Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Lehet Más a Parlament(ben)

2010.04.11. 22:20 | ZöldMarci | 1 komment

Címkék: mszp fidesz jobbik lmp voks10

Gratulálunk az LMP-nek a bejutáshoz. (A 70%-os feldolgozottságnál 7% tuti bejutó, főleg, hogy általában Budapest eredménye érkeznek később, ahol erősebb a párt.) Bár sokan tartottunk attól, hogy elveszett szavazat lesz, amit rájuk adtak, hasonlóan mint az MDF-nél. De bebizonyították hogy elég erősek, és elviselik azokat a kritikákat, amit egy pártnak el kell viselnie.
Fontos, hogy a Fidesznek a parlamentben ne csak baloldali, hanem liberális ellenzéke is legyen. S talán még fontosabb, hogy a parlamentben az LMP is ki tud állni a Jobbik agresszív és gyűlölködő politikája ellen.
Bevalljuk, volt amiért haragudtunk az LMP-re és eléggé aggasztott minket, amikor az LMP delegáltja „nem tartotta hitelesnek” a Kubatov-hangfelvételt és a pártok közül egyedüliként szavazott a Fidesz mellett. (Annak ellenére, hogy a „komcsik”-listázásáról szóló Kubatov felvételt a Fidesz sem cáfolta).
Azonban megnyugtató volt, hogy az LMP is felvetette Orbán semmitmondását a jövőről. Nem csodálkoztunk, hogy Orbán nem válaszolt a neki feltett száz LMP-s kérdésre. Ez alapján bízhatunk benne, hogy az LMP ugyanolyan kritikus lesz a Fideszre szemben, mint volt az eddigi kormánypárt(ok)kal.

 

Szóval reméljük, hogy frissességük a parlamentben is megmarad és az parlamenti parkolóban lesz egy nagyobb biciklitárló is.

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr131913034

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lehet Más a Lolitika 2010.04.11. 23:20:10

Budapesten az LMP lenyúlta az MSZP szavazókat, így bukó az egyéni helyek. Kiváncsi leszek a második körre, ki kinek a javára lép vissza. Nemsoká Sólyom László fog makogni beszélni

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ostopenko 2010.04.11. 23:19:37

na most kiderül, kinek a javára lépnek vissza a második fordulóban
süti beállítások módosítása