk meg), s nem tudják, hogy 20-a után miért is nem marad egy fityingjük sem!

Akárhonnan nézem is gyakorlatilag az egyéni szintű PÉNZÜGYI ANALFABETIZMUS teszi tönkre az országot és nem a politikusok lopkodásai!

Kedves Mátyás! Ha változtatni akarsz, akkor ne csak hülyézz mindenkit, hanem ha már érted, hogy miről beszélek itt, akkor tedd...tedd meg..ismerd fel az egyéni szintű érdekeidet és kezdd mondjuk magaddal, családoddal, szüleiddel a változtatást.

Egy-két év és teljesen más szemszögből fogod látni a világot!

a nagy hohoohooo 2016.02.14. 06:59:55

@prognosys: Találtam a neten.
Egy komment a sok száz közül:
"Csak nyugi. Öt év alatt seggbe lettek toszva a rokkantak, a tanárok, az egyetemisták, a magánnyuggerek, a nyuggerek, a kiskeresetűek, a segélyezettek, a szegények, a rendőrök, a kisvállalkozók, az autósok. Azaz kb húszmillió a tízből. És mégis: minden választáskor az derül ki, hogy bárki szívesen leszopja vityát. Hát mit várok én egy ilyen ork néptől? Egy mekegő kecskének nagyobb az öntudata..."

Az Orbánhívőket nem érdeklik a tények, ezértis nem Párt a FideSS és az Orbán ribancává tette neonáci Jobbik,hanem szekta.
Ha holnap Orbán kiadná a jelszót az "élő isten Viktor!"békemenetes szektának,hogy apjuk hímringyó,az anyjuk az"élő isten Viktor!"ribanca még kezet is csókolnának neki,de ha az EU-USA-görbeorrú bankok-multik ügynöke,hazaáruló,NEMZETI érdek a haláluk akkor 1,7 millió ember menne másnap kötélért,baltáért fegyverbeszerzési körútra.
Itt igaz a mondás: az én hátamon szántani is lehet, csak nemzetiszínű legyen az eke.” És Orbán az élő isten képe legyen rajta.

Aranyhal is olyan , amire körbe ér az akváriumba elfelejti hol járt ... Magyar nép is hasonló ezek szerint , már nem számít a korrupció , nem lényeg hogy eladják a földet , kizsákmányolják a népet , nincs elszámoltatás , nincs rend , nincs egészségügy , nincs normális megélhetés , de van kerítés és van újra tapsoló birka .
Ez a legrosszabb kifogás ,hogy nincs alternativa! alternativa mindig van! erre való hivatkozással hagyni hogy ez a gyökér újra nyerjen?már az is a birkaságra vall,hogy 98-02 után meg kajálták a szövegét aztán program nélkül 2/3-ot kapott majd a "Folytatjuk"ra újraválasztották ,mert nincs alternativa-ra való hivatkozással a nagytöbbség baszott elmenni szavazni! akkor csókolom tessék viselni a hülyeség árát! a tüntetéseknek meg semmi értelme ettől aztán semmi nem fog változni! és a nincs alternativa-ra való hivatkozással birkamód végignézni ahogy kilopja a szemeteket és kivezeti az országot az EU-ból! Ezt senki nem fogja megoldani az ország helyett!
Itt már régóta nem balról,vagy jobbról van szó kishazánkban,hanem demokrácia ,vagy diktatúra kérdéséről.
Ha a Haza az, amit ezek az árpádsávos, turulszaragyú mélymagyarok kizárólag maguknak vindikálnak, akkor az nem az én hazám... az én Hazám itt Európa közepén mindazoké, akik értelmes módon képesek gondolkodni Európáról, magyarságról, jövőről, együtt, kirekesztés nélkül... ahol nemcsak magyar vagyok, hanem ember is.

prognosys 2016.02.14. 07:08:46

@a nagy hohoohooo: Mit is mondhatnék? Egyetértek. Annyit kiegészítésül, hogy az a bizonyos alternatíva ma nem látszik ki a zajos politikai közéletből. Mert aki valóban meg akarja oldani a problémákat, az sosem hangos, nem tüntet, nem elégedetlenkedik, hanem tesz...de a 22-es csapdája szerint nem is hallatszik a hangja! Változásokat csak egyéni szinten lehet kezdeményezni Ergo, ha én rendbe tettem a saját dolgaimat, akkor szívesen segítek másoknak is - azaz egymás felé nyitással. Gyanakvás és irigykedés helyett bizalommal

2016.02.14. 07:38:12

Simicsnek igaza volt hogy orbán egy geci. Valóban jó nagy geci lehet az, aki a saját falubelijétől akarja éppen a földet is ellopni. Kisvasútra hivatkozva. Még a saját falubelijét sem tiszteli annyira , hogy ne a szomszédból lopjon. Milyen ember már ez az orbán de tényleg?

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2016.02.14. 07:57:12

A szerzőt a stílusa minősíti. Azt azért megkérdezném hogy a "70-30 hazájában" ugyan mi a különbség fityisz, maszop, nemgyött, déká, szadesz, jobbklikk, madöf, ... között. Bocsika ha valakit kihagytam e "díszes" társaságból.

Mind mind gondosan kontraszelektált legalja, látszat demokráciával, a jelölés egyáltalán nem demokratikus voltával, olyan sajtóval amire inkább nem is mondok semmit, miazmás.

Hír? Amit elhallgatnak. Minden más az hirdetés.

Ez is. :-(

2016.02.14. 07:59:23

@prognosys: Szavazó biztató

Egyik szar, másik kaki,
Szavazzon, rá hát az, aki,
Ütődött, vagy eszement!
Kit becsapni, még be lehet
Lopott vagy lopni fog!
Mihelyt, Ő is oda jut!
Ehhez minek, segítsem?
Válassza ki, a jó Isten!
Szólítsa mielőbb magához!
Dehogy engedem, kasszához!
2002!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.14. 09:30:37

@megamedve: "Ezt a csürhe szarbóljött tömeget jobban utálom"

látod, ilyen észlények miatt, mint te van szarban az ország. te csak utálkozol, nem gondolkodsz. semmiféle érved nincs.

a nagy hohoohooo 2016.02.14. 09:43:41

@prognosys: Nem érted,ez ugyanaz mint Gyurica úr magát kommunistának aposztrofáló szakmányba a helyesírásról és a szavak értelmezéséről -saját szája íze szerint-kommentáló sorozat IQ gyilkos szokásos "érvelése",valódi érvek helyett:
"....a fasse szavaz rátok..."..és oldalakon át a nagy semmi finnyáság.

a nagy hohoohooo 2016.02.14. 09:48:35

@lényeglátó: Na itt van végre az ügyeletes diósgyőri jobbikuSS kocsmatakonynáci bérmásoló troll,szúrófény,Göre Gábor,Békés Gábor,stb....lehet röhögni ,jó mulatást

Gábor Békés - Szavazó biztató Egyik szar, másik kaki,...
da-dk.facebook.com/EgyikPartraSem/posts/1040695586004273
Szavazó biztató Egyik szar, másik kaki, Szavazzon, rá hát az, aki, Ütődött, vagy eszement! Kit becsapni, még be lehet Lopott vagy lopni fog! Mihelyt, Ő...
Gábor Békés - Mit kíván a Magyar Nemzet! Új 12 pont! 1....
hu-hu.facebook.com/permalink.php?story_fbid...id...
Egyik szar, másik kaki, Szavazzon, rá hát az, aki, Ütődött, vagy eszement! Kit becsapni, még be lehet. Lopott vagy lopni fog! Mihelyt, Ő is oda jut! Ehhez minek ...
Szavazz, vagy meghalsz! - 2014 az új 2010 - Jobbegyenes
jobbegyenes.blog.hu/2014/04/03/szavazz_vagy_meghalsz_2014_az_uj
2014. ápr. 3. - Egyik szar, másik kaki, Szavazzon, rá hát az, aki, Ütődött, vagy eszement! Kit becsapni, még be lehet. Lopott vagy lopni fog! Mihelyt, Ő is oda jut ...
konok
m.mandiner.hu/felhasznalo/konok
Hagyjon másnak is lopni valót! ... Egyik szar, másik kaki, Szavazzon hát, az, aki. Ütődött, vagy eszement! ... Hát azt meg mindenki tudja, hogy a fidesz faszista, mert csak f---okból áll! ... Még nem tud visszavonulni, még nem lopott eleget! ... A jelentgető komcsi-fattyú kisz-titkár nyalonc főnökötök arcára is rá fog fagyni a kínos "

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.14. 09:50:50

@prognosys:

"És ahogy haladunk előre az időben, egyre világosabbá válik, hogy azért nem nyerhet, mert a múlt embere."

figyusz, hülyegyerek, mikor fogod már fel végre, hogy ez nem érv?! mikor kezdesz el végre gondolkodni?! az, hogy "mert a múlt embere" mi a faszt akar jelenteni, és mit jelent a te mindennapjaid szempontjából?! mert az, hogy a Fidesz ellopta a magánnyugdíjpénztári befizetésed, az millió forintokat jelent. és az, hogy Orbán a múlt embere, az konkrétan például azt jelenti, hogy az oktatást 19. századi szintre viszik. ez a gyerekednek konkkrétan rossz, mert éhen fog dögleni.

" Ha a sok ujjal mutogatás és hülyézés mellett néha hajlandó volnál körülnézni, hogy az Orbáni százcsilliárdos lopáson kívül mi teszi boldogtalanná ezt az országot, akkor talán rájönnél, hogy bármilyen furcsa is, nem ez a legfőbb problémája az országnak."

ha nyugdíjba megyünk, akkor az a minden embertől ellopott sok millió forint bizony kurvára fog fájni az országnak. vagy például az, hogy a legtöbb magyarországi gyár nem talál elég szakképzett munkaerőt, miközben emberek százezrei nyomorognak közmunkán, az kurvára szar az embereknek (és ez a szar oktatás miatt van). vagy az, hogy Tiborcz nyeri el a közvilágítási pályázatot, ellopja a pénzt, és a közvilágítás szar a városban, az kurvára baj az embereknek.

ami az embereknek kurvára nem számít valójában, azok az olyan szóvirágok, mint "Tóbiás a múlt embere". ettől nem lesz nagyobb a munkanélküliség, kevesebb a nyugdíj, rosszabb a közvilágítás.

" Mert az országunk nem egész tízmilliós honfitársaink között csaknem négymillió a szegény. Aki naponta kényszerül abba a helyzetbe, hogy el kell döntenie: csekket fizet be aznap vagy eszik."

És ez nem az elbaszott Fideszes oktatás, nem az egykulcsos adó, nem a közmunka, nem a munkakeresési periódus lerövidítése, és nem a kiszámíthatatlan gazdasági környezet, nem a befektetők elijesztése, a stadionépítés, meg olimpiai cirkusz miatt van?! nem a Fidesz miatt van ez?! de. ja, és bazdmeg, ha Mészáros minden EU-s pályázatból ellop 100 milliót, az nem olyan 100 millió, amely 100 szegény családnak egy évre a kánaánt jelenthette volna?! a felcsúti stadion árából nem lehetett volna mind a 4 millió szegénynek elfogadható létet biztosítani egy pár évig?!

www.origo.hu/sport/20140424-most-akkor-kozpenzbol-epult-a-pancho-vagy-nem.html

de lehetett volna. úgyhogy te gondolkozzál már el, te igenhülye baromállat!

"A lopós politikusnak pedig ez fekszik jól, ugyanis egy öntudatos polgári országban már rég elsöpörték volna ezt a gány, rabló bandát, amit ma kormánynak és "ellenzéknek" hívnak"

és ha az ellenzéket is elsöprik, akkor ki fog kormányozni?! te, hülyegyerek?!

"Azok és azok leszármazottjai, akik hasznot tudtak húzni a rendszerváltásból! És ezek ott vannak minden pártban, minden pozícióban, ami a törvényhozás szintjén fontos. Ezen ma, ha akarsz, akkor sem tudsz változtatni!"

dehogynem.

1) alapítasz pártot, amelyben nincsenek ilyenek
2) megnyered a választást

ha valamiért ez nem megy, akkor levonod a tanulságot, hogy hülyeséget írtál.

" Vajon az én zsebembe több marad egy forinttal, hogy Orbán bandája nem lop?"

igen. például egy pár millió forint nyugdíj, amit elloptak a zsebedből.

"Kedves Mátyás! Ha változtatni akarsz, akkor ne csak hülyézz mindenkit, hanem ha már érted, hogy miről beszélek itt, akkor tedd...tedd meg..ismerd fel az egyéni szintű érdekeidet és kezdd mondjuk magaddal, családoddal, szüleiddel a változtatást."

figyusz, hülyegyerek, ne akarj már kioktatni, nem én fogok éhen dögleni, én majdnem egymilliót keresek nettó. az én családom rendben van. Magyarország fog beledögleni ebbe, nem én.

kicsit vedd már észre magad, hülyegyerek, hogy kivel beszélsz, és azt is, hogy kurva sokat fecsegsz totál mellé!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.14. 09:56:33

@prognosys: az, hülyegyerek nem megoldás, hogy nem szavazol egyik pártra sem, mert:

1) akkor az a párt nyeri meg a választást, amelyiket nem te választottál

2) a választási rendszer ugyan nem roppan össze attól, hogy az emberek 80 százaléka nem szavaz, de tegyük fel, hogy akkor érvénytelen lenne a választás. ez esetben is a jelenlegi kormány kormányozna tovább. te tegyük fel, hogy sikerülne elsöpörni a jelenlegi kormányt, és nem a mostani ellenzék kerülne hatalomra.

KI A JÓ KURVA ANYÁD KORMÁNYOZNA AKKOR?!

mert kérlek az, hogy nincs kormány, az tényleg rosszabb még a Fidesz kormánynál is. ha neked ez tetszik, költözz vissza az őskorba, te húgyagyú!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.14. 10:02:45

@prognosys: "Változásokat csak egyéni szinten lehet kezdeményezni Ergo, ha én rendbe tettem a saját dolgaimat, akkor szívesen segítek másoknak is - azaz egymás felé nyitással. "

figyusz, hülyegyerek, az én dolgaim, amit én rendbe tudok tenni, azok tökéletesen rendben vannak. ha nem omlik össze Magyarország, akkor én nem is fogok éhen dögleni. ellenben ha összeomlik Magyarország, akkor igen. és Orbán jelenleg pont ezt csinálja. érted? erre nem megoldás az, hogy én szépen teszem a mindennapi dolgaimat, és mindent rendesen csinálok. hiába csinálok mindent rendesen, ha 20 év múlva nincs nyugdíj, nincs egészségügy, nincsenek közművek, csak stadionok, mert Orbán és bandája mindent szétcseszett.

az autópályát, a kórházat, a nyugdíjrendszert, a gazdaságot, a boltokat, a közműveket nem te csinálod, hülyegyerek, nem tudod kibekkelni, ha tönkremegy az ország. azt nem csinálhatod, hogy 70 évesen napenergiából élsz, megműtöd magad, és mindent magadnak termelsz.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.14. 10:06:04

@rdos:

"ugyan mi a különbség fityisz, maszop, nemgyött, déká, szadesz, jobbklikk, madöf, ... között. "

ha nem látod a különbséget, akkor a 2-es típusú hülye vagy. konkrétan a Fidesz mindenkitől ellopott sok millió forintot (manyup Einstand). az előző kormányok ennek a közelébe sem értek. ez a kurva nagy különbség. sajnálom, ha még mindig nem fogod fel, elég nagy elmebeteg lehetsz,

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.14. 10:23:38

@prognosys:

összességében:

1) ha nem tetszenek azok a pártok, amelyek vannak, akkor alapíthatsz új pártot, és indulhatsz a választáson

2) ha ezt nem teszed, akkor a jelenlegi pártokra leszel kénytelen szavazni

3) a nem szavazással csak azt éred el, hogy mások döntenek helyetted. elég nagy hülye vagy.

4) az, hogy otthon okosan kertészkedsz a kertben, nem megoldás az országos politikai problémákra. ez a Kádár rendszer ostoba mentalitása, te vén fasz! szép dolog, ha te okosan rendezed az életedet, de nem old meg bizonyos igen durva országos problémát.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2016.02.14. 14:03:16

@Brendel Mátyás: Az nem lehet hogy Te tévedsz? Csak kérdezem, mi a különbség a tolvaj és a nagyon tolvaj között? Az én szememben semmi. És ha Neked a tolvaj jobb mint a nagyon tolvaj, akkor csak sajnálni tudlak, de persze akkor sem hülyéznélek le ha érted az etikettet.

Mari nénivel jobban járnánk mint ezekkel a 3 halmazati jelzőt kimerítő "politikumunkkal".

Folytatólagosan, köztörvényesen, csoportosan. :-(

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.14. 15:43:10

@rdos: ha neked mindegy hogy tőled 10 vagy 20 milliót lopnak, akkor átutalhatod nekem a különbözetet, te hülye.

"Mari nénivel jobban járnánk "

nem járnánk jobban. hülye vagy. erre nem tudok mást mondani, mert nem fogom valakinek elkezdeni elmagyarázni, hogy miért kék az ég, miért zöld a fű, mit csinálnak a tehenek a réten. fordulj kisegítő iskolai tanárodhoz ezügyben!

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.15. 10:20:07

A szavazó nem hülye: a kisebbik rosszra, a Fideszre szavaz.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.15. 14:46:39

@BircaHang Média: a szavazó hülye, te meg par excellence az vagy. úgyhogy kerek a dolog.

Andras J Fazekas 2016.06.14. 04:20:10

Az ilyen balf@sz fröcsogéssel nem lehet elérni, hogy a választók ne a Fideszre szavazzanak.

És azért nem, mert a magyar választópolgár az olyan nagypofájú balf@szokra mint a szerző, zsigerből nem szavaz.

Magyarországon ugyanis diktatúra van.

Csak nem a Fidesz és Orbán, hanem a választásokra ejáró polgárok diktatúrája.

Sz@r ügy ez az ellenzékre nézve, de ez van …

ulpius66 2016.06.14. 08:09:03

Figyusz!

Hogy került elő ez a féléves cikk?

gmiska 2016.06.14. 20:18:47

Jól van, Helikoffer, csak te vagy egyedül okos. Miért is ? De hiszen Weöres Sándor már ezt is megírta.

István Tamasi 2016.10.13. 10:45:31

A pedagógusok tüntetéseire is szart a fideszmaffia. Bezzeg ha - tudom, hogy a pedagógusok jó része megalkuvó - elkezdenének egy teljes körű - tehát gyerekfelügyeletet sem biztosító - országos sztrájkot /vagyis szülők tízezreinek kellene otthon maradni a gyerekkel/, akkor az elqrmány a második napon leülne velük komolyan tárgyalni.

marinar 2016.10.13. 12:21:33

Már Hitler is tudta, és megírta, a jelenlegi libsi elit is ebből kottázik mikor a Fideszt mantrázza lopással......miszerint:

"A tömeg befogadóképessége nagyon korlátolt, értelme kicsiny és éppen ezért nagyon feledékeny. Ezekből a tényekből kifolyólag tehát minden hathatós propaganda csak néhány pontra kell, hogy szorítkozzék. Ezt a néhány pontot és néhány tételt addig kell vezérszavakban ismételni, amíg az utolsó is megérti ebből a szóból azt, amit akarunk."

István Tamasi 2016.10.13. 12:34:24

@marinar:
Már hitler is tudta...
"A tömeg befogadóképessége nagyon korlátolt, értelme kicsiny ...."
Pont a fentieken alapszik a fideszmaffia kék plakátos gyűlöletkampánya.

imre777 2016.10.15. 21:30:08

Ez egy ,,akkora baromság, mint ide Lacháza"!

Van egy-két helyét megálló megállapítás benne, de összességében valami baromságot sugalló...
süti beállítások módosítása