Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

"Elpusztítandó rákos daganat" a másfélmilliós jutalmat feszegető szoci

2010.11.03. 20:12 | partizano | Szólj hozzá!

Címkék: mszp fidesz nagykőrös rákos daganat nagy balázs czira szabolcs lászló ferenc elpusztítandó

"Elpusztítandó rákos daganatnak" nevezte László Ferencet, az MSZP nagykőrösi elnökét napirend előtti felszólalásában a helyi önkormányzat egészségügyi bizottságának fideszes elnöke.


Nem elpusztítani, csak eltávolítani akarta a "daganat" szoci képviselőt - nyugtat a fideszes bizottsági elnök

Nagy Balázs - aki civilben mentőápoló - Nagykőrös Város Önkormányzata Képviselőtestületének október 28-i ülésén szólalt fel és hasonlította a testület szocialista képviselőjét a gyilkos daganathoz, akit - elmondása szerint - ki kellene vágni a testületből és az MSZP-ből is - közölte az MSZP helyi szervezete.

Nagy Balázs gyakorlatilag elismerte a kijelentését (szerinte ő "csak" eltávolítást javasolt, de egészségügyisként tudhatja, hogy ez a daganat elpusztítását jelenti).

A nagykőrösi MSZP szerint Nagy Balázs indulatát valószínűleg az váltotta ki, hogy az MSZP nem hagyta szó nélkül a Czira Szabolcs fideszes polgármester, már az alakuló ülésen másfélmilliós jutalmat szavazott meg magának a testülettel. (Cziráról egyébként a Piroslap adta hírül, hogy "elfelejtette" közölni MSZMP-s aktivitását és idéztük, hogy mennyire "kulturáltan" tud nyerni).

Összességében furcsának tartjuk, hogy míg a Fidesz az alkotmánybíróság jogkörét a nagy végkielégítésekre (hamisan) hivatkozva akarja csonkítani, addig más anyagi kielégítésekkel jutalmakkal semmi gondja nincs.

Nol.hu/Piroslap

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr202420844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása