Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Ki fogja fizetni a nyugdíjad, hülye náci?!

2015.08.28. 07:12 | Brendel Mátyás | 14 komment

nepessegszam1507-20150724.png

A portfolio.hu a napokban közölt egy alapos cikket a KSH számításai alapján Magyarország demográfiájának alakulásáról a jövőben. Na most én alapból nem szoktam az ilyenektől beijedni, de 6,5 millió az ország ellátására már kezd kevés lenni, akkor komoly automatizálásra volna szükség (robotok). De a komolyabb baj a nyugdíjjal van, ugyanis még ha robotok el is végeznének egy csomó munkát, a robotok nem fizetnek be a nyugdíjkasszába amely begyűjtő-elosztó jellegű. A robotok után SZJA-t sem fizetnek, szóval ebből sem lehet átcsoportosítani, legfeljebb ÁFÁt. Miután a Fidesz einstandolta tőlünk a kiegészítő magánnyugdíjainkat, és már el is verte, az sem fog ezen a problémán enyhíteni.

65evfelett-20150724.png

Azt is jól tudom, hogy a kormány, a Jobbik és a nácik standard válasza erre az, hogy a magyar asszonyoknak kell magyar gyerekeket szülni, és ezt kell elősegíteni. No de a Fidesz ezt elqrta, nem kicsit, nagyon. Ilyen kiszámíthatatlan országba, ahol bármikor elvehetnek tőled bármit, bármikor bármire adót vethetnek ki, bármikor kiléphetünk az EU-ból, bármikor összeomolhat az oktatás, bármikor kiderülhet, hogy a szülési várólistáról is lemaradtál, és hasonlók, nem akarnak gyereket vállalni az emberek. Hiába van adótámogatásuk.

Tudom, vannak olyan hülyék, akik azt hiszik, hogy majd a Jobbik. Mert ha a Jobbik radikálisabb lesz, és tényleg kilép az EU-ból, akkor minden jobb lesz. Ezek az emberek eleve hülyék, hogy nem látják, a Jobbik lenne az a párt, amelyik még Kim Dzsong Unnál is jobban tönkre tud vágni egy országot.

De a helyzet az, hogy akármit is hiszünk bármelyik párt országmentő képességeiről, nincs olyan párt, és nincs olyan intézkedés, amely Magyarországot demográfiailag növekedő és fiatalodó pályára tudná állítani. Ugyanis a nálunk jobb módú nyugati országok is öregednek, és fogynak. Nincs olyan intézkedés, amivel szülésre lehetne kényszeríteni a nőket, ha nem akarnak. Már ha a Jobbik nem vezeti be a tömeges nemi erőszakot.

Tehát azt kell alapul vennünk, hogy Magyarország fogyása elkerülhetetlen. Egyetlen dolog javíthat ezen, ez pedig a bevándorlás. A bevándorlás az, ami Nagy-Britannia, Franciaország, Németország demográfiai mutatóit egy kicsit kordában tartotta. De ennél több bevándorló kell ahhoz, hogy a fogyás megálljon.

 

france-population-pyramid-2014.gif

Ez Franciaország korfája. Ez már jobb. Nem hiába a sok bevándorló a Maghrebből.

united-kingdom-population-pyramid-2014.gif

Ez Nagy Britannia korfája. Ez sem olyan rossz, a bevándorlóknak hála.

germany-population-pyramid-2014.gif

Ez Németország korfája. Nem túl jó, de milyen lenne a török bevándorlók nélkül?! Nem véletlenül, hogy Németország most is annyi menekültet fogad be.

 hungary-population-pyramid-2014.gif

És akkor itt van Magyarország. Kb ott vagyunk, mint Németország. Csak mi nem fogadunk be bevándorlót. Mi következik ebből a jövőre nézve?! Az, hogy sokkal jobban megszívjuk, mint Németország. Hogy Németország jár jól, és nem azért, mert gecik, hanem mert a Fidesz kormány önként hülye.

Magyarországnak tehát az elkövetkező évtizedekben jó lenne 1-2-3 millió bevándorlót befogadnia. És mivel nehéz idecsalni a német fiatalokat, továbbá a német fiatalok egyébként sem motiváltak a szülésre, ezért mégiscsak jobb lenne ezeket a menekülteket és bevándorlókat befogadni. Tudom, ezeknek sötétebb a bőre, göndör a haja, és világít a foguk, de most ezzel vagy megbékéltek, vagy éhen döglötök, hülye nácik!

Amitől kár fosnotok, nevezetesen, hogy a bevándorlók nem dolgoznak, nem tudnak integrálódni, járványt hoznak, nem képzettek, azt már tisztáztam, hogy mind alaptalan, hülye fóbia. A bevándorlók általában egészségesebbek és képzettebbek a magyaroknál, semmi nem utal arra, hogy a bűnözésben rosszabbak lennének, és a munkában is részt vesznek.

Mind Magyarországon, mind Németországban elég nagy a munkaerőhiány. Németországban ez alacsony munkanélküliséggel párosul. Magyarországon emellett nagy a munkanélküliség, de azért, mert a munkanélküliek olyan képzetlenek, hogy még betanított munkásnak sem veszik fel őket a gyárak. Ezeknek a gyáraknak szükségük van munkaerőre, és nagyon nagy a hiány Magyarországon. Emiatt borulhat a gazdaság a közeljövőben. Igen, például az autóipar, amely húzó ágazat volt az utóbbi években. Magyarországon 93 ezer betöltetlen állás van. Németországban 600 ezer. A németek ezt felismerték, és befogadnak menekülteket. A hülye Orbán ezt nem ismeri fel.

 Itt van egy táblázat a foglalkoztatási rátákról, az EU statisztikai hivatalából.

689px-activity_rates_by_broad_groups_of_citizenship_and_age_groups_in_eu-28_2013.png

Eszerint meg az EU-ban a nem EU országok bevándorlói majdnem olyan arányban dolgoznak, mint a helybéiek. Magyarországon csak 0,4 százalék a különbség. Teszik ezt a nácik rasszista előítéletei ellenére. A különbségben az is nyilván benne van, hogy a bevándorlók jelentős része muszlim, és az iszlámban a nők munkavállalása finoman szólva nem szokás. De Európában ez úgy tűnik, sokat változik, mert nem olyan rosszak a számaik. És aztán erre jön még rá az idegengyűlölet, amivel még meg kell küzdeniük. Ehhez képest ezek ragyogó számok. Mág én is meglepődtem, hogy milyen jók.

Ha a nácikat dobnánk ki Európából, akik az igazi károkozók, akik valójában maguk nem tudnak beilleszkedni Európába, akkor még a bevándorlóknak lenne jobb aránya. Mindannyian jobban járnánk, ha a nácikat lecserélnénk bevándorlókra.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr57739546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.28. 08:06:38

Jelenlegi alakjában nem fenntartható a nyugdíjrendszer. Munkanélküli ingrálhatatlan idegenek bejövetele erre nem megoldás.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.08.28. 08:18:15

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: " Munkanélküli ingrálhatatlan idegenek"

ez egy alaptalan,hívő, gyűlölködő náci nézet, amelynek a tények ellent mondanak. igenisa bevándorlók jelentik a megoldást. ezt mutatják a számok.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.08.28. 08:54:51

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: de, a nyugat-európai helyzet pont engem igazol. kitettem a számokat, kisköcsög, az, hogy hasból letagadod, nem érv!

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.28. 09:35:24

@Brendel Mátyás:

Nyisd ki a szemedet és nézd meg az óriási nyugati etnikai feszültségeket. Ugyanezet akarod Mo-on is?

Überfiorentini 2015.08.28. 09:38:43

@Brendel Mátyás: Ja, a kelet-európai bevándorlók. A kecskebaszó buzulmánok ott sem jók semmire. Nem hozzák, hanem viszik a pénzt.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.08.28. 10:41:03

@Überfiorentini: persze. Németország a muszlim törököktől lett olyan gyenge, hogy már Magyarország ad kölcsönt Németországnak, nehogy tönkremenjen, és a Német gazdaságot már csak a magyar paraszt-csalamádé üzemek tartják fent.

hülye vagy, ezért vagy náci.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.08.28. 10:41:39

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:

figyusz, hülyegyerek, sok évet éltem nyugaton, kinyitottam a szememet. ezt akarom Magyarországon. sok százezer magyar is ezt akarja, mert kivándorolt Magyarországról.

te nem jártál még a falu végén túl, de azt hiszed, hogy amit te a faluból "látsz", az az igazság, és mindenki ugyanazt akarja, mint te.

tájékozatlan fasz vagy, ezért vagy náci.

Cefrekecske 2015.08.31. 22:08:09

Talán nem a cigányokat meg a bevándorlókat kéne támogatni, hanem a magyar embereket, meg kedvet adni nekik, hogy szaporodjanak. De amíg a becsületesen dolgozót csak sápolják minden téren addig a segély meg jár, meg az ingyenminden.
Ha ezért náci vagyok, hát akkor nevezzetek annak.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.09.01. 08:37:12

@Cefrekecske: "kedvet adni nekik, hogy szaporodjanak."

Orbán már annyi kedvet adott nekik, amennyit csak tudott, oszt csak nem szaporodnak. mi a faszt akarsz te még itt erőltetni?! Orbán személyesen erőszakolja meg a magyar asszonyokat, mert nem akarnak szaporodni?!

" De amíg a becsületesen dolgozót csak sápolják minden téren addig a segély meg jár, meg az ingyenminden."

jelenleg Magyarországon a családra, gyerekre sok adókedvezmény jár. 3 gyerekkel gyakorlatilag nem kell adót fizetni. ingyentámogatás alig van.

oszt mégsem szaporodik a magyar.

nem fogod fel, te hülyegyerek, hogy alapvetően az a probléma, hogy a magyar emberek, és az európai emberek nem akarnak olyan nagyon szaporodni, ha Orbán fenét eszik is?!

"Ha ezért náci vagyok, hát akkor nevezzetek annak. "

igen, az vagy. te akkor is utálod a bevándorlókat, ha megoldást jelentenek egy olyan problémára, amire nincs más megoldás. náci vagy.

nincs elég fehér gyerek. lehet nem fehér gyerek. de neked a nem fehér gyerek nem jó. mert náci vagy.

aeidennis 2015.09.11. 15:49:23

Ezekről a szépen terjeszkedő zónákról is kéne beszélni, nem csak a nyugdíjról. sig.ville.gouv.fr/atlas/ZUS/

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.09.11. 19:18:28

@aeidennis:

ezek hátrányos helyzetű zónák VOLTAK Franciaországban 2014-ig.

kb olyasmi, minthogy az EU országok vagy régiók szerint támogatást ad. vagy egy kormány bevezet valamilyen programot, támogatást bizonyos hátrányos helyzetű régióknak. vagy mezőgazdasági támogatást bizonyos termelőknek, és hasonlók.

nem tudom, hogy jön ez ide, és mit akartál ebből kihozni, de fogadjunk, hogy fogalmad sem volt, mik ezek.

mindenesetre engem nem versz át, mert értek franciául. nem egy hülye JObbikossal van dolgod.:)

fr.wikipedia.org/wiki/Zone_urbaine_sensible

megamedve 2016.10.13. 06:24:49

Mátyás ismét jól lenácizhatott mindenkit.

brandon1 2017.11.20. 06:28:14

@Brendel Mátyás: A bevándorlók behívása rövid távú "megoldást" jelenthet ugyan, de hosszabb távon gondolkodva ennek az előnyét lerontja, hogy a bevándorlóknak is itt Magyarországon kell majd a nyugdíjukat fizetni! Mivel a valódi problémát a behívásukkal nem oldod meg, hanem csak elodázod és az újragenerálódik hosszabb távon, erre az egyedüli "megoldás" a még több bevándorló behívása lesz majd, ami oda fog vezetni, hogy 2-3 generáció múlva, vagyis kb. száz éven belül már a többségi társadalmat alkotják majd a bevándorlók, a magyarok pedig kisebbségben lesznek, ha abból indulunk ki, hogy már a következő pár évtizedben is 2-3 milliót akarnál betelepíteni. Ez világos abból is, hogy Magyarországon fogy a népesség, azokban az országokban viszont növekszik, ahonnan a bevándorlók jönnek, és semmi okunk nincs feltételezni, hogy akik itt náluk telepednek le azokra ez a tendencia nem érvényes. Ha neked nincsenek gyerekeid, akkor ez neked nem számít, de van itt pár százezer magyar rajtad kívül, a mai fiatal huszonéves, harmincéves korosztály, akiknek vannak, vagy nemsokára lesznek gyerekei, és akik a gyerekeik meg az unokáik jövőjét is fontosnak tartják és nem akarják, hogy az unokáik vagy akár a dédunokáik kisebbségként nőjenek fel a saját hazájukban!
És ne gyere azzal, hogy akkor én mondjam meg, mi lenne a valódi megoldás, mert azt én nem tudom, azt viszont tudom, hogy amit te akarsz az nem megoldás mert hosszabb távon csak tovább ront a helyzeten!