Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

MSZP-s győzelem Pesterzsébeten is

2010.12.12. 21:58 | balközép | 2 komment

Címkék: mszp fidesz győzelem pesterzsébet

http://www.profila.hu/site_media/upload/335/L_-34486335.jpg

Az önkormányzati választás óta egyre erősebbnek tűnik a szocik feljövetele. Korábban Kispesten a Fidesz ügyvédi machinációi miatt az október 3-án eredetileg csak pár szavazattal győztes Kránitz Krisztián nyert az ismételt választáson meggyőző fölénnyel. Most Pesterzsébeten a szavazategyenlőség miatt újra kiírt választáson nyertek a szocik. A részvétel az időközi választások szokásának megfelelően alacsony volt, de az eredmény egyértelmű. A baloldali jelölt több, mint 10 százalékot rávert a fideszesre. Csaszny Márton szocialista jelölt 461 szavazatot kapott, Takács Pálma, a Fidesz-KDNP jelöltje 365 szavazatot, míg Nagy Tibor LMP-s jelölt 56-ot.

Ettől persze országosan a Fidesz maradt a legerősebb párt, Orbán már egyre kevésbé hivatkozhat a Fidesznek adott töretlen felhatalmazó többségre. Úgy tűnik a nyugdíj-einstand, a jogállam kereteinek feszegetése vagy a gazdagoknak kedvező adórendszer már nem nyelethető le olyan könnyen az emberekkel

 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr392511892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RedRobotrooper 2010.12.13. 02:25:22

Bebizonyosodott már rég: csak az MSZP-nek vna esélye az inkompetens narancsos faszkalapok leváltására!

bontottcsirke 2010.12.14. 14:58:44

nocsak, prolik jönnek vissza?
süti beállítások módosítása