Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Szijjártó Péternek nincs szégyenérzete

2014.10.01. 09:18 | Brendel Mátyás | 12 komment

Címkék: fidesz luxus szijjártó péter

mamakedvence.png

Szijjártó nem szégyenkezik. Nincs szégyenérzete. Pedig a Szijjártó villa-gate lehetséges magyarázatai közül a legújabb, Szijjártó által előadott variációja is kínos. Azokat a lehetőségeket, hogy Szijjártó csalt, lopott és ebből van pénze villára, most felejtsük el, még a végén beperelne! Higgyük el, hogy részben megtakarításból, részben a szülei pénzéből van pénze villára!

Azt azért kérdezzük meg, hogy helyénvaló-e, hogy az adófizetők pénzén - igen, a kedves olvasó pénzén - élősködő politikus (mert hasznát ennek az embernek még nem láttam), annyit keressen, hogy abból 80 milliót tudott félretenni az utóbbi években. Mert Szijjártó Péter a tudását a versenyszférában eddig még nem tudta eladni. Nem mondhatja azt, hogy ő igenis ennyit ér a cégnek, ő igenis el tudja adni a tudását. Őt biza ránk tukmálta a Fidesz, ebből él. Még csak azt sem mondhatja, hogy egyéniben nyert.

No de ha már félre tudott tenni ennyit, akkor ebből tisztességes ember vesz Budapest egyik jó kerületében egy tisztességes kis családi házat, vagy lakást, amely már egy normális családnak mindenképpen elég, és nem vesz luxusvillát!

Értem én, van olyan, hogy az ember még fiatal, a szülők jómódúak, és adnak egy kis kölcsönt, vagy induló támogatást a gyereknek. De aztán, ha az ember elkezd keresni, karriert épít, akkor legyen már benne annyi büszkeség, hogy egy idő után akkor sem a szüleitől kér segítséget egy luxusvillára, ha azok adnának! A szülők sokszor ilyenek, adnának pénzt, de ha tényleg életük megfeszített munkájából van a pénz, akkor én azt mondom, élvezzék maguk boldogságára!

Én magam is kaptam egy sokkal kisebb, valójában elég nyomorúságos, nyolcadik kerületi lakás vásárlásánál egy kis pénzt a szüleimtől, mert volt némi pénzem, de doktorit kezdtem, és az ugye nem egy jól fizető állás, de ezt kamatostul vissza is fizettem, amikor eladtam a lakást. Hálás vagyok szüleimnek, hogy olyan egyetemi képzést biztosítottak nekem, és olyan doktorit volt lehetőségem megszereznem, amely alapján ma könnyedén el tudok helyezkedni jó állásban. És ők tényleg bérből éltek, és azért megdolgoztak. Az a minimum, hogy most már nem élősködök rajtuk, és ha bármikor szükségük lesz rá, inkább most már én segítsek nekik. Én szégyenkeznék, ha valamilyen luxusvillára kérnék tőlük pénzt.

Ráadásul az is nyilvánvaló, hogy ilyen fizetéssel egy ilyen villa fenntartására sem lehet Szijjártónak pénze. És az már tényleg pofátlanságnak tűnik, hogy a szüleik fizessék a fűtést is. Inkább lehet arra gondolni, hogy más forrásból van Szijjártónak pénze, vagy ilyenre számít.

Ha Angela Merkelnek elég a polgári lakás, és elég a kis nyaraló, akkor Magyarország külügyminiszterének is legyen már elég! Nem attól lesz egy külügyminiszter jó, hogy reprezentatív villában lakik. Szijjártó Péternek meg kéne tanulnia, hogy nem az a szégyen, ha politikusként nem él luxusban, hanem az, ha a szülein és az adófizetők pénzén élősködik. Bizony Szijjártó Péternek szégyellnie kéne magát! Legalább szégyellnie kéne!

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr356749227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s.g.l. 2014.10.01. 11:22:21

Nem fér a fejembe, hogy SzijjÁrtó mellett a többszörös milliárdos vagyont gyűjtögető - strómanok nélkül,- Ocsmány Vigyorról meg nem írnak nincs egy oknyomozó újságíró aki feltérképezné és leírná ?
24 éve a segge kinn ma meg szakértők szerint többszörös milliárdos- több mint 60 ingatlannal, köztük nagy értékű lakóingatlanokkal több száz milliós értékben, közben 5 gyereket felnevelt felesége nem dolgozott, csak közpénes fizetése volt. Ki érti ezt?
Ez nem csípi senki szemét, hogy a szemét mennyit konvertált magánvagyonná közpénzből?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.10.01. 11:29:00

@s.g.l.: 1) Orbán rafináltabb. nincs a nevén 60 ingatlan
2) másrészt Ferenczi Krisztina írt ebből egy egész könyvet

www.hir24.hu/belfold/2014/03/06/15-evig-az-orban-vagyon-nyomaban-itt-a-vege/

s.g.l. 2014.10.01. 12:40:26

@Brendel Mátyás: Felesége nevén ami azzal egyenértékű, mert közös szerzemény, hacsak ...?
2010 évek eleljéig a feleésge vagyonbevallása is nyilvános volt, onnan lehet tudni az adatokat.
Aszem 2-3 éve nem nyilvános, nem tudjuk hány új ingatlan lett, de 60-nál több mert közvetve annyit kinyomoztak.

Sajnos Ferency K. könyve - és ellőtte lévő könyvek ami a vagyonosodásáról szólnak mint a tavaszi szellő, elszállnak,- igaz, de egyszerűen nem ütött.
Érdekes semmit sem cáfolt OV és semmiért sem tett feljelentést, tehát igazak.

s.g.l. 2014.10.01. 12:42:04

@s.g.l.: A strómanoknak a neve nem ismert, csak sejthetők mint pl. Mészáros, Garancsi stb.
Ezek az emberek OV hatalmának köszönhetően lettek kemény vagyonos milliárdosok, a visszaosztás mértéke kérdéses csak: 20-30-40-50%???

laci0011 2014.10.01. 14:32:53

Pofátlanok ezek a narancsplebejusok,vagy tudatmódosítókon élnek,intellektusuk 1 aranyhalnak is kevés lenne,már csak törvényellenes választási csalássorozat tartja őket a hatalomban.

anonymand 2014.10.01. 15:39:51

Teszek én arra, hogy van-é szégyenérzete, és ha igen, miért nem.
Szeretnék látni egy papírlapot, amelyen három oszlop egymás mellett:
Bevételek: Kiadások: Megtakarítás:
1989
1990
...
2014

Írja le azzal a két dolgos és szentséges kezével, majd tárja a nyilvánosság elé.

s.g.l. 2014.10.01. 17:27:06

@anonymand: Én azt is szeretném látni, mennyi adót fizetett!

Közszolga, adófizetők pénzén él!!!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.10.01. 18:05:58

@s.g.l.: "Sajnos Ferency K. könyve - és ellőtte lévő könyvek ami a vagyonosodásáról szólnak mint a tavaszi szellő, elszállnak"

ez már nem az írókon múlik

apóka99 2014.10.01. 19:37:05

Ne bántsátok szegény beszédhibás őőőőőőőőőőő Petit. :)

Rogánnál még mindig jobb egy fokkal.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.10.02. 01:05:25

@apóka99: Rogánnál egy fokkal jobb? Hát nehéz kérdés.:)

helyhej 2014.10.02. 03:11:06

Na, azért nem kell játszani az agyatkat, nézzétek kicsit körül, mi is történt az utóbbi 25 évben a ti oldalatokon, és hányan szégyellték el magukat. Nem a Fidesz kezdte a megtisztulást, ez tény, előbb-utóbb bele is fg bukni, tartok tőle, még sok ciklus eltelik addig, amíg valódi megtisztulásról beszélhetünk majd. Hülyék lennének nem kihasználni, hogy most ők vannak a levesestál mellett, ez nem jó, de ez van.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.10.02. 10:07:53

@helyhej: "Nem a Fidesz kezdte a megtisztulást, ez tény, előbb-utóbb bele is fg bukni,"

azon vagyunk. ha közülük azok, akik törvényt sértettek, szintén megjárják a börtönt, akkor rendben is vagyunk
süti beállítások módosítása