Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A Jobbik megtalálta a valódi problémát Gyöngyöspatán

2011.10.29. 14:01 | balközép | 10 komment

Címkék: jobbik polgármester gyöngyöspata

A fővárosban borzasztó a közbiztonság helyzete. Vannak olyan kiváló polgármesterek, mint pl. Kocsis Máté, akik tesznek azért, hogy ne lehessen olyan, a társadalomra veszélyes bűncselekményeket elkövetni, mint a "kővőn ücsörgés". De ez mind smafu.

A budapesti közállapotok paradicsomiak például a gyöngyöspataiakhoz képest. Ott aztán, bűnözök tucatjai követnek el válogatottabbnál válogatottabb bűncselekményeket. Szerencsére megmenekültünk, hiszen alakult egy párt, mely felszámolja ezt az áldatlan állapotot. Igen ez a Jobbik. Sikerült is polgármester adni a hevesi községnek és most már neki is álltak megoldani a problémákat.

Na de nézzük a listát, hogy milyen súlyos "bűncselekmények" ügyében tettek itten hathatós intézkedéseket: itt van például a faluban viszonylag ritka, "útesten sétálás" vagy a "kopott kerékpárgumi". Akinek ez még nem volt elég, többen is elkövették a "járdára köpdösés" és a "törött személyigazolvány" bűnöket. De, most már ennek mind mind vége! Megoldotta a Jobbik a problémákat! 

Persze, a rendcsinálás közben előfordult, hogy gárdistáink horogkereszt-alakút pisiltek (videó) Gyöngyöspata egyik utcájának kellős közepére,... de hát istenem... mi ez a többrendbeli "úttesten sétáláshoz" képest! Már csak egy dologért imádkozok, hogy minden település válasszon magának egy olyan bölcs és éles-látó Jobbikos polgármestert, aki nem fél világossá tenni, hogy sétálni csak a járdán lehet, még akkor is ha nincsen járda! Csodálatos ez a szebb jövő! Éljen!


szólj hozzá: Szankciók Gyöngyöspatán

A gyöngyöspatai szabálysértőkről a sosinet.hu csinált is egy kis filmet, melyben a millás tüntetések egyik vezér alakja, a TASZ munkatársa, Juhász Péter számol be.

 

Iróniaméter: 8/10

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr983338010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.10.29. 17:26:22

Rendnek kell lenni. Így majd gyorsan megtanulják.

laci0011 2011.10.31. 23:26:05

Kár hogy az etnobiznisz és a többi a legkevésbé sem csípi a szemét a tisztelt demokratáknak,meg nem kéne elfelejteni hogy Gyöngyöspata valamikor 1 élhető virágzó település volt,hála a demokrata etnobiznisznek ma már nem.Lehet nem egyetérteni a jobbikkal de az évtizedes semmittevés inkább a demokratákra terhelőés ez alól nem fasisztázással kel kibújni! Ha megvan bennetek az akarat és a tudás mint korábban hirdettétek magatokról akkor mire vártok,voltatok már kormányon is többször,ha meg nincs akkor feleslegesen koptatjátok a szátokat!

márta)) 2011.10.31. 23:48:48

sétálni csak a járdán lehet, még akkor is ha nincsen járda!"
Ez jó.

Hatalmas tévedés azt hinni, hogy csak egyik - vagy másik párt ügye a cigányság helyzetének NEM megoldása. Olyan ügy, melyet a mindenkori kormányok tologattak maguk előtt. Az egész rendszerváltás ügye, problémája.
Ezt a problémát pedig nem a "csúcson" kell kezelni, hanem a gyökereknél.

Tessék már nekem megmondani, mit visz az a cigánygyerek, vagy "fehér" gyerek otthonról, aki csak a mély -szegénységet ismeri, ahol generációkon keresztül a családban? szinte nem dolgozott senki? Azt sem tudja milyen a "valódi" munka világa? Ezért olyan felnőtt válik belőle, amilyen.....

Egyébként senki sem vitathatja el, és nem is vitatja - úgy gondolom -, hogy nincs cigány bűnözés. Van. Mindig is volt. A másik" oldalon is van- és volt.
hm??

nemecsek ernő áruló 2011.11.01. 18:39:01

Csak remélni tudom, hogy Vona Gábor 2014-ben miniszterelnök lesz. Nekünk Mohács kell...

márta)) 2011.11.01. 21:01:49

Na.Igen. " A remény hal meg utoljára."

márta)) 2011.11.03. 19:40:45

Önkezével vetett véget életének Gyöngyöspatán Eszes Tamás csütörtökön. Eszes volt a Véderő nevű szervezet parancsnoka, aki áprilisban kiképző tábort szervezett Gyöngyöspatára. "

atv.hu/cikk/20111103_gyongyospata_ongyilkos_lett_a_vedero_parancsnoka

Úgy tűnik Gyöngyöspatáról soha sem jönnek túl jó hírek.

Nyugodjon békében.

mocskosmacska 2011.11.03. 20:29:04

A riport készítőjének: Szar a kisfilmed. Egy jó riportban a problémát mindenfelől megvizsgálják, így megszólalhat minden oldal. Enélkül csak mocskolódás a dolog.

márta)) 2011.11.03. 22:33:12

Ugyan, ugyan. Te meg lehet, hogy el sem mennél Gyöngyöspatára, nem lenne hozzá bátorságod. Ő legalább elment, még filmet is készitett.
ugye?
:))

menőmano 2011.11.03. 22:45:52

De, most már ennek mind mind vége! "
Ez biztosan egy varázs megoldás. Totálisan jó a poszt. A kisfilm pedig kiváló.

oszt.kész.ennyi.
:)))))))

menőmano 2011.11.03. 22:49:54

@mocskosmacska:

Figyelj csak! Neked jó a neved.
bezony
:)
süti beállítások módosítása