Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Válasz legTamásabb olvasónknak

2011.03.29. 12:27 | ZöldMarci | 119 komment

Címkék: fidesz bejegyzés írás twitter deutsch für tamás indulat piroslap török gábor ep képviselő

„Elolvastam ma Török Gábortól Piroslapig valamennyi blogbejegyzést a készülő új Alkotmányról.Homály,indulat.Mélyéről párolog a bögre.Nagyon." Ez volt Deutsch Tamás EP-képviselő úr átfogó, twitterén közzétett álláspontja:

Részünkről megtiszteltetés, hogy próbált minket is olvasni. Attól tartunk, nem sikerült értésig.

Értelmes vita azon a feltételezésen alapul, hogy a másik megérti mondataink jelentését. Deutsch Tamás vezető fideszes politikusnál ez a feltételezés úgy tűnik, illúzió.

Kár. De ha nem megy, lépjünk tovább.

Léphetnénk (egy nagyot) lejjebb, és folytathatnánk a képviselő úr stílusában: „Vannak irtózatos gecik.Vannak gusztustalan rohadékok.” Pontosabban az ő stílusukban, mert a Deutsch képviselő patronálta „Elég” Fészbuk-csoport is ezt követi, amelyet kamu profilokkal erősítettek, "szteroidoztak" valakik (nyilván nem a volt sportminiszter csapata). 

Marad a töprengés, mi vezeti ezt a korábban fürge agyú fiút. Nyilván indulat, de legalább is türelmetlen idegesség, bosszúság. (Bár elismerően meg kell jegyezni, ez nem butítja le teljesen a stílusát. Nem túl érthető, de hangulatfestő kifejezés ez a „mélyéről párolog”.)


Érzi, hogy nem megy túl jól a Fidesznek, de Szijjártó trükkös mondataival szemben neki csak indulatokra telik? - A "konzervatív Casanova" hevületét nem lehet "palástolni".

De ez a bosszúság mindenre kiterjed (ami nem az udvari médiától jön). Ami igazán méltánytalan Török Gáborral. Ő aztán annyira értéksemleges, hogy a Fidesz minden megnyilvánulását képes technikai alapon szemlélni, és a szerintünk sunyi trükközésről is elismerően nyilatkozni, mint sikeres politizálásról.

Már ez sem elég. Képviselő úr szerint ez is homály, indulat. (Sőt, a csoport nevéből látjuk, ebből Elég!)

Egy kalap alá lettünk véve. Pontosabban valami nagy fideszes bögre mélyére löttyintve. Ahonnan csak fölfelé lehetne nézni. „Mélyből kiáltunk hozzád, Uram, hallgass meg minket”. – Valahogy így néz ki a világ Deutsch képviselő szerint.

Közben látjuk, a fideszes kormányzati agytröszt dübörög. Szellemesen viszik félre a legnyilvánvalóbb ügyeket is. Lázár szó szerint idézett mondata helyett előhoznak egy másikat, s úgy tűnik, az torzított, aki közzétette. Répássy lakását ugyan a minisztérium bérli, de úgy megbonyolítják a közleményt a rezsivel meg javítási költségekkel, hogy komoly lapok is megzavarodva hozzák le, cáfolatként. Orbán pedig Wittner Mária embertelen mondatainak elítélése helyett arról beszél, hogy ő ápoltatja Horn Gyulát.

S ez az agytröszt nem is sikertelen. Még a "sajtófigyelésért" minisztériumi milliókkal stafírozott Nézőpont Intézet kamu „közvélemény-kutatási eredményeit” is eszi a sajtó, veszi a közvélemény.

S emellett ott van ez a jobb sorsra érdemes képviselő, és türelmetlen bosszúságában ilyeneket ír. Valószínűleg nincs egyedül, nagyon nincs. Száll el a költségvetési hiány, csökken a népszerűség (pedig igazán ellenfél sincs), a nagyvilágban kínos dolog most magyarnak lenni - ez nem csak Brüsszelben érzékelhető. Ilyenkor érthetően ideges a politikus, főként, hogy tudja: végig kell csinálnia, mindent meg kell szavaznia. Ahogy a régi hadseregben mondták: Maut halten, dienen weiter (pofa be, szolgálni tovább).

Talán még egy kicsit meg is értjük Deutsch képviselő szorult lelki állapotát.

· 7 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr502781499

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ledózerolják Zuglót és a helyét sóval hintik be 2011.03.30. 08:41:13

    A hírt még sehol nem erősítették meg, de a közelmúlt tapasztalatai alapján nemsokára sor kerül rá.   Volt egyszer Magyarországon egy magánnyugdíj rendszer, ami működött, ahogy a nemzetközi gazdasági helyzet engedte. Amikor válsá...

Trackback: A kultúra bekebelezése 2011.03.29. 20:22:44

  Gondolom, már idáig is erősen részrehajló volt a pályázatok elbírálása, de volt egy kényelmetlen pont a törvényben, aminek kijátszása sok fejtörést okozhatott a bizottságnak. De ennek lassan vége, mivel L. Simon László Fidesz-koszorús költő...

Trackback: Súúúhanterz (2011/03/25) 2011.03.29. 20:17:04

Bár ma nem terveztünk cipővadászatot, és a szerkesztőség többi tagjával együtt azért indultunk a belvárosba, hogy legeltessük szemünket a tavaszi időnek köszönhetően rövidülő miniszoknyák és mélyülő dekoltázsok látványában, egy nagy csapat narancssárgá...

Trackback: Válasz legTamásabb olvasónknak 2011.03.29. 15:25:18

„Elolvastam ma Török Gábortól Piroslapig valamennyi blogbejegyzést a készülő új Alkotmányról.Homály,indulat.Mélyéről párolog a bögre.Nagyon." Ez volt Deutsch Tamás EP-képviselő úr átfogó, twitterén közzétett álláspontja:

Trackback: Vezetőink... 2011.03.29. 15:08:27

Schmitt Pál - "álamfő" Lázár "annyit-is-ér" János Deutsch "mindenki-hülye-csak-én-nem-twitter" Tamás Orbán "disznószar-takarító-voltam" Viktor Erről röviden ennyit. Lehet kommentelni.

Trackback: Deutsch Tompika ezúttal az alkotmányjogászt ekézi 2011.03.29. 13:56:08

Deutsch-Immár-Nem-Für Tamás, mozgalmi nevén Tompika, március eleje óta a Twitteren osztja az észt és mutatja meg, hogy milyen a valódi polgári ízlésvilág....

Trackback: Gyereknek az utcán a helye? 2011.03.29. 13:40:18

Az adatok alapján nem helytálló a Széll Kálmán terv azon felvetése, amely szerint túlképzés van a magyar oktatásban. A jelenlegi hosszú tankötelezettség mellett is csak átlagos az iskoláztatás valódi időtartama, miközben a munkaerő-piac a szokásosnál i...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fakopács 2011.03.29. 14:12:41

@egerészölyv: Ahogy a piroslap sem, ha egy ilyen az MNO-ról kikopott bérbélféreg troll beleokád a posztba.

fakopács 2011.03.29. 14:13:41

Na! fidesz net kommandó felébredt?

Vanek úr61 2011.03.29. 14:13:56

Buffon, francia természettudóshoz köthető örök érvényű szállóige szerint: " A stílus maga az ember." ( Le style, c'est l'homme).

Nem ismerem a twittert, de talán tényleg szabadabb stílusban lehet ott kommunikálni. Még ha így is van: van egy szint, amelynél alább nem megy egy intelligens ember. Különösen így kellene lenni egy országot nemzetközi fórumon képviselő politikussal.

Deutsch Tamás bebizonyította, hogy számára a bögre aljánál is van lejjebb.

csoko20 2011.03.29. 14:14:57

Igazából ha választanom kellne, hogy kivel azonosuljak: Semjén Zsolti vagy Deutsch Tomi, akkor gonsolkodás nélkül Tomival cserélnék.

Örökifjú bohém, aki jól érzi magát még hazájától távol is. Minden jó nőt megdug, bulizik, szórakozik.

Aki azt gondolja, hogy büntiből van kinn, az téved. Egy ilyen karakternek hol jobb? A magyar posványvban vagy egy multi-kulti városban???
Pl.: Kiskunlacháza, na az kibaszás lett volna vele :)))

Az irodalmi stílusa meg olyan amilyen, magyar képviselőktől kár többet elvárni....

gorcsev54 2011.03.29. 14:17:38

@Behajtó70: Nem tudom ki az a nálatok(ebben az országban aki nem veszi be a dumát a FIDESZTŐL az mind a "nálatokba" tartozik. különben ha Csernobil jobb akkor költözz oda de lehetőleg vidd magaddal a dajcstomika féléket is meg az egész Fidesz bagázst és ,hogy lássad nem a "nálatokba" tartozok meghívottként viheted Gyúrcsányékat is, és akkor végre lesz valami ebből az országból.

na__most__akkor 2011.03.29. 14:21:11

Nyelvtannáci-e vagyok, amikor számonkérem az írásjelek utáni szóközt a dajcsi irodalomban?

Vagy csak próbálok visszagondolni az általános iskola első-második osztályára, ötvenegynéhány évvel ezelőtt?

mohácska 2011.03.29. 14:23:29

Zoltanius 2011.03.29. 13:20:36

az igazság szólt belőled :-)

gyilkos fűegér 2011.03.29. 14:26:24

"Nem túl érthető, de hangulatfestő kifejezés ez a „mélyéről párolog”.)"

Nem túl érthető...

"Mélyéről párolog a bögre, ha kis családját eteti"

József Attila: Mondd, mit érlel

Büdös gyökerek...

:-D

tomwar 2011.03.29. 14:28:14

Imadom ezeket a "sracokat": burt lancaster, Publius Decius Mus, Behajtó70, a meg hianyzok, de nem sokara itt szerecsent mosdatok apro, de elszant sereget. Vakok, suketek, es csak utnek, vagnak, kurcsanyoznak, 8 eveznek, stb.

Szanom oket. Nekik sokkal keserubb lesz az ebredes...

Grigorij Pantyelejevics 2011.03.29. 14:35:55

Milyen szörnyű defektus kell ahhoz, hogy valaki képes legyen még Tompikát is beállni védeni?

Addig lehet kis hazánkban bármilyen gyökér pozícióban, amíg bármire van szemellenzős, akik hátán ellehet a hülyeségével.

Kedves Polgártársak! Nektek nincs önálló értékrendetek? Önálló világképetek? Valami saját viszonyítási alap?

nemecsek ernő áruló 2011.03.29. 14:44:15

Ma külföldi főnökömnél voltam megbeszélésen, és nem azt kérdezte, hogy el akarok-e költözni ebből az országból EGYÁLTALÁN, hanem hogy mikor megyek, és hova tervezek. Azért ez sokat elmond ám! És ő valahogy nem Népszavából tájékozódik... Furcsa, mi?

fakopács 2011.03.29. 14:45:29

@Behajtó70: Hülyegyerek! Azért mert hányunk Tompikától, az nem jelenti azt hogy Kókától és elvbarátaitól nem.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2011.03.29. 14:46:30

@gyilkos fűegér:
És ezzel Tomika a saját jóléte magasából bögrézi az éhező bloggereket ?
Hogy nem érlel semmit a sorsuk ?
Tényleg, a fidesznyikek csak úgy fürdenek az adófizetők pénzében.
Öröm lehet neki, hogy mások meg nem.

kamuszutra 2011.03.29. 14:48:28

szeretném olvasni dajcstompika mai csiripjét a munkanélküliségről és a munkahely teremtésről. mit üzen a képviselő úr brüsszelből a kb. félmillió állástalannak? mikor teremt nekik munkahelyet?

Grigorij Pantyelejevics 2011.03.29. 14:49:25

@simonmondja.: "Ki az a József Attila? Egy lúzer." - idézet egy kedves fülkeforradalmár hozzáröfögéséből. Ez ma a trendi. :(

Vincenzo90 2011.03.29. 14:50:50

"a nagyvilágban kínos magyarnak lenni"
Én magyarnak tartom magam, büszke vagyok rá, nem néznek le miatta külföldön, sőt, kedvelnek, boldog vagyok ebben az országban, és egyetlen dolog zavar: az ostobák, és azok, akik egyszer sajnálják, hogy magyarok, másszor bele akarnak szólni a magyarság dolgaiba, miközben sosem értették és érezték, mit jelent az, hogy valaki magyar.

@Gerzsonka: Nem, független külföldi médiumokból, amiket független hazai hírforrások szolgálnak ki. Mert mindenki független.

Publius Decius Mus 2011.03.29. 14:51:39

@tomwar: Savanyú a szőlő. Te is a nokiás dobozokból éltél elvtárs? Történelem vagytok és bírósági jegyzőkönyv lesztek.

Vincenzo90 2011.03.29. 14:51:42

@Grigorij Pantyelejevics: És vajon kinek az oktatáspolitikája alatt nőtt fel az a generáció, amely most 16-20 éves, és ilyen baromságokat mond?

Grigorij Pantyelejevics 2011.03.29. 14:55:23

@Vincenzo90: Való igaz! Ha rögtön el lettek volna küldve gyerekmunkásnak, akkor legalább nem is tudnák, hogy létezett József Attila.

svanu 2011.03.29. 15:01:41

Annyira gáz a webkettőt kizárólag maguknak követelő kanapévitézek felfogása a véleménynyilvánításról.
Nem tisztem védeni ezt dajcsot, azt sem igazán tudom ki ez a forma. Nem érdekel hogy fityeszes vagy maszopos vagy mtks vagy ujpestes. Kibaszott gáz tőle és látszik hogy nem mai gyerek ha leáll a kommenthuszárokkal vitatkozni. Ezzel lehetne basztatni.
Na de hát azzal hogy sajátos stílusban a saját twittercsatornájára leírja a véleményét? Pedig fogadni mernék hogy akik ide írnak azok voltak az elsők akik viktátort kiáltottak a sajtótörvény kikerülése után. Akkor most még sem kell szólásszabadság? Ja, hogy csak nektek legyen, a közszereplő meg kussoljon? Én kérek elnézést.

Grigorij Pantyelejevics 2011.03.29. 15:02:19

Azért ez az egyik oldalról
"szégyellem, hogy magyar vagyok",
másik oldalról
"büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok"
jó nagy badarság.

A 'magyar' nem minőségjelző. Attól, hogy valaki magyarnak születik, se negatív, se pozitív minőséget nem kap örökül. És később sem ragad át rá csak úgy, mint a kosz, semmi plusz, vagy mínusz.
Jó lenne, ha legalább mi zemberek, így egymás közt, elhagynánk érveink közül az ilyen gigabuta polit-marketing sablonokat!

Deutsch képviselő úr minősíthetetlen idióta. Ettől az országban senki nem lesz idiótább, csak akkor, ha eltanulja tőle. 'Átsugárzás' nincs. Ugyanúgy, ahogy Nobel, vagy bármi egyéb díjat sem "mi" kapjuk, hanem az, aki megdolgozott érte.

qccoss 2011.03.29. 15:03:57

hol van a pénz??!!!

Grigorij Pantyelejevics 2011.03.29. 15:05:29

@svanu: "Na de hát azzal hogy sajátos stílusban a saját twittercsatornájára leírja a véleményét? Pedig fogadni mernék hogy akik ide írnak azok voltak az elsők akik viktátort kiáltottak a sajtótörvény kikerülése után. Akkor most még sem kell szólásszabadság? Ja, hogy csak nektek legyen, a közszereplő meg kussoljon? Én kérek elnézést."

Valamit félre értettél. Senki nem akarja, hogy "kussoljon". Nincs azzal baj, ha megmutatja mije van (szürkeállomány). Csak megmértük, ha már így elővette. És klasszikussal szólva, "akinek nincs semmije, az annyit is ér".

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2011.03.29. 15:14:20

@Vincenzo90:
Szerintem nem magyarnak lenni kínos, hanem magyar euképviselőnek és külügyesnek .
Azt azért nyilván mindenki levette, hogy euelnök Viktorunkat egyetlen kormányfő sem látogatta meg.
Mubarak az egyetlen, aki nyilvánosan fogadta
- őt is egy nappal később elmosta a népharag.

Szóval Orbánt képviselni és lábtörlőkön topogni hiába, nem lehet felemelő a külügyön dolgozóknak.
Orbán és csapata a határon kívül büdös.

Becs 2011.03.29. 15:17:08

@Behajtó70: Reméljük, te se mentél a fideszre szavazni, meg a többi okos se, aki megpróbálja előadni, hogy "a tomi is hülye"... ismerjük már

kaqkkfioka 2011.03.29. 15:18:47

" euelnök Viktorunkat egyetlen kormányfő sem látogatta meg "
Aki nem szeresse ne is gyöjjön ide.:):):)

tomwar 2011.03.29. 15:26:37

@Publius Decius Mus:
Munkabol eltem.
Nokias dobozokat - a bennuk levo telefonnal - venni szoktam.
Nem leszek tortenelem, vagy ha igen, akkor nagy baj lesz...
Sohasem lesz birosagi targyalasom, max. valasi ugyben, ha egyszer megnosulok, de nem sikerul. Esetleg egy koncepcios per...hiszen latod, Te is megitelsz, ismeretek nelkul.

A szolo savanyu, vettem tegnap, meg sargadinnyet - bevallom, jobb szeretem a hazait, majd edes lesz, ha megerik.
Az a baj, hogy a szemellenzodtol mar se nem latsz, se nem hallasz, es mint ilyennek, mindegy ki mit ir, mond... Nem a tenyekerdekelnek, nem a valosag, csupan harcol a nem levo ellenseggel...mert forradalom es szabadsagharc van, allitolag.

Ugy oszinten: SZERINTED Deutsch (exFür) Tamas vallalhato politikus!? Mert kb. annyira, mint Szanyi Kapitany. Ez utobbi az en velemenyem. Mi a Tied?

Mi a velemenyed az angol nyelvu Alkotmanyunkrol? Es a Szell Kalman tervrol?
Szerinted miert van kulonbseg MINDIG az angol es a magyar nyelvu valtozat szovege kozott? (az nem erv, hogy az egyik angol, a masik meg magyar....)

Frocsogsz ram, pedig nem ismersz, s valojaban a megjegyzeseddel pontosan azt tamasztod ala, amit irtam...nincs onallo gondolatod, szajkozod a semmit.

kaqkkfioka 2011.03.29. 15:31:21

@tomwar:
"Szerinted miert van kulonbseg MINDIG az angol es a magyar nyelvu valtozat szovege kozott?"
Vedd figyelembe a nyers fordítás esetleges pontatlanságait.:):):)

samba pa ti 2011.03.29. 15:32:16

@simonmondja.:
azt gondolom, ami kívül szaglik, az belül sem rózsaillatú.

Publius Decius Mus 2011.03.29. 15:35:55

@tomwar: Örülök, hogy ismersz. Nekem már van 3 gyerekem és ők fogják termelni a te nyugdíjadat is, amíg te csak itt vagy igazán aktív.

DT gáz, de nézz körül Strassbourgban - egyáltalán nem kirívó. Az alkotmány jó lesz. A Széll Kálmán terv nem tökéletes, de kell. Pedig én is szívok vele. A 8 évet nehéz lesz túllépni morálisan és gazdaságilag és sokat segít amikor az erőltetett lépéseken meg röhögnek a magadfajták. Nem a megoldás részei vagytok, hanem a Gyurcsány félék kis bábjai.

mojszipupi 2011.03.29. 15:38:44

szappanopera a javából

tomwar 2011.03.29. 15:52:03

@Publius Decius Mus:
Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. A szavaidbol ezt a kovetkeztetest vontam le, es nem tevedtem tul sokat. Elso szora gyurcsanyoztal, most masodjara is. Pedig nem.

A Szell Kalman orarenddel - mert az - nincs is nagyobb baj, kiveve az onallo gondolatok hianyat...max 10% a sajat otlet, a tobbi ollozas...tudod Te is honnan, szidtak eleget ezt a programot Viktorek, amikor meg mas volt a neve. Persze az angol verzioban mar jobban hangzik, olvasni is kellemesebb, kimaradt belole a sok fennkolt ostobasag.

Az en nyugdijamat nem a Te gyerekeid fogjak megtermelni, nyugtasd meg oket lefekves elott.

DT szerinted is gaz, de mindekit lehurrogsz, aki ezt szoba hozza...hogy is van ez?
Az Alkotmany nem lesz jo, de ha Neked tetszik, am szeresd! Az eddigivel - a neven kivul - mi volt a gond!? Mennyivel lesz jobb az uj?
Alkotmanyozasban a Fidesz onmagat mulja alul...pedig nem lehet konnyu nekik lejjebb asni.

EMU 2011.03.29. 15:58:37

Ez a kokós ingyenélő geci jobb sorsra érdemes? Ennél? Mit tett ez azért, hogy egyáltalán ennie legyen bármit? Milyen sors az, amelyikben az arrogáns pofázáson kívül semmit, de semmit nem csinált világ életében, a gdp-hez egy szöget nem tett hozzá soha, most meg Brüsszelben van fényesre nyalva a segge? Ez a rossz sors, aminél jobbat érdemel? Válogassuk már meg a szavainkat, még ha amúgy jó is a poszt...

Kikerics (törölt) 2011.03.29. 16:00:50

Kicsit melle lottetek a Richelieu kosztummel - persze csak akkor, ha kipellengerezni akartatok Dajcsot:) Ne felejtsuk el, hogy a francia tortenelem egyik legnagyszerubb, koraban egyik legkorszerubb gondolkodasu, legertelmesebb alakja Richelieu volt, aki nemcsak a francia nemzetgazdasag megteremtesehez jarult hozza (Mazarin mellett), de szilard jovokepet is adott nepenek.:) Ertem en, hogy ti csak csoro Dumast, 3testort olvastok, de please legyetek mar kicsit tajekozottabbak az atlagnal, ha mar a nep megteritese a missziotok.:) Hacsak nem dicserni akartatok Dajcsot:)

Kikerics (törölt) 2011.03.29. 16:12:33

@Zoltanius: neked minden rendszer kommunista, ahol az allamnak sulya van, es pozicioit (elkerulhetetlenul) a maganszfera rovasara epiti ki?! Akkor melyedj el a Horthy korban, biztos vitez nagybanyai is kommenista volt.:)

global001 2011.03.29. 16:14:17

Ez a Fidesz a síkhülye idióta barmok gyülekezete.
Szíjjártó a Költségvetési bizottság alelnöke úgy, hogy nem tudja mennyit is keres,
Lázár a legeladósodottabb város vezetője, kell neki a 40 millás S8 KÖZPÉNZEN
Matolcsy síkhülye, az asszony intézi a pénzügyeit
Dojcs - no komment, legalább messze van, igaz kurva drága, de megéri
Selmeczi asszonyság szintén, nem tudja mi a különbség az állami és a magánnyugdíj között, természetesen Ő a Nyugdíjvédelmi Miniszterasszony.
Schmitt- Köztársasági Elnök - analfabéta
Semjén és bandája - ingyenélő seggnyaló köcsögök.
És ezek után még valaki mondja, hogy ezek különbek ??? Lóf*szt.....

nemecsek ernő áruló 2011.03.29. 16:14:33

@Vincenzo90: Persze, bizonyára egy dél koreai saját szemével látva a folyamatokat lefekszik a baloldali sajtó aljas hazugságainak. Ringasd csak ebbe a hitbe magad, mindenkinek jobb lesz.

Kikerics (törölt) 2011.03.29. 16:29:34

@Gerzsonka: Milyen relevanciaja van annak, hogy kivulrol ki milyennek lat minket es a helyzetunket (most en is idezzek fel es firkaljak ide kulfoldi ismerosokkel folytatott beszelgeteseket, amikben eppen ellenkezoleg, a szimpatiajukat fejeztek ki?!:). Es akkor mi van? Nem relevans! Inkabb mondd azt, szerinted szarul mennek a dolgok, mert te igy eled meg. Hogy szar. Az mifele erv, hogy de azok is ezt mondjak, akik nem elnek benne, vagy csak a gazdasagi erdekeltsegeiken keresztul erintkeznek az orszaggal? Ez olyan szokenos, hulyepicsa erveles.:) Nem kell ratenni egy lapattal hulye "ervekkel":) Nem az a baj, hogy demokracia van, es mindenkinek van velemenye, hanem hogy nem tudnak az emberek ervelni, elkelne egy kis dominikanus vagy jezsuita kikepzes:) De nyugi, ebben az "ervelesi" metodusban legalabb "vilagszinvonal" vagy, sok helyen ezt csinaljak a vilagban.:)

nemecsek ernő áruló 2011.03.29. 16:38:42

@Kikerics: Ez fail. Benne él. Itt él Budapesten, a 6. kerületben. Innen látja. És olvas koreai visszajelzéseket is, európai sajtót is, magyar sajtót is. És összehasonlítva a koreai állapotokkal, és a saját történelmükkel megállapította, hogy nagyon nem mennek jól a dolgok.

Egyébként igen, szerintem SEM mennek jól a dolgok. De már annyiszor leírtam. Olvasd vissza a hozzászólásaimat, mi a legnagyobb gondom... Klikk a profilra.

A legfőbb gond az, hogy senki egy fél szó erejéig sem próbálkozik a valódi dolgok mögé látni. Egy ballib faszkalap mond valami köcsögséget, amire persze a jobberek riposztoznak, hogy dehátezjólvanígy. És közben a nyíltan kimondott bevallott, és fél pillanatig sem tagadott köztörvényes bűncselekményekről, amit a kormány tagjai követnek el, a média mélyen kussol. Én valutában tartom a pénzem, külföldi számlán, és külföldről kapom a fizetésemet, mert ide amíg jobbról is, balról is ezek a szarháziak vannak, én ugyan nem fizetek adót (na jó, ÁFÁ-t igen, örüjjé') Szóval ha magyarország bedől, és államcsőd lesz, engem kevésbé fog zavarni. De mi lesz a szüleimmel? Mi lesz a testvéreimmel, és a rokonaimmal, akiknek kevesebb lehetőségük van? Mi lesz a falusi rokonságommal, akiknek csak m1 van, és a híradóból azt látják, hogy minden fazsa, aztán egyszercsak majd jön a végrehajtó, és elviszi a fejük fölül a házat?

Lehet nemzetieskedve elküldeni a kurvaanyjába azt, aki szerint nem mennek jól a dolgok. És lehet mögé nézni, hogy mi is a valódi problémája.

Ti az utóbbira képtelenek vagytok. Nektek borzalmas lesz az ébredés. De majd remélem, amikor az ország infrastruktúrája kártyavárként dől a fejetekre, akkor is ilyen lelkesen fogtok tapsolni a nemzetieskedő seggfejeknek!

d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2011.03.29. 16:48:20

@Behajtó70: Ahhoz képest, hogy nem vagy rá kíváncsi, elég szépen reagáltál rá..
Neked is annyi telik, mint Tompikának?

falesny 2011.03.29. 16:54:52

mi lett a hozzászólásommal?
nem elfogadható??D

NA YA! 2011.03.29. 17:02:06

Szerintem dajcstomi helyett jobban állna neki egy másik név: NagyÁrpiNagyÁrpiNagyÁrpiNagyÁrpiNagyÁrpiNagyÁrpiNagyÁrpiNagyÁrpiNagyÁrpiNagyÁrpiNagyÁrpiNagyÁrpiNagyÁrpiNagyÁrpiNagyÁrpiNagyÁrpi!:)

regress 2011.03.29. 17:03:36

@Behajtó70: neked is elég szűk lehet a lelkiállapotod.kiskorodban ágyba vizeltél,és a wittnerrel ijesztgettek?

dajcstomi 2011.03.29. 17:07:21

Köszönöm az apró elismerést; aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli.
A megkésett válasz meglepően erőltetett, már-már izzadságszagú.

tomfix4 2011.03.29. 17:09:03

tudtommal a Magyar Szocialista Párt nincs most kormányon, úgyhogy *SHUTUP!*
Ha annyira jók lettek volna,akkor most is ők volnának,nemde? Akkor lehet pattogni,ha nem kúrták volna el az országot arra a szintre ahol most van.. Kezdve a MÁV-val,BKV-val és még nagyon sok más céggel..
Majd akkor lehet nyávogni,ha bebizonyították,hogy igenis mivagyunkafaszagyerekek!
Addig pedig csitt..
Jaaaa am. nem nagyon politizálok, sem fityeszes,sem zemeszempés nem vagyok.. a miheztartás végett.

falesny 2011.03.29. 17:10:22

na, ennyit a piroslapról.
Linkeltem cikkeket arról, hogy Orbán találkozott a német,az olasz, a francia, a brit, a lengyel, a holland, az orosz stb miniszterelnökkel.
Válaszul arra, hogy senki nem fogadja,csak Mubarak.
Ez vmiért túl sok volt úgy néz ki.
Ti beszéltek a médiaszabadság eltiprásától.:D:D

zsebatya 2011.03.29. 17:29:36

@Kikerics: Igazad van, a bíborosunkat azért is utálták oly sokan korában, mert ő aztán nem sokat cicózott, amikor a közpénztár feltöltéséhez módszereket keresett. Még a saját egyházát sem sajnálta ez ügyben, de az igazi botrány ugyebár a nemesekre kivetett "királyi adóból" lett. Most sem lenne sok barátja.

zsebatya 2011.03.29. 17:33:53

@dajcstomi: Az sem éppen matyóhímzés amiről íródott. Ha valóban Önnel üzenetváltok most éppen képviselő úr, akkor árulja már el, jobb nem jutott eszébe, mint ez a fura irománygyártás?

Kikerics (törölt) 2011.03.29. 17:34:13

@Gerzsonka: Ha itt el, akkor mondd azt szepen, hogy nem a kulfoldi, hanem a budapesti ismerosod mondta. Mert akkor nem szep dolog, a 'bezzeg a kulfoldiek is' kartyat kijatszani, azt sugallni, a fonokod kulfoldi "minosegeben" kritizal. Nem mintha egy kihasznalasra erdemes kartya lenne (megis elnek vele).
Nyugi, nem kell idegeskedni.:) Szeretem a tortenelmet, olvasok mindenfelet, es ra kell jonnom, hogy attol a pillanattol kezdve, hogy volt nemi informacioaramlas, nyomtatott sajto, minden kor a dekadencia korakent definialta sajat magat. Ahol minden egy nagy rakas szar, vakon haladnak az ordogi szakadek fele, a kritizalo pedig mindig a bolcsek kovenek tulajdonosa, o mindig mindennek moge lat, bezzeg a tobbiek milyen hulyek (igaz az utobbi idoben epkezlab, a kozhelyeken tulmutato helyzetertekelest meg nem olvastam a blogokban). Ez meg a dualizmus koraban is igy volt, noha a leglatvanyosabb eredmenyek eppen akkor szulettek. Miert lenne most maskent?! A kulonbseg az egyes korokban csupan az volt, hogy hogy tekintettek nemzettarsaikra az emberek. Vagyis, hogy mennyire irtak le a nemzettarsat, hogyan tekintettek az egyutteles lehetosegeie, a lehetseges kompromisszumokra. A 19. szazad vegen meg boven elofordult, hogy miutan az iparos kozepvallakozo a Kereskedelmi Csarnok ulesein kemenyen beszolt a torvenyhatosagi bizottsag tagjainak (ergo a politikai elitnek) es hiveiknek, visszament az uzemebe, es folytatta a munkat, naploja szerint, "mert a nemzetemet, nemzettarsaimat csak nem hagyhatom cserben", holott nemzettarsai jo reszevel nem ertett egyet. 'Muris' erveles mi, mar nyalas?!:) Rengeteg pelda van erre, de mi ezeket a dolgokat mar regota nem ertjuk. Csak azt akarom mondani, akkor is szakadekot vizionaltak; de a szitkozodasban sosem jutottak el odaig, ahova a jelenkor bloggerei, kommenteloi, emberei. Akkor meg volt valamifele kohezio, szolidaritas, egy minimum, ami ala nem mentek, barmilyen megveszekedett is volt a vitapartner. A nemzettars ilyen mely lenezese, megvetese sosem fordult elo. Es ez alol te sem vagy kivetel, kommentjeidbol sugarzik a megvetes. A kerdes inkabb az, hogy lesz ujra kohezio, kompromisszum? Azt hiszed a haladashoz, a koheziohoz, a kompromisszumhoz a mantrazas, a hiszterikus megveto kirohanas visz el? Vagy azt hiszed meggyozod az "ostobakat", vagy megneveled a "megveszekedetteket", es elhagyjak tapasztalataikra es ilyen-olyan ertelmi kepessegeikre epulo meggyozodeseiket, csak mert te beolvasol a megvetett legaljanak? Mar a kiindulopont rossz. Vagy csak puszta feszultseglevezetes ez az erzelmi kirohanas? - mert sok ertelmet nem latom. Persze itt a legnagyobb felelosseg a donteshozokra harul, es amit Orbanek elbasznak az nem a gazdasag, hanem a kommunikacios problemak, ti. hogy nem teremtenek egy kozos "mitoszt", de ez most messzire vezetne. Persze a19. szazad ota atrendezodtek a viszonyok, mar regota nem az a lemez porog, hogy az ember felelos a kozossegert, tehat te a SAJAT eletedert vagy felelos es a csaladodert. Tehat ket dolgot tehetsz, megbekelsz megvetett, "seggfej" nemzettarsaiddal, es alkalmazkodsz a korulmenyekhez, ha tudsz, kicsi dolgokban valtoztatsz rajta, befolyasolod (szavazas, civil szervezodesek, stb.), vagy ha erre nem vagy kepes, el kell menni. Ki akarna kinlodni egy "dekadens", "otvar" helyen, ahol nincsenek igazi kotodesek a baratokon, a csaladon kivul. Egyik vagy masik, nincs harmadik. Aki nem latja, 15 ev mulva is itt fog eszeveszetten porogni Igazsagert toporzekolva, seggfejezve, stb.

nemecsek ernő áruló 2011.03.29. 17:56:34

@Kikerics: Ok, félrevitt a vérjobbos retorika. Szóval dél koreai állampolgár, aki az év 365 napjából 180-at fixen Magyarországon tölt. A munkatársaival angol nyelven kommunikál, javarészt nem ide fizet adót, itt van egy bejelentett cége, és foglalkoztat 3 embert (beleértve engem is), a többi érdekeltsége külföldön van.

Én eddig nem tudtam, hogy ez színmagyar, mert nekem azt mondták, ez nem az, de hiszek neked.

Mindenesetre szerintem külföldi. És hogy mi a gondja? Hát az, hogy nem bölcsész, és nem marketing-manager. Ennek megfelelően nem az idióta bullshitek határozzák meg neki egy ország állapotát, mint szentkorona, magzatiéletvédelme, köztársasági elnök hejjezsírássa, sorolhatnám, hanem a pénztárcája, és az itt nyélbeüthető üzletek értéke. Ez utóbbi pedig attól, hogy te nem kívánod meglátni, mert számodra a fent említett parasztvakítás többet jelent, attól még igencsak komoly probléma. De mondom, hidd csak, hogy a te javadat akarják. Jó is az. De nekem ne próbáld bemesélni a magyar összefogást, amíg nem lépted át a nyugati határt, és nem néztél körbe ausztriában, és nem próbáltál belegondolni, hogy a halál faszáért mennek ki a mai fiatalok inkább ahelyett, hogy ide fizessék a világ egyik legmagasabb adókulcsát.

Tudod, mennyibe kerül bruttó 300ezer Ft egy hazai vállalkozónak tisztán bejelentett munkaviszony mellett? 625ezer jómagyar pénz. Ezt a pénzt akárhol máshol költi el, nem jöhet ki rosszabbul, de nettóban több fizetést tud adni a munkavállalóinak - nyugaton is! Egy angliában foglalkoztatott munkavállaló is nagyjából ennyibe kerül.

Az, hogy erre a Pártnak nincs megoldása, jelzi, hogy dilettáns barmokból áll.
Az, hogy ehhez a népe tapsol is, jelzi, hogy megérdemlik.
Az, hogy ez ellen aki felemeli a szavát, és megmondja, hogy "figyeljél, srác, valami nem ok", csakis nemzetáruló lehet, meg egy csodálatos bizonyítvány a magyarságról.

Nincs több hozzáfűzni valóm.

De mondom, tapsolj csak nekik. Csak tapsolj majd akkor is, amikor az egész a fejükre omlik.

29 Palms 2011.03.29. 18:19:09

Pedig a stílusa alapján akár még miniszterelnökségig is viheti ebben a kurva országban, ahol folyton mindent elkúrnak. :)

Kikerics (törölt) 2011.03.29. 18:20:17

@Gerzsonka: Gerzsonka, mar irtam, en el tudom kepzelni, ha valaki elhagyja az orszagot, mert tele a hocipoje. Nem kell ezt tulbonyolitani. Harom realis valasztasod van az anyazason kivul (mert az ugye nem realis, hogy az embereket lebeszeld meggyozodeseikrol), ha megoldast keresel 1. itt maradsz, alkalmazkodsz a viszonyokhoz, elsz ahogy tudsz, poltikai meggyozodesedet csak valasztasokon fejezed ki, 2. itt maradsz, de "ontudatra" ebredsz, elkezdesz szervezkedni, politizalni, civilosszefogni, tuntetni a viszonyok megvaltoztatasa erdekeben 3. elmesz. Vagy marad az ami most is van, szenvedsz es porogsz a blogokban, hogy a kommentjeid szamat 1.518 darabrol 25.000 darabra tornazd fel a feszkolevezetes jegyeben. Vagy ilyen esetben az ember azzal vigasztalja magat, hogy legalabb a polgarpukkasztas es a beolvasas orome megmaradt? Vegulis ez is egy ut, ha voltakeppen elheto.

antifideszklub 2011.03.29. 18:30:55

@Publius Decius Mus: Néhány ezren? A Múzeumnál a fizetett tapsolókkal is sokkal kevesebben voltatok mint a civil sajtószabadság-tüntetésen. Tudom fáj az igazság de ez van. A primitív füves-libsis minősítgetés téged minősít bár nem tudom mit szólnál ha a fideszt tolvaj képmutató uszító ál-keresztény náciknak titulálnánk. asszem nem állnánk messze az igazságtól.....de ki füvezik a libsik közül ??? Név szerint ha lehetne...

high up! 2011.03.29. 18:33:30

Na én aztán ezt a fos blogot csak addig bírtam elolvasni, amíg ki nem jelenttette piros (leánykori nevén: vörös) eftárs, miszerint Török Gabi aztán mennyire értéksemleges.
Ekkor a röhögés vert ki, hogy ekkora hazugság még gyútrcsóztánynál is ritka volt, pedig ö aztán nagyban gyártotta az elmebajt.
Aztán a röhögés kifulladása után azon szörnyülködtem el, hogy ezek a libsi munkanélküli blog-közmunkások úgy osztják az észt, hogy még a fogalmakat sem értik ami körül hisztiznek. Az értéksemlegesség mint olyan ugyanis nem létezik. Max. oldal semlegességet lehetne itt hazudni, ez legalább nyelvtanuilag helyes. Még akkor is, ha a kiröhögés itt sem marad el.

na ide vezetett, hogy a libsik az életükben nem dolgoztak, csak pofáztak versenyképességröl meg ongondoskodásról, amikor meg eljött az idö, hogy bizobnyítsanak, kiderült, hogy ök a legéletképtelenebb fajta.
Helyesírásból még a 2. osztályt sem vennék. Itt tartanak.

gyilkos fűegér 2011.03.29. 18:38:36

@simonmondja.: "Mubarak az egyetlen, aki nyilvánosan fogadta
- őt is egy nappal később elmosta a népharag."

Úgy hallottam, most készül meglátogatni Palpatine császárt a második Halálcsillagon...

dajcstomí 2011.03.29. 18:39:46

@dajcstomi: mi az az izzadság? Kérlek mesélj róla!
:-S

gyilkos fűegér 2011.03.29. 18:49:03

@dajcstomí:

Önt jobban értékelném szóvivőként, mint Szíjjártó barátját. Milyen szép is lenne, ha az "A kormány biztonságba helyezte az emberek nyugdíját" helyett a valóságnak megfelelő "Lenyúltuk a szaros pénzeteket, mocskos gecik!" kifejezés hangzana el. Kicsit vulgárisabb, az igaz, de legalább úgy érezném, felnőtt embernek néznek.

nemecsek ernő áruló 2011.03.29. 19:12:26

@high up!: Vállalkozz, és foglalkoztass bejelentve alkalmazottakat. Majd meglátod.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2011.03.29. 20:05:36

Miért ez a nagyképűség?
A fideszes pofátlanság fokozódik!
Az ember a fellegvárban - Páva Zsolthoz nincs hagyományos út
Nem rendelkezik fogadóidővel Pécs első embere. Páva Zsolt szakított azzal a hagyománnyal, miszerint a pécsi polgármestereknek személyesen, fogadóidejükben lehetett elmondani a polgároknak, ami éppen a lelküket nyomta, ezentúl csak levélben, vagy e-mailben lehet vele érintkezni.

dr kíváncsivagyok 2011.03.29. 20:28:13

@Behajtó70: Nagyon sötét ember vagy - e ? Úgy gondolod, hogy csak a szocik útálják a megélhetési gyengeelméjű politikusokat ?!

sprenczl 2011.03.29. 20:29:12

Visitozó komcsikák, elzárták a pénzcsapot?!?
Nagy a baj, hmmm?
Méghogy nincs sajtószabadság.....

Hazudós Fletó világszámai már lejáratták az országot, annál csak feljebb van. Kevésbé van elszigetelve az ország, mint az szemüveges idióta idején, az Eu elnökség az egyik legsikeresebb az elmúlt 3 évben, csak a ballib média próbál a sajtószabadságért harcolni, nyitott kapukon át dörömbölve, magukat lejáratva...

Az írek már azt tanácsolják a görögöknek, amit a Zorbánnék csinálnak. Egy világgazdasági pénzügyi lufi kipukkadt, az a korszak lezárult, csak még a pénzvilág egyes hiénái és a ballibsi seggtöltelékeik nem bírták észrevenni. Ezért nem is értik, miről beszélt nekik a Patásördög az évértékelőn, meg már előtte is sokszor....

Ja igen, volt még 300-320 az euró ElQró idején...senkiházy atis akkor lapított, mint szar a fűben.

dr kíváncsivagyok 2011.03.29. 20:30:48

@dajcstomi: Igaz - e , hogy a "stílus maga az ember " ? Mert akkora paraszt maga , baszki , mint ide Brüsszel !

sprenczl 2011.03.29. 20:30:52

@antifideszklub: civil-sajtószabadság tüntetés, hahhaha! néhány idióta seggfej jót piknikezett este, bár nem is nagyon tudták, miért is vannak ott....

fidesz = házmesterek pártja 2011.03.29. 20:44:52

@Behajtó70: nyilaska! Pont a tetves fajtád miatt érzi minden tisztességes ember cikinek, hogy magyarnak született. Mert sokfelé azt hiszik, hogy a magyar az az a gerinctelen féreg, amit ti mutattok a külvilágnak.

fidesz = házmesterek pártja 2011.03.29. 20:46:26

@high up!: hehe... hejesirásst inkáb ne emleges, ha szabad kérnem, mer körbefosom magam a röhögéstől. :DDD

hollario 2011.03.29. 21:02:09

@Vincenzo90: "miközben sosem értették és érezték, mit jelent az, hogy valaki magyar."

Milyen nagyképű, szánalmas, undorító, nyomorult féreg duma.

Parajpuding 2011.03.29. 21:03:17

Sajnos valószínüleg ebben nem teljesek az ismereteim, ezért megkérek valakit (akár egy fityiszdroidot), hogy linkeljen ide valamit, ami olyan információra mutat, amely a tompibohóc érdemi tevékenységével foglalkozik EU képviselőként. Tőle is szívesen olvasnám a twitteren, miután kimosta a száját.
Ja igen, mielőtt félreértés esne: a dáridózás-mulatás, k*rás, hányásban fetrengés, mocskolódás és az ülésteremben zombiként való ücsörgés nem tartozik ide.

Azt kell mondanom, ezek még hülyébbek lettek, mint amilyenek voltak és amiért már kétszer is buktak. A harmadik legalább pedig lesz, hogy annyi irmagjuk sem marad, mint az emeszpének. Pont annyi marad belőlük a történelemben, mint a Rákosi korszakból.

fakopács 2011.03.29. 21:06:15

@sprenczl: Az a gazdasági válság legsötétebb napjaiban volt. Mi is a helyzet a 400 forintos benzinnel faszfejkém?

fakopács 2011.03.29. 21:13:57

@sprenczl: "Óriási hitelt vesz fel Debrecen
Euró alapú, forintra szabadon átváltható hitelt vesz fel Debrecen önkormányzata, 4,825 milliárd forint értékben, egy összegben folyósítva - derül ki a város közbeszerzési hirdetményéből."

- Na most mi van? Debrecennek milyen városvezetése is van évek óta?

Dracon 2011.03.29. 21:25:17

@tomwar: Ők lesznek azok akik 2014-ben hitetlenkedve fognak választási csalást kiáltani, és komolyan azt fogják hinni hogy az ellenség keze betette a lábát a szavazóurnákba :D

lyken 2011.03.29. 21:35:33

@sprenczl: "Hazudós Fletó világszámai már lejáratták az országot, annál csak feljebb van. Kevésbé van elszigetelve az ország, mint az szemüveges idióta idején az Eu elnökség az egyik legsikeresebb az elmúlt 3 évben, csak a ballib média próbál a sajtószabadságért harcolni, nyitott kapukon át dörömbölve, magukat lejáratva..."
Olvasol te külföldi sajtót? A bal oldaltól a jobb oldalig(külföldi sajtó!) azon szörnyülködnek múlt nyár óta, hogy milyen antidemokratikus, demagóg vezetése van Magyarországnak. A hazai naridroidok szerint a hagyományosan jobboldali médiákat is a magyar baloldal irányítja. Grandiózus gondolat, nem mondom.

"Az írek már azt tanácsolják a görögöknek, amit a Zorbánnék csinálnak."
Mégis mit? Hogy majd egy évig ne csináljanak semmit se, de aztán nyúlják le a magánnyugdíjpillért az elpazarolt idő alatt keletkezett hiány kitömésére? Aztán vegyék át az előd sikeres ötleteit?(Bajnai most tuti vigyorog ezerrel.)

" Egy világgazdasági pénzügyi lufi kipukkadt, az a korszak lezárult, csak még a pénzvilág egyes hiénái és a ballibsi seggtöltelékeik nem bírták észrevenni."
Fúúú, ki is volt az aki bedöntötte múlt nyáron a forintot és aztán a holdudvara milliárdokat keresett vele két hét alatt?

"Ezért nem is értik, miről beszélt nekik a Patásördög az évértékelőn, meg már előtte is sokszor...."
Ha te értetted, akkor kérlek idézz belőle egy konkrét programpontot. Nem vagyok nagyigényű, _bármilyen_ tényszerű programcsoporttal beérem, amit adatokkal támasztott alá.

"Ja igen, volt még 300-320 az euró ElQró idején...senkiházy atis akkor lapított, mint szar a fűben."
Ja, csak nem tudom emlékszel-e még rá, hogy nem lokális volt a problema, hanem globális. Ha Viktor akkor megkapta volna a kormányrudat, akkor már lehúzták volna a retyón az MSZP után.

lyken 2011.03.29. 21:45:35

@sprenczl: Jut eszembe: az miért nem mond a vezérednek semmit, hogy a saját választói tábora 68%-ban elutasítja az új alkotmányt? Lehet számolni, hogy nem fidesz tábor szinten mekkora a támogatottsága. Hirtelen nem számít a népakarat? Hol a forradalmi többség igényeinek a figyelembevétele?
Viktor 2006-ban még azt mondta, hogy népszavazás esetén halgatni kell a népre. Most meg hirtelen megszavazták, hogy lényeges kérdésekben nem is lehet népszavazni?
A szocik loptak-csaltak-hazudtak. De a szocik nem korlátozták az alkotmánybíróságot, nem szüntették meg az állami számvevőszék függetlenségét, nem akarták kiherélni az MNB-t, nem szüntették meg az ombudsmanokat és még sorolhatnám.
Elértük azt a szintet, hogy inkább a Gyurcsány mint a Viktor. Vagy inkább a Vona mint a Viktor. Vagy inkább a Schiffer mint a Viktor. Vagy inkább a Bodri kutya, de ne Viktor.

@Dracon: "Ők lesznek azok akik 2014-ben hitetlenkedve fognak választási csalást kiáltani, és komolyan azt fogják hinni hogy az ellenség keze betette a lábát a szavazóurnákba :D "
Nem ujdonság, 2002-ben ugyanez volt. A poén, hogy akkor nem az MSZP nyert, hanem a Fidesz versztett. Viktor akkor azt játszotta már két 2000 óta, hogy aki nem fideszes az nem is igazi ember csak valami félkegyelmű féreg. A fidesz szavazók imádták ezt a retorikát. Na ebből lett elege a nem fideszeseknek és emiatt zakóztak rohadt nagyot. MSZP akkor csak feltette a lábát az asztalra és elröfögte, hogy peace and love meg flower&power. Viktor meg nézett maga elé hitetlenkedő bociszemekkel. A fidesznyikek meg le voltak taglózva és választási csalást óbégattak nagy hangon.

fakopács 2011.03.29. 21:58:07

@lyken: "Elértük azt a szintet, hogy inkább a Gyurcsány mint a Viktor. " - Igen, ennél már nem lehet lejjebb. De így igaz. Gyurcsány ízig-vérig demokrata volt Viktorhoz képest.

Beru 2011.03.29. 22:52:30

Kétségtelen viszont, hogy Deutsch Tamás nem öregszik. 20 éve ugyanúgy néz ki. Szexi. ez azért tényleg teljesítmény.

champagneM 2011.03.29. 23:15:13

@fakopács: elég egyszerű a világképed:) Nem mindegy, miért vesznek fel hitelt, szétszórni a nyugdíjasok és a segílyezettek között, vagy befektetni valamibe, ami megtérül. Upssz.

champagneM 2011.03.29. 23:17:32

@lyken: Te nő vagy, vagy férfi?

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2011.03.29. 23:19:49

Lehet hogy szórakoztató, de néha nagyon jól tud esni a sok udvariaskodás után ha valaki oda küld el benneteket ahová valók vagytok. Szívem szerint hasonló szavakkal kívánok én is jó utat nektek!

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2011.03.29. 23:23:19

@sprenczl: mennél hangosabban sikítanak, annál biztosabb hogy jó úton járunk. :-)

champagneM 2011.03.29. 23:28:36

Komolyan, mesélje már el valaki, hogy
1. miért rugóznak az emberek a "szabadság" fogalmán - ti annyira hülyék vagytok, hogy azt hiszitek, ha valahova szabadon írkálhattok (médiatörvény), szabadok vagytok, vagy ha az Alkotmánybíróság jogai csorbítatlanok maradnak, akkor megintcsak szabadok vagytok (érdekes, az előző alkotmány nem segített abban, hogy a legfontosabbat megakadályozzuk, gyurcsányi mester államháztartás ellen elkövetett merényleteit, és a Nokiás dobozok fel- alá sétálását; vagyis mi az épületes-kihagyhatatlan lehetőség, amit az eddigi alkotmány esetében mindig a javunkra és az ország javára tudtunk fordítani?:) a nagy nulla?:)
2.miért van az, hogy a kommentelők közhelyekben utaznak? szívesen olvasnék valami elemzést a mostani helyzetről, kormányról, ami nem a szokásos közhelyeket gyűjti össze egy fűzérre:) (médiatörvény, Szentkorona, aljas "Hitvallás", magánnyugdíjpénzár, mi is van még?:)
upssz, előfordulhat hogy nincs egyetlen önálló gondolatotok sem?:) kínos

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2011.03.29. 23:30:32

12 milliárdot kap a csaló, bundázó debreceni csókos csapat Orbántól!
Te is bundázz, jól jársz!

Tiltakozz a fideszes fércalkotmány ellen, zavarjuk már el őket!

Ez a majom tompika fél disznóért vette a diplomáját és sose dolgozott.

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2011.03.29. 23:35:47

@Szun vu kung: kínos, mert nem hogy önálló világképük, koherens világnézetük hanem még gondolatuk sincs, félszavakban, félmondatokban gondolkodnak és kommunikálnak, anélkül hogy ismernék a szavak, fogalmak jelentését.

Rwindx 2011.03.30. 00:18:56

"a nagyvilágban kínos dolog most magyarnak lenni "

Te tényleg ennyire hülye vagy vagy csak ilyenre mosták az agyadat?

JumboJet 2011.03.30. 01:41:47

@Publius Decius Mus:
Előirat: Te síkhülye vagy, és amnéziás. Mitől is értenéd a lényeget?
DT stílusában: a jó édes anyád vagyok bárkinek a kis bábja.
(Mellesleg a Széll Kálmán tervhez képest a Bajnai csomag kutyafasza volt, azt mégis megszorításnak hívták.)
Tehát, akkor most lehet kurvaanyázni? Na.
Dajcstamás ezzel maga lett a bátorság vágtató lovasszobra!
Kurva nagy kurázsi kell ám ahhoz, hogy laza, alpári stílusban gyurcsányozzon meg postkommunistázzon.
Akkor lenne fasza csávó, ha ugyanezt, ugyanígy odavágná a Főnöknek, meg az összes gerinctelen, hazug, vérgeci, képmutató, cinikus fideszes képviselőtársának - vagy ilyenek nincsenek? Szíjjártót megvédeni! Te jószagú úristen! És ebben az egészben az a legszomorúbb, hogy ez felér egy coming-outtal, ami, ugye nem más, mint valami őszinteségi roham. Tehát DT így őszinte. Szerinte, minden fasza, ami az elmúlt egy éveben, mega azelőtt történt a Fideszben. (Azt a nevek nélküli kis kiszólást most hagyjuk, az lenne az egyensúlyteremtés?) Hogy van indulat az alkotmány körül (alulról párolog a bögre)? Naná! Mert egy fos. A preambulumot teljes egészében olvastam - kritikán aluli, a tervezet egészéből részleteket ismerek, elemzéseket olvastam - rettenet. És mi végre az egész. Mellesleg, lófasz indulat van itt ahhoz képest, ami volt a Bajnai-program ellen, pedig az kutyafasza volt a Széll Kálmán tervhez képest megszorításilag. DT-nek egy szava sincs a napi Fidesz-hazugságokhoz - hasonló stílusban. És kurva hülyén fest posztkomcsizni egy fideszesnek, egy Járaival, Fónaggyal, Stumpffal, Martonyival, Mikolával, Csintalannal, Szitával, Schmittel, Kövérrel, Bencsikkel, Kerényivel... (volt MSZMP-sek, némelyik besúgó, HNF-os, ex-népszavás, népszabadságos, stb.)
DT! Várom a kurvaanyázós Fidesz kritikádat! Izgatottan!

JumboJet 2011.03.30. 01:49:50

@Publius Decius Mus:
Te végtelenül hülye vagy, barátom. És ez nem jobb, bal kérdése, rég nem is politika - az csak egy eufemisztikus fogalom, ami mögé bújni lehet - ez szellemi kérdés. Hogy ne mondjam, intelligencia. Annyira szelektív az emlékezeted, és a tudatod, hogy az borzalom.
Na, vissza a posztra. Talán Számodra is egy kis emlékeztető. Bár az előző bejegyzésemben is volt számodra emlékeztető.
Feljelentkezem a Twitterre, és megkérdezem Tamást, hogy te Tomi! Hol a faszban is rohadnak a beléptetőkapuk néhány milliárdért, meg Tomesz, mennyivel dagadt a zsebed, faszom, abból, hogy a franciák építették újjá a BS-t, és nem az oroszok sokkal occsóbbér? Meg Tomcsi, hogy a kurva életebe vót azzal jogi diplomáddal, azt a hétmeganyócát!? Hát ilyen hülye gyerek vagy!? Meg, Toma, a naptáraddal elmész a picsába, húgyagyú! Tudod, Tomi, neked eleged van a hazugságokból, nekem meg belőled, gecó, mert nálad nagyobb nímand ripacsa a hazai közéletnek kevés vót! Ha Gyurcsány a léc, te le se vered, annyival alatta ugrasz!
Ez így akkor most trendi, és őszinte?

troll ellenpólus · http://trollhitvallas.blog.hu/ 2011.03.30. 02:39:01

Amikor fiatal voltam, a New Kids On The Block és más hasonló fiúegyüttesek keltettek ekkora izgalmat a tini kiscsajokban, mint Deutsch Tamás tibennetek. Elkezdett twitterezni, megírta, hogy hülyék vagytok, és onnantól nem fér a zabszem a seggetekbe, rikácsoltok, veritek magatokat, ordítotok, kiguvadt szemetekben megpattan egy ér, berekedtek, hadonásztok, mint a főbe kólintott tyúk húsvét után, aztán ordítotok, rikácsoltok tovább. Nagyon megviseltek benneteket az elmúlt hónapok. Úgy látom, a nemzeti kormány politikája már idegi szinten is kezdi kikezdeni az egykor kőbe vésett komcsi struktúrákat, és ez jó. Lám, a végsőkig elhülyült ballib tábor most már a legkisebb, legjelentéktelenebb inger hatására is napokig tartó hisztérikus őrjöngésbe tud kezdeni. Tartalékolni kellene az energiát, fiúk, jusson belőle akkorra is, amikor majd a bíróságon kell megmondani a frankót... vagy amikor majd a cellában kell kiosztani az észt...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.03.30. 05:05:25

"a fideszes kormányzati agytröszt dübörög."
Csak úgy, mint a gazdaság dübörgött anno.

fakopács 2011.03.30. 07:25:30

@adamis.ivan: Azt nem kérdezted meg tőle hogy mi van azokkal az állami autókkal amiket sorban loptak el az öccsétől?

fakopács 2011.03.30. 07:27:21

@Szun vu kung: Ja hogy a média törvény és a manyup lenyúlás neked közhely? Gondolom Viktor erőszakolná a feleséged, neked az is az lenne.

fakopács 2011.03.30. 07:28:58

@Szun vu kung: Aztán Debrecen mibe is fekteti? Csak nem a már meglévő adósságainak fizetésére? Focipályára?

fakopács 2011.03.30. 07:32:46

@Szun vu kung: Mibe is fektetjük? Magyar fociba? :-))
Hollandia - Magyarország összesítés 9:3 ? :-))

lüke 2011.03.30. 07:44:25

Richelieu?bíbornak bíbor
nem olvastok!
ld. Márai napló:
R és a XII. Lajos szerelmes gügyögése

tomwar 2011.03.30. 07:59:32

@troll ellenpólus:
Te elhiszed, hogy valakit - a "nagyok kozul" - el fonak itelni, es brtonbe zarnak? Hahaha! Jol atvertek az elvtarsak.

Egyik kutya, masik eb. CSak mas a napi musor. Ennyi.

bájgúnár 2011.03.30. 09:04:51

A politika mindíg arról szól és az benne a tudomány, hogy konkrét választ sosem ad a kérdésekre.Mindíg hagy magának kiskapút és egy jó politikust sosem lehet szaván fogni.Így van ez nemcsak nálunk hanem mindenhol a világban.Nem a politikusokon kéne ezt számonkérni hanem felnőni ahoz hogy netudjanak felűltetni!A tömegek pedig az életszinvonalukon mérik le a politikai igéretek súlyát.Ez vezet az üdvösséghez vagy a bukáshoz négyévente.

bájgúnár 2011.03.30. 09:07:08

@fakopács:
Mi egy gazdag ország vagyunk és megtehessük.Elvégre Viktor eztet is megoldja.
Kár hogy nem 6:3 lett a végeredmény!

Tower13 2011.03.30. 09:08:25

@Pepin bácsi:
Klasszisokkal? Kb annyival, hogy az már nem mérhető. Nem mondom, hogy szeretni lehetett azt az embert, de legalább tényleg tudott.

Tower13 2011.03.30. 09:11:51

@burt lancaster:
Ő ez az MSZp Segge vége? Akkor valaki törölje.. ki, vagy el. De sajna nem. nagyrészt ez DT miatti iszonyatos fájdalom ez a blog. A többi része meg a felment a pumpa. A MSZP meg nincs is. most épp a parlamentbe se. legalábbis nem járnak be "dolgozni". Se.

Tower13 2011.03.30. 09:17:21

@Behajtó70: Nem tudom ki az a nálatok(ebben az országban aki nem veszi be a dumát a FIDESZTŐL az mind a "nálatokba" tartozik. különben ha Csernobil jobb akkor költözz oda de lehetőleg vidd magaddal a dajcstomika féléket is meg az egész Fidesz bagázst és ,hogy lássad nem a "nálatokba" tartozok meghívottként viheted Gyúrcsányékat is, és akkor végre lesz valami ebből az országból.

Erre csak annyit. Én már rég felvetettem, hogy az egész parlamenti társaságot adjuk el Szibériába útkaparó munkásnak. Ennek előnyei:

1: végre nem viszik, hanem hozzák a pénzt.
2: Vagyonuk visszaszáll az emberekre. Még az így megtalált külföldi bankszámlák is. (valyon mennyi lehet)
3: mi megszabadulunk tőlük, és talán lehet értelmesebb bagázzsal kezdeni.
4: a következő csapat látja mi jár, ha nem dolgoznak, ha lopnak csalnak, kárt okoznak.

Tower13 2011.03.30. 09:23:00

@Vincenzo90: Senkié alatt. azt a szart ne nevezd oktatás politikának. De megkérdezhetném, kié alatt nőt fel az, aki most épp eldöntötte, hogy Vármegyék lesznek (gondolom akkor ismét nem 19, hanem szétbonjuk mint régen), hogy a külföldi aki ide nem adózik, ide nem termel, az döntse majd el szavazatával itt mekkora szarban éljünk, is kiében. Na inkább megyek vissza gürcölni. vége mára a pihinek.

tomwar 2011.03.30. 09:55:22

@Tower13: A sziberi ugyben szamithatsz a szavazatomra. A lenyeg: MINDET! S ott epitenek maguknak egy szep nagy hazat, amibe bajarnak dolgozni (mert anno a Fidesz sem jart be...) ott basztathatjak egymast...az altaluk megtermelt javakon tengodve.
süti beállítások módosítása