Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Kiderül miért nem tudott meg semmit a NAV elnök az amerikai követségen a kitiltásáról (+videó)

2014.11.11. 10:53 | balközép | 7 komment

A HírTV egészen fel volt háborodva azon, hogy az internetadó ellen tüntetők, úgy vélekedtek a csatornáról, hogy bizony hazudik... pontosabban nem nyitja ki az igazság minden részletét.

Az alábbi videó a HírTV összeállítása arról, a nagyszerű akcióról aminek keretében a Nav elnök néni elmegy az amerikai nagykövetségre értetlenkedni a kitiltásával kapcsolatban. Különösen javaslom azt a részt, amikor a szakmaiságról beszél. Meg amikor Vida Ildikó visszajön és elújságolja, hogy nem tudott meg semmit a nagykövetségen.

 

 

 

Megnézeted? Akkor most nézd meg ezt az alábbi videót elég sok mindent megmagyaráz arról, hogy miért is nem tudott meg Vida semmit.

 

 

De! Nem is ez a botrányos. Mert már a konstruált, ha tetszik szerkesztett hírszolgáltatáshoz kezdünk is hozzászokni. Hanem az az igazán elgondolkoztató, hogy mekkora egy null komma null emberek ülnek fontos vezető tisztségbe. Hogy milyen kis stílűek, hogy csinálnak magukból madarat. És tök őszintén sajnálom, azokat a tisztességes Fideszes választókat, akik hisznek ezekben az emberekben. Mert igazából, nekik a legcikibb.

Nem, kedves trollok nem! Nem baller, meg kommer, meg őszesküvés. Nem ez a tanulsága ennek a történetnek. Sőt nem is, az hogy a média így meg úgy bla bla.. meg nem is az, hogy diktauuuura...

Hanem ez a két videó nagyon jó magyarázat ad, hogy miért van ki az embereknek a tökük a magyar közélettel, úgy ahogy van.

 

 

 

 

 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr866886499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonymand 2014.11.11. 15:12:55

Kedves balközép!

"Meg nézeted?" - jobb lenne: Meg nézted?

"Hanem azaz igazán"... - Hanem az az igazán

..."milyen kis stílűek"... - milyen kisstílűek

"Nem baller, meg kommer meg őszesküvés. nem ez a tanulsága ennek a történetnek." - Nem baller, meg kommer meg őszesküvés. Nem ez a tanulsága ennek a történetnek.

Nem szeretnék hozzászokni.

Üdvözlettel:
anonymand

Érdemben.
"Nem baller, meg kommer meg őszesküvés. nem ez a tanulsága ennek a történetnek." - az a tanulság, hogy sok a "sehonnai, bitang ember".
Az a tanulság.

kismalac.blog.hu/2014/11/04/omerta

anonymand 2014.11.11. 15:14:30

@anonymand:

Hülye vagyok!

"Meg nézeted?" - jobb lenne: Meg nézted?
Még ennél is jobb lenne: Megnézted?

Tudom fiam....

lesly &jerry 2014.11.11. 16:03:38

@anonymand: Teljesen igaza van!! A mocskolódáshoz van esze ennek is de az iskolát ott hagyta az ötödik után.

mikimackó 2014.11.11. 17:15:47

van egy olyan érzésem, némelyeknek a MÁV-szignál is egy megfejthetetlen komolyzenei mű !!!

István József 2014.11.11. 17:43:13

Ahogyan a NAV elnöknek illene feddhetetlennek lennie, úgy egy bloggernek nem ártana a helyesírást helyesen alkalmaznia.

A korábban említetteken túl egy mondat, amiben hemzseg a sok magyartalanság:

"...Az alábbi videó a HírTV összeállítása arról, a nagyszerű akcióról aminek keretében a Nav elnök néni elmegy az amerikai nagykövetségre értetlenkedni a kitiltásával kapcsolatban...."

Ha legalább hármat nem talál benne a tisztelt szerző, akkor jobb, ha leteszi a lantot, vagy a billentyűzetet. És majd azután ossza az észt másokkal kapcsolatban, ha majd az ő tudása körül sem lesznek kérdőjelek.

anonymand 2014.11.11. 19:08:59

@lesly &jerry:

Vigyázz, vigyázz!
Ha teljesen igazam van, mint ahogy állítod, akkor nyilván a véleményemet is beleérted, ami megegyezik a poszt szerzőjének gondolataival.
Csak én vulgárisabban fogalmaztam volna meg (á, ez nem igaz).
Bár megfogalmaztam, még korábban:
kismalac.blog.hu/2014/11/04/omerta
Meg még korábban:
kismalac.blog.hu/2014/10/27/parasztaldozat_737

Ména Ságh 2014.11.12. 18:59:20

Íme az elhíresülr amerikai demokratikus jógszbály !
„A 7750-es elnöki proklamáció alapján hozott vízumdöntés nem bírósági eljárás. Ez egy, a külügyminisztériumon belüli adminisztratív eljárás – mint általában minden más, vízumokkal kapcsolatos döntés is. Vagyis ezekben az ügyekben nincs nyilvános meghallgatás, vádemelés, az érintettnek nincs joga betekinteni a bizonyítékokba vagy bizonyítékokat csatolni, nem kap értesítést az eljárásról és nem is fellebbezhet”
...értesítést azért csak adtak....
süti beállítások módosítása