Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Szijjártó álszentsége

2010.01.02. 15:42 | szocdemman | 2 komment

Címkék: fidesz török zsolt szijjártó péter

"Álszentsége", Szijjártó Péter aggódása hiteltelen, hiszen mutyizásaikról már mindenki halott, de hogy a krízisalapba befizettek volna egy huncut fillért is, arról még senki. Legalább a bérelt Audi egy havi bérleti díját felajánlhatták volna. Viszont álszent megnyilatkozás ez annak a pártnak a részéről, amely Gyöngyösről elüldözött egy olyan befektetőt, amely több ezer családnak adott volna munkát. Álszent ez az aggódás a fideszjobbik részéről, hiszen Szijjártóék, amikor segíthettek volna a lakáshiteleseknek egy parlamenti szavazással, akkor Ők inkább a parlamenti büfét választották, s nem az üléstermet, a munkát és a segítséget. Viszont minden devizahiteles aggódik, mikor a Fidesz gazdasági kérdésekben nyilatkozik, mert nemzetközi elemzők szerint is a forint árfolyamát egy dolog veszélyezteti igazán: "Orbán Viktor populista megnyilatkozásai". Jövőre csökkenek a családok kiadásai, mert az MSZP-frakció 5 százalékra csökkentette a távhő- áfáját és az adófizetők 95 százaléka a legalacsonyabb adókulccsal adózik 2010-től, ezáltal több lesz a nettó jövedelem.

 

 

Az az időszak, amit Szijjártóék pocskondiáznak, megmentette Magyarországot a gazdasági és szociális vészhelyzettől, megerősítette a forintot és megteremtette a következő kormányok mozgásterét - bármelyik párt is alakíthat kormányt jövőre. A Fidesz vagy tényleg nem érti ezt és akkor alkalmatlan a kormányzásra, vagy pontosan érti, csak álszent módon szemen hazudja az országot és akkor méltatlan a kormányzásra.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr31639632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pír 2010.01.22. 20:15:59

Jelentem:

"Az az időszak, amit Szijjártóék pocskondiáznak, megmentette Magyarországot a gazdasági és szociális vészhelyzettől"
de sajnos engem nem.

cyrus01 2010.02.01. 08:53:41

az az időszak visszavet minket a középkorba te elmebeteg de szijas sem szent az biztos aki az elmúlt 20 évben a parlamentben volt vagy alkalmatlan volt vagy tolvaj

j o b b i k
süti beállítások módosítása