Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Szlovákiában még a kommunistát is meglopják

2010.05.20. 15:23 | szocdemman | Szólj hozzá!

Címkék: szlovákia kommunista

 A kommunista.net beszámolója szerint, ismeretlen tettes feltörte Jozef Hrdlička, Szlovákia Kommunista Pártja elnökének szolgálati kocsiját, mialatt a pártelnök egy rádióműsor vendége volt. Eltűnt a notebookja, személyes dolgai és az okmányai is. A SITA hírügynökséget az esetről Pavol Suško, a KSS Központi Bizottságának alelnöke tájékoztatta. Mint írja, az eset „fényes nappal“, délután 15 és 16 óra között történt Pozsonyban, a Szlovák Rádió előtti parkolóban.

Az eset nyilván megviselte a bolsi párt főnököt, de azért az ijedelem ellenére nem felejtett el kárából politikát csinálni. A párt az esetről így vélekedett: ez is arról tanúskodik, hogy „egyre sikeresebben harcolnak a bűnözés ellen és Szlovákiában csökken a bűnözés“, amiről a választások előtt oly előszeretettel beszél Fico és az ő csodás belügyminiszter is.

Hát valami ilyesmi lehet, amikor a kommunistáktól államosít vissza a nép.:)
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr922018234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása