Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Miről szól Papcsák hisztije?

2011.03.31. 17:00 | balközép | 6 komment

Címkék: választás mszp fidesz botrány polgármester zugló societas papcsák ferenc

Papcsák Zugló botránypolgármestere, korábban elszámoltatási kormánybiztos a valóságtól és a realitástól nagyon távol eső kommunikációs manőverbe kezdet. Szerintem ezzel többet árt a saját megítélésének, mint sem használ, de ha Fidesz PR gépezete ezt dobta, akkor ez van. Vélhetően ez a hiszti nem szól másról, mint arról, hogy Zuglóban kettő időközi választási is lesz mostanság.


A furcsa és szerintem gyenge kommunikációs manőver előzménye, hogy Papcsák Ferencről is kiderült, hogy a törvény tiltása ellenére duplán vette fel ő is a költségtérítést, majd a hírek arról is szóltak, hogy emiatt rendőrségi nyomozás is indulhat a polgármester úr ellen. Kiderült az is, hogy a polgármester úr 80 milliót költ tanácsadásra, amelynek jelentős része volt fideszes képviselőknek jutott.


Persze akinek még ez nem volt elég, az egyik blog.hu-s blog, az Egyenlítő készített egy videót melyen a polgármesteri és országgyűlési képviselői tisztséget egyszerre betöltő Papcsák méregdrága (az én jövedelmemhez képest) 14 millás luxusautót mutatta be.


Na ezután kezdődött el egy fajta olyan kommunikáció melyet csak néztem oszt csendben pislogtam, van aki ezt beszívja?


Szóval az első hegemónia: Papcsák kocsija luxusautó-e vagy sem? Én készségesen elismerem és korrekt is leszek: egy 14 milliós autó nem luxus egy körülbelül 1- 1,5 millió forintot kereső egyszerre országgyűlési képviselő és polgármester egy ideig kormánybiztos költségtérítést duplán felvevő Papcsáknak. Viszont egy 100-150 ezer forintot kereső átlag magyar állampolgárnak igen. (19 évi minimálbérbe kerül az autó).


Aztán jött a második, ami még szánalmasabbra sikeredett mint az első: A már említett Egyenlítő blog „Papcsák nagy fekete autójás” íráshoz érkezett egy komment. Tudjátok kedves olvasók, olyan amit Ti írtok… oda lentre. Tök rendben van, hisz Magyarországon (még) szólásszabadság van, így elmondhatjátok a véleményeteket… Persze, szerintem is vannak olyan olvasók akik időnként túllépnek egy határt… de… az is igaz, hogy róluk meg a többi olvasó tudja, hogy hülye… Nos, Papcsák egy ilyen kommenten szívta fel magát, melyben ő azt látta, hogy családját és jó magát halálos fenyegetés érte.


Mondjuk erre a reakció vicces volt, szerintem: határolódjon el a blogtól az MSZP és a Societas. Kérdeztem én: mi van?? Jó, értem én az elvet aki nem Fideszes az szoci… de hát akkor is, egy kommentnek mi köze van a bloghoz? Meg az MSZP-hez? (Pontosabban sejtem, hogy miért lett belekeverve az MSZP… de azt majd lejjebb kifejtem) Tessenek jól kormányozni, azt nincs negatív komment nem, de? Az már csak hab a tortán, hogy a kommentelő egyébként jobbikos és saját blogján Gyurcsányt is "mocskos tetűnek" nevezte. De nyilván az MSZP határolódjon el.

Persze harmadjára ezt Papcsák tudta még fokozni, rendőrségi védelmet kért és feljelentést tett, mert hogy őt halálosan megfenyegették… részben a kommentre hivatkozva… Na jó… erre már nem mondok semmit.


Na de miről is szól ez az egész esztelen kommunikáció a Fidesztől? Óóóó hát csak nem időközi választások vannak Zulgóban? De-de. Méghozzá kettő is. A népszerűségéből vélhetően komolyan vesztő polgármesternek tehát szűksége van a szerecsenmosdatásra. És az sem véletlen, hogy az MSZP-t is belekeveri ebben. Hiszen ez első, az április 10.-ei voksolás egyik, hanem a legnagyobb esélyese Demeter Márta.

 

Az alsórákosi választókörzetben induló szocialista jelölt egyébként az Index politikusnői szépségversen egyik dobogósa volt… Aztán a következő zuglói időközin, ami majd május 29.-én lesz nyilván rosszul mutatna a Fidesznek és Papcsáknak, ha egy fölényes szocialista győzelemmel indulna a kampány. Bár szerintem ezzel a „hülyét csinálok magamból” kommunikációval éppen az MSZP-nek kedveznek… de ezt ők tudják… azaz a pontosabban Ti… mert Ti döntötök.

 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr162788120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olvasóink írták · http://mediaszerencsetlenseg.blog.hu/ 2011.03.31. 18:59:36

Kicsit Schmittes a helyesírás, de egyébként jó.

kicsike1 2011.03.31. 22:24:53

Esküszöm ezt
"Papcsák Zugló botránypolgármestere"
így olvastam
"Papcsák Zugló boszorkányánypolgármestere"
na ennyi ölég volt :(

ellenséges békaember 2011.03.31. 23:53:21

Látom ti is Pálhoz jártok nyelvórára, kerülitek a kettős mássalhangzókat: "manőverbe kezdet". No mindegy, én sem vagyok egy Kazinczy. Amúgy mi a lompost keres a pénzen kívül Zugló polgármesteri székében egy nyíregyházi születésű solymári ügyvéd? De most frankón!

lilike13 2011.04.01. 08:27:02

Felhívnám a következőkre a figyelmet: de ha Fidesz pr helyett - de ha a Fidesz pr. Papcsák méregdrága...luxusautót mutatott be(egy blog) helyett: méregdrága luxusautóját mutatta be. Jó magát/jómagát. Fideszes/fideszes Ti..Ti/ti (miért is kéne nagy kezdőbetűvel írni? Egyelőre ennyi. Köszönöm.

belga6 2011.04.01. 13:41:36

Papcsák biztos nem a pár nappal ezelőtti blogos "fenyegetőzés" miatt hord magával pitbullt. A saját szememmel láttam, hogy Nőnapkor, reggel, a szintén szimpatikus alpolgármesterrel virágokat osztogatott a Bosnyák téri piac előtt. Volt velük egy fotós, meg egy hihetetlenül nagy gorilla. A csávó minimum 2 méteres volt, néztem is, hogy minek ennek biztonsági ember.

RedRobotrooper 2011.04.07. 13:48:08

A viktatúra stratégiája kezd bedőlni. Gyakorlatilag annyi lehetett, hogy viktor mester rossz képességű de annál hűbb talpnyalókat ültetett fontos poziciókba (pl Papcsák vagy Matolcsy de a lista a végtelenségig folytatható) akik egyrészt korruptak másrészt alkalmatlanok is. Kezd bedőlni ez a struktúra remélem a most vasárnapi választás is az egyik állomása lesz ennek.
süti beállítások módosítása