Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Szeretnek a biztonságos autókkal rokkant-helyen parkolni a Fideszben

2011.02.16. 11:37 | balközép | 7 komment

Címkék: orbán fidesz parkolás lázár

A tuc-tuc-ot üvöltő autós hülyegyerekek privilégiuma a kerekes székes emblémával ellátott parkolóhelyek bitorlása. Ők bivalykemény srácok, tök rendben van ha a hitelre vásárolt 15 millás kocsijukat a rokkantak számára fenntartott parkoló helyen lepihentetik. Ne sajnáljuk tőlük ezt a kis örömet… hisz a bank három hónap után úgy is elviszi a kocsijukat… addig meg hagy gizdázzanak.

A fenti életstílus bizonyos jelei kivételesen nagy számban fordul elő a Fideszben. Ha emlékeznek rá a kampányban nagy port kavart, amikor Orbán Viktor kisbuszát ismét rokkant helyen látták parkolni. Az akkor még miniszterelnök-jelöltként az országot járó pártelnök a képviselői irodaház előtt parkolt szabálytalanul.

Orbán-mobil illegális parkolása II.

De nem ez volt az első eset, amikor az Orbán-mobilt illegális parkoláson csípték. 2008-ban Tatabányán pihent a jármű, egy hatalmas tiltó tábla alatt, az erről készült fotót az Index hozta napvilágra…

Orbán-mobil illegális parkolása I.

Azonban nem csak az élvonalbeli Fideszesek szeretnek a roki-parkolással trükközni. Tavaly ősszel egy TV stáb kapta lencsevégre azt az ismeretlen urat, aki a Szentkirályi utcai Fidesz székházban végezte ügyes-bajos dolgát több órán keresztül. Volt bőven ideje mindent szépen elsimítani, hisz a parkolásért nem fizetett, mivel a jól bevált rokkant igazolvány ott figyelt autója szélvédőjén…

És hát a legújabb jóarc, ki más lehetne: Lázár János. Akinek a már jól ismert 30 millás biztonságos S8-as Audija, Viktoréhoz hasonlóan, a képviselői irodaház rokkant parkolójában várta a sokat közlekedő politikust.

Lázár S8-asa

Na ezek a dolgok azok, melyeket még kétharmaddal sem lehetne megtenni…
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr692664988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonymand 2011.02.16. 13:47:46

Tisztelt Kekeckedő!

Mi a probléma?
Nyomorék és nyomorék között nincs különbség.
Akarom mondani, korlátozott és korlátolt között sem.
Aki szellemileg nem ép, miért ne használhatná joggal a testi fogyatékossággal megverteknek szánt helyet?
A fej, az nem a test része?
Aki ott károsodott, az már 100%-os minősítést kaphat?
Nem kőne elhamarkodott ítéletet hozni!

Tisztelettel:
anonymand

pirimogyoró 2011.02.16. 15:02:27

Az ismeretlen úr annyira töjös, hogy nem fér hozzá kétség, hogy melyik részén kéne irtózatosan megrúgni. Fizikailag értem :)
Azonkívül lerepítenék neki egy 300 000 forintos bírságocskát...

pj02 2011.02.16. 15:29:57

Sulykol, sulykol, sulykol.

Áh, ma is jó munlát végeztünk. Volt minden 2008-as kép, lázárjánosozás, kétharmad is.

pirimogyoró 2011.02.16. 17:11:44

@pj02: Aha. A legjobb védekezés a támadás :)
Ami 2008-ban volt, az már nem érdekes, ugye? Akkor miért Gyurcsányoztok még mindig? És mire az adó 5 évre visszamenőleg?

tibike3 2011.02.16. 19:48:48

Lázár elvtársat felhatalmazták a választói! Az alcsúti pedig köztudottan mindenki felett áll. Tehát egy tábla őt nem akadályozza semmiben. Oszt jónapot!

gambeton 2011.02.16. 22:33:37

A városban köcsögség rokihelyen parkolni. A hipermarketek parkolóiban viszont tulzásba vitték egy csöppet. Annyi valódi roki az országban nincs, amennyi parkolóhelyük van a tesco-auchan-cora-mediamarkt stb parkolókban.Arról nem is beszélve, hogy a rokik 90%-a tutira csak kamuroki.

randomburvi 2011.02.17. 12:55:17

@gambeton: attól még a rokihely az rokihely. Mese nincs.
süti beállítások módosítása