Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Totális káosz: Lemondott Gyöngyöspata polgármestere

2011.04.19. 12:25 | balközép | 6 komment

Címkék: fidesz jobbik

Egészségügyi okokból lemondott Gyöngyöspata polgármestere kedden. Ezt a képviselő testület rendkívüli ülésén jelentette be, délelőtt. Tábi László, a lemondott polgármester a Független Hírügynökség kérdésére, hogy lemondása összefüggésben van-e a településen az elmúlt időszakban történtekkel, annyit mondott: "elképzelhető.

A belügyminisztérium és a kormány egyszerűen nem tud mit kezdeni 150 dzsiájdzsónak öltözött pattanásos gyerekkel… Ami most történik Gyöngyöspatán az nem más mint katonai puccs. A törvényes rendet pedig a kormánynak kellene visszaállítani és a Jobbikhoz köthető párthadsereget szét kellene kergetni… de valamiért Viktor csendben nézi ezt.


Közben a kormány azt hangoztatta, hogy a településen csak a rendőrség léphet fel a közbiztonság érdekében…. Látjuk.. Aztán, a Szebb Jövőért polgárőröktől elhatárolódott az Országos Polgárőr Egyesület, jogvédők pedig az egyesület feloszlatását kérték. Az egyesület más településeken tovább járőrözik, Sokakban viszont ellenérzést kelt a munkájuk, főleg a Gárdáéra emlékeztető öltözékük és megjelenésük. Gyöngyöspatán a legújabb fejlemény azonban már nem velük kapcsolatos.


A településen most ugyanis a Véderő nevű csoport akar katonai tábort tartani. Internetes oldalukon úgy határozzák meg magukat, hogy a politikától távol, de a nemzeti oldalon működnek és a sorkatonaság megszűntével azoknak szeretnének harcászati jellegű képzést nyújtani, akik szeretik az ilyen nevelést, de hivatásos katonák nem feltétlenül akarnak lenni.

Csak zárójelben kérdezem meg: ilyenkor mit csinál a terror-elhárítási központ? Vagy az csak Orbán seggét védi? Ezzel a Véderő nevű izével nincs dolguk??
 

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr242839312

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Napsütés és árnyék 2011.04.19. 18:57:26

„Látják, hogy ma a nap is másként süt" - mondta Orbán Viktor, hozzátéve: a kormány arra törekszik, hogy valamennyi célja világos legyen a választók számára.Azóta eltelt egy év, világossá váltak a célok és látszik a megvalósítás zsenialitása ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

májkrém dzsekszon 2011.04.19. 12:59:13

Igen, Orbán seggét.
De ez ugye nem baj?

apc 2011.04.19. 15:39:52

Még most gyakorolja(rajtunk) a két pofont,de ha már jól megy, akkor lép tovább,oszt jó napot.

Csillás-palé 2011.04.19. 21:26:11

Azt hiszem, lassan pattanok külföldre...

whiterose 2011.04.25. 08:16:58

Sajnos ottani öregek (ahogy Szikszói is) nem tudnak "pattanni" külföldre...
süti beállítások módosítása