Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Ugye emlékszünk még?

2010.04.09. 15:18 | szocdemman | Szólj hozzá!

Címkék: fidesz olvasói levél 2010

Sajnálatos eset történt Sátoraljaújhelyben vagy két éve egy középiskolai tanárral. Hírlik, hogy egy cigány kislány az iskolában konfliktusba került a tanár lányával és a tanár nem a törvényeknek megfelelően rendezte a konfliktust. A lány rokonai egy-két év múlva megdöbbentő és megengedhetetlen módon bosszút álltak. Mindkét cselekmény mélyen elítélendő!

A sátoraljaújhelyi Fidesz csoport akkor látványos akcióval állt ki a tanár mellett, természetesen elhallgatva az előzményeket, ahelyett, hogy az ok és okozat feltárásával helyére rakták volna a történetet. Ehelyett hozták divatba és javasolták importálni az USA-ból a három csapás törvényét.

Szónokok jöttek, szónokok mentek az iskola előtti naggyűlésen, végül alpolgármesterünk ezt monda: most pedig megkérek mindenkit, hogy írja alá az íveket. A szöveget, ami a tetejére kerül, majd holnap pontosan megfogalmazzuk. És az emberek úgy írtak alá papírokat, hogy azt sem tudták mit írnak alá.

Lehet, hogy a tetejére később ez került: a vakon hívők.

Emlékszünk még arra, amikor 2006-ban idegen sárga dzsekisek járták házainkat és listák alapján szedték a kopogtató cédulákat, de gondosan feljegyezték azok nevét és címét is, akik nem adták oda nekik a kopogtatót?

Jó pár aláírás gyűjtési akciójuk volt, mint pl. nemzeti konzultációnak nevezett Kudlik kavalkád, ahol állítólag a vezénylő tábornok 3,2 millió emberrel beszélt - és vajon hány aláírást gyűjtöttek be?

Lehet, hogy 2004. december 5-e és a népszavazás is csak terelés volt? Az igazi cél pedig adatgyűjtés?

De nem oly régen aláírásokat gyűjtöttek olyan ál probléma felvetéssel, hogy megálljon-e az összes busz a Vasvári Pál utcán(?) - még az is, ami nem arra jár!

Ugye emlékszünk? Eddig csak sejtettük, most már azt is tudjuk, hogy mire kellettek ezek az aláírások. Soha nem a megnevezett ügy volt fontos. Az csak népámítás volt.

A mostani két millió kopogtató cédula begyűjtése is - ha megvolt - nem más mint az illegális és törvénytelen adatbázis gyűjtés pontosítása, Orbán Viktor ördögi hatalomra jutási tervének része?

Szegény MDF! Még azt hitte, hogy ellene szervezték. Sajnos sokkal rosszabb történt!

A FIDESZ olyan egypárt rendszerű hatalmi diktatúrát épít, ahol az emberek legelemibb joga, a szabad és titkos választás is veszélybe került. Ezek valóban mindent vissza csinálnak! Egész az ötvenes évekig!

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr421907485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása