Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Mindennek vége: a vuvuzela elérte a Hitler videókat

2010.06.19. 12:10 | ZöldMarci | 9 komment

Címkék: video foci vb paródia világbajnokság hitler átirat vuvuzela a bukás

Ahogy a nőideál változását legjobban a James Bond filmek nőin lehet követni, úgy kezdik A bukás Hitler-videó átiratok a közt érdeklő ügyeket dokumentálni. A sokakat idegesítő vuvuzelák is bekerültek A bukás átirat-folklórba.

Az első videón Fegelein hozott néhány vuvuzelát a bunkerba, ami kicsit hangos Hitlernek:

Az ismertebb jelenetben pedig a vuvuzela be nem tiltásán háborodik fel a vezér:

A kreativitás azonban még itt sem állt meg. Volt aki archív felvételekkel készített egy kamu dokumentumfilmet az 1936-os berlini olimpián szóló vuvuzelákól:

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr452092924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liquid_Night 2010.06.19. 15:43:25

Vuvuzela iz dö fjúcsör...

Hóember 2010.06.19. 16:56:54

Aszittem ezen a blogon csak fos posztok mennek, úgy tűnik érték is van!

Antifaszok Réme 2010.06.19. 16:58:39

"....Megvallom, először azt hittem, nem jól hallok. Valami zizegés, zümmögés, cirpelés hallatszott a képernyő felől. Adáshiba? Vagy mi lehet ez? Modern agybajokban járatosabb barátom felvilágosított, Dél-Afrikában - mivel ott zajlik most ez az őrület -, ez valami autentikus népi hangszer. Mint itt a tárogató. És fújják. Bizonyítván ezzel saját kultúrájukat. Aztán elesett valami néger futkosó, eldőlt ott az afrikai fűben, feküdt jó darabig, becsülettel, kitartón, s komolyan mondom olybá tűnt, mintha ott lenne egy hulla, s felette köröznének a legyek.

Néha eltöprengek, mi kell még a világnak, hogy belássa: a fajok és kultúrák nem egyenlők, és nem párosíthatók. A futball angol, de legalábbis európai elmebaj. Amerikának sincs sok köze hozzá, nemhogy feketéknek meg sárgáknak. Minek erőltetik? Élvezi bárki is?

Szegény feketét miért nem hagyják üldögélni a kunyhó előtt, tapicskolni a sárban, enni a jó banánt, s néha azt mondani: Gaouá. Minek reáhúzni futballmezt? Tollat, papírost adni a kezébe, eljátszatni vele drámaírót, filmest, fizikust, jogászt? Adni néki díjakat, plecsniket, meg villanyvilágítást. Mit kezd mindezekkel? Csak szorong, mert beépíteni életébe úgysem tudja. És mindezt ráadásul mindenki tudja is. Csak tilos észrevenni. Tilos kinyitni a szemünk. És szegényt megbetegítjük, mert ő is tudja, nemcsak mi, és elkezd görcsösen bizonyítani. És megmagyarázza, hogy Shakespeare néger volt. (Radikálisabb humanisták szerint: néger homoszexuális nő). Mert valahogy meg kell magyarázni, hogy a világirodalmat és világtörténelmet fehér férfiak népesítik tele. És szegény csak bizonygat, bizonygat, csak mondja, mondja, írja, kiáltványozza (vagy kiáltványoztatja fehér, utópista elmebetegekkel). Nekünk. Velünk akarja elhitetni, mert az „övéit” mindez nem érdekli. Ők tesznek erre az egészre, ülnének a sárban, ennék a banánt, s mondanák: Gungu-gu!

Hát hagyják már szerencsétlent élni! Hadd feküdjön a sárban. Ne vigyenek segélyt, utakat, áramot, közkönyvtárakat. Látjuk, mi történt ott, mármint Dél-Afrikában, mióta a fehér „uralom” elmúlt. Látjuk, csak erről nem szabad beszélni. Látjuk, mi történt az összes gyarmattal, mióta „felszabadult”.

Nem kellenek nekik! Kórházak, kultúra, utak, közbiztonság. Nem kellenek, hát ne erőltessük. Hadd élje saját életét. Hadd üljön a fűben, egye a banánt, és mondjon akármit. Vagy akár feküdjön le. Feküdjön a dús afrikai fűben, sokáig, kényelmesen, csak azt a rohadt sípot, vagy mit, azt kobozzák már el. De azonnal. Mert komolyan mondom, az embernek agyára megy."

/bombahír.hu/

bolhabetu 2010.06.19. 17:25:46

"A futball angol, de legalábbis európai elmebaj. "

1. Mintha Európában a futball a magaskultúra szinonimája lenne.

2. A vuvuzelából minden következik, csak az nem, hogy a fekák nem élvezik a focit.

A nép fia 2010.06.19. 20:08:11

Igen, ez napok óta fenn van már. Tök jó, hogy ide is eljutott.

exepszzed (törölt) 2010.06.25. 12:37:22

HÚÚÚ, ÉN IS UNATKOZOM NÉHA, DE AKIK EZEKET A FILMEKET KÉSZÍTIK AZOK MÁR NAGYON RÁÉRNEK:-)
süti beállítások módosítása