Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A befektetők láncos kutyája - Napi legalja XII.

2010.03.01. 19:04 | ZöldMarci | 4 komment

A múlt hét legjobb fórumbejegyzése a Nobilis Kristóf befektető tulajdonában lévő Mandineren történt. Az Archiregnum jobboldali blog (amely láthatóan nincs rosszban a Mandinerrel) szerzőjének sikerült a következő kommentár, egy FigyelőNet cikkről:

A jobboldalon se könnyű az élet: a mandineren nem tanácsos csipőből a befektetőket szidni (pedig ez kedvelt tevékenység a jobboldalon, még az offshore-t kedvelő Vitézy Tamás tulajdonában lévő Helyi Téma is szereti). A privatizációt meg Széles "csődbevittem az Ikarust" Gábor Echo Tv-jében nem lehet(ne) emlegetne. Persze a 94-ben még a jobboldal által kirúgott rádiósoknak mielőbbi visszatérést kivánó Bayer Zsolt komolyabb problémákon is túllépett már a tévében.

(A "láncos kutya" FigyelőNet egyébként javította a kifogásolt hibát).

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr231799314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.01. 22:12:39

Ez lemaradt a comment-váltásból:

"Vetettem. A jelenlegi főszerk is kavargott a CEU-n. Közismerten etatista szemléletű mélynemzeti oktatási fészek és mintha Bokros is lett volna direx arrafelé... :)

Bár ahogy olvasom, eleve vidáman pörög a HR a lap táján:

mediablog.hvg.hu/200912171.aspx "

Viel Feind, Viel Ehr!

Piros Bögre?

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.02. 10:33:21

@Herr SturmLiberator: Igen, először én sem akartam elhinni, hogy ezek ENNYIRE mélyen vannak. Bevett szokásuk, hogy innen-onnan kiragadnak két-három kommentet, és posztot csinálnak belőle.

Szikrázó intellektuális képességek - és valahol felsír egy Patek Gábor. :)

ZöldMarci 2010.03.03. 02:50:25

@Herr SturmLiberator: Tiszt uramnak nem kéne annyira csörgetnie mindig a kardját és akkor nem kerülne olyan ciki helyzetbe, hogy kénytelen legyek kitenni.

Így nem kap narancsot estére:-)

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.03. 04:25:57

@ZöldMarci:

Miért lenne ciki? Ez dicsőség :)

@mefisto:

Nyugi, mint az Usa császára, Mexikó védnöke és Abszurdisztán apostola ezennel közkegyelemben részesítem a furcsányista felségsértőket, kötelezvén őket a magasb kózjót szemmel tartván intenzív uborkatermesztésre a leszakadó régiókban.
süti beállítások módosítása