Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Rablásokból támogatták a Jobbikot?

2010.03.26. 06:04 | partizano | 6 komment

Címkék: választás jobbik 2010

Cs. Miklós sima bűnöző, saját bevallása szerint is 16 millió forintot rabolt össze benzinkutakból, bankfiókokból az elmúlt három évben. A családja sejtése szerint  azonban a rabolt pénzből a Jobbik óbudai kampányát támogatta. Így lehet, hogy mégsem sima bűnöző, hanem derék radikális politikus. Lássuk, mit lehet tudni az ügyben:

Cs. Miklós testvére szerint 'öcsi' egy ideje a Jobbikot támogatta: "Pár hete termet bérelt nekik, szórólapokat rendelt, kampányuknak segített", és az interneten is szoros viszonyt ápolt a jobbikos barátaival. "Január végén öt napra Amerikába utazott. Először azt mondta, turistaként, aztán azt mondta, az üzlet miatt ment ki, mennie kellett". A család szerint Miklósnak beígértek dolgokat, amiért cserébe teljesítenie kellett - mondták el az ATV-nek. A tévé felhívta a Jobbik III. kerületi elnökét, ám a pártelnök tagadta, hogy bármilyen köze lenne Cs. Miklóshoz.

Cs. Miklós akcióban. Kellett a pénz a Jobbik terembérlésre?


"Náci gazember vagyok"

Cs. Miklós az elmúlt időszakban komoly pénzhiánnyal küszködött. Ügyvédje Magyar György szerint védence arról vallott a nyomozóknak kártyaadósságai voltak, ám a Cs. család szerint ez lehetlen, mivel Miklós soha életében nem kártyázott, nem is érdekelte.


Úgy tudjuk, a YouTube-on saját csatornát indított winyetta néven, ahol szélsőjobboldali nézeteiről vall. Egy szlovák hozzászólónak önmagáról angolul annyit írt, hogy „én egy náci gazember vagyok”. atv.hu


A beismert rablások

Rablásairól Cs. Miklós részletes beismerő vallomást tett, miután lakásán házkutatást tartottak, és megtalálták a rabláskor viselt ruháját s a gáz-riasztó fegyvert is.

"1. 2007. március 27-én éjszaka egy III., Bécsi úti benzinkútnál fegyverrel fenyegette meg az alkalmazottakat, majd az átadott 230.000 forinttal a helyszínről elmenekült."

"2. 2008. június 23-án hajnalban egy XIII., Népfürdő utcai benzinkútnál fenyegette meg fegyverrel az alkalmazottat, majd a kasszában lévő 70.000 forinttal elmenekült."

"3. 2009. január 28-án délelőtt egy XIII., Váci úti bankfiókban fenyegette meg az alkalmazottakat fegyverével, majd a pénztáros által átadott közel 2,5 millió forinttal a helyszínről elmenekült."

"4. 2009. április 28-án kora délután ugyanabban (!) a Váci úti pénzintézetben követett el fegyveres rablást. Az alkalmazottakat a földre fektette, majd a pénztáros által átadott 3,2 millió forinttal elmenekült a helyszínről."

"5. 2009. november 6-án kora délután egy II. kerületi bankfiókban fenyegette meg a nála lévő fegyverrel az alkalmazottakat, majd a kasszában lévő 10 millió forinttal elmenekült a helyszínről."

police.hu

A Mandiner egy másik jobbikos történetről írt. Sneider Tamás, a hevesi Jobbik vezér, miután 8,5 millióval nem tudott elszámolni, gyámság alá akarta vetetni saját dolgozó (!) szüleit. A szülők szerint fiúk „mindig kuncsorgott a pénzért, nem dolgozott".

Innen nézve Cs. Miklós a pozitív ellenpélda: Nemcsak magát tartotta el, hanem a Jobbikot is segítette. (Hogy az amerikai útjával hogyan számolt el, arról nincs információ.)

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr761869403

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jobbik: a két pofon kiosztva 2010.03.26. 09:47:29

Vona Gáborék most méretnek meg először. Kiderül, hogy valódi politikai erő-e a Jobbik, vagy csak szerencsés hullámlovas. (Fotó: jobbik.hu) A múlt héten új időszámítás kezdődött a Jobbik életében. Elkezdték őket komolyan venni. Ott kezdték el a pártot...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

longlife · http://testepitescsakitt.blog.hu 2010.03.26. 11:39:07

fasszopó gyökerek írják ezt a blogot.. mi van azzal hogy minden blog bocsánatot kérjen Morvaitól amiért alaptalanul vádolták????

Nézzetek már magatokba..

kuruckergeto 2010.03.26. 13:36:15

Érdekes, hogy ezeknek a jobbikosoknak mindenről csak a fasszopás jut az eszükbe! De hát mit is várhat az ember egy olyan siserehadtól ahol még a szóvivó is csak a bőrtangás fickókra bukik?
Morvaitól meg miért kellene bocsánatot kérni? Az a nőszemély egy antimagyar börtöntöltelék!

Natural · http://delta9thc.blog.hu 2010.03.26. 14:22:38

Nembaj jobberek, a retorikát tőletek tanulta a blog írója.
Köpködők vagytok mint a Júdea Népe Front. Most benneteket köpködnek, lesz még ígyse. Visszanyalt a fagyi:D

mokas_gizi 2010.04.07. 02:29:25

Kedves Drága Blog írók!

Nem tudom, hogy van-e önöknek tudomásuk arról, hogy erről a híról is mint a legtöbbről ami a Jobbikot próbálja meg lejáratni kiderült, hogy NEM IGAZ...!!!

A másik igen fontos dolog ami önöket is érinteni fogja:
Jobbik beperli az összes médiát amelyik hazudik róluk, ebben a netes blogok és hírportálok és társai is beleszámítanak...
Neten igen könnyen megtalálják ám az embert...!!!

baraczk88 2010.04.08. 20:25:56

Már elnézést, de szerintem (ha lenne, bár szerintem nem sok van nekik) a fidesz, az mszp, szdsz?+mdf?:P??, stb.. pártot, ha támogat valaki, a párt nemhiszem hogy ráküldené a rendőrséget, hogy kérem kutassa már fel honnan szerezte a pénzt.... Érdekes lenne, támogatni szeretnék egy pártot, és kérdezgetnék hogy honnan szedtem a pénzt amit adok nekik. Szerintem nagyon szépen köszöni mindegyik párt és kész. Tessék már egy kicsit gondolkozni!!! A másik pedig hogy a hír nem igaz, a jobbik bizonyítani is tud, hogy nem kapott ilyen személytől támogtást, nem úgy mint a többi párt, amely csak magyarázkodik....

makkörlö 2010.04.12. 16:23:05

hol van most a bankrablo, ez itt a kérdés. Börtönben? vagy ö is része a kétharmadnak? Igaz vagy nem igaz, dilettáns társaság nem lehet politikus. A politika is egy szaskma és azt tanulni kell tapasztalni és nem kajabálni. A legjobb szimptoma erre az éneklés: van akinek van hangja és énekel, a többiek kiabálnak. Nem üvöltözni kell és torkaszakadtábol énekelni, hanem csak(!) énekelni. És szépen érthetöen, hangokkal, ugrálás, integetés nem kell. Ez nem nikkel, ezt tudni kell.
süti beállítások módosítása