Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Kocsis Máté lépjen vissza!

2009.11.20. 13:30 | szocdemman | 1 komment

Címkék: fidesz polgármester józsefváros 8ker komássy ákos kocsis maté kocsis máté

Lépjen vissza Kocsis Máté, a Fidesz polgármesterjelöltje a vasárnapi választáson való indulástól, mert a kampány során alkalmazott nemtelen eszközeivel több kárt okoz, mint hasznot - kéri Komássy Ákos, az MSZP józsefvárosi polgármesterjelöltje.

Visszalépésre szólította fel a szocialisták józsefvárosi polgármesterjelöltje fideszes ellenfelét. Lépjen vissza Kocsis Máté, a Fidesz polgármesterjelöltje a vasárnapi választáson való indulástól, mert a kampány során alkalmazott nemtelen eszközeivel több kárt okoz, mint hasznot - mondta Komássy Ákos, az MSZP józsefvárosi polgármesterjelöltje budapesti sajtótájékoztatóján, pénteken.

A szocialista politikus bejelentette: mivel a választási kampányban a csalás gyanúja többször felvetődött, az MSZP kerületi szervezete pénteken feljelentést tesz a rendőrségen. "Hiszünk a magyar igazságszolgáltatásban és a magyar jogállamban, éppen ezért, ha bármilyen visszaélés történt, akkor mindannyiunk érdeke, hogy a rendőrség ezt kinyomozza" - hangsúlyozta.

(hirszerzo.hu/mti)

· 2 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr321539631

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Román elnökválasztás, csornai időközi és Józsefváros: kire szavazzunk ma? 2009.11.22. 12:20:04

Politika. El akarsz menni szavazni, de még nem döntötted el, ki mellé húzd az ikszet? Nem akarsz elmenni, mert úgysem lesz jobb semmi? Most hallottál róla először, hogy ma választások vannak? Mindegy, melyik kategóriába tartozol, ez a cikk neked szól. ...

Trackback: Becslés: 17-20 millió forintból kampányolhatott Kocsis Máté 2009.11.20. 15:19:36

A fideszes, mszp-s, és szdsz-es jelöltek máig nem számoltak el a tételes kampányköltéseikkel, annak ellenére, hogy levélben kértük erre őket. A kérésnek egyedül az LMP jelöltje tett eleget. Egy néhány nappal ezelőtti részletes kimutatás alapján 347.650...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacko.mate 2009.11.20. 14:52:51

Végre már valaki aki oda mer szólni ennek a Kocsis Tádénak!

Igenis Kocsis Tádé vegyen vissza az arcából!
A mocskolódó, becstelen kampányának MOST legyen vége!
Vigye a narancsait a zöldségeshez ez a MIÉP-Jobbik majom!!!!
Pápá Tádé!
Máté én vagyok ;)
süti beállítások módosítása