Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Nyugdíjat csalt a zsákutcában ralizó fideszes?

2010.03.27. 12:23 | szocdemman | 1 komment

Címkék: választás fidesz polgármester 2010 németh gábor bodajk új szdsz egyenlítő tv

A Piroslap ezen a héten számolt be Törő Gáborról, aki szolgálati autójával üldözött egy fejér megyei családot. A bűnük az volt, hogy szórólapokat osztogattak Bodajk belvárosában, amin a helyi fideszes politikusról voltak kellemetlen információk. Történetesen jövedelmében mutatkozó ellentmondásokra hívták fel Bodajk népének figyelmét. Az autós üldözésnek a vége egy ütközés lett egy zsákutcában.

Az Egyenlítő TV megkereste az érintett családot. Akik elmesélték nekik, hogy az eset során pici gyermekeik szeme láttára fenyegették őket. Sőt a gyerekeiket lehülyézték. A rendőrségen is érdekes dolgokat tapasztaltak, azért hallgatták ki őket, hogy a kampány kellős közepén kampánycsendet sértetek. A gyerekek az autós üldözés során sokkos állapotba kerültek, Bodajk polgármestere az esetet Olaszliszkához hasonlította. Hisz ott történt az, hogy gyerekeik szeme láttára vonják felelősségre a szülőket, hozzátette, hogy a bodajki eset szerencsére nem végződött tragédiával. Ami az igazat megvallva, a szerencse műve, mert az üldözés során a család kocsiját is összetörték az üldözők.

No, de Törő úrnak nem csak ez az egyetlen érdekes esete. Mielőtt politikus lett, bányában vezetőként dolgozott. Nehéz és tisztességes munka a bányászoké. A föld alatt az életüket kockáztató munkások a rossz munkakörülmények miatt korábban elmehetnek nyugdíjba. Ez a szabály a kétkezi melósokra vonatkozik, akik dolgoznak a föld alatt dolgoztak 5000 műszakot vagy 25 évet. Volt kollégái állítása szerint Tőrő ezt a lehetőséget, kiskapuként kihasználva ment el nyugdíjba, és kapta meg a havi 180 ezer forintos bányász nyugdíjat. Törőt sosem látták a bányában dolgozni.

A házaspár által osztott szórólapokon - többek között- ezek a tények is szerepeltek. Érthető tehát, hogy miért is kellett a szórólapokat mindenáron megszerezni, ha igazak az állítások, hiszen a fideszes politikus komoly bűncselekményt követett el (csalás, hivatali visszaélés).

Az Egyenlítő Tv stábja próbálta elérni a Fideszes politikust, azonban „nem jelent meg a megyei közgyűlésben (melynek alelnöke), lakossági fórumait lemondta, telefonját pedig nem vette fel. Vajon miért kerüli a nyilvánosságot?” - kérdezik.

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr751872620

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megdöbbentő! Az ámokfutó, gyerekeket zaklató fideszes százezres nyugdíját is csalással szerezte? 2010.03.27. 12:49:37

A napokban sokat hallhattunk az országos médiában Törő Gáborról, a Fidesz Fejér megyei országgyűlési képviselő-jelöltjéről, a megyei közgyűlés alelnökéről. A keresztény-konzervatív politikus szolgálati autóval, elítélt bűnöző sógorával és fideszes koll...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kuki123 2010.03.29. 15:19:28

érdkes ez nemkerült index címlapra...a fideszt bizony védelmezni kell nehogy kitudódjon róla valami

hoppá és mégegy fideszes?

barikad.hu/node/50000
süti beállítások módosítása