Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Egy újabb jófej jobbikos

2010.03.22. 05:58 | szocdemman | 345 komment

Címkék: választás jobbik ferencváros 2010 9ker kassab adonis

Múlt héten még úgy gondoltuk, hogy Király András (volt) Jobbik-szóvivő érdekes fotósorozata egyedülálló a maga nemében. Király füvezett, és nagyon jól érezte magát egy kanadai meleg felvonuláson - bizonyára kizárólag tanulmányi célból. A képek mellett volt élményvideó is, görögből, rögtön három is! Az egyiken egy dolgozó férfinak szól be (dolgozzál Te hélóta geci), a másokon egy idős görögöt tanít közép európai jó modorra, a harmadikon pedig a görög bort fikázza le.

(nagyobb fotóért kattints a képre)

De újabb jobbikos politikusról bukkantak fel vállalhatatlan fotók. A hozzánk eljuttatott fényképeken (és honlapon) Kassab Adonis Habib István a Jobbik ferencvárosi képviselő-jelöltje látható. Mellette a párt helyi elnöke és budapesti alelnöke. Kassab, a jobbikos jelölt  szír származású, ami akár a párt nyitottságát is mutathatná. De úgy látszik, a  „Habib” név már nem egyeztethető össze a szittya, kettős-keresztes párt ideológiájával, mert a hivatalos honlapon csak szerényen annyi szerepel: Kassab Adonis István. A honlapról azt is megtudhatjuk, hogy a derék szír fiatalember fontosnak tartja multinacionális (szabad fordításban: több nemzetiségű) érdekekkel szemben a magyar emberek képviseletét. A portréról láthatóan, ezt meggyőzően tudja tenni.

Levélírónk egy januári sajtótájékoztató után látogatott fel Kassab iwiw profiljára, ahol a fentiebbi, jó hangulatú képet találta. A mi Adonisunk szír barátaival iszogat. Az üvegek takarásából a haverjához hasonlóan ő is egy nemzetközi, középső ujjas jelet mutat. Ráadásul mindezt Lengyel Zoltán stílusában: egy kereszt alatt. Azonban Király Andrással ellentétben, akiről egy "korábbi barátja" töltött fel képeket, Kassab maga rakta ezeket büszkén iwiw profiljára.

Olvasónk felhívja a figyelmet az asztalon található tárgyakra is. Az üvegek tövében egy öngyújtót, egy „tekerőt” egy csomag cigipapírt és egy zacskó dohányt vél felfedezni, majd felteszi a gúnyos kérdést: Nyilván, csak a csempészett (szír?) cigi tekertésétől ilyen féktelen a jókedv, ugye?

De ne szaladjon fantáziánk annyira, hiogy narkót feltételeznénk, mint K. András esetében történt. Önmagában kérdés, hogy a mélyen vallásos Habib miként vélekedik a próféta szigorú tiltásáról, már ami az alkohol illeti.

De lépjünk tovább. A kereszt alatt elkövetett trágár bemutatással vajon Habib  nem sértette-e meg a szintén mélyen hívő (keresztény) jobbikosok vallásos meggyőződését?

Bűne, ha van is, valószínűleg bocsánatos. A derék magyar érzelmű fiatalember decemberben ugyanis keresztet állított fel, hiteles keresztény emberek társaságában, a Himnusz és a Székely Himnusz közötti műsor alatt. Itt is volt némi szolid alkohol, forraltbort osztottak a haza üdvére és Krisztus dicsőségére, ami még össze is egyeztethető a keresztény szokásrenddel. De azért szólunk, mert láthatóan Kassab hazai elvbarátai sem tudják: a Székely himnusz (zenére: népies műdal) szövege bőven tartalmaz pogány mitológiát.

A képek 2010. január 17-én még elérhetőek voltak. Mire megérkeztek az ajánlószelvények, Habib megkomolyodott, és letörölte ezeket a képeket. Rászóltak?, vagy neki jött az isteni sugallat? hogy ő most már egy komoly politikus.

 

· 3 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr721858228

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 12 ügy, amivel a Fidesz darálja a Jobbikot 2010.03.22. 15:15:21

Írtunk már arról, hogy a Fidesznek mekkora felelőssége volt a Jobbik kialakulásában az évekig nyomott radikális szövegekkel, a többéves de facto együttműködéssel és a polgári körökkel. Azonban csak most látszik igazán mennyivel keményebben léphette...

Trackback: A kommancs picsogó 2010.03.22. 14:56:55

Érdemes megfigyelni ezt az alanyt is:piroslapok.blog.hu/2010/03/22/egy_ujabb_jofej_jobbikosKépes azt hinni, hogy ezzel kedvezni fog a pártjának, egy ilyen internetes portálon mind az index. Én elhiszem, hogy a megtévesztett nagymamák most szörnyülködve...

Trackback: Nehéz lehet ilyenkor jobbikosnak lenni 2010.03.22. 10:25:39

A nemzettudat hanyatlóban van. Egyre kevésbé fontosak a hagyományok, a történelem, a nemzeti szimbólumok. Ezek nem csak a hétköznapokból, hanem az oktatásból, médiából, közéletből is kikopófélben vannak. Ha nem akarjuk, hogy a hazafiasság végleg eltűn...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alikam 2010.03.22. 15:54:02

@soproni1: ez kész, ez is...

Na jó, csinálok már egy template-et:

"A JOBBIK EGY SZÓVAL SEM MONDTA, HOGY KI AKARJA ZAVARNI A MULTIKAT AZ ORSZÁGBÓL"

sulcus (törölt) 2010.03.22. 15:57:14

@vauvauvau: De őket fel lehet használni a zsidók kiirtására és ezért a barátaink!
Nem érted a politikát barátom?

Rotfuchs 2010.03.22. 15:57:15

@Jemby: Naszóval, nekem már az is elég lenne, ha tizedannyit lopnának, mint amennyit a jelenlegi garnitúra.

Komolyan, ha épül az ország, jók a makrogazdasági mutatók, és biztonságban járhat-kelhet a gyerek az utcán, én totál leszarom ha a kabinet egy delfinné átoperált lóval fajtalankodik hétféle keménydroggal szétcsapatva egy ősturáni szittya démonnak bemutatott kecskeáldozat után. Mert baromira nem az a lényeg.

k trout 2010.03.22. 15:59:55

@troll: asszem rendszeresen összetévesztitek a 2 érzelmet. A rettegést és az undort.

Meg jól is hangzik, ugye.

ZX 2010.03.22. 16:00:23

@troll: Nézd, én is tudom, hogy a mostani parlamenti pártok tagjai oda valók ahova, de a szélsőjobbos nézetek számomra nem adnak megnyugtató megoldást. Semmi konkrétumot nem hallottam, hogy ezt vagy azt a kérdést hogyan oldanák meg. Nem az elnagyolt szónoklatok érdekelnek, hogy a cigányokat vezessük vissza a munkába, hanem HOGYAN fog x százezer cigánynak munkát adni y időn belül? HOGYAN adóztatná meg a multikat jobban, hogy azért érdekük legyen továbbra is ittmaradni? HOGYAN tud kiegyezni az IMF-el? stb.

sulcus (törölt) 2010.03.22. 16:01:09

@Jemby: Ezt talán magyarázd el nyilas barbinak és hordájának!

kuki123 2010.03.22. 16:02:02

@sulcus: 1. jó magyar szokás szerint talán ideje nem rátukmálni egy nőre a férje nevét...manapság már sokan nem csinálják ha még is akkor csak akkor ha már van gyerek...

2 Dórát azért nem látod mert a kedves TV2 RTL KLUB HÍRTV MTV1-2 stb baszik eljönni a párt közleményeire ahol mindig ott van Dóra :)
sőt majdnem minden pártmegjelenésen ott volt a Király András is

vastagbor.blog.hu/2010/03/22/amikor_a_korrupciokutato_meglepodik

index.hu/gazdasag/magyar/2010/03/22/a_partok_egyutt_szamoltak_a_kenopenzt/

NEKTEK EZ A LEGNAGYOBB PROBLÉMÁTOK HOGY VALAKI CIGIZIK ÉS BEMUTAT?
dajcs tompika nem szúrja a szemetek? köcsögök?
bayer kibaszotttul irritáló megnyívánulásai nem zavarnak?

Oszó 2010.03.22. 16:06:52

@Egregor: És azokért nem kár?

sulcus (törölt) 2010.03.22. 16:07:02

@volánrulz: Bocs,de a jobbik büdöslibsizi le ezt a szokást! Akkor Ők is büdös libsik?!
talán,ha olvasottabb lennél jobbik szinten,vitaképes lehetnél!

sulcus (törölt) 2010.03.22. 16:11:43

@volánrulz: NEKTEK EZ A LEGNAGYOBB PROBLÉMÁTOK HOGY VALAKI CIGIZIK ÉS BEMUTAT?
dajcs tompika nem szúrja a szemetek? köcsögök?
bayer kibaszotttul irritáló megnyívánulásai nem zavarnak?
NEM! Nekem az a baj,ha valaki komcsizik,zsidózik,csak hogy JOBBAN HAZUDHASSON ÉS LOPHASSON mint ők!!

Egregor 2010.03.22. 16:12:47

@Oszó: Kérdezd erről a maszop-szadesz (ex)koalásokat. Mert szerintük egyértelműen nem. Ahogy az mdf szerint sem.

Egregor 2010.03.22. 16:14:05

@sulcus: Ennyire telt tőlük, ilyen hihetetlen vádakra tudnak "bizonyítékot" felhozni.

mokas_gizi 2010.03.22. 16:15:02

Azért poénosak az ilyen lejárató cikkek, mert jobbiknak mennyi ilyen dolga van, lesz, volt és a többi pártnak mennyi dolga van...

BÁRCSAK a többi párt is csak ennyi dolgot csinálna, de ők tönkre tették, eladták és csődbe vitték az országot 10-100 milliárdokat loptak el...

Egregor 2010.03.22. 16:15:13

@ZX: hol szélsőjobb ZX? Csak itt. Európai viszonylatban a Jobbik egy hiteles jobbos-konzervatív párt.

terrer 2010.03.22. 16:16:16

EZ EGY JOBBIK-ELLENES FIZETETT BÉRBLOG! NE DŐLJETEK BE NEKIK!
Bedobnak minden nap valami baromságot, 1-2 provokátor elkezdi az irritáló szöveget nyomatni, aztán otthagyják az embereket marakodni. Másnap jön az új.
Meddő dolog velük vitatkozni, nem meggyőződésből, csak pénzért csinálják!
NE ÜLJETEK FEL A PROVOKÁCIÓKNAK! EZEK HIVATÁSOS ÜGYNÖKÖK!

mokas_gizi 2010.03.22. 16:16:47

@mokas_gizi:

Nagyon szeretnék lejáratni a Jobbikot, de ez elég nehezen fog menni, különösen azok után amit a politikus bűnözők elkövettek az elmúlt 5-10 évben...
Az emberek éheznek...onnantól meg megjön az eszük...

Egregor 2010.03.22. 16:17:24

@sulcus: Nekem mindegy, ki mennyit lop, amíg az ország érdekében cselekszik. Elhiheted, nagyon kevesen vannak, akiket zavar, ha egy politikus lop.

Az zavar sokakat, méghozzá mélységesen, ha mást nem is csinál, és miközben adóprésbe fogja a megmaradt kevés adófizetőt, rasszista, magyargyűlölő terroristákat tenyészt a romákból, és gond nélkül elárulja a "hazáját" némi baksisért.

Egregor 2010.03.22. 16:18:15

@terrer: Azok hát, bár én szeretem megdolgoztatni a Blackrock-bohócokat a bögréjükért.

Avatar 2010.03.22. 16:19:23

@primu: "Egy füves cigis kép szemben az elsikkasztott milliárdokkal szerintem kutyafasza."
Az a baj, hogy a büntető törvénykönyv jelenlegi változata alapján nem olyan nagy a különbség az elkövetésük szankcionálására rendelt büntetési tételek között. Ha dekriminalizált (gyk. szabálysértés szintű) lenne a fű, a milliárdos sikkasztásért meg legalább 10 év járna, akkor lehetne azt mondani, hogy a füvezés a sikkasztáshoz képest kutyafasza. Ez lenne a normális helyzet, mint ahogy egy normális ember érzi is, hogy a spanglizás nem árt annyit a társadalomnak, mint ahogy démonizálják...

Mondjuk mókás lehet a jobbik palkátja ezzel a fickóval:
Kassab Adonis Habib István - Magyarország a magyaroké! :)

"forraltbort osztottak a haza üdvére és Krisztus dicsőségére"
Hoppá! Droggal történő beetetés! :) Vajon mekkora balhét csinálnának pont ugyanezek az emberek, ha valahol azt hirdetnék, hogy a rendezvény részeként mindenki szívhat egy kis hasist a közös bong-ból?

ZX 2010.03.22. 16:20:37

@Egregor: Tudtommal Európában a egy hiteles jobbos konzervatív párt nem zsidózik, nem kommunistázik, nem cigányozik válogatás nélkül.

Egregor 2010.03.22. 16:22:42

@Jemby: Miért, van, aki elhiszi, hogy a MNYFH terrorista szervezet? :D

Egregor 2010.03.22. 16:23:59

@ZX: Hahaha. :D

Viccet félretéve: a Jobbik sem teszi ezt. Talán ne a TV2-ből informálódj...

ZX 2010.03.22. 16:28:42

@Egregor: Nem a tV-ből informálódok, elég elolvasni miket hordanak össze a kampány során. Ha pedig Vonáék nem is ilyenek lennének (de ilyenek), akkor is milyen párt az amelyik eltűri az ilyet?

Oszó 2010.03.22. 16:31:42

@Egregor: Engem az érdekelt, hogy szerinted, (vagy szerintetek, ha tekinthetlek a jobbik helyi szóvivőjének) kár-e értük?

Egregor 2010.03.22. 16:31:59

@Avatar: Az a gond, hogy nem ismerik a görög történetírókat, pedig már akkor leírták, hogy a szkíta harcosok bizony előszeretettel szívnak füvet. Igaz, szegény görögök azt hitték, gőzfürdőt vesznek, de akkor miért tettek vadkendert a felhevített kőre? :D

Nézd, részemről lehetne liberalizálni a füvet, Hollandiához hasonlóan, bár talán több szigorral: néhány kijelölt helyen fogyaszthatsz, mindenhol máshol tiltott. A kemény drog birtoklásáért meg kényszerelvonó x mennyiség alatt, a felett meg drogterjesztésért börtön.

Csak emellett meg kéne oldani, hogy a sokkal nagyobb kárt okozó szabálysértések és bűncselekmények tényleg nagyobb súlyt kapjanak, és be kéne vezetni, hogy pl. kis értékű rablásnál (ami csak a tehetőseknek kis érték, az a pár tyúk egy szegénységben élő vidéki asszonykának a fél vagyona lehet) egy héten belül megvan az ítélet.
Első alkalom 1 hónap - 1 év letöltendő
Második alkalom 1 év - 3 év letöltendő
Harmadik alkalom: minimum 10 év letöltendő

Felfüggesztett és felezés/harmadolás lehetősége nélkül.

Továbbá a valódi terrorizmust akként is kéne kezelni: kábellopás? Tömegkommunikáció szabotálása + élet veszélyeztetése + súlyos anyagi kár okozása.
Átkelő fénysorompójának aksilopása? Súlyos tömeges közúti balesetveszély okozása, súlyos anyagi kár okozása, közlekedés szabotálása.
Transzformátorból való lopás? Ott meg áramellátás szabotálása.

Simán mehetnének sittre a valódi terroristák.

Dr. Kward 2010.03.22. 16:32:18

Ebben az országban minden megtörténik és semmi sem igaz. Ajánlom figyelmetekbe ezt a képet, illetve magát a piktort:
erzatan.blog.hu/2010/03/17/sigheil_ikonok_120_85_cm_1

mokas_gizi 2010.03.22. 16:33:13

@terrer:

Ezzel szerintem többünk tisztában van, főleg hogy tényleg naponta minimum egy darab hasonló cikk ott van a index fő oldalán...

Én csak egyetlenegy dolgot nem értek, nem veszik észre ezek az emberek hogy pont az ellenkezőjét érik el, mint amit ők szeretnének...?!

Az ilyen és az ehhez hasonló cikkekkel Magyarországon ártani már nem tudnak, mert tudják az emberek hogy mi igaz és mi nem...
A külföldön terjesztett szándékos ország lejárató kampányok ahol olyan szinten hazudnak hogy ez is csak nálunk lehetséges, meg egyszerűen hazaárulás...!!!

Bár ilyenkor nem igazán értem hogy miért nem perlik be azokat az újságokat azokat a sajtókat, nálunk elég jól működött jobibiknak amióta felhívást tett közzé hogy perelni fognak elég jelentősen vissza fogták magukat a sajtó "nemes" képviselői...

Egregor 2010.03.22. 16:34:11

@Oszó: Én csak egy mezei választópolgár vagyok, aki kényszerből támogatja a Jobbikot, mivel jobbat nem ismerek. Szerintem minden emberért kár. Kommunistákat, nácikat sem lógatnék fel (bár lámpavas van elegendő, még kötél is akad), inkább hasznos munkára fognám őket :) :)

salak 2010.03.22. 16:34:41

...és igen, itt kifeküdtem a röhögéstől:

"steve85a 2010.03.22. 14:09:21
Vajon ez az arabus miből él itt?
Illegális pénzváltásból?
Egyre valószinűbb, hogy a jobbikot az arab szélsőségesek pénzelik egy kis antiszemitizmus reményében.
Remélem ez is a kocsijában, golyóval afejében végzi mint a másik "becsületes illegális pénzváltó" arab geci."

Steve! Az arabok szemiták. Téged ki pénzel, hogy ostoba antiszemita legyél?

gauche caviar 2010.03.22. 16:35:15

@Kóser Malac: a billentyuzeteden at erzed felelmetes zsidosagomat? bizserget mi, hogy mi mar otezer eve nagyban toltuk az ipart es mindenben benne volt a keznunk, mig ti meg csak az uralon tul fejtetek a kecsket? he?

@Egregor: meg jo hogy a jobbik egy baszom konstruktiv csapat, etle szeplotelen orcaval, hiteles figuraval es mondanivaloval, mentelmi jogra jatszo budahazytol a seggrepacsizo szovivoig. nivos kis brancs.
igazi komcsi gecik a jobbikban tepesztik a segguket, eleg lenne ha korbeneznel a kis jeloltjeitek kozott, mondjuk mieptol a kisgazdakig. zsirosujju, sorhasu bunkok, bajusz alol gyulolkodo nemez es izzadtsagszagu trogerek vagytok, ele frusztracioval, meg kisebbsegi komplexusokkal.
A jobbik ketharmada, nem? nem eget egyebkent ilyenkor a kozrohej targya? Szent Vona Gabor szobor seggere adhatsz majd egy puszit.

Alikam 2010.03.22. 16:36:15

@terrer: jó, akkor holnap meg én készítek egy blogot, amiben lehetséges, hogy pont ennek a blognak a szerkesztőiről fog valami huncutság kiderülni:)

Egy-két médiummal elég jó viszont ápolok, ki tudja, lehet, hogy még újságba is benne lesz...

Egregor 2010.03.22. 16:37:40

@ZX: ez így már erős csúsztatás.

A Jobbik az egyedüli alulról szerveződő párt, tehát azért van ekkora támogatottsága, mert az emberek összeültek, megalapították a kis helyi szervezeteket, azok meg szép nagyra nőttek, és nőnek most is, pl. az ilyen cikkek hatására.

Viszont azért, mert nem központilag irányított a folyamat, sokan olyanok is bekerülnek, akik nem a hivatalos retorika szerint érvelnek, nem a hivatalos programot képviselik.

Ez majd kiforrja magát, a Jobbik főleg a legszéléről fog szavazatokat veszíteni, bár a valóban szélsőjobbosok már lekoptak.

mokas_gizi 2010.03.22. 16:42:22

Bár már az is nagy dolog, hogy cenzorok nem törlik a nekik nem tetsző cikkeket régen alapból törölték őket...

Ez is elég jól mutatta azokban az időkben, hogy a Jobbik és hasonlóknak van igaza a többi meg hazudik igen keményen és pofátlanul bele az emberek képébe...

Egregor 2010.03.22. 16:43:05

@gauche caviar: Fröcsöghetsz amennyit akarsz, a helyzet az, hogy majd amikor a hetven éves nagyanyádat megverik, kirabolják és megerőszakolják, még talán meg is kínozzák a terrorista cigányok, akkor rohadtul nem fog érdekelni, hogy ki ígér rendet.

Amikor rájössz majd te is, hogy a tolvajelitbe tartozó Fidesz nem fog elszámoltatni senki valódi bűnözőt, mert akkor ők is mennek velük a hűvösre, akkor elgondolkozol, vajon ki fogja szavatolni az elszámoltatást?

LMP? Viccelsz. Jobbik? Nélkülük nem lepleződtek volna le a csalók. Hopsz.

A Jobbiknak azért van akkora sikere, amekkora, mert hitelesen képviselik azon magyarok érdekeit, akiket a politikusok elárultak, kiraboltak és hagynak megdögölni.

ZX 2010.03.22. 16:44:04

@Egregor: Hát, én eddig nem nagyon vettem észre, hogy lekoptak volna. Názd mega barikádot. (Bár szerintem láttad). Mit csinálnak? a Tényői gyilkosság-öngyilkosság ügyben máris konspirálnak, hogy az nem lehet, tuti cigányok voltak. Mindezt persze névtelenül publikálják egy erősen átlátszó cikkben. Nevetségs.

ZX 2010.03.22. 16:45:47

@Egregor: Aha. Sávolyt, Pátyot és a többit ki fedte fel?

kissandor 2010.03.22. 16:49:32

A szírek egy jelentős része keresztény, mint ahogy az arabok egy része is, tudtommal a keresztény vallás nem tiltja az alkoholt.

anyahajókabinajtóhajtogató 2010.03.22. 16:52:08

Mé? Csak az öregeknek lehet lopni? Köll a politikusmeló az új generációnak is és ha nem akar elvenni egy zsídó lányt akkor a zsidózás marad "mert abban a pénz" !

www.youtube.com/watch?v=hPWGf2EBKJI

Egregor 2010.03.22. 16:57:21

@ZX: Tényő:

Férj bekattan, kinyírja a gyerekeit, lefekteti őket. Feleség ezt végignézi. Férj lekaszabolja a feleséget.

Felvágja az ereit, többször szívtájékon szúrja magát, kimegy a garázsba, beindítja a láncfűrészt (berántja, megtartja, szétkaszabolt csuklóval és mellizomzattal), belevág a saját fejébe, aztán átvágja vele a saját torkát.

Ez a hivatalos verzió.

Persze, én meg ma jöttem a falvédőről.

Gipsz Jakab négyszer hátbalövi magát, aztán felakasztja magát, majd halottként betonba önti a saját lábát, és a Dunába ugrik.

Igen.

Egregor 2010.03.22. 16:58:26

@ZX: Ki mondta, hogy nincsenek belső leszámolások? Hol élsz te? Kevés a zsé, hát a tolvajok felnyomják egymást.

kissandor 2010.03.22. 16:58:54

Egyébként meg ilyen kétszínű az összes gyökér politikus, mindegyikről lehetne ilyen videókat, képeket kitenni, ezért semmi szükség rájuk és ezért nagyívben leszarom a választást vagy ahogy látom a vagyon újrafelosztását.

Egregor 2010.03.22. 16:59:39

@Alikam: Nem lenne nehéz. Index érdekeltség minimum befigyel.

Avatar 2010.03.22. 16:59:56

@Egregor: Hiteles neked az a párt, ahol Kassab Habib plakátján szerepel, hogy "Magyarország a magyaroké"?
Amelyiknek az államfőjelöltje liberális jogvédőből lett mélymagyar, aki a liberálisokat hazaáruló magukfajtaként emlegeti már?
Ahol két zsidózás között a családbarátságot hirdeti a kormányfőjelölt, akit mellesleg zsidó család nevelt fel, de a tőlük kapott családnevét már szégyenli, ezért megváltoztatta?
Ahol a szóvivő egyik nap még spanglizik és transzikkal ölelkezik, másnap meg börtönbe küldené a drogosokat és a melegek ellen uszít?

Egregor 2010.03.22. 17:00:59

@kissandor: akkor te a passzivitásoddal járulsz hozzá a további szabadrabláshoz.

Nem az a köcsög, aki csinálja, hanem aki hagyja.

sulcus (törölt) 2010.03.22. 17:01:16

@Egregor: Az persze nem nagyon zavar,hogy a papok seggbekúrják a fiadat,unokádat,jól leszopatják hittan órán a kislányodat ez ellen nem tépitek a pofátokat köcsögök,csak állítjátok a kereszteket!!!

ZX 2010.03.22. 17:02:41

@Egregor: 1. Honnan veszed, hogy a feleség végignézte? akárhol lehetett, még a reggelihez is szedhetett virágot a kertben a vázába, amíg a férj reggelizteti a gyerekeket. Sikításra berohan, férj lekaszabolja. Szerintem te sem voltál ott.

2. Bizonyítékod is van, vagy csak a hülyeséget nyomod?

Hamilcar 2010.03.22. 17:04:10

Nem tudom tudtad-e, hogy Szíriában él az arab világ egyik legnagyobb keresztény közössége? A lakosság jelentős része ugyan arab, de a vallása keresztény. Pl. most eszembe jut Szíria első világbajnok atlétanője, aki a győzelme után a nyakában fityegő keresztre csókot nyomott.

Egregor 2010.03.22. 17:05:33

@Avatar:
1. Mivel a magyar nem etnikai nemzet, hanem kulturális, ezért lehet gond nélkül zsidó, vagy roma is magyar, és hirdetheti hitelesen, hogy Magyarország a magyaroké.

2. Mindenkinek megjöhet az esze, sokkal nagyobb hiba, ha valaki libbanttá lesz.

3a. Egészen más az anticionizmus, mint az antiszemitizmus. Rengeteg zsidó anticionista, akik mellette büszkén vállalják zsidóságukat.
3b.A Jobbik zsidózása néhány egészen jól beazonosítható zsidóra vonatkozik, nem a zsidó vallású, vagy származású emberekre.

4. Egy ember. Egyetlen egy. Hűha, ez alapján jogos a totális általánosítás :D

Trejo 2010.03.22. 17:06:27

@Egregor: Na mi van TJ Hooker? Sikerült felgöngyölíteni a szálakat? XD
Egy hozzád hasonló fajankó minek próbál meg gondolkozni? Takarodj vissza a söprű és a lapát mellé!

sulcus (törölt) 2010.03.22. 17:07:21

A jobbik valóban "alulról"szerveződő párt!!
Ezt senki nem vitatja kedves@Egregor:
A LEG ALLJÁBÓL!

kissandor 2010.03.22. 17:08:19

@Egregor: Szerinted, ha nem mennének el az emberek szavazni az nem lenne egy vélemény, szerinted egy ország nem tud működni 365 naplopó nélkül? A jelenlegi rendszerben nem az a kérdés lopnak-e, hanem hogy mikor ki. Bármelyikre a szavazol a körforgás megy tovább. Egyébként nem az a köcsög, aki csinálja, hanem aki megszavazza őket(bármelyiket).

fluxation 2010.03.22. 17:08:51

Az ilyen Egregor féléket fizeti valaki? Az agyam eldobom.

Egregor 2010.03.22. 17:09:08

@ZX: 1. ezt közölte a média, ennél többet én sem tudok.

2. gondolkodj már baszki, tudod te, milyen meló egy láncfűrészt beindítani? Tényleg elhiszed, hogy felvágott csuklóval, többszörös szívtájéki szúrt sebekkel ha valaki el akarja vágni a saját torkát, az kimegy a garázsba és egy dög nehéz munkagéppel fog bajlódni, ráadásul először a homlokát vágja szét vele?!

Esküszöm, nem hiszem el, hogy ezt valaki elhiszi, aki elmúlt hat éves.

Egregor 2010.03.22. 17:10:11

@fluxation: Nem, az ilyenfélék ingyen csinálják. Neked már gyűlik a piros bögrérevaló?

ZX 2010.03.22. 17:11:31

@Egregor: "A Jobbik zsidózása néhány egészen jól beazonosítható zsidóra vonatkozik, nem a zsidó vallású, vagy származású emberekre."

Nem emlékszem, hogy bárki is azt mondaná, hogy mocskos Rotschild, szemét Kohn, ugyanakkor azt, hogy mocskos zsidó, elég sokszor hangoztatják.
Akkor ne azt üvöltsétek, hogy tolvaj Hagyó, mocskos Hunvald, hanem, hogy szemét mocskos magyarok. :P

Egregor 2010.03.22. 17:12:02

@kissandor: A választási rendünk szerint végül akár 10% is megszavazhatja az új képviselőket. Bármit teszel, be fog kerülni rengeteg naplopó.

Egyébként a népképviseleti demokrácia nem működhet népképviselet nélkül :)

Egregor 2010.03.22. 17:12:45

@ZX: Én én vagyok, nem üvöltözök semmit. Pontosan hol és mikor is üvöltötte Vona, hogy "mocskos zsidók"?

Oszó 2010.03.22. 17:14:13

@Egregor: Én elhiszem, hogy csak egy mezei választó vagy, még azt is elhiszem, hogy kényszerből álltál a jobbik mellé, de akkor miért viselkedsz úgy, mint egy pártaktivista?

Egregor 2010.03.22. 17:14:59

@sulcus: miért, te Jobbikos vagy? :)
@Trejo: majd ha kijárod az óvoda nagycsoportját, akkor a mesekönyvek mellé kapsz néhány érdekes könyvet és már te is el fogod tudni olvasni! Nem hiszem, hogy záros határidőn belül esélyed lesz, mondjuk, érettségit szerezni, de ne csüggedj! A hozzád hasonló szellemi nyomorultakra mindig szükség lesz a maszop-fidesz környékén.

ZX 2010.03.22. 17:15:13

@Egregor: Te is a filmeken nőttél fel, ahol egyetlen ütéssel órákra elkábítják az áldozatot? Nem vetted észre,hogy pl. a megkéselteknél általában 30-40 szúrás van? Vajon miért? Talán mert nem hal meg és sokáig van haláltusa? Próbáltad már magad megszúrni? Nem olyan egyszerű ám. Nekem egy kurva injekcióstűvel is fél óra küzdelem volt, mire beadtam magamnak a véralvadásgátlót. Hát még egy késsel.

Egregor 2010.03.22. 17:16:28

@Oszó: Tudod, az a vicc, hogy semmi nehézség nincs abban, hogy bárki "pártaktivistának" tűnjön, elég csak letennie a voksát valamelyik párt mellett.

Civilként élek a demokrácia adta lehetőségekkel. :)

ZX 2010.03.22. 17:17:00

"ezt közölte a média, ennél többet én sem tudok."

És bedőltél a zsarolás ügynek? HáHá.

"Pontosan hol és mikor is üvöltötte Vona, hogy "mocskos zsidók"

Nem így szó szerint, de név szerint emlegetik a zsidókat sehol sem.

ZX 2010.03.22. 17:17:59

Nah, majd otthon elolvasom a többit, szép napot mindenkinek.

soproni1 2010.03.22. 17:18:51

@Alikam:

Nem ő akarja megszüntetni az RTL-klubot ? Valahol az indexen olvastam.

Egregor 2010.03.22. 17:19:17

@ZX: nézd, a késes támadásoknál a legtöbb sérülés felszíni, nem halálos, mert azért nem olyan könnyű szíven, tüdőn szúrni valakit. De ha összevagdosod a mellizomzatodat, akkor azzal nem is fogsz sok kilós láncfűrészeket emelgetni.

fluxation 2010.03.22. 17:19:47

@Egregor: Nem gyűjtök se bögrét, se semmit, senkinek. Te be vagy rúgva?

Egregor 2010.03.22. 17:21:08

@ZX: "És bedőltél a zsarolás ügynek? HáHá."
Mi van? Tényő kapcsán kételkedem a hivatalos verzióban. Ez nem jelenti azt, hogy elfogadom bármelyik verziót is hitelesnek, koma.

"Nem így szó szerint, de név szerint emlegetik a zsidókat sehol sem. "ennek fuss neki még egyszer.

sulcus (törölt) 2010.03.22. 17:21:35

@Egregor: én úgy látom te nyalsz nekik 1000el.

Egregor 2010.03.22. 17:21:42

@fluxation: basszus, még bögre sem jár neked? Ejha!

Avatar 2010.03.22. 17:22:38

@Egregor:
1, Akkor a "Kohn Ezékiel"-eknek se tessék olyanokat mondani, hogy "Húzzál haza Izraelbe".

2, Én inkább úgy látom, bárkiből lehet képmutató, és szerintem az sokkal rosszabb, mint a liberális, aki ugyanúgy él, mint a képmutató, csak nem hazudik magáról.

3, Nyilván a Vona márc15-ös beszédében szereplő földet venni akaró "német állampolgárnak" is csak véletlenül volt zsidó neve, vagy pedig jól beazonosítható volt, hogy melyik cionista személyre érti.

4, Épp elég égés. És épp az ilyenek miatt vagyok liberális, mert hánynom kell attól, hogy olyanok akarják megszabni hogyan éljek, akik maguk sem tartják be a saját elvárásaikat. Lemondott? Hát az nem sok... Szabassa ki magára a pártja által a drogosokra követelt büntetést! Vonuljon be a börtönbe pár évre, ez a megfelelő vezeklés, mást simán oda küldene ugyanezért, ha rajta múlna.

5, Bár az nem volt... :) Menjen a Jobbik a 3,14csába "A nép nevében" szlogennel. Képviseljék a saját véleményüket, aztán majd kiderül, hogy a nép ezt hogy ítéli meg.

Egregor 2010.03.22. 17:22:38

@sulcus: Hát ja, ez ám a nyalás :D

Főként, mikor olyanokat írok, hogy a szkíták füveztek, vagy legalizálnám a füvet ellenőrzött körülmények között. Valóban :D

kissandor 2010.03.22. 17:24:41

@Egregor: Hát ez a gond, a népképviselet a népet képviseli, kvázi egy elvont fogalmat, amelynek még emberi tulajdonságokat ad (nép nevében, nép akarata, nép szava:), nép szabadság:)), azért, hogy ne Józsinak, ne Jucinak kelljen elszámolni hiszen nem is őt képviseli. Mivel nem engem képvisel, ugyanis az én nevem nem nép, ezért kvázi nincs szükségem a 4 évenkénti 2 felvonásos színdarabra.

Trejo 2010.03.22. 17:25:39

@Egregor: Gratulálok, micsoda frappáns válasz egy prolihisztortól! Mondj el egy miatyánkot a vona torzód előtt és tiéd a jobbikosok legnagyobb kitüntetése: a fosbarna bögre!

fluxation 2010.03.22. 17:31:21

@Egregor: Öcsém te aztán ügyesen szájkaratézol. :) Nem én ontom a fost magamból, hanem te öcsisajt. Méghogy én, meg a bögre. LOL.

mokas_gizi 2010.03.22. 17:31:47

@sulcus:

Van benn igazság de a Rabbik még mindig messze vezetnek az ilyen fajta csodás elfoglaltságokkal kapcsolatban Kedvesem...
Ezen oknál fogva ez már megint nem jött be...

terrer 2010.03.22. 17:32:19

@Egregor: Értelmetlen velük vitatkozni! Hiszen nem tehetnek mást, mint nyomják a hivatalos verziót, hiszen őket is ellenőrzi valaki, és csak egyik ügynök merjen mást mondani, holnap már repül a jó kis állami állásból a munkanélküliségbe! Ez olyan, mintha a bolti eladóval vitatkoznál, hogy ismerje már be, szar az áruja!
Egyszerűen nem tehetik, értsd meg! Még akkor se, ha magukban esetleg neked adnak igazat!

Komolyan azt hiszi itt bárki is, hogy a regnáló hatalom nem próbál élni a hangulatkeltés fegyverével? Hogy nincsenek spiclik a társaladomban, hangulatjelentők, zavarkeltők, rágalmazók, terelők? Dehogy nincsenek! Figyeljétek meg jól: még az is látszik, mikor kelnek fel a kávé mellől, akkor hirtelen előkerül 4-5 nick, és elkezd bőszen a Jobbikra köpködni! Aztán egy darabig elkussolnak, biztos csapatostul mennek ki ebédszünetre, meg nyilván más fórumokat is kell látogatniuk. Lehet, hogy két ember csinálja ezt itt, 6 gépen, 6 nicken. Csak két forgószék kell hozzá, és némi gépelni tudás.
Na nem baj. Majd a választások után ugyanezt csinálják tovább, csak már az új kormány megbízásából, és a régi gazdájukat kell köpködniük:-) Az lesz ám mégcsak a tudathasadásos állapot! Ma még mszp-s ügynök vagy, holnap meg fideszes!

Avatar 2010.03.22. 17:37:52

@terrer: Érdekes, nekem eddig az tűnt fel, hogy a blogokon a jobbikosok szoktak csapatostul érkezni és comment flood-olni... Persze lehet, hogy a Vona meg a Morvai nyomják két forgószéken 6 gépről, de most már gyanús, hogy a kormány keze van a dologban...

"Majd a választások után ugyanezt csinálják tovább, csak már az új kormány megbízásából, és a régi gazdájukat kell köpködniük"
Mint ahogy az ex-liberális Orbán és Morvai köpködi most a liberálisokat? Tudathasadásról biztos tudnának mesélni.

Oszó 2010.03.22. 17:39:26

@Egregor: Ne viccelj már! Úgy harcolsz itt, mint akinek az életéről van szó! Közben olyan dolgokba is belemész, amikbe igazán kár!

borszakértő 2010.03.22. 18:01:33

Verhetjük a mellünket büszkeségünkben, de csodálkozunk azon, hogy mindenki utál minket külföldön. Az ilyen faszopók öregbítik a jóhírünket világszerte. A fenti képsorokat látván kicsit sem vagyok büszke arra, hogy magyar vagyok. Köszönjük András!

mokas_gizi 2010.03.22. 18:06:39

@sulcus:

Nem szívem szerencsére nem ők csináltak...
"Szerettem a női ruhákat mesélte egyszer az anyjának..."

ZX 2010.03.22. 19:40:50

@Egregor: Siettem és nem jól írtam a mondatot. Szóval azsarolás ügy alatt a sávolyi kivitelező kontra LMP-Index ügyet értem.

A msáik esetnél, pedig ki mondta, hogy a láncfűrészt fel is emelte. Simán beindíthatja a földön is.Nem hiszem, hogy túl mély sebet ejtett magával a késsel, mert van egy természetes életösztön. Valószínű emiatt nem volt képes magát a késsel kinyírni, ezért kellett a láncfűrész. Mennyire életidegen az, hogy a gyilkos bemegy a házba, kinyírja a családot, majd a férfinak felvágja az ereit, majd megszúrkálja, utána lemegy a pincébe hátha van itt lánfűrész mert annyira béna, hogy nem bírja leszúrni? Csak hát a Barikádon valaki elengedte e fantáziáját, nem is kicsit.
Mert még, ha mások lettek is volna, bizonyítsa be, hogy cigányok voltak. Mint ahogy a Szewged környéki gyilkosságnál sem cigányok voltak az elkövetők. Itt már meg is bukott a dolog, és akkor higgyem el, hogy nem rasszista szándékkal ír valaki hülyeséget?

Egregor 2010.03.22. 19:59:00

@Trejo:
@fluxation:

Ennyi? Jöjjetek elő valami ütősebbel, mert így legfeljebb bohócsegédek lehettek Blackrock elvtárs mellett :)

Egregor 2010.03.22. 20:02:01

@ZX: Hát istenkém, az LMP is pedálozik. Részemről örülök neki, bár sokkal szívesebben látnám, ahogy a cigányok terrorizálta emberek mellett is élőlánccal tiltakoznak az antimagyar rasszizmus ellen.

A másikra: ami életszerű:

Gyilkosok megérkeznek, kivégzik a családot, majd nekiállnak tereprendezni. A már halott, esetleg haldokló férfit levonszolják a garázsba, láncfűrésszel befejezik a munkát, távoznak.

expansiv 2010.03.22. 20:03:41

Szerintem aki "SZOCDEMMAN" nicken piroslapozik, ittapiros-holapirosozik,

AZ MENNYEN A JÓKURVA ÖREGANNYÁBA!

A JOBBIK szedett-vedett senkiházijai NE MERJÉK ÖNMAGUKAT "NEMZETI"-nek nevezni,

alantas köcsögök bűnbandája!

Egy a tábor, egy a zászló !!!

ZX 2010.03.22. 20:14:46

@Egregor: Na pont ez az. Az LMP másképp politizál. Miért baj ez? A világ nem fekete és fehér, A-ból B pontba pedig több úton is el lehet jutni.

A gyilkossággal kapcsolatban: Lehet ez is, az is. De te sem állítottad, hogy cigányok lennének, mert ez nem kijelenthető egyértelműen. Ugyanakkor nekem még mindig sántít a gyilkosságos sztori, de ez az én gondom, én ezt hiszem te meg mást.

Egregor 2010.03.22. 20:20:02

@Oszó: Talán mert mindannyiunk életéről szó van?

Nézd, az államháztartás csődjét csak az IMF gyorshitellel tudtuk elkerülni. Keleten az óvodások, kisiskolások harmada-fele roma.
A romák legalább 10%-a, mintegy százezren élnek bűnözésből, segélyezésből, ők azért ürítik (Blackrock szavaival) a világra a purdéikat, hogy az utánuk járó pénzt is magukra költsék.
A foglalkoztatás olyan alacsony arányú, hogy szinte képtelenség annyi munkahelyet teremteni, mint a Fidesz hirdeti, még ha tíz évet is adnak meg határidőben.
Az oktatás színvonaltalansága miatt, ami sokszor a kezelhetetlen, kirakhatatlan, antiszociális roma purdék miatt olyan, amilyen (a cigányok maguk szegregálják magukat, mert sok nemroma egyszerűen elviszi inkább messze a gyerekét, mint hogy minden nap terrorizálják, megverjék, kirabolják, esetleg megerőszakolják a cigány osztálytársai, akik ráadásul 14 éves korukig akár száz bűncselekményt is elkövethetnek retorzió nélkül), kérdéses, hogy lesz-e elegendő szakképzett ember, de sokszor a tanárok sem különbek, hiszen valaki vagy azért tanít, mert elhívatott, vagy mert máshova nem kellett, máskülönben már rég elhagyta a pályát, vagy magánoktatással keresi a kenyerét.
Az EÜ balkán alatti színvonalú, iszonyatos, ami sok helyütt folyik kényszerből.
A lakosság elöregszik, és az utánpótlás többség, lassan pedig jelentős többsége roma, akiknél sokszor kérdéses, hogy valaha is értenek-e majd máshoz, mint bűnözéshez és segílyes életvitelhez.
A felelős romák ugyanis nem ürítenek 5-8 purdét a világba, mindezt pedig nem ritkán törvénysértő módon (kiskorú megrontása minden olyan eset, amikor a csaj 14 éves kora előtt esett teherbe).
A lakosság legnagyobb része képtelen tőkefelhalmozásra, és mert sokuk (milliók!) negatív havi büdzsével gazdálkodik, kénytelen lesz, már ha van, néhány hektárnyi földjét eladni.

Ahogy másé a föld, onnantól kezdve azt csinál vele, amit akar.

Mivel idehaza minimális a tőkeerős befektető, a föld-, víz- és ingatlanvagyon nagyobbik része a moratórium lejárta után egy-két éven belül idegen kézbe kerülhet.

Összegezve:
egyfelől a romák túlszaporodják a nemromákat, de a többségük dependens marad, mert segílyre szorul a képzetlensége miatt, így bűnözéssel egészítik ki a "keresetüket" (lányfuttatás, rabszolgatartás: szinte kizárólag roma, vagy külföldi elkövetőket találsz), aki teheti, menekül,
másfelől a külföldi befektetők (lényegtelen a származásuk) képesek bármit felvásárolni, mert van hozzá tőkéjük és már most is csak a törvények gátolják meg, hogy a tulajdonosok el is adják nekik,
ebből kifolyólag, ha nem lesz radikális változás, 20 éven belül a magyarok túlnyomó többsége pusztán bérlő lesz a saját hazájában, akikkel bármit meg lehet tenni.

Egregor 2010.03.22. 20:22:42

@ZX: Nem baj, csak kevés. Mutasd meg kérlek az LMP programját!

Egregor 2010.03.22. 20:23:23

@expansiv: Orbánhívők kíméljenek.

hoplita 2010.03.22. 21:16:09

@expansiv:
Figyelj...!

Nincs kedved kistestvért csinálni magadnak..??
Szerintem anyád úgy is elhanyagolt kissé és rajta keresztül mintegy klónozhatnád magad...
Na, ugye milyen jó ötletet adtam...?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.03.23. 11:05:11

Az volt már, hogy az (egyik) eredeti családnév jelentése szerető, és nem egészen mellesleg keresztény, valószínűleg maronita eredetre utal, szemben pl. Hussein Obama "kereszt"-nevével?

Egregor 2010.03.23. 11:27:19

@ZX: Esküszöm, mindent megtettem, hogy ráleljek a programjukra, de csak az EP-s van fent, meg egy 29 oldalas kampányfüzet, aminek a 60%-át szép színes fotók teszik ki.

Ebben olyasmiket olvasni, amik arról árulkodnak, hogy fingjuk sincs, miért tartanak ott a cigányok, ahol, miért utálja őket a lakosság túlnyomó többsége (minden európai országban, ahol vannak cigányok és az őslakosok, vagy nemroma bevándorlók kénytelenek velük együtt élni, MINDENHOL utálják őket).

Sehol sem olvastam tőlük olyat, hogy megoldanák a kiskorú cigánybűnözők okozta terrort, például a kiskorú gyermek helyett a gondviselő lesittelésével, mintha a gondviselő maga követte volna el a bűncselekményt.

Sehol sem látni tőlük, hogy megoldanák a cigányok által terrorizált vidéki emberek százezreinek gondjait azzal, hogy a liberalizmus szellemében engedélyeznék a magántulajdon védelmét akár a bűnelkövető élete árán is.

Sehol sem látni, hogyan is oldanák meg, hogy a szakképzett fiatal és középkorú emberek ne vándoroljanak ki tömegesen nyugatra évekre, mert idehaza reménytelen a helyzetük.

Sehol sem látni, mit tennének, hogy végre megvalósuljon a politikai felelősség, aminek szerves része a felelősségre vonás.

Nincs programjuk, csak szórólapjuk. Ami meg abban van, az mintha nem is erre az országra vonatkozna, hanem valami álmos svájci kantonra, ahol néhány ártatlan, nagy őzikeszemű roma gyerek sír, mert négyest kapott a dolgozatára és nem ötöst.

ZX 2010.03.23. 14:17:16

"Sehol sem olvastam tőlük olyat, hogy megoldanák a kiskorú cigánybűnözők okozta terrort, például a kiskorú gyermek helyett a gondviselő lesittelésével, mintha a gondviselő maga követte volna el a bűncselekményt."

Ezt most ugye te sem gondolod komolyan? Jó, hogy nem mindjárt az egyik miatt lecsukhatják a szomszédot is. Szerintem nincs gyereked, mert akkor tudnád, hogy a gyereket nem büntetni, hanem nevelni kell. Ez persze a szülő dolga, de ne várjuk el egy ostoba primitív szülőtől, hogy másképp nevelje a gyerekét, mint ahogy őt nevelték. Ez esetben őt is oktatni kell, + munkához segíteni, hogy ne kelljen lopni mennie se neki, se a gyerekét ne kényszerítse vagy tanítsa erre. Ez is a programjuk része.

"Sehol sem látni tőlük, hogy megoldanák a cigányok által terrorizált vidéki emberek százezreinek gondjait azzal, hogy a liberalizmus szellemében engedélyeznék a magántulajdon védelmét akár a bűnelkövető élete árán is."

Hajrá, puskát mindenkinek. Csak előbb nézd meg, hogy egy másik országban, amit USA-nak hívnak, mennyi bűncselekményt követnek el lőfegyverrel. (Ebben nem vagyok liberális :))

Egregor 2010.03.23. 22:20:20

@ZX: "Ez esetben őt is oktatni kell, + munkához segíteni, hogy ne kelljen lopni mennie se neki, se a gyerekét ne kényszerítse vagy tanítsa erre. Ez is a programjuk része."

Viccelsz?! Már most is van oktatás, sok helyen munka is akad. Sólyom Laci most mentette fel azokat a cigókat, akik nem járatták iskolába a gyereküket, tehát innentől szabad az út.
A cigányok rengeteg helyen nem járatják iskolába a purdékat, és ők sem állnak neki tanulni, dolgozni.

És mi van ott, ahol járatják?
Tanárverés, a nemromák rasszista alapú terrorizálása, önszegregáció.

Ennyit a belvárosi széplelkek valóságtól elrugaszkodott hallucinációja és a valós világ közötti áthidalhatatlan különbségekről.

"Hajrá, puskát mindenkinek. Csak előbb nézd meg, hogy egy másik országban, amit USA-nak hívnak, mennyi bűncselekményt követnek el lőfegyverrel. (Ebben nem vagyok liberális :))"

Mert ott sok helyütt az utcán is viselheted, és volt, ugye, hogy ha bankszámlát nyitottál, puskát kaptál hozzá. :)

Én sem támogatom a lőfegyver viselésének liberalizálását, de azért az otthon védelme bőven nem azonos a fegyverviseléssel.

Aki bűnözésre adja a fejét, és sárba tiporja mások magántulajdonhoz, általa pedig az élethez való jogot, vállalja azt is, hogy lemond a többi jogáról is, így az élethez való jogáról is.

Avatar 2010.03.24. 15:18:48

@Egregor: "A cigányok rengeteg helyen nem járatják iskolába a purdékat, és ők sem állnak neki tanulni, dolgozni.
És mi van ott, ahol járatják?
Tanárverés, a nemromák rasszista alapú terrorizálása, önszegregáció."

Van ilyen is, de azt állítani, hogy ez minden iskolában mindennapos jelenség, ahova cigányok járnak, az legalább akkora valóságtól elrugaszkodottság, mint tagadni az egészet.

A belvárosi/rózsadombi széplelkezéssel meg már igencsak ideje lenne leállni, mert annyian el se férnek a belvárosban+rózsadombon együtt se, ahány emberre megpróbálják ráhúzni ezt a sablont egyesek...

zenevadasz · zenevadaszat.blog.hu 2016.06.20. 17:55:54

6 év után sikerült belefutnom ebbe a "hú, de micsoda leleplezést" feltáró cikkbe. Kassab - bár szír, nem mozlim, hanem keresztény. Nem kevesen vannak ott (méghozzá elég közel a kultúrkör forrásához, de mostanság nem kevés - legalább érintőleges - hír jött e témáról. Asszír származásúnak tartja magát (nyilván nem = a régi asszírokkal). Oroszbarátság: most tényleg, az mszp és +1 m-betűs elődje évekkel ezelőtt tán nem az volt? Amikor fenetudja már melyik elnök (tán a 'csány) jóban volt Putyinnal, akkor miért nem volt akkora felhördülés, morgás? :)
süti beállítások módosítása