Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A hétvége leggázabb bűnözői - Napi Legalja X.

2010.01.25. 14:54 | ZöldMarci | 4 komment

Erős hétvégét zárt a rendőrség. Szavazzon, hogy a nyíregyházi Zorró, a Gaskó-díjas álmozdonyvezető vagy más viszi a prímet. (Úgy tűnik, hiába növelték a rendőri létszámot és a rendőrség támogatását, a teljesen hülye bűnözők ellen nincs orvosság, de legalább  nem volt nehéz elkapni őket.) Hát következzenek a versenyzők a nyíregyházi Zorrótól a Gaskó István díjas álmozdonyvezetőig.:

1. A nyíregyházi Zorró

Még csak gondolkodott a rabláson, de már lebukott az a nyíregyházi férfi, aki sáljára két lyukat vágott, hogy lásson, és konyhakéssel grasszált az utcán. ... Az utcán idegesen járkáló, arcát sállal eltakaró, majd egy nagyméretű kést előhúzó férfira egy nő figyelt fel, aki telefonált a rendőrségre.

A járőrök igazoltatták a bejelentésben szereplő személyt, megtalálták a közelben elrejtett konyhakést, és a meneküléshez odakészített váltás-ruháját. Sáljára, amivel az arcát takarta el, a férfi két lyukat is vágott, hogy kilásson. A gyanúsított a tárgyi bizonyítékok hatására beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy egy előre kiszemelt és feltérképezett kábeltévé társaság irodájába akart bemenni, hogy az alkalmazottakat késsel fenyegetve pénzt szerezzen.


http://demongirl.org/pics/lolz/funny-pictures-cats-baby-carriage.jpg2. A babakocsis hústolvaj

Egy celldömölki üzletben egy helybeli nő babakocsiban akart kivinni körülbelül 3 ezer forint értékű nyershúst.

 

 


 

3. A kutyatápos rabló - jó volt a pedigréje?

Szombaton késő este Kislángon egy családi házba hatoltak be ismeretlenek, de a tulajdonos a zajra felébredt, így az elkövetők elmenekültek a helyszínről. Az ismeretlen tettesek a ház tornácáról elloptak 1500 forint értékű kutyatápot. A bűncselekményt követően a helyszínről a rendőrök nyomkövető kutyát indítottak, aki szimatot fogott, és egy közeli családi házig vezette a nyomozókat. Az ott lakó 14 éves fiú elismerte, hogy társaival együtt, ő hatolt be az ingatlanra. A rendőrök őt, valamint 20 éves és 13 éves társait is előállították a kapitányságra.


4. A Gaskó-díjas álmozdonyvezető

Álmozdonyvezetőt fogtak a MÁV belső ellenőrei - írja a Blikk. A férfinak volt mozdonyvezető egyenruhája, sapkája, sőt, még táskája is, csak jogosítánya nem. A csaló hónapok óta vezette a MÁV vonatait, kedvenc szakasza a Székesfehérvár–Budapest útvonal volt.

(A kép a japán szupermenről készült és ez is csak illusztráció)

- Éjfél után negyven perccel szolgálatra jelentkezett a 25 év körüli fiatalember, aki Szegedi Krisztián néven mutatkozott be. A belső ellenőrzés már régóta le akart rá csapni, és csapdát állítottak neki – mesélte a Blikk informátora. Hozzátette: a magabiztos fiatalember az eligazító helyiségben névről ismerte minden kollégáját, csak éppen róla nem tudta senki, hogy kicsoda.
A MÁV Trakció szóvivője egyelőre nem tudja megmondani, hogy szállított-e, és ha igen, akkor mikor, és hány utast a csaló. A pluszjáratért a sztrájkaival szívünkhöz nőtt Gaskó István-díjjal, azaz némi munkaszünettel jutalmaznánk. (A Máv-nak elég büntetés Gaskó István).

Ön dönt:

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr821700785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

latte · http://midterms.blog.hu 2010.01.25. 18:16:49

Az az igazán szörnyű, hogy ezek a bűnözők milyen kevés kárt okoztak, a nagyhalakra meg senki sem vadászik..

Celtic 2010.01.25. 19:25:46

A kutyatapos. Az szamomra mindent visz. Hogy valaki kutyatapot lopjon es rendorkutya eredjen a nyomaba...Lenyugozo.

kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.01.26. 09:39:52

@Celtic: Szintén kutyatápos. Ironikus úgy elkapni valakit. Filmen még azért nem láttunk hasonlót mert ilyet kitalálni nem lehet :)

Kellenek ilyen hírek is a sok politikai mocskolódás közé. Kicsit feldobják az ember napját :)

Celtic 2010.01.26. 12:45:18

@kitvalasztanal.hu - Tippelős választási oldal: Boven belefer. Sot. polblogokat es polforumokat leginkabb ignoralja az ember, nagyon ritka, hogy barmi ujdonsag hangozzon el. De ez... :) Hasonlo volt az az idiota amcsi is, amelyik egy zombifilmet nezett a haverokkal, kozben besoroztek es amikor ment hazafele, elcsapta a szomszedjat, mert azt hitte, az is zombi. Szerencsetlen csak megvagta magat a funyiroval....Bar mondjuk, azon rohogtem, de lehetett volna sokkal sulyosabb is (megoli az allatja)

Allitolag regen a Friderikusz-musorban voltak hasonlo dilisek, otthon beoltoztek csuklya meg minden, hogy nehogy felismerjek oket. Olyanrol is hallottam, aki betort a falusi kisboltba, szombat volt, kicsit bepiazott a keszletbol, majd lefekudt a kiakatba.
süti beállítások módosítása