Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Egy újabb 10%-os hangfelvétel

2010.09.16. 12:21 | Nagymogyoroszag | 4 komment

Címkék: fidesz szombathely 2010 marton zsolt

A napokban kiszivárgott egy 10%-os hangfelvétel. Most itt egy újabb 10%-os hangfelvétel, melynek tartalma:

A szombathelyi fideszeseknél "lehetett" iskolafelújításra pályázni a tarifa olcsó volt, a már-már szokásos 10%-ot kellet Marton és Szakály "ne nevezzük meg kérem" uraknak kifizetni. De nem csak ez derül ki a hangfelvételből. Végre egy olyan hangfelvétel, amiből kiderül a rendszer működése is, nagyon rafkós. Tehát: „Ön itt hagyja nekünk ezeket a cégpapírokat, mi megvárjuk az összes pályázatot, ahogy beérkezik, és az önét mi úgy töltjük ki, hogy az összes pályázó alá írjuk az összeget, amivel ön majd újra pályáz, és természetesen azt fogjuk elfogadni.- Most akkor, hogyha jól értem Önt, akkor tulajdonképpen önök megmondják, hogy mi az az összeg, amiért ezt el lehet vállalni…- Úgy van!- Önök rárakják azt a hasznot, ami önöknek megfelel és tulajdonképpen ezt a munkát én megcsinálom és akkor én vissza… A pénzszivattyú rendszere ki volt ám rendesen találva, nem lehetett csak úgy lelépni a zsével. Először a munka 30%-át kapta meg a vállalkozó és ebből kellet kifizetni a politikusok tiszteletdíját… majd ezután érkezett meg a maradék a munkát elvégző cégnek. Vélhetően, ha nem fizetett volna akkor csak 30%-ot kapott volna meg… Nagyon megható a helyi Fideszesek szabadpiaci verseny és szolidaritás melletti elkötelezettsége is: „de hát azt is kell tudni, hogy néha más pályázónak is kell munkát adnunk, tehát nem minden munkát, de folyamatosan van munka.” (Ez a szerénység volt felfedezhető Orbán Viktor állami szőlőtámogatásánál is, akkor a Nép Szerény Vezére megmondta: "ne mi nyerjük a legtöbbet". Csak a második legnagyobb támogatást kaptak meg a pályázók közül, hiszen fő a visszafogottság...)

Börtön… Jaj ne hidd… a Fideszeseknek nem jár bilincs, vezetőszár… őket megilleti a különleges bánásmód… ugyan már ez így van rendjén… ébresztő!:)
 

UI: Bővebb információ a szombathelyi ügyekről: tízszázalék.blog.hu

· 2 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr292300160

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Marton 10% Zsolt és Szakály 10% Gábor 2010.09.16. 12:59:34

,,A Népszavához eljuttatott hangfelvételen a Savaria Rehab-Team Kft. épületében otthonosan mozgó hölgy, feltehetően a cég alkalmazottja hallható, amely önkormányzati cég fővállalkozóként szerepel a gyanús ügyletekben. Építőipari tapasztalat hiányában a...

Trackback: Mi hangzik el? 2010.09.16. 12:59:09

  - Igen, tessék! - Csókolom! - Jó napot kívánok! - A munkaügyben jöttem önhöz. - Jó napot kívánok, tessék, foglaljon helyet! Zoltán. Zoltán küldte? Foglaljon helyet! - A munkaügyben a Zoltán küldött engem. - Megkérdezhetem, hogy van-e önnél t...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tuttuista 2010.09.16. 15:35:13

Mondja meg valaki, ilyenkor nem azt érzi "a normális" ember, hogy ezt a semmirekellő csürhe politikusnak álcázott bűnöző bandát (jobb-bal egyaránt) bele kéne géppisztolyozni a Dunába, vagy valami szaros gödörbe, és az őket követő generációnak ezt példaként állítani?
vagy csak én vagyok reménytelenül dühös és kétségbeesett?

Radio Silicon 2010.09.16. 16:18:27

@tuttuista: Egyszer már Dunába lőttek egy csomó embert, aztán mi lett az eredménye?

Master Yoda 2010.09.16. 18:47:27

Dunába lőni nyilas szokás, sikkasztásért kulturáltabb helyeken pénzbüntetésért pár év börtön jár amit Magyarországon az ügyészség készséggel alkalmazz ha MSZP-s politikusokról van szó, persze más a helyzet ha ugyanezt pár fideszes csinálja. Köszönjük a "független" ügyészségnek!

eszkep 2010.09.16. 19:35:54

Hát, ez nagyon amatőr próbálkozás...
Ilyet én is csinálok otthon az asszonnyal.
süti beállítások módosítása