Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Fideszes gyereknap és pornó a focipályán (videó, 18+)

2010.10.02. 07:03 | Nagymogyoroszag | Szólj hozzá!

Címkék: fidesz pornó gyereknap dunakeszi seltenreich józsef

Mire jó egy szép sportpálya, mint amilyen a Dunakeszi Kinizsi? Például egy párt kampányidőszakban tarthat benne gyereknapot, mint egy hónapja történt (a képen). Azt most ne feszegessük, hogy mennyire lehetett pártsemleges a három hónappal azelőtt történt önkormányzati (!) gyereknap, aminek hivatalos támogatója volt a Fidesz és a Fidelitas. Az önkormányzati gyermeknapra a meghívót a polgármester mellett, biztos ami biztos, Dióssi Csaba alpolgármester a Fidesz mostani polgármesterjelöltje is aláírta.

A Fidesz gyermeknap főszervezőjét nem sikerült megtalálnom, de valószínűleg az is Seltenreich József lehet, aki a májusi "önkormányzati" gyermeknapot is szervezte. Az ő neve is rajta volt az önkormányzati meghívón, ami nagyon praktikus, hiszen most is indul a választásokon. Seltenreich nemcsak a Fidesz helyi frakcióvezetője, de nagy sportbarát is. Ő a sportpályát adó Dunakeszi Utánpótlás Sportegyesület (ez a Kinizsi) elnöke és az önkormányzat Ifjúságért és Sportért felelős bizottságának elnöke is. S cseppet sem álláshalmozóként még a városi Gazdasági Ellátó Szolgálat vezetője is. Így aztán kétségünk se lehet, hogy ezen a sportpályán minden jó hozzá kötődik.

Nos szerencsére megállapíthatjuk, hogy Seltenreich úr nemcsak a gyereknapok, hanem bizonyos felnőtt sportok űzését is engedi. Ebben a felnőtt sportban is igazán megengedő, hiszen a "csoportos indulást" és a vegyes mellett a "kizárólag női" csapat indulása sem kizárt. Nem tudjuk ez milyen gyakorisággal történik ott, de az biztos, hogy 138 ezer nézőt elérni szép teljesítmény.

 

 

 

 

 

 

Nos nézzük meg a "sportesemény" összefoglalóját!

 

 


Anal Football Club - MARC DORCEL

 

Reméljük még sokáig biztosítja a lehetőséget ezekre a sporteseményekre hazánk nemzetközi ismertsége érdekében!

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr742338630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása