Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Fideszes képviselő smasszerei

2010.02.19. 12:13 | szocdemman | 5 komment

Címkék: fidesz kőbánya 10ker

„Kell egy pofon?” Kidobó fiuk pakolták ki a Taraliget Lakóparkban az MSZP aktivistáit. Az ügy pikantériája lakóparkot építtető cég tulajdonosa fideszes önkormányzati képviselő volt.

A lakók engedték be a 432 lakásos lakópark területére az MSZP aktivistáit, akik két csoportban kezdték gyűjteni az ajánlószelvényeket a Kőbányai út 45-ös szám alatt. „Egy fél óra elteltével valószínűleg az egyik lakó értesítette a park biztonsági szolgálatát, majd megjelent egy kopasz férfi és egy biztonsági őr, akik távozásra szólították fel a kopogtatócédula-gyűjtőket” - írta olvasónk, aki szerint hiába bizonygatták az aktivisták, hogy joguk van gyűjteni, ha beengedték őket, a két férfi nem tántorított.

„Azt mondták, nem érdekli őket a jog, majd azt kezdték bizonygatni, hogy milyen magas rangú ismerőseik vannak mind bal, mind jobboldali pártokban" - tájékoztatta lapunkat a szemtanú. Az aktivisták jelezték, hogy nem szeretnének balhét, ezért elkezdtek a kijárat felé menni, de közben az egyik lakó utánuk ment, hogy odaadja a kopogtatócéduláját. A kopasz férfi megpróbálta lebeszélni a hölgyet, és közölte, hogy nem mehetnek be a lakásába az aktivisták.

Az egyre feszültebb légkörben ezután az ajánlószelvény-gyűjtőknek is nekiment, miközben azt kiabálta, „mit állsz elém? Azt hiszed, vagy valaki? Egy senki vagy!”, de előkerültek szótárából a tipikus „mit röhögsz, mi? Kell egy pofon? Adok majd én!” kérdések is, melyekre rendre a „nem” válasz érkezett.

Végül nagy nehezen két aktivistának megengedte, hogy elkísérjék a hölgyet kopogtatócédulájáért, miközben a többieknek azt mondta, hogy ha van egy kis eszük, rájöhetnek, neki is „felülről szóltak”, hogy ne engedje be az MSZP-aktivistákat, mivel a tulajdonosi kör erősen jobboldali beállítottságú.

Az atv.hu információja szerint a lakóparkot építtető Tara Kft. tulajdonosa Tamás László, aki 1998 és 2002 között a kőbányai önkormányzatban volt fideszes képviselő.
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr51772890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egyenlítő TV · http://egyenlito.blog.hu 2010.02.19. 12:41:34

Miért nem volt nálatok egy kamera?:)

latte · http://midterms.blog.hu 2010.02.19. 14:26:33

Kell a kétmillió cetli, hiába. Mondjuk egy Fideszes lakóparkban gyűjteni az MSZPnek lehet, hogy tényleg nem a legjobb ötlet.

szocialdemokrata 2010.02.19. 23:05:10

@latte: Csatlakozom az előttem szólóhoz tényleg nem a legjobb ötlet Fideszes lakóparkban gyűjteni hiszen ismerjük a Fidesz (Azon belül is Kövér László) álláspontját a demokráciáról (nevezetesen az állam vásárolja meg a szavazati jogokat)

stulquec 2010.02.21. 14:26:42

Azért április után a helyetekbe szarnék. Tudjátok, elszámoltatás. Aztán ahol gyalulnak, ott hullik a forgács...
süti beállítások módosítása