Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Megvan az LMP-nek elfogadható civil főpolgármester

2010.08.04. 15:38 | partizano | 1 komment

Címkék: választás mszp 2010 főpolgármester lmp

Facebookon terjed az alábbi kép a következő szöveg kíséretével: Megvan az LMP-nek elfogadható civil főpolgármester! Nincs több huzavona az MSZP-vel! Okos, gondol előre, mert mindig elraktároz valamit, a sivatagban is megél és jó a teherbírása, ő a mi emberünk!  Szerintem több nem is kell hozzá… :)

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr752198696

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lámát indít az MSZP? 2010.08.04. 18:09:51

Az MSZP újabb furcsa ajánlata (kiszivárgott kép az MSZP főpolgármester jelöltjéről)Bár a Kettős Mérce blog szerzői is azt gondolják, hogy a Piroslapokon kiszivárogtatott újabb MSZP-s civil főpolgármester jelölt jobb kvalitásokkal rendelkezik, mint Vágó...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hRaVeN 2010.08.04. 20:18:53

csak egy a bökkenő: ez a jelölt szemmel láthatólag túl okos lesz az mszpsekhez képest; és hát valljuk be, bár diplomája neki sincs, de a nyilatkozatok közben azért sokkal jobban fog festeni, mint a Török Zsolt. Szakáll ide vagy oda. Félek hogy ki fogják emiatt túrni :)
süti beállítások módosítása