Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Ugye Pintér Sándor lemond hétfőn?

2013.03.15. 14:33 | balközép | 270 komment

Címkék:

Megbuktatok. Megbuktatok, már a nemzetközi porondon, megbuktatok már a gazdasági területen, demokrácia kritériumokban és országvezetésben. Most egy hóesés buktatott meg Titeket. Nem kicsi hóesés és nem kicsit buktatott meg Titeket, hanem nagyon.

Semjén lovagol... (index.hu)

5500 autó?? Több mint tízezer ember van az autópályákon és autóutakon veszélybe több mint 16 órája? SMS-eket küldözgetek fővárosi embereknek?? A tájékoztató honlapok nem működnek? Az isten a teremtő és a gondviselésen múlik, pontosabban múlt, hogy nem halt meg eddig senki   "csak" hárman haltak meg... És nem rajtatok…. Vagy csak még ennyiről tudunk.... teszem hozzá egy emberi élet is sok.

De miért omlott össze az ország, miért nem működik az állam?  Orbán és csapata egy szisztematikus tisztogatásba kezdett mindenütt 2010 után. Kurvára nem számított a szakértelem csak a Fidesz és a vezér utáni hű lojalitás. Tehetségtelen, nagypofájú beképzelt pártkáderek szabadulhattak el, kiszorítva a szakértelmet a hivatalokból. Hülye PR akciók, értelmetlen pénzszórások, álszakmai okoskodások színterévé váltak a hivatalok. Látványosnak látványos volt. De tartalom nincs és a lufi megint kipukkadt.

Két hete lehet tudni, hogy jön a hó és nagy lesz a gebasz. Mint a szovjet pártvezéreket a csernobili katasztrófa után csak május 1-e és a pompa érdekelte, Titeket is csak az érdekelt, hogy Semjén Zsolt, hogy fog lovon vonulgatni.

"Korábban a Honvédség azonnal cselekedett! Azzal, hogy a katasztrófák elleni fellépés feladatát elvették tőle; azzal, hogy koncepciós perekben próbálták tekintélyét rombolni, azt érték el, hogy nincs, aki mentse az embereket!"- írja Szekeres Imre és a tények alátámasztják szavait. Index, 13: 51: „Most éppen előmelegítik a hajmáskéri bázison a honvédség két lánctalpas járművét. Várhatóan fél óra múlva tudnak elindulni, (…) Csak elindulnának már végre.

És honnan jön a mini-diktátornak a segítség? Az osztrák kormány hómarókat ajánlott fel Magyarországnak. 16 óra magyar hivatali bénázás után  az M1-es autópályán az osztrákok mentik majd az embereket? Normális? És persze siralmas vicc: "Öt osztrák hókotró áll készenlétben a nickelsdorfi határátkelőnél, hogy segítsen a magyar hatóságoknak. Arra várnak, hogy a magyar mentésirányítástól utasítást kapjanak. Egy elöl haladó hókotró az osztrák Vöröskereszt konvoja előtt tisztította meg az utat. A 30-40 autóból álló konvoj étellel, itallal, meleg takaróval segítené a hidegben rekedt autósokat."  Érted, arra várnak... hogy a magyar hatóság azt mondja nekik, mehetnek... anyám...

Közben Pintér Sándor: „elégedett vagyok a katasztrófavédőkkel, de a civilekkel nem.”  Kedves Pintér Sándor ezek a civilek meg veled nem elégedettek. Lennél Te 16 órát -9 fokban egy autópályán... te sem lennél türelmes.

Nos, Pintér úr, ha maga katona és nem politikus akkor hétfőn lemond, ugye tudja?

Update:

A mai kormányzati bohózat csúcsa, mely akár Örkény István tollából is kipattanhatott volna, annyira groteszk: megérkezett a vonat Lengyelországból az importált tapsolókkal. Közben a rendezvényeket lefújták, ők pedig több ezren a városban tanácstalanul lófrálnak. Igazából, pont úgy vannak leszarva, mint ahogy az autósok voltak 16 órán keresztül az M1-es autópályán. Valaki mentse már meg szerencsétleneket...

· 3 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr25136319

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pózolj műveletirányító központban 2013.03.15. 23:44:42

Ha az egész ország katasztrófahelyzettel foglalkozik, menetrend szerint kovácsolják kedvenceink a politikai tőkét. Suttyósághatározó.  Kivel mással is lehetne kezdeni, mint Orbán 'bölcsvezér' Viktorral, aki beült pár fotóra a Tev...

Trackback: Beintett a belügyminiszternek a Telenor 2013.03.15. 23:13:31

Pintér Sándor őrjöng. A Telenor nem továbbította a Belügyminisztérium tájékoztató SMS-ét az ügyfeleinek. Telenor ügyfél vagyok, és ezzel a cég szerzett nálam egy piros pontot. Arról van szó ugyanis - mármint az én értelmezésemben - hogy a Telenor nyil...

Trackback: Ne a kormánytól várj segítséget 2013.03.15. 15:43:54

A hivatalos szervek látványos leszereplése egy hóviharban remek lehetőséget biztosít nagy odamondásokra: lám, már megint elbaszták, hol van ilyenkor Orbán Viktor, Pintér meg a kormány. Pedig rohadtul semmi közük ehhez: a legjobb dolog, amit tehetnének,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nap Pali 2013.03.15. 17:19:12

ad1) a b-közgépes fidesmafiaálam minden közpénzt ellop...

ad2) "az osztrák csapatok átlépték a határt"... nagyon nagy szégyen !!! márc 15-én !!!!

ad3) a multhéten szedték össze a hófogó rácsokat, tudván hogy hó lesz...

ad4) az intézmányek nem működdnek... sötét középkori feudalizmus

ad5) megérdemlitek rohat mogyorók !

Alikam 2013.03.15. 17:21:56

@Kiszaj Károly: te hülyébb vagy mint gondoltam...pedig elhiheted, nagyon alacsonyra tettelek...

Azt sem tudom velem miről akarsz vitatkozni? Én itt beszélgetek valakivel a hóról, erre jössz mint egy pincsikutya és beleugatsz folyton...Húzzá' már a faszomba komolyan:)

regress 2013.03.15. 17:23:13

@Kiszaj Károly: az a lényeg ,hogy mindenki tudta milyen idő jön csak don pintérék,meg a katasztrófavédelem nem.mi köze ennek a szélnek?észak európában hetekig ilyen az idő,még sincs ekkora káosz

Nap Pali 2013.03.15. 17:23:25

mindössze a HÓVIHART előrejelző időjárásjelentéseknek megfelelően
-nem kellett volna multhéten begyűjteni az út menti hófogórácsokat és
-fagy előtt egy kis szórással az utakra előre dolgozni...

ja persze akkor most unalmas szürke nap lenne... működő országgal...

Alikam 2013.03.15. 17:32:24

Ja és Pintér természetesen hazudik mint a vízfolyás...

Ugyanis nemhogy emberemlékezet óta volt már ilyen időjárás, de majdnem minden évben van ilyen, hogy hó, hótorlasz...

Csak randomra rákerestem, 2012 December(!) "2012.12.08. – A havazással egy időben viharos szél lesz, ami hótorlaszokat emelhet..."

regress 2013.03.15. 17:32:51

@Kiszaj Károly: most mutatták a köcsög viktordat,nevetgélve vonult,mögötte vagy 30 seggnyalóval.ahelyett,hogy lapátot fognának.

Alikam 2013.03.15. 17:33:45

Tehát vagy kurvára kivágta Pintérnél valami a hosszútávú memóriát, vagy pedig egyszerűen hazudik a mandró...

milyen szép a Vértes, ó 2013.03.15. 17:34:20

@dr. Közbiztonság Szilárd:

Tudod, Gyurcsány kilövette a szemeket! (Komolyan nekiállsz hívőkkel vitatkozni? Unatkozhatsz... :-) )

2013.03.15. 17:34:21

A belúgyminisztert és a katasztrófavédelmisek vezetőjét ( de hogy miért kell a katasztrófát védeni ?) , a sok szófosóval, seggvakaróval, hadoválóval egyútt el kell küldeni , de gyorsan.
Duma van, most épen Áderrel cseréltek nyálat a vezérek és büszkén kidüllesztett mellel megállapitották, hogy de jól csináltuk. Mert hazudni és mellédumálni azt már megtanultak.
Végül, vajon Selmeczi Gabika és hű fideszes talpasok, vittek-e az úton rekedteknek, vizet vagy netán adott-e nekik sajtos stanglit, hogy ne éhezzenek ? Kötve hiszem !
Mert ilyenkor nem fontosak, csak ha választani kell !

márta)) 2013.03.15. 17:35:13

Ugyan! ugyan! Árulja már el nekem valaki? miért kellene , pont most, a Pintérnek lemondani.
Én egyáltalán nem vagyok elfogult. Sőt!!
De már bocsánat! Nem Ő rendelte meg, a 120km/ó hóval kisért szélvihart.

A kialakult elképesztő helyzethez nagyban hozzájárult, az utrakelők, autózók, nagyfoku felelőtlensége is.

Már csak azért is, mert az illetékesek legalább egy héttel korábban jelezték milyen időjárási - és ezzel együtt milyen veszélyes útviszonyok lesznek.

De mindegy.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2013.03.15. 17:35:53

@horgi1: szerintem idióta vagy és szedned kéne rá valamit. Riasztó, hogy mindezt pedagógusként...

fidesz = házmesterek pártja 2013.03.15. 17:37:28

@dr. Közbiztonság Szilárd: ne erőltesd, nem éri fel ésszel. Ez a trágyakupac csak a cigányozásig-zsidózásig jutott, gondolkodásra képtelen.

milyen szép a Vértes, ó 2013.03.15. 17:38:31

Foglaljuk össze:

1. Az autósok a hibásak, mert sokan útnak indultak annak ellenére, hogy az interneten elolvashatták, hogy 'esni fog a hó'. Ők tehetnek a vonatokkal, meg a falvakkal kapcsolatos problémákról is értelemszerűen.
2. A közigazgatás és a katasztrófa-elhárítás nem számíthatott rá, hogy probléma lesz, igazából legyünk hálásak azért, hogy a fejesek 10-12 óra után észrevették, hogy esik a hó. (Mondjuk ez egész jó idő annak fényében, hogy még nem sikerült feldolgozniuk azt sem, hogy télen hideg van.)

fidesz = házmesterek pártja 2013.03.15. 17:39:51

@márta)): mert ő a belügyminiszter és az ő felelősségi körébe tartozik a katasztrófavédelem is. Ami arra jó, hogy a lakásukat védeni akaró embereket többszázezerre büntessék a biztonsági rácsok miatt, de képtelen felkészülni egy előre látható katasztrófa helyzetre. Ezért kellene a pintér keresztapának lemondania. De nem fog, mert annyi gerinc van benne, mint a smitpaliban.

márta)) 2013.03.15. 17:48:16

@fidesz = népirtó csőcselék:

Nem újdonság, hogy Ő a belügyminiszter. Nem állitom, hogy emlitett poszton, a katasztrófavédeleménél gyakorlott, "helyzetekre" megfelelően, gyorsan reagáló, szakmailag- felkészült, elhivatott emberek vannak.
De azért azt leszögezhetjük, hogy a felelőtlenség is ott van, volt, nem kicsit, nagyon. azok részéről, akik minden figyelmeztetés ellenére útnak indultak.
Nem derült égből, egycsapásra jött ez az időjárási helyzet.

márta)) 2013.03.15. 17:51:16

Olllyan autóst, embert mentettek, helikopterrel ki nem vitte magával az életmentő gyógyszerét, ha jól olvastam??
Azt gondolom ez az eset is magáért beszél.

matthead 2013.03.15. 17:58:29

A hét legszarabb posztja. Ugyanez lett volna, ha azok a szocik vannak hatalmon, akiket naponta ötször leszopnál. Idióta.

fidesz = házmesterek pártja 2013.03.15. 17:59:24

@márta)): mit értesz azalatt, hogy "magáért beszél"? Hogy hülye volt az autós, mert egy másfél órásnak tervezett útra nem vitt magával egy heti hidegélelmet és a havi gyógyszerellátmányát?
Ti fidesznyikek valami hihetetlenül ostobák vagytok!

Parajpuding 2013.03.15. 17:59:44

Ahogy látom a fitymeszt támogatni a polákoktól is az alja jön. Egy kis ingyen megszervezett magyarországi kirándulást csak nem hagynak ki.

Mellesleg a capo di tutti capi-t ki mondatná le?

márta)) 2013.03.15. 18:03:32

@fidesz = népirtó csőcselék:

Nem. Hol írtam, hogy hülye volt? Nem írta, ezért nem is olvashatta. Illlyen időjárási viszonyok mellett másfél órás út nagyon sok.
Igen. arra gondoltam, hogy felelőtlenül indult útnak, s örülnie kell, hogy időben kórházba szállitották.

milyen szép a Vértes, ó 2013.03.15. 18:03:54

@márta)):

Csak óvatosan, még dolgoznak azon, hogy az autósok felelősek-e mindenért, vagy Bajnai.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2013.03.15. 18:04:01

@Blogger Géza: és a miniszterelnök-jelölt parancsolgathat a katasztrófavédelemnek?! mert ha igen, akkor én is az vagyok, és akkor küldöm a parancsokat!:)

márta)) 2013.03.15. 18:06:56

@milyen szép a Vértes, ó:

Na látja!? Elfelejtettem, hogy ez" is a Bajnai Gordon " "műve" lehet?

Zseniális meglátás. gondolom.

Nevetni kell."

:))

soproni1 2013.03.15. 18:07:51

700 ezres közalkalmazotti létszám mellett nem kell sorkatonaság! Kérjünk bocsánatot 48-ért az osztrákoktól, akkor el lenne kotorva a hó. Az aradi vértanúkat meg nyílvánítsuk poszthumusz nemzetárulóknak! A Gyesev legyen a MÁV!

márta)) 2013.03.15. 18:09:59

@milyen szép a Vértes, ó:

Bocsánat! lefelejtettem) Azért nagyon köszönöm, hogy felhívta a figyelmemet.
Mert Én ezt nem is gondoltam volna.
:)

El Curros 2013.03.15. 18:11:33

Teljes agyrém ez a blog.
Ekkora baromságokat amiket itt olvasni lehet...
Nem vagyok valami nagy híve Pintérnek – elsősorban a zavaros múltja, vagyonosodása miatt – de most sok mindenben igazat adok neki.
De ezeket most nem is érdemes itt kifejteni.
Annyira abszurd szint uralkodik itt, hogy én is tízfilléres alapon szállok be.
No, akkor hozva a szintet:
Kii a felelőse az 1987 második hétvégéjén bekövetkezett hóviharnak? (ami legalább ilyen durva volt, sőt az egész országot 50cm-s hó borította be)
Kádár János? Esetleg Lázár György? Vagy netán Czinege Lajos? Egyenesen Visy Károly a bűnös, aki az akkori péntek esti Ablakban műsorban bejelentette, hogy hétvégén ítéletidő lesz...
Akkoriban miért értette meg a helyzetet szinte mindenki?
Ma öntudatosak vagyunk. Szabadok. Télen még egy kurva pokróc sem fér el az autóban. Hosszú hétvége lesz, megyek a Tescoba és kész.
Minden napom az utakon töltöm, hihetetlen felelőtlenséget látok mindenütt. Semmi fegyelem, helyette inkább anarchia.
Nincs tank meg lánctalpas? – kérdezze bátran Szekeres Imrét! Ő azt mondta, hogy a mai szövetségi rendszerben már nincs helye az ilyen avét cuccoknak. elosztogatta valahová (asszem Irakba).
Lecsavarozom a szalagkorlátot. És? Meddig megyek a másik felén? Hátha a szabad részeken is dugót okozok.
Parasztok nem jönnek traktorral? Azok jönnének akiket kitiltott az SZDSZ Pestről?
Egyébként rengetegen vannak kint és segítenek. Saját üzemanyaggal. Pedig ilyen gép egyetlen nap alatt akár 250 liter gázolajat is lenyel.
Mindegy.
Nincs áram?
Kérdezzék bátran a szolgáltató kommunikációs vezetőjét...-mert ilyen biztosan "dolgozik" a cégnél. Kezelőszemélyzet már kevesebb, 40 alatt szinte senki nincs, kérdés, ki fog itt dolgozni 20 év múlva. A jövőben már nincs probléma, megy minden távfelügyelettel. Ember már nem is kell, az nem "költséghatékony". Van alvállalkozó – papíron.
Ja, kérdezi valaki... Hol vannak az ő daruik, lánctalpasaik, amiket a szocializmusban be is vetettek ilyenkor?
Hát azokat mán eladtuk, azok nem is kellenek. Racionalizálás, meg vis major –harsogja a multik kórusa.
És még sok-sok idiótának tűnő kérdés lehetne, úgy hogy tényleg nem csípem Sanyi bácsit...

milyen szép a Vértes, ó 2013.03.15. 18:12:00

@márta)):

Nagyon szívesen. És az ennyire túlbeszélt pocsék viccelődést a legkevésbé se kezdem kínosnak érezni, ezt még el kell mondanom. :)

márta)) 2013.03.15. 18:12:08

Örülök, hogy itt voltam.
További szép napot, estét.

:)

susu64 2013.03.15. 18:21:11

@Brendel Mátyás:az sem volt amatőr katonaság, a sorállomány sehol nem amatőr. Nem kedvtelésből voltunk katonák, hanem mert besoroztak bennünket (mint ahogy Ausztriában ma is teszik). a hivatásos állományban nincs elég létszám s nincs sorkatonaság, aki igen,helyzetben bevethető lenne. A beruházások az előző kormányoknak jóvoltából maradtak el, ugyanis először 2006 é ig kellett volna megoldani az arzénmentes vízszolgáltatást, majd 2009 - ig kaptunk haladékot az EU - tó, de ezt sem sikerült betartani. Ezért intézkedett a kormány, hogy a katonaság víztisztító berendezéseivel oldja meg ezt a kérdést Amúgy meg: leginkább azok verik most is a blattot, akik hivatásos rettegőként és szarkeverőként finom meleg szobában, rumos teát iszogatva hergelik az eléggé kiszolgáltatott helyzetben lévő áldozatokat. Mindenhol probléma az ilyen helyzet, Németországtól az USÁ - ig, mégsem szidalmezza senki a saját országát. Nem kell mindenből politikai cécót csinálni.

Nap Pali 2013.03.15. 18:23:58

tök érdekes hogy a központi fidesznyik trollerek épp egyszerre bujnak elő a sötét jukból...

nemzetikonyves · http://www.gyepu.hu 2013.03.15. 18:24:02

Szerintem meg az MMA mondjon le. (Mesterházy Moonwalker Attila) a sápítozás után amit ki bírt magából préselni reggel, hátha észreveszik az emberek. Pintér is megéri a pénzét persze, de ez a politikai célú műaggódás a szánalom csimborasszója, bármelyik párt is csinálja (baltól jobbig). A Zórbán meg mérnem épített szerdán minden autópálya 2 oldalára 5 méter magas betonfalat, szánalom.

Nap Pali 2013.03.15. 18:24:47

@nemzetikonyves: :)

hello nap pont te is:))) menynit kaptok? vagy ez puszta szeretet a vezér iránt?

Harmony12 2013.03.15. 18:26:38

A mai nap fénypontjaként pedig megérkezett 12 éves gyermekünk telefonjára a BM SMS-e. Itt röhögcsél a kanapén, hogy ha fogytán az üzemanyaga, akkor...
Ok, előfizető persze nem ő. De mégis mi a fészkes fene lehet az algoritmus, ami alapján valaki kap, valaki meg nem. Hogy a gyerek tegnap sem délután sem este nem közlekedett az M1/M7 autópályán, az már biztos, sőt, most sem ott vagyunk. Nem értem. Valaki érti a logikát???? Nem a jelenlegi cellainformációk alapján kéne küldözgetni az smseket????

nemzetikonyves · http://www.gyepu.hu 2013.03.15. 18:31:38

Nemsokára közzéteszem a rejtett kamerás felvételeket, amelyeken a patás Zórbán és pajtása Vona az éj leple alatt heves karlendítések közepette hóágyúval lőtték az autópályákat! A teaser hangfelvétel az újra engedélyezett klubrádión fog menni, a videó pedig az ATV-n, Bánó András kommentárjával!

déjá vu39 2013.03.15. 18:31:47

Viktor épp most menti meg az országot a Teve utcából. Hazajött, most már jó lesz.

Azt is mondta, hogy az osztrákok elkezdtek marni. (egy nap után jöhettek).

Éppen megköszöni Pintérnek és Bakondynak, hogy elvégezték a munkájukat (Nem vicc: ezt mondta).

Csak 3x mondta el, hogy csk egy ember van életveszélyben.

-----
Egy barátommal beszéltem néhány perce: 2-3 napja szedték fel a hófalakat ott, ahol a szél befújta őket. Jó. Nem hallgatták az idöjárásjelentést,vagy nem hittek neki?

déjá vu39 2013.03.15. 18:34:40

@márta)): "Már csak azért is, mert az illetékesek legalább egy héttel korábban jelezték milyen időjárási - és ezzel együtt milyen veszélyes útviszonyok lesznek."

És egyúttal elrendelték a hófogó összeszedését is.

El Curros 2013.03.15. 18:44:25

@déjá vu39:
Láttál már hófalat közelről?
El tudod képzelni, hogy több tíz hektárnyi területről hord utánpótlást a szél?
Kamiont is betakarja a hó. Én még ilyen magas hófogókat nem láttam. Ha valaki igen, az mutasson.
Egyszerűen látni kell, hogy ez tényleg rendkívüli helyzet. Amerikában is politikai vitát szül az ilyen. Jó tanítványok vagyunk.
Hogyan tud a hómaró az autók között boldogulni?
Az első elakadt autóig eljut... és kész.
Amíg fúj a szél, lesz muníciója a blognak.

regress 2013.03.15. 18:46:19

pintér keresztapa,anyád volt felelőtlen.tudod ,mikor........

Indriq 2013.03.15. 18:48:59

Tényleg nem tudom miért olyan nehéz felfogni, hol hibázott a maffiafőnök. Igenis, csütörtök délutántól MINDEN mentésre alkalmas járműnek készenlétben kellett volna állnia. Nem ma délután kell felkészíteni őket. Tehát a gyors reagálás hiánya ami miatt (most) mennie kéne.

Amúgy, ha nem lennék ilyen lusta, megszervezném, hogy pár osztrák napilapban egész oldalas hirdetésben köszönjük meg a segítséget. Egyrészt megérdemlik az osztrákok, másrészt tudja meg a kormányunk, honnan kaptunk segítséget a töketlenkedésük miatt.

mitis 2013.03.15. 18:52:29

@Harmony12:

Legalább olvasnád el a cikket.
"Minden vodás és T-mobilos kap sms-t"

El Curros 2013.03.15. 18:53:05

@Indriq: Köszönjük a Labancoknak! Történetben az a nagy baj, hogy ők is csak az után tudnak majd eredményt elérni, ha eláll a szél.

én már a fény gyermeke vagyok 2013.03.15. 18:54:19

@El Curros:aha... 70 milliárdot költött Orbán autókra legutóbb.

Hun van a sok terepjáró?

Amúgy látom, fideszparaszt vagy.... Ne gyüjjé most se Budapestre, mert traktorozni nem a belvárosban kell.

Kódulni se gyere traktorral ide, meg gyujtogatni se.

Menjél szépen a földeden mentsed az elakadtakat ki az árkodból.

El Curros 2013.03.15. 18:59:54

@én már a fény gyermeke vagyok: sőt, ügyes gyerek is vagy. napra már ne menj.

egyébként jobbikos, ha tudni akarod. nincs földem, nincs traktorom. de ha lenne rátolatnék a lábujjadra.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2013.03.15. 19:02:33

@nemzetikonyves: Ugye te készítetted azokat a rejtett kamerás felvételeket is, amelyen a patás Gyurcsány 2006-ban villám és viharcsináló vörös csillagokkal lőtték Budapest egét?!:)

én már a fény gyermeke vagyok 2013.03.15. 19:05:30

@El Curros: Jahogy nincs traktorod.
Azért sír a szád, hogy az SZDSZ kitiltotta a traktorokat Budapestről ...?

Akkor ríjjál cigány, csak azért is.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2013.03.15. 19:08:05

@susu64:

"a hivatásos állományban nincs elég létszám s nincs sorkatonaság, aki igen,helyzetben bevethető lenne. "

úgy tudom, még mindig van pár tízezer katona, és éppen nem támad senki.

"2006 é ig kellett volna megoldani az arzénmentes vízszolgáltatást, majd 2009 - ig kaptunk haladékot az EU - tó, de ezt sem sikerült betartani. Ezért intézkedett a kormány, hogy a katonaság víztisztító berendezéseivel oldja meg ezt a kérdést "

2009-2012, ezt törölte a fideszes agymosás a fejedből?!

"kiszolgáltatott helyzetben lévő áldozatokat. Mindenhol probléma az ilyen helyzet, Németországtól az USÁ - ig, mégsem szidalmezza senki a saját országát. Nem kell mindenből politikai cécót csinálni."

1) az országot Pintér szidja, mi a kormányt
2) a kormányt máshol is szidják
3) egy ilyen havazás sok országban sokkal kevesebb fennakadást okoz

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2013.03.15. 19:09:02

@Nap Pali: bizony nagy baj lehet, amikor a fideszes trollok így özönlenek elő. biztos a katasztrófavédelem parancsára.:)

El Curros 2013.03.15. 19:09:14

@én már a fény gyermeke vagyok:
régebben láttam a híradóban, hogy egy család nem evett, csak a "fény táplálta őket".
közülük volt aki túlélte, csak nem...?

Kepan 2013.03.15. 19:10:52

Summázok, mert totál fáradt vagyok már.
Totális csőd a Katasztrófavédelem szervezése, emellett HATALMAS tisztelet minden szervnek és civilnek akik segítettek és még mindig segítenek a bajbajutottakon.
Beleértve sógorékat is. Remélem, mindenki épségben hazatér.

Harmony12 2013.03.15. 19:12:06

@mitis: Ah, köszi, nem láttam ezt a cikket. Most hogy elolvastam, már értem a logikát. :)
Viszont tényleg, akkor mire van a rendszer, ami ilyen esetben küldhetne mindenféle értesítést?

csavari 2013.03.15. 19:34:44

@El Curros:
68-vagy 70-ben vonatok sokasága maradt kint napokig a nyilt pályán mert nem tudták kimenteni a hó fogságából őket amikor mentünk haza karácsonyi szünetre! A gépjárművekről nem is beszélve.

flort 2013.03.15. 19:40:46

@márta)): Esztergomban járván (ahonnan csak Pest felé volt képes elindulni volánbusz... vonat meg arra sem) arra jutottunk egy oda bejáró és ma is dogozóval, hogy a marha nagy spórolásban a kpm-től (van még ilyesmi?) mindenkit elzavartak, a gépeket leállították, mondván, hogy vége a télnek. Így most meg nincs ember, aki ki tudja vinni a járműveket a 10 cm hó eltakarítására. Vélhetően a hófogókat is beszedték olyankok, akiket aztán szintén kirúghattak. Így a környékbeli falvakban lakók sem tudnak mozdulni, stb.

Ezt mondjuk nevezhetjük súlyos szervezési hibának, aminek végső soron csak van egy vezető beosztású felelőse.

Nem?

zoleee76 2013.03.15. 19:46:32

Mi köze a politikának a havazáshoz??? Semmi! Meseházy ahelyett, hogy nyilatkozik fogjon egy lapátot és menjen menteni!!!
Adott vagy 100-120km/h órás szélvihar + erős havazás = járhatatlan utak és óriési hófúvás emelte úttorlaszok. Mi ilyenkor a teendő? Nem indulok útnak, különösen akkor ha du. 2-kor már a hírekben azt mondják, hogy tömegbaleset van az autópályákon.... De a sok okos, aki most anyázik, mert elakadt a hóban nem gondolt erre!
Ha az utakat akár 1-1,5m magasan belepte a hó és van elötted vagy 100db elakadt autó és kamion, akkor hogy tud odamenni menneteni a mentő, tűzoltó, stb... sehogy!
Erről ennyit!
El kell fogadni, hogy a magyar hatóságoknak nincs az ilyen extrém esetekre felszerelése, mert ilyen 100 évente van 1x. Aki meg ezt figyelmenk kívül hagyja az nem a realitások földjén él.
A sokat emlegetett - tőlünk nyugatabbra - ott minden évben vannak hasonló helyzetek, s mit csinálnak ilyenkor az emberek, ha tehetik nem mennek az utcára. Ha meg még is, akkor van nálunk meleg ruha, élelem, víz, stb...
Ebben az országban még mindig mindenki állam bácsitól várja a megoldást mindenben, ez a szocik hagyatéka. Itt lenne az ideje felnőni!!!

El Curros 2013.03.15. 19:50:55

@csavari: Én úgy gondolom, hogy nagyon gusztustalan egy ilyen helyzetben sz@rt kavarni a billentyűzeten. (nem rólad beszélek)
Szerintem lehet olyan helyzet, hogy a legtöbb jó szándék ellenére sem lehet mindenkinek a kedvébe járni.
Ez is ilyen. Még akkor is, ha hibáznak is az emberek.
Párt, politikai, ideológiai nézetektől függetlenül szoktak az emberek segíteni egymáson, ott kint a területen.
Bármikor.
Azért azt látni kell, hogy a természet nagy úr. Wi-Fi ide, internetkapcsolat oda, mobilhálózat amoda.
Egy extrém helyzetben elfogyhat a technológia, ami segítsen. És ha ezek kiesnek, akkor tényleg több évtizedet eshet vissza a "ma ember". Akkor kire számíthat? Hát egy másik emberre...
Nincs új a nap alatt.

bendin 2013.03.15. 20:07:40

A sok felelőtlen állampolgár munkanapon dolgozni/iskolába ment, és utána haza akart jutni? A munkaidő nem mindenhol tart 8-17:30-ig. Ja, a felelőtlen Volán több busza is elakadt. A kamionstopot nem rendelték el. A közszolgálati rádió és tévé nem tájékoztatta az embereket. Nem intézkedett időben az összes illetékes vezető.
Az itt IS okoskodó sok funkcionális analfabéta kapjon hasonló hozzáállást amikor bajba kerül.

hazug fidesznyik (törölt) 2013.03.15. 20:34:58

@vallatas: "A magyarság az ilyet nem tűri!"

Szóval, az autóban rekedt több ezer őstulok a magyarság? Mi van a többiekkel, akik otthon maradtak, azok a zsidók meg a cigányok vagy a liberálisok?
Te nagyon hülye.

Fejesrob 2013.03.15. 20:37:34

Azért ez kurvajó. Egy csomó autós elindul csütörtök reggel dolgozni nyárigumival, kaja, egyebek nélkül, miközben hétfő óta harsogja a média, hogy péntek hajnalban itt a tél, még fotókat is mutogattak a rendesen behavazott Ny.-Európáról.

Persze visszafelé 5 perc alatt otthon akarnak lenni, ó bazmeg nyárigumival vagyok, sietnem kell.

Aztán a Pintér a hibás, mert nekiment a többinek és nem mentették ki 5 perc múlva. Miközben egy egész ország fogott össze érte.

Valamikor, talán 2004-ben egy ugyanilyen napon hó volt, de hófuvás nem, a Hűvösvölgyből elindultam kb. fél 11-kor és majdnem du. 15-kor értem a XVI. ket-be.

Nem hibáztattam sem Gyurcsányt, sem Demszky-t, pedig mindkettőt utáltam már akkor is.

Nem tehetnek minden sarokra egy hómarót, hátha esik a hó, másnapra eltakarították.

menőmano 2013.03.15. 20:37:52

Totális helyzet, zűrzavar. Nem csak az autópályán, az utakon, hanem némelyek fejében is. Szerintem.

Mondjuk az utakat is sokkal könnyebb lett volna letakaritani, ha a népek hallgatnak az intő szóra. pardon) előrejelzésekre, s nem alakul ki olyan kocsisor, amilyen kialakult.

hazug fidesznyik (törölt) 2013.03.15. 20:38:11

@bendin: "A sok felelőtlen állampolgár munkanapon dolgozni/iskolába ment, és utána haza akart jutni?"

Akkor valaki nem tájékoztatta a hóvihart, hogy reggel sokan munkába indultak autóval.

Fejesrob 2013.03.15. 20:38:57

(Nem péntek, csütörtök hajnalban).

menőmano 2013.03.15. 20:40:53

Egyébként senkit sem baszarintottak volna ki a munkahelyéről, ha nagyobb távolságról, a hóvihar, a rendkivüli időjárás miatt nem megy dolgozni.
Szerintem.

Fejesrob 2013.03.15. 20:41:38

@menőmano: A kocsisor azért alakult ki, mert páran nyárigumival mentek és nem tudtak időben megállni, továbbá kamionok is keresztbefordultak. Innentől kezdve vége volt, a lépésben haladó, majd álló autók nem taposták le a havat, menthetetlenül behavazódtak.

hazug fidesznyik (törölt) 2013.03.15. 20:42:02

Én is rühellem Pintér elvtársat, de most az egyszer igazat adok neki. Valaki végre beszólt a sok birkának.

Fejesrob 2013.03.15. 20:43:25

@menőmano: Az volt a gond, hogy a hóvihar Bp-re épp akkor jött, amikor mentek haza. Itt nem tudhatták, hogy 20 km-el arrébb komoly hófúvás van keresztbeállt kamionokkal és azt sem, hogy sokan sietnek és okoznak egy komoly balesetet.

menőmano 2013.03.15. 20:46:25

@Fejesrob:

Hát! Ja! A kamionoknak zárlatot kellett volna elrendelni, nem kellett volna felengedni az autópályára. A népeknek pedig felelősebben kellett volna gondolkodni S talán tragédia sem történt volna.

******
Csak meg kellett volna hallani a felhivást) "Senki ne induljon útnak ".

Fejesrob 2013.03.15. 20:48:37

@hazug fidesznyik: Nem is nagyon értem, egyesek hogy gondolják. Nagyon komoly hófúvás, keresztbe állt kamionok. Nem érti meg, hogy a segítség ugyanazon az úton jönne amin ő elakadt, továbbá kilométerekre előtte millió kamion.

Amúgy állítom, az autók többségében még téli felszerelés sem volt.

Pintéréktől egy kamionstopot lehetett volna elvárni, de az a gond, hogy azt is nyilván péntektől vezették volna be, ráadásul télen azt nem lehet.

menőmano 2013.03.15. 20:48:47

@Fejesrob:

Ja! Csak az a probléma?, hogy már sok nappal előtte jelezték, hogy milllyen idő közeleg, hogy fél Európa már lebénult a havazás miatt. Szinte órára pontosan előre megmondták mikor ér ide. De mindegy.

Fejesrob 2013.03.15. 20:49:19

@menőmano: Véletlenül neked is válaszoltam:)

menőmano 2013.03.15. 20:52:47

@Fejesrob:
Véletlenül? Ja! Persze! Meg is lepődtem, mert sem itt sem más blogokon nem szoktak írni Nekem, csak akkor mikor utálkoznak némelyek és saraznak.
Nem tudják elfogadni a jelenlétemet. De Nekem ez már nem gond. illllyenek a népek, utálkozóak, kirekesztőek. A társadalom többsége illlyen.

menőmano 2013.03.15. 20:56:11

Nyugi, nyugi! A belügyminiszter úr nem fog lemondani hétfőn, de még kedden sem. Miért is mondna le? Ez most tényleg nevetséges.

Fejesrob 2013.03.15. 20:57:11

@menőmano: Én éppen ezért fújtam le a hétvégi utamat Miskolcra még hét közben, sejtettem, hogy gond lesz, hiszen 3 napos ünnep. Azt persze nem gondoltam én sem, hogy pénteken még a csütörtökieket mentik, de ekkora hóviharra nem gondoltam.

Ez marha nagy hóvihar volt ilyet én még nem láttam, főleg amiket mutogattak a neten és aTV-kben.

Teljesen igazságtalanok a támadások, egyrészt az ország spontán magától egész frankón összeállt, másrészt a "hivatalos szervek" az ünnep ellenére gyakorlatilag 24 óra alatt úrrá lettek a helyzeten.

Azért egy ilyen vihart komolyabb erőforrásokkal sem pár óra alatt abszolválnak.

menőmano 2013.03.15. 21:00:03

@Fejesrob:

Lehet ezt most elemezgetni. Következtetéseket levonni. A hatóságoknak és a népeknek is.
Azért ne akarjuk már eltusolni a utnak indulók felelőtlenségét sem.

Pasa01 2013.03.15. 21:02:10

De gusztustalan, ahogy Szarházy és a többi pöcs ebből is kampányt csinál.

menőmano 2013.03.15. 21:03:21

Kapjunk már picikét a fejekhez. Az egész országban hatalmas szélvihar volt egyébként, csak némely helyeken eső kisérte. Senkit sem érhetett váratlanul.Még csak azt sem lehet mondani, hogy nem tudatositották előre.

No de nem ismételgetem, magamat. Mert az már puszta szófecsérlés lenne. Aki nem akarja érteni, az úgy sem fogja megérteni.

osztjónapot!
:(

dr. Közbiztonság Szilárd 2013.03.15. 21:03:43

@Alikam:
Licitáljunk, baszd meg?
Én meg éltem Finnországban, ahol leesik a hó októberben, és áprilisig nem olvad el.

Csak ott erre mindenki fel van készülve, hatóság és magánember (mondjuk autóban hólánc az alap) egyformán.

Nálunk meg nem.
És már tegnap délután lehetett olvasni róla, hogy a Dunántúlon hóakadályok vannak.
Aki ennek ellenére elindul, az hülye.
Ha te vagy az, ha nem.

menőmano 2013.03.15. 21:05:05

Némelyek részéről csak a felesleges sivalkodás. szerintem.
:(

dr. Közbiztonság Szilárd 2013.03.15. 21:16:59

@milyen szép a Vértes, ó:
Nem a szemeket lövette ki, hanem a szemeteket. :-)

@márta)):
Mondjuk azért, mert 2006. augusztus 20. után ők mondták, hogy le kéne mondania a miniszternek.

Konkrétan Navracsics mondta, hogy ha a Fidesz lenne kormnányon, lemondana a miniszter.

Szerinted azt a vihart Gyurcsány rendelte meg?
Ráadásul ott nem hetekkel, csak órákkal korábban jelezték, hogy mi lesz.

Most itt az alkalom, hogy bizonyítsanak.
Vagy bemutassák, hogy immár sokadszor képesek segget csinálni a szájukból.

dr. Közbiztonság Szilárd 2013.03.15. 21:38:28

@déjá vu39:
Úgy érted, hófogó rácsokat?
Mert a hófal az az, ami most van keresztben az utakon.

(Tudom, nehéz ez a magyar nyelv. Gondolj csak bele, baszd meg: a tűzcsapból is meg a vízcsapból is víz jön, csak hogy kibasszanak szegény külföldivel. Meg téged olvasva magyarral is.)

@El Curros:
Te, én láttam hófalat is meg hófogó rácsot is, ami megfogta a hófalat (a magyar nyelvvel kapcsolatos megjegyzésem rád is vonatkozik).
És bizony, a hórács megfogja, és a szél ott fogja építeni a hófalat, nem a kamion oldalánál.

Egyébként ha a szocik lennének kormányon, te is véres szájjal követelenéd a felelős fejét.

@Indriq:
Inkább csütörtök reggeltől (akkora jósolták a havazás kezdetét), mert a Dunántúlon már csütörtök délelőtt is voltak problémák.
Bizony, jó 24-28 órát késtek az intézkedések megkezdésével.

Mellesleg a segítséget meg lehetne köszönni a magyar napilapokban is egész oldalas hirdetéssel, ahogy az IMF-fenyegetéseket meg tudták ott tenni, ezt is meg lehetne.

@mitis:
Na ja, sőt, Pintér épp most nyilatkozta, hogy meg fogják vizsgálni, hogy a Telenor miért nem volt hajlandó segíteni.

"Pintér Sándor belügyminiszter péntek este az ATV-nek nyilatkozva bejelentette: hamarosan kivizsgálja, hogy a három nagy mobilszolgáltató közül az egyik (nem nevezte néven a Telenort) miért nem tett eleget kérésüknek, vagyis miért nem küldte el tájékoztató üzenetüket.

A miniszter szerint a cég előfizetőinek az eset után végig kell gondolniuk, továbbra is ügyfelei kívánnak-e maradni egy olyan vállalatnak, amelyik nem segít nekik baj esetén."

Szóval már megy a bűnbakkeresés.
A Telenor meg azt mondja, hogy őket hivatalosan nem kereste meg senki a BM-től.

Arról nem is beszélve, hogy ez a kurvára semmitmondó, értelmetlen üzenet (maradjon a kocsijában, de úgy, hogy közben menjen át máséba) vajon ki a ferde fasznak segített?
Nincs egy ember sem a BM-ben, aki egy értelmes SMS-t meg tudna fogalmazni?

dr. Közbiztonság Szilárd 2013.03.15. 22:01:03

@El Curros:
Nem hinném. Náluk le volt tisztítva az autópálya akkor is, amikor esett a hó.

@Brendel Mátyás:
A pár tízezer katona kb. 70%-a irodista.

@csavari:
Sőt, ami 68-ban kint maradt, csak 70-ben indították újra.
Te el is hiszed, amiket leírsz?
Ha igen, orvos látott már?

@zoleee76:
100 évente 1x?
Akkor itt 3 hét egy évszázad?
Mert pár hete volt akkora havazás, hogy Budapesten nem lehetett eljutni munkába. Talán még emlékszel. Érdekes, akkor sem volt senki felkészülve, pedig napok óta azt ordította tévérádió-lemezjátszó, hogy kurva nagy havazás lesz.
Melyik pártnak a jelöltje is vezeti a fővárost? Csak nem a Fidesz ott is?

Nem kéne itt szerecsent mosdatnod, úgysem lesz fehér.

Ja, egyébként Orbán ment havat lapátolni? Mert neki sokkal inkább dolga lett volna, mint Mesterházynak.

@Fejesrob:
Ezt a nyári gumit honnan vetted?
Szerinted a téli gumi mit segít ilyen időben?
Ráadásul gondolom, te két heti hideg élelmet be szoktál készíteni a kocsiba egy 2-3 órás út előtt. Nyilván.
Nem, öcsém, ezt a kormányod kúrta el. Nem kicsit, nagyon.
Azzal, hogy az előzetes felkészülés (mert mint te is írod, már vagy egy hete ezt harsogra minden média) vagy legalábbis az azonnali reagálás helyett késtek több mint 24 órát.

Télen miért is nem lehet kamionstopot elrendelni?
Ezt a baromságot honnan vetted?

@menőmano:
Pedig le kéne. Nekli is, meg a katasztrófavédelem vezetőjének is.
Mindketten bizonyították, hogy alkalmatlanok a feladatukra.

A hóvihar pedig egyáltalán nem volt komoly, csak most nem a kis mellékutakat érintette, hanem 2 autópályát.
Az pedig a röhej csúcsa, hogy az OSZTRÁK hóeltakarítók meg vöröskeresztesek egyrészt jó 15 órával korábban reagáltak a MAGYARORSZÁGI helyzetre, mint a magyar kormány és katasztrófavédelem, az pedig még inkább, hogy kb. 8 órát kellett várakozniuk a határon, mire beengedte őket a magyar kormány.

@Pasa01:
Szarházy alatt melyikre gondolsz, Orbánra vagy Pintérre?

dr. Közbiztonság Szilárd 2013.03.15. 22:06:26

Az pedig külön röhej, hogy már vagy 12-14 órája nem esik a hó, és még mindig nem sikerült megtisztítani a Tatabánya és Győr közötti kb. 70 km-es útszakaszt, még mindig járhatatlan.

2013.03.15. 22:10:00

A büdös hazug cigány geci is lemondhatna már végre!!!

Fahrenheit451 2013.03.15. 22:10:16

Miért kéne lemondania?A hülye emberek miatt akiknek síelni támadt kedvük ilyenkor?

2013.03.15. 22:18:21

..és örökre eltűnhetne MO-ról és úgy unblock az egész politikai pályáról!
Fújjjj de utálom ezt a bandát bazmeg!!! Meghallom a hangját és az ideg futkos a hátamon! Uralják ezek az egész szájbakúrt médiát is, azt röhögtem itt egész nap, hogy milyen szépen ki voltak megint figurázva a hírek, a valósághoz megint csak vajmi kevés köze volt amiket bemondtak, mint hogy a legtöbb tüntetést és szarkeverést sem mondják be, vagy bemondják de hazudnak a számokat illetően, de hát ez kell a magyar népnek, habár meggyőződésem, hogy ezek az adatok is meg vannak buherálva, egyszerűen nem fér az agyamba, hogy hogy a fa@ba lehet még mindig ennyi FIDESZ szimpatizáns???!!! Ezek tuti hamis adatok!!!!!!!!!!!!!! Az a kevés agyhalott, iskolázatlan, náci geci akiket még megbabonáz ez a nyomorék diktátor nem lehetnek annyian, vagy??!

dr. Közbiztonság Szilárd 2013.03.15. 22:24:40

@kommentelő123:
unblock?
Hááát... Gratulálok.

Egyébként egy valamire vagy csak alkalmas: az ellenzék totális lejáratására.

dr. Közbiztonság Szilárd 2013.03.15. 22:28:15

@Fejesrob:
Na, baromka, elrendelték a kamionstopot, vasárnap estig.
Kár, hogy már kurvára későn. Csak 48 órát késtek vele. Kb. mint az Indul a bakterház baktere, aki azután engedi le a sorompót, amikor már elment a vonat.

márta)) 2013.03.15. 22:46:24

"A korábbi öt után újabb négy hókotrót küld Magyarországra az osztrák autópálya-kezelő társaság (ASFINAG) - közölte a vállalat péntek este.

A közlemény szerint a négy jármű a Bécstől hatvan kilométerre délre fekvő Traiskirchen térségéből, összesen nyolcfős személyzettel, rendőri kísérettel indulhat Magyarországra.

Az ASFINAG öt másik hókotrója délután az osztrák-magyar határ, valamint a Győrt az autópályával összekötő M19-es gyorsforgalmi út és az M1-es csomópontja között kezdte meg tisztítani az utat.

A délután rendelkezésre bocsátott járművekkel együtt összesen kilenc osztrák hókotró jármű és az ASFINAG 18 munkatársa segíti majd a magyar katasztrófavédelem munkáját.

Egy speciális hómarót adott az ASFINAG ahhoz a konvojhoz, amelyet az Osztrák Vöröskereszt indított kora délután az M1-es autópályán elakadt autósok megsegítésére. "

márta)) 2013.03.15. 22:50:30

Küldhetnének az osztrákok szerelőket is, mert van olyan térség, ahol még most sincsen viz- és áram, vagy egyik, vagy másik nincs.
:(

c1133971 (törölt) 2013.03.15. 23:42:41

ma kiment ugyan havat lapátolni ami szimpatikus lépés volt, de le kellene mondania, ha másért nem is a késői reakció miatt.

Monster Lewis 2013.03.15. 23:43:29

Orbán Viktor alapvetően egy káprázatos lehetőség kapujában áll. Lehetősége van pozitív személyként visszavonulni. Egyrészről az egész pénzügyi világ a távozására vár, amivel az országot segíti, másrészről az alattvalóit menti meg a hétvégi káosz utáni fejhullásoktól, ráadásul rengeteg könnyes szem várható, ha lemond. Majdhogynem Hollywoodi történet lenne belőle. Hétfőn át kell adni a kormányfői pálcát pld Navracsics Tibornak!

bendin 2013.03.15. 23:45:32

A Volán buszai is nyári gumis felelőtlen autósok?

s 2013.03.16. 01:54:14

@márta)): Istenkém, mekkora szégyen ez minekünk. A nemzeti ünnepünkön . . . a labancok hókotrói . . . és mi ezektől akartunk megszabadulni? Hát . . . nem is tudom. Szerintem Petőfiék elbaszták ezt egy kicsit. Viszont mi meg - másfél évszázaddal utána - nagyon.

2llkedő 2013.03.16. 06:51:29

@márta)): "Küldhetnének az osztrákok szerelőket is,"

No meg egy császárt is. Inkább lennék ausztria gyarmata, mint Piktor rabszolgája.

czjanos 2013.03.16. 07:19:39

@Monster Lewis: Orbán és a visszavonulás? Ezt nem gondolhatod komolyan! Egész Európa őt csodálja, a "nagy magyar sikertörténetet", amit a kedves vezető visz végbe és akkor hagyja cserben az ő hűséges támogatóit? Megmondta korábban: neki küldetése van, amit még nem fejezett be. Csinálja is, amíg be nem teljesül a küldetése: amikor elküldik őt a fenébe.

ensorcelant 2013.03.16. 08:30:18

Hú, bakker! Az ilyen szar bejegyzések miatt nézik le a baloldalt. Én kérek elnézést!
Mondjon le az úristen, mert március közepére ilyen időjárást csinált!
Nekem foglalt szállásom volt, és még 13-án este is azt hittem, hogy hülyeség, és túlreagálják a dolgokat, de 14-én délben lemondtam a hotelben a szállást, mert látszott, hogy nem érdemes elindulni sehova.
Mondjon le a sok bátor, aki nekiindult abban a viharban kisgyerekkel! Követelem, hogy azonnal vonják meg tőlük a szavazati jogot! Aki a gyerekét képes ilyen helyzetbe hozni, annak ne legyen lehetősége dönteni az ország sorsáról!
Végül pedig kedves blogíró, mondjon le! Arról, hogy valaha is értelmes cikkeket fog írni.

xvxvxv 2013.03.16. 08:36:30

@dr. Közbiztonság Szilárd: mondjuk ez, akármi is a véleményünk az eredeti helyzetről, tényleg röhej. lassan eltelik két nap, és még mindig vannak, akiket nem tudtak kimenteni, úgy, hogy lassan egy napja már nem is esik.

bolondok közt viktor a király 2013.03.16. 11:46:07

@nemzetikonyves: És te meg a háttérbe ott kúrod az édes anyádat, és a lányodnak csinált fiad tapsol és noszogat, hogy csak így tovább, így tovább, így lesz még egy fidesz szavazó.
Ügyes vagy apám nagyon. "címeres ökör"

bolondok közt viktor a király 2013.03.16. 11:51:06

@toportyánzsóti: Lehet, hogy te voltál az??? A terepjáróddal 100-al menté mer az mindent bír, és neked senki nem parancsol. Te egy fideszes vagy neked mit számít az időjárás, a szél a hó, és a járhatatlan út, és az útközben az a 3 autó sem számít akit leszorítottál, de ezt a rendőrök meg látták. Örülj, hogy ennyit kaptál, ha én lettem volna, még pofán is csapkodtalak volna.
süti beállítások módosítása