Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Cigánypecsenye Bayer módra Endlösunggal

2013.01.09. 08:56 | Brendel Mátyás | Szólj hozzá!

Hozzávalók:

  • 1 Magyar Hírlap, nekik benne kell lenni, nélkülük ez nem megy
  • egy jó adag rasszizmus
  • sok önértékelési probléma, bizonytalanság
  • jelentős mennyiségű intelligencia-deficit
  • Endlösung

A pecsenyét hasábokra vágjuk, úgy jobban mutat az asztalon. Tűzdeljük meg olyan kifejezésekkel, mint "ótvar", "hazug, idióta", "rohadt szemét", "segg", ez penetráns zamatot ad neki, és erre gyűlnek a döglegyek. Locsoljuk meg a német pecsenyeszósszal. Az Endlösung barna-szósz, tulajdonképpen náci esszencia, amely valójában Zyklon-A oldat. A Zyklon-B pecsenyéhez nem használható, mivel gáz.

Az önértékelési probléma és a bizonytalanság kiválóan fűszerezik az ilyen alkotásokat, az intelligencia-deficit pedig lehetővé teszi, hogy széles, műveletlen tömegek számára is fogyasztható terméket állítsunk elő.

A saját pecsenyéjét általában mindenki maga sütögeti, de megfigyelhető, hogy a különféle neonácik sokszor társaságokba gyűlnek, és az egy a zászló, egy a tábortűznél sütögetik a maguk kis pecsenyéjét.

Ilyenkor a penetráns bűzök miatt néha az is előfordulhat, hogy néhányan befogott orral kicsit odébb ülnek. A tábortűz elhagyására ugyanakkor nem hajlandóak, túlságosan is erős a jó kis meleg (nem, nem a homoszexuális) vonzása.

Ha a bűz mégsem riasztja el a vendégeket, akkor a Bayer féle cigánypecsenye pogácsával, fröccsel fogyasztható. Ajánlott ének a "fehérvári huszárok". Lehetőleg cigányzene kísérettel. Ha már lúd, legyünk cinikusak!

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr485007667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása