Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Nem túl okos, nem túl szép, de mindenhova van kulcsa

2010.09.30. 13:30 | szocdemman | 5 komment

Címkék: fidesz ferencváros zombory

Márt megint a Kubatov mindenit… Mindig kibeszél valami titkot. Most éppen Zombory Miklós ferencvárosi képviselő-jelöltről vélekedett úgy: nem túl okos, nem túl szép de mindenhova van kulcsa. Vélhetően Zomboryval nem ez a legnagyobb baj, hanem a szekrénye háta mögött tartott kis füzete, melyben Kubatov szerint listázza a választóit. Lehet, hogy a ferencvárosi technikatanár adta a licencet a Kubatov-listához?

Zomboryra úgy figyelt fel a Fidesz adatbázis guruja, hogy 2002-ben csupán két önkormányzati körzetben győzött Dél-Pesten a Fidesz, egyikben Zombory Miklós, "aki egy bácsi".

A Bakács tér és környékén található választókörzetben, Kubatov szerint Zomborynak minden házhoz van kulcsa, amelyikhez nincsen, oda tud kaputelefon-kódot. Így szabadon mozoghat a házakban.

A Fidesz pártigazgatója szerint, Zombory nem ideges a választás napján, hisz pontosan tudja hány szavazatot fog kapni. Ha esetleg a lista alapján mégsem ment el mindenki szavazni, Zombory rokonsága bent ül a szavazó körökben, így a választási névjegyzékhez hozzáférnek, kimennek telefonálni, hogy ki nem volt még szavazni, Miklós be ül a Skodájába, és elküldi őket szavazni…

Nem sűrűn teszünk ilyen kezdeményezést, de hátha: most hétvégén ne kezelhessék párt delegáltak a választási névjegyzéket. Abba ne tekinthessenek bele sem. Kizárólag az önkormányzat által delegált három fő kezelhesse azt.

 

Szerintem ez választási csalás, hisz a Fidesz delegáltjai olyan bizalmas választási adatot szolgáltatnak a pártjuk felé, amit nem lehetne. Magyarul senkinek semmi köze ahhoz, hogy kik voltak szavazni és kik nem, nem hogy még egy pártnak, aki később ezt a bizalmas információt fel is használja.

Zombory Miklós egyébként 2006-ban a Fidesz képviselő jelöltje volt, azonban akkor nem sikerült győzni.

Szóval azért érdekes szempontok ezek a Fidesz jelölt állításánál: Nem baj, ha nem szép, nem baj ha nem okos, de legyen mindenhova kulcsa. Na de íme a hangfelvétel. (EZ a gyanúnk, hogy ezért a kuruc.infónál landolnak az ilyen felvételek):

 

És végezetül, Tarlós István szavai, melyet a sors fintora, pont a Ferencvárosi Fidesz honlapján találtuk meg, Zombory fotója melett: A Fidesznek nincs szüksége adatbázisra, viszont Tarlóstol megtudjuk, hogy Kubatov Gábor tud részletes felvilágosítást adni a kampány technikáról, Tarlos tényleg nem hazudik!

 

 

· 3 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr392334515

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Minden házhoz van kulcsunk! 2010.10.01. 12:30:49

 Megírtuk annak idején, hogy a fehérgyarmati Fideszesek demokráciát próbálnak játszani, és szórólapjukra ráírták: házhoz megyünk! Röhögte mindenki, akinek feje még egyenesen áll és mer gondolkodni. Hozzászólók kifejtették véleményüket: 4 évük v...

Trackback: Nem túl okos, nem túl szép, de mindenhova van kulcsa 2010.09.30. 19:10:55

Márt megint a Kubatov mindenit… Mindig kibeszél valami titkot. Most éppen Zombory Miklós ferencvárosi képviselő-jelöltről vélekedett úgy: nem túl okos, nem túl szép de mindenhova van kulcsa. Piroslap blog

Trackback: Kábító pártok 2010.09.30. 14:56:13

Ezeket a rendszerkritikus kalózplakátokat egy buszmegállóra kiragasztva lőttem. Az üzenet könnyen dekódolható: bárkit választasz, csak kábítást kapsz cserébe.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Waldi! 2010.09.30. 21:37:42

A szakertok:

index.hu/belfold/2010/okvalasztas/valasztasi_csalasbol_alaposan_kiokitottak_a_fideszeseket/

"most hétvégén ne kezelhessék párt delegáltak a választási névjegyzéket. Abba ne tekinthessenek bele sem. Kizárólag az önkormányzat által delegált három fő kezelhesse azt."

Part delegaltak nem kezelhetik a cimjegyzeket. De mi akadalyozna meg, hogy Zombory ur rokonai onkormanyzati delegaltak legyenek?

pallag11 2010.10.01. 10:40:58

Szép Jó napot!
Lassan 80 éves leszek, de ezt kihagyni nem tudom, ami itt folyik ezen és a többi oldalon!
Van a kerületben egy tisztességes ember, polgár, tanár és mindemellett önkormányzati képviselő 12 éve! Vele van gond? Mi? Az hogy 12 éve úgy képviselő, hogy saját maga útján jutott be, megszavazták, megválasztották, nem listásként, mint a "társai", akármelyik kerületben is!
Az hogy 60 éves elmúlt! Mindenki ismeri, ez a bűn? Én 40 éve ismerem, nála jobb lelkiismeretes embert nem találni, a családja segíti, támogatja mindenben, szeretetben élnek! Nem kell oda csalás, nem hiányzik!
Csalnak akik, akik rágalmakat szítanak!

Az hogy a kerületben ismerik a képviselőt, az jó dolog, fogadó órákat tart, heti szinten, minden évben 2-3 alkalommal tea délutánt tart! Hát persze, hogy ismerik, ki ne ismerné!
Minden eset, mozzanat, amit Ő személy szerint akar, szeretne elérni, azt mi tudjuk, mindig teli a postaládánk, s nem könnyű a házakba bejutni, gondolom van is elég háza a Képviselő Úrnak, legalább 7-8 tömb, gondolom!
Tehát mindenhova kulcs? Gonoszság!

Legyen egyszer smind vége a rágalomnak, ne szítsuk, főleg ne egy olyan ember ellen, aki vétlen! Egyszerűen, szeretik, népszerű, s van valaki aki a választás előtti napokban bajt akar! De kérem én miért is?
Üdv. Pallag Úr

Waldi! 2010.10.06. 15:18:08

1 Balla Áron JOBBIK 164 8,59 %
2 Bézsenyi Ákos MSZP 354 18,54 %
3 Dudás Dorottya LMP 169 8,85 %
4 László Erzsébet MDF 12 0,63 %
5 Tornai István FLE 217 11,37 %
6 Zombory Miklós FIDESZ-KDNP 993 52,02 %

Azert ez a magyar sajto szegyene, hogy ez az ember ismet nyerhetett. A valasztasi csalo barataival egyetemben.
Es azota sincs szo se Kubatovrol, se semmmirol. A Fideszre nem vonatkozik a torveny?

Granha 2013.03.20. 22:52:52

Ez egy barom, évekig keserítette az életemet egy általános iskolában. A nevelési eszközei: üvöltözés, körmös, pajeszhúzás. Igazi vadparaszt. Nem csoda, hogy Fidesznyik lett belőle, neki ez pont testhez álló. A helyére került...
süti beállítások módosítása