Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A Jobbik zászlóégetős tüntetéséről

2012.01.14. 21:01 | ZöldMarci | 11 komment

Ha kereszteznénk az elvtelenséget az ötlettelenséggel és a kozmikus butasággal, akkor minden bizonnyal megkapnánk azt, amit ma délután a Jobbik művelt Budapesten, EU-ellenes tüntetés címén. Látható, hogy a Jobbik az utóbbi időben elvesztette a fonalat: a cigánytémában nem sikerült újat mondani a borsodi cigányiskolák tönkretételének kísérletén túl, az utcát pedig elbitorolták a civilek és a többi ellenzéki párt. Úgyhogy maradt a zunijó, amelyik éppen sárba tiporja a Magyar Szabadságot. Láthatóan a kormányhoz hasonlóan Vona Gábor is képtelen felfogni, hogy mit jelent egy szabályokkal és feltételekkel járó nemzetközi közösség tagjának lenni. A Jobbik ezért kilépne az Unióból, bár valószínűleg fogalmuk sincs, hogy mit csinálnánk az uniós támogatások nélkül, kivel és hogyan kereskednénk, és egyéb részletkérdések.

Viszont a párt a kérdésben legalább nem kettős beszédet folytat, hanem őszintén kiáll EU-zászlót égetni. Az csak hab a tortán, hogy a happening résztvevőjeként az uniós elnyomásról értekezett Szegedi Csanád EU-parlamenti képviselő is. Nyilván az eurónak sincsen szaga, így Szegedi Csanád, Morvai Krisztina és Balczó András nyugodtan dolgozhatnak egy elnyomó, a Hazát sárba taposó, kizsákmányoló, gyarmatosító szervezetnél.

Az MTI szerint a résztvevők a Káplár és a Pengő utcák között megtöltötték a Lövőház utcát. Az körülbelül ötven méter, vagyis az utcát visszafoglalni tervező Hazafiak legfeljebb néhány ezren lehettek. Mindenesetre Vona megígérte, hogy a másik ellenzéki erők tüntetésein majd ott lesznek. Úgy tűnik a radikális jobboldalon továbbra sincs jobb ötlet a Haza megmentésére mások bulijának szétbarmolásánál, legyen az Sziget fesztivál, cigányiskola, vagy ellenzéki tüntetés. Mint az oviban.

Kiss Ádám írása, Hírszerző

Ha szerinted sem elfogadható a zászlóégetés és szerinted is elég volt a szélsőjobb gyűlölködéséből, akkor csatlakozz ehhez az oldalhoz:

Toleráns társadalom - nem kérünk a szélsőjobból

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr623546134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emiksz 2012.01.15. 22:27:30

"- Uraim! Mindenre van megoldás. Egy olyan lépés, ami minden híradóba bejut, és egyértelmű képi üzenet.
- Mi az?
- Zászlóégetés!
- Bazmeg, én eddig azt hittem értem, de most hogy kerül ide Izrael?"
emiksz.blog.hu/2012/01/15/69_eges

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.01.16. 20:03:47

Jó lenne, ha a jobbik képviselői eltakarodnának az Európai Parlamentből!

Mocskos képmutató zsákmánypárt a jobbik is, nem több!

Egyébként minden nyugati híroldalon írtak róla, mindenhol furcsálják, hogy ugyanakkor ott kuncsorgunk pénzért.

A jobbikos polgármesterségű városban remélem a helyi önkormányzat eg deka Uniós pénzt sem fogad el.

Várom továbbá a miniszterelök állásfoglalását. A hallgatás is állásfoglalás.

kurtipista 2012.01.17. 08:03:59

Én nem vagyok jobbikos! De azért elgondolkoztató amit mondanak! Hosszútávon egy ilyen unió biztos jó nekünk? Olyat eltudnék képzelni mint az usa, sok állam egy nagy ország! De ez nem olyan! Gondolod az unión kivül nincs élet? Kivel kereskednénk? Akivel eddig! Csak legfeljebb a sok silány árut már itt nehezebben tudnák értékesíteni! 10 év vagyunk úniós tagok! Te úgy látod jobb lett itt az élet? Pedig ebből 8 év baloldali vezetés volt! De persze ez nem jelenti azt hogy a jobbiknak igaza van, de lehet! Igaz van itt sok nagy multi cég, de én már szeretnék olyat is látni ami magyar tulajdonú! Lehet, hogy sosem fogok? Persze mindent megtudnak magyarázni, csak az embereket ez egyre kevésbé érdekli, s ezért lesz a jobbik egyre nagyobb párt!

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2012.01.18. 12:31:12

@kurtipista: Értem hogy hülye vagy mint a segg, megpróbálok lemenni a szintedre.
2004 óta óta vagyunk EU tagok, vagyis 8 éve.
Ha kilépnénk úgy kb. másnap 1 € = 1000HUF lenne, az import és az export a védővámok miatt gyakorlatilag megszűnne.
Az audi, a suzuki és a mercedes megszüntetné a gyárait, mivel EU-n kívüli országból nem annyira éri meg autót exportálni az EU-ba.
A mocskos multik is bezárnának valószínűleg, ezzel 80000 fővel nőne a munkanélküliek száma.
Ásványi kincseink nincsenek, áramból, gázból exportra szorulunk, kissé meglepődnél amikor rádöbbennél arra hogy nem tudod kifizetni a 600-700 forint/köbméter-kilóvatt gázt és áramot.
A hozzád hasonló degenerált barmoknak lehet hogy megfelelne hogy a jurtából kimész vadászni,halászni vagy bogyókat gyűjteni. De nem lehetne hogy TI TAKARODNÁTOK VISSZA A SZTYEPPÉRE ???? MINKET MEG HAGYNÁTOK VÉGRE EURÓPAI MÓDON ÉLNI ?????

kurtipista 2012.01.18. 17:19:05

Te szerencsétlen ezzel azt mondod, hogy aki nincs benn az eu-ban ott megáll az élet? Ezekszerint Norvégiában nyomorognak? Már 2004 elött is itt voltak a multik! Csak azért mert neked tetszik az alárendelt, rabszolga lét, nem biztos hogy másnak is! Azt meg itt az elkövetkező 100 évben lesz olyan életszinvonal mint nyugatabbra, azt verd ki a fejedből! De ha egy kicsit gondolkozol (már ha tudsz) akkor rájössz hogy a kedvenc multijaid csak addig maradnak itt amig van éhbérért dolgozó ember ha megszünik tovább áll vagy vissza helyezi a termelést az anyaországba! De mondjuk ettől nem nagyon kell tartani mert a magyar ipart, gazdaságot tönkre tették illetve felvásárolták így maradnak a cselédek azaz te meg sajnos én az alkalmazásukban bagóért! Valóban nincsenek természeti kincseink, van más! pl európa legnagyobb vizkészlete még a mienk amig el nem adjuk, nem sokára sokat fog érni! Középen vagyunk ezért rajtuk kell keresztül menni ez is sok pénzt jelenthetne! De biztos még sok minden van! De leszögezem én nem azt állítottam jobb lenne kinn, de meg kéne ezt a lehetőséget is vizsgálni!

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2012.01.19. 13:13:20

@kurtipista: Norvégiáról:
"Az állam területének csaknem háromnegyede terméketlen. Az Oslói- és a Trondheimi-medencén kívül a fjordok keskeny partszegélyein találhatók művelhető földek. Gazdasági életében a tenger játssza a legfőbb szerepet. A meleg Golf-áramlat és a hideg parti vizek öve rengeteg halat biztosít. Norvégia halászata Európában vezető helyen áll. A legjelentősebb zsákmány, a legfontosabb kiviteli cikkek – a halkonzerv és a mélyhűtött hal – alapját képező tőkehal és hering. A halat úszó halfeldolgozó gyárakban dolgozzák fel. A halkonzerven és a mélyhűtött halon kívül hallisztet és olajat is készítenek.

A halászatnál jelentősebb szerepet játszik az ország életében a tengerhajózás. Az ország rendelkezik bérfuvarozásra is alkalmas kereskedelmi flottával. A tenger egész éven át jégmentes, ezért az országon belüli kereskedelemben és teherforgalomban is nagy szerepet játszik.

Norvégia – az állandó, bő vízhozamú, nagy esésű folyókra telepített vízerőműveknek köszönhetően – első az egy főre jutó villamosenergia termelésben a világon.

Ennek az energiának a segítségével a következő iparágakat tudják fenntartani: színesfémkohászat, ötvözetgyártás, ammóniaelőállítás, elektrokémiai ipar.

Jelentős a szénhidrogének (főleg kőolaj) bányászata az Északi-tengeren. A kitermelt kőolaj szinte egészét exportálják, ezáltal óriási jövedelemre szert téve. A készletek gyors fogyatkozása miatt hamarosan elveszti az ország a legjelentősebb jövedelemforrását. A gazdasági visszaesés megakadályozása érdekében létrehozták a Nemzeti Kőolaj Alapot, amelyre évek óta félretesznek az állami költségvetésből. Már több mint 50 milliárd dollár gyűlt össze."

Megértem hogy nem szereted a multikat, igazad van sokkal jobb közmunkával megkeresni azt 45-50k havonta mint a szemét multiknál rabszolgának lenni havi 80-100k -ért, vagy a magyar vállalkozónál dolgozni minimálbér+zsebbe egy kis pluszért. Mit ahogy említettem szinte mindenből exportra szorulunk, próbálj ezen elgondolkodni, tudom hogy működő agy nélkül nehéz de hátha.
A legnagyobb vízkészlet, ó igen, a szomszédos sivatagi országok itt állnak sorba pár csepp ivóvízért ugye ?
Lehet élni áram,gáz,üzemanyag, és telekommunikáció nélkül is, vizsgálgasd ennek a lehetőségét bátran.
Azon is próbálj elmélkedni hogy az sok hülye (Szerbia,Horvátország,Törökország) miért akar ehhez rohadt, szemét kizsákmányoló EU-hoz csatlakozni ....

apóka99 2012.01.19. 20:16:17

@orbánmentesítő: Ne nácizz köcsög mert nem vagyok az. Csukd be a pofád és nyeld le a nyálad ahelyett, hogy mindenfelé fröcskölöd!!!

kurtipista 2012.01.20. 09:05:40

@orbánmentesítő: Nem mindenki, csak 5 évre előre gondolkozik mint te! Legyél nyugodt a viz sokat fog érni, fogynak az édes viz készletek! A másik, eu árak, söt most már eu büntetések vannak Magyarországon, a fizetést meg valahogy nem akarják eu-s szintre hozni! Söt szerintem nem is fogják soha! Erről gondoskodnak! Az ország nagyobb része nem él jobban 2002 óta! Jó lenne ha az eu-ban mindenki egyenlő lenne, én is dolgozok annyit mint egy csiga zabáló,( lehet hogy többet) még is kevesebb fizetést kapok! Lehet, hogy a te életedhez elég 80-100 ezer ft az enyémhez nem! Nyilván anyád tart el! Igen van export termékünk is, mind bárki másnak, de van import termékünk is! S a suzuki meg az opel is volt már bőven a csatlakozás előtt! A szavaidból úgy veszem észre, hogy örülnöm kéne, hogy " ingyen" dolgozhatnék! Ha tetszik ha nem minket kizsákmányolnak, még pedig a munkaerőnket és agyelszívás is van! Eztán jön majd a föld fel-felvásárlás (ami már most is folyik), ezután az alsógatyádon kivül minden külföldi tulajdonban lesz! Akkor már lehet okoskodni hamar oda vágják, hogy ez nem a te földed huzz innen ha nem tetszik! Persze ha ezt valaki meg akarja akadályozni hamar oda vágják, hogy ez nem egyezik az eu-val bünti lesz!

kurtipista 2012.01.20. 13:16:18

"Láthatóan a kormányhoz hasonlóan Vona Gábor is képtelen felfogni, hogy mit jelent egy szabályokkal és feltételekkel járó nemzetközi közösség tagjának lenni." Kik alkotják a szabályokat és kiknek jó ez? A benes-dekrétum nem zavarja öket? Ezekszerint az demokratikus és eu kompatibilis? A szlovákoknál, hány kulcsos az adórendszer? Megváltoztatták már? Vagy ott jó az egykulcsos? A gazdagok ezután is gazdagok maradnak ezzel nem foglalkoznék! De mi azzal a becsületes emberrel aki több pénz reményében sokat túlórázik attól a második kulcs elviszi a remélt hasznot! Az igazságos? Nem azért robotol többet, hogy több adót fizessen, hanem azért hogy jobban éljen! De az olyan paraziták mint te, szivesen elvennék tölük!
süti beállítások módosítása