Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Zagyva Tíííbor rokon-e vagy?

2010.05.15. 16:00 | szocdemman | 4 komment

Címkék: jobbik 2010

Tette fel a poszt gyanús kérdést az egyik kommentelőnk. A rokonsági kapcsolatra igaz semmi kézen-fogható jel nem utal Zagyva Tíííbor és Zagyva Gyula jobbikos képviselő, között akire tegnapi hitvallás nyilatkozata után, egy nemzet tekinthet úgy, mint fő ideológusára. A magyar népnek Apostoli Magyar királyság kell. Bár tudom, hogy nem minden Zagyva beszél zagyvaságokat, de azok a „közszereplő” Zagyvák akiket a piroslap feltérképezett igen. Na de hagyjuk ezt a sok zagyvaságot. Az alábbi videóban Zagyva Tíííbor mutatkozik be Tíííszakarádról.


Lehet, hogy sokan vannak ma Magyarországon mély tudatlanságba. Ezért nem tudjuk elégszer ismételni Zagyva Gyula legfőbb politikai célját: Magyar Apostoli Királyság kell ide! Tesszük ezt csupa felebaráti tiszteletből, hiszen ebből a sötétség lápból ki kell húzni az országot. Az irány meg van, csak kevesen tudják. Nem mondja már senki ránk, hogy mi nem adunk teret és hangot a nemzeti oldal elképzeléseinek bemutatására. Ezért mi is azt mondjuk egyként Apostoli Magyar Királyság kell! Aki meg nem érti az LIBERÁLIS! (Akiket meggyőzött azok csatlakozzanak az Apostoli Magyar Királyságot Facebook csoportba! ) Újra:


 

 

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr52005312

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Villanyszerelőből honatya - Zagyva György Gyula, az Új Erő új arca 2010.05.16. 00:16:23

A Konzervatórium új sorozatában megpróbálja kommentár nélkül bemutatni azokat az eddig kevésbé ismert jobbikos országgyűlési képviselőket, akikről úgy gondoljuk, nagy karriert fognak befutni - legalábbis a médiában mindenképp. Sorozatunkat a magyar pol...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jaffar 2010.05.16. 19:08:32

Csak idáig jutottam, a többi már nem érdekel.

"Lehet, hogy sokan vannak ma Magyarországon mély tudatlanságba."

Vazze, tudatlanságba? Te is abban lehetsz szerintem.

/slap
/facepalm

Neo07 2010.05.19. 15:03:43

Rokon vagy-e?
vagy: Rokon-e?

(Nem mém, hanem nagyon durva hiba, buktatás járna ezért az iskolában! Nem értem, jópofiságból minek terjeszteni? Mert nem tu0dott rendesen magyarul a sláger szerzője? Bocs, de nagyon idegesít ez a hiba!)

TGabi 2010.05.23. 19:11:45

A figura méltó a vezetéknevéhez, ehhh:((((
süti beállítások módosítása