Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Fidesz-Jobbik átmenet

2010.03.18. 15:12 | partizano | 1 komment

Címkék: fidesz hazugság jobbik hazudik

Tegnapi hír volt, hogy egy baloldali szimpatizánst megpofozott egy Fideszes színekben megválasztott, most jobbikos képviselő. A pofozkodás tényét senki nem cáfolta, azonban megindult a verseny, hogy kihez nem tartozik a képviselő.

A Fidesztől Cser-Palkovics András a párt békegalambja nyilatkozta, hogy semmi közük hiszen ez: "a Fidesszel semmilyen intézményes kapcsolatban nem lévő kunhegyesi jobbikosnak egy Jobbik-rendezvényen tanúsított magatartása"

Cser-Palkovics nem bontotta ki az igazság minden szeletét, mert a képviselő már kilépett a Fideszből, csakhát Fideszesként választották meg, s onnan nem kizárták, hanem önként távozott.

A szerény trükközéshez a Jobbik is csatlakozott: " nem jobbikos képviselő emelt kezet egy szocialista párttagra, Dienes Attila ugyanis fideszes önkormányzati képviselő, és semmi köze a Jobbikhoz. (Ez ellenőrizhető a www.valasztas.hu oldalon is.)"

Duró Dóra pártszóvivő viszont egy picit már hazudik is. Egyrészt, mert Dienes már nem Fideszes-képviselő, másrészt mert egy kevés köze mégis van a Jobbikhoz. Dienes ugyanis nem véletlenül került a Jobbik fórumra. A felesége a helyi Jobbik alelnöke:

 Miután a Fidesz 2006-ban 81 helyen közös jelöltet állított a Jobbikkal tényleg nehéz megmondani, hogy hol ér véget az egyik, és hol kezdődik a másik párt. Még akkor is, ha a Fidesz sokáig óvó karjaiból kinőtt Jobbik most épp néha anyázzák is egymást a szavazatokért.

P.S. Bulvár: Amúgy a képen lévő Dúró Dóra szépségét a kuruc.infótól a Vastagbőrig az egész széljobb sajtó dicséri. Bár szerintem egy politikus(nő)nél a tartalom lenne a fontos, de most  mást látva, mint  az ügyes repi képek,cicoma nélkül elég átlagosnak néz ki.

P.S.2. Egyébként a Mandiner szerint is hazudik Cser-Palkovics, mert szerintük független, tehát nem jobbikos, mint CS-P állítja. Kár, hogy Cser-Palkovics hazugságát kihagyták posztjukból.

· 2 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr31849826

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A kunhegyesi verekedő nem nyilatkozik a "balliberális index blogoknak" 2010.03.18. 16:47:35

Röviden a hír: március 14-én Szegedi Csanád Kunhegyesen tartott Jobbikos fórumán egy rokkantnyugdíjas, szívbeteg 50 év körüli MSZP szimpatizánst (Létai János) megütött egy fideszes helyi önkormányzati képviselő (Dienes Attila). Létai úr elm...

Trackback: A kunhegyesi verekedő nem nyilatkozik a "balliberális index blogoknak" 2010.03.18. 16:47:31

Röviden a hír: március 14-én Szegedi Csanád Kunhegyesen tartott Jobbikos fórumán egy rokkantnyugdíjas, szívbeteg 50 év körüli MSZP szimpatizánst (Létai János) megütött egy fideszes helyi önkormányzati képviselő (Dienes Attila). Létai úr elmondás...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.18. 17:20:38

"egy baloldali szimpatizánst "

Tévedés kérem szépen! Egy mszps szimpatizánst vágtak pofon.
süti beállítások módosítása