Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Lenin és Orbán kanapéja

2014.03.31. 16:25 | Brendel Mátyás | 1 komment

Címkék: kampány vicc orbán kanapé

leninkanape.jpg

Ez a kanapé (szófa) Tamperélben található, a Lenin múzeumban (bizony, ott olyan is van). Olyan kép sajnos nincs, amelyen maga Vlagyimir Iljics is rajta lenne.

Van viszont szerencsénkre olyan képünk a Kedves Vezetőről, amelyen egy kanapén ül. És ezt a Fidesznyikek képesek like-olni ezrével. Sőt, a kanapét magában, a Kedves Vezető nélkül is képesek voltak ezrével like-olni. Csak azért, mert a Kedves Vezető Facebook oldalán jelent meg. Ezek bármit képesek lennének like-olni, ami ott jelenik meg. Csak, mert azt hiszik, a Kedves Vezető virtuálisan hozzáért, és rajta hagyta a szent, virtuális keze nyomát. (Hagyta egy fenét).

orbankanape.jpg

Nem semmi. Szerintem Orbánék azt tesztelik, hogy a híveik mennyire agyatlanok, mi mindenbe lehet belevinni őket.

Persze az is lehet, hogy Orbán Viktor már tudja, hogy április után lesz ideje, végre ki fog tudni menni a melegfelvonulásra is. Evvel a csendélettel készül:)

Jó, viccet félretéve, Orbán számozza a képeket. Szerintem családi fénykép lesz. De hát ennyi cikizést megérdemel.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr925887696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2014.06.23. 05:50:06

Tovább a lenini úton:
Trockíj jövőképe!
Válasz Lenin Mi a teendő? Brosúrájára! 1903
Ön a pártot a proletáriátus helyébe foglya tenni, aztán a központi bizottságot a párt helyébe, a párt főtitkárát a központi bizottság helyébe, így a proletáriátus nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!
Ön a FIDESZT az egy párt helyébe foglya tenni, majd a kollégiumi brancsot a párt helyébe, a pártelnököt a kollégiumi brancs helyébe, így a FIDESZ nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!
„Játszom egy gondolattal, játszik velem egy gondolat!”
süti beállítások módosítása