Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A nép azt akarja, hogy valaki végre jól elpi...zza Orbánékat

2014.03.13. 09:51 | Brendel Mátyás | 110 komment

Címkék: kampány választás 2014

Kuncze.pngNemrég volt itt a Piroslapon egy cikk - nem én írtam - amely arról szólt, hogy Kuncze Gábor egy fórumon kiosztja a HírTV-s riportert. A cím szerintem túlzás volt, a HírTV riportere nem hazudott, csak hozta a maga HírTV-s formáját, valóban eléggé rámenősen-félrevezetően kérdezett, Kuncze pedig semmi mást nem tett, mint elég nagy magabiztossággal helyretette. Ez a cikk a soha nem látott, rekord mennyiségű like-ot kapott és látogatottságot. Több, mint 20ezer like, és több, mint 160ezer kattintás, a blog.hu saját, új számlálója szerint. Mindkét adatot bárki láthatja, kint van a lapon.

Összehasonlításképpen: egy tipikus index főketreces cikk 5-10ezer kattintást kap, és 100-1000 like-ot. A kattintások száma stabilabb, a like-ok száma jobban függ a tényleges egyetértéstől. Én még soha életemben nem láttam olyan cikket, amely 30ezernél több látogatást kapott volna, és 8000-nél több like-ot. Lehet keresgélni, ha valaki talál, szóljon!

Na most nem önreklámként mondom - ismétlem, nem én írtam a cikket - hanem azért, mert szerintem ez az adat fontos tanulságot tartalmaz. Az olvasók nagy része nyilván nem szereti a HírTV-t, de ez nem elég magyarázat a cikk ilyen népszerűségére. Az olvasók egy része szeretheti Kunczét, de Kuncze az SZDSZ volt elnökeként azért elég sok demokratikus ellenzéki olvasónak sem a zsánere. Nagyon népszerű ugyebár az a lózung mondás, hogy itt a régi arcokat le kell cserélni, és újak kellenek. Nos, Kuncze produkciója jelzi, hogy nem szabad ész nélkül lecserélni a régieket, régi seprű is söpörhet jól. A "le kell váltani minden régi arcot" jelszava elkopott, az erre játszó 4K! nem is indul a választáson, az LMP eredményét meg majd meg lehet nézni.

De nyilván van még valami, ami miatt itt sok egyáltalán nem Kuncze párti olvasó megnyomta azt a like-ot. Ez pedig szerintem az, hogy a HírTV-t a Fidesszel azonosítják, és azt látják, hogy "na, végre itt van valaki, aki bemos nekik egyet". A címben szereplő "felmosta a padlót" is ezt erősíti. Sokszor szokták pont ugyanezt a kifejezést használni arra, amikor Gyurcsány 2006-ban a miniszterelnöki vitában legyőzte Orbánt.

Na most miniszterelnöki vita sajnos nem lesz, ahhoz Orbán gyáva, és nagyon jól tudja, ha valaki esetleg kicsit is felmosná megint vele a padlót, akkor az megint nyerne. Mesterházy pedig azért képes lehet erre. Én azért az MSZP-Együtt-DK-PMP-MLP (demokratikus ellenzék) helyében ütném még egy kicsit ezt a vasat, legalább azt tudatosítani kell, hogy Orbán megint gyáva.

Gyurcsányt teljesen feltámasztani a választásokig már nem lehet. Ő miniszterelnök-jelölt nem lehet. Őt miniszterelnöki vitába küldeni sem lehet, Mesterházynak kéne kiállnia, és mondom, szerintem ő is helytállna. Lehet Gyurcsánynak viszont teret engedni, és ezt csinálja is az MSZP-Együtt-DK-PMP-MLP. Ez helyes. Én azt gondolom, hogy Kunczénak is kéne még több helyt adni, és még sok harcos embernek. Ugyanis a tanulság ez: harcos, odamondós, erős emberekre van szükség.

A nép bizony kezd megkeseredni Orbánéktól, és azt várják, ki csap oda nekik. Ez most az alaphangulat. Ezt kell a népnek most megadni. Igenis erőt kell mutatni. Az a néphangulat, amelynek egy része az erős Orbánnak is bedőlt, az most erős ellenfeleket szeretne látni. Csak eddig nem nagyon látott. Erőt kell felmutatni Orbánék ellen! El kell pi...zni őket!

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr55857624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

program készítő 2014.03.13. 11:34:47

Nálam már meg volt a vita ,amit bizonyítani is tudok.Ott vannak a blogon a tervek stb,persze kit érdekelne? Ha nem vagy a két nagy párt közelében,nincs fizetett médiád-hiába van bizonyítékod OV ellen semmit nem tehetsz csak ennyit.

szarfaszú kommentelő 2014.03.13. 11:46:05

berentei Iván, pont egy ilyen szarrágónak a fotójával kampányolsz ? Ezt a ballibes faszkalap még a stop táblát is ellopta anno !

szarfaszú kommentelő 2014.03.13. 11:49:13

iván komolyan mondom, ti nem vagytok életrevalók, ezért tart itt az ellenzék, mindig az "őskövülettekkel" példálóztok..Ott megállt nálatok a tű , a lemez meg hiába forog

kublerek · www.vasalobolt.hu 2014.03.13. 12:05:51

Azért nem ennyire egszerü a válasz sem. Nem lehet egyik napról a másikra lecserélni mindenkit. A lecserélése a régi kádereknek már elkezdődött és folyamatosan zajlik. A másik, hogy ha Gyurcsány beszól akkor van viszhangja. De ha egy ifjú versenyző szólal meg azt még a közvélemény nem tartja jelentős eseménynek. Viszont ha már szóba került Gyurcsány akkor én nagyobb teret adnék neki de nem miniszterelnöki lehetőséget. Ugyanis sokan szeretik és sokan utálják de Orbán nem fog vele kiállni vitára lehet mással sem és mint régen pont Gyurcsány tudja porig alázni Orbánt. A többiek csak karcolnak rajta egyet. Orbán úgy fél Gyurcsánytól mint ördög a tömjénfüsttől. Na ezt lehetne kihasználni azzal, hogy csakazértis előtérbe tolnánk és alázza porig Orbánt. Lehet ez lenne a jó stratégia.

István Tamasi 2014.03.13. 12:15:59

Mutyiviki 3 év alatt koplett banánköztársaságot csinált hazánkból.
A kérdés az: hogy lehet ebből kijönni?

szarfaszú kommentelő 2014.03.13. 12:52:34

@István Tamasi: már írtam erre neked, szedd össze a banánfára mászó batyudat és huzzál innen más köztársaságba, pl. Francia országba - ott megtudnád, hogy bánnak el az ilyen idegenekkel!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.13. 13:17:26

@szarfaszú kommentelő:

"Francia országba - ott megtudnád, hogy bánnak el az ilyen idegenekkel!"

1) Nem bánnak el. saját tapasztalat.
2) Viszont 90-es IQ felett Franciaországot egybeírjuk!

István Tamasi 2014.03.13. 13:36:05

@Brendel Mátyás:
Ennek a szarfaszú birkának még 9-es IQ-ja sincs nemhogy 90-es.

poor 2014.03.13. 15:50:16

@szarfaszú kommentelő:
Gratula orbán seggdíj részesültél!

szarfaszú kommentelő 2014.03.13. 17:44:07

@Brendel Mátyás: mond iván mikor voltál kint? Ha nem tudnád a külföldi bevándorlók bandái sok kerületet sajátjuként kezelnek. Aki oda bemegy , háborús és gengszter viszonyokat lát! Te mikor voltál arra, csak azért kérdezem, mert ezekbe a bizonyos kerületekbe a rendőrség se mer bemenni! Ilyen élet van ott, jó lenne,ha oda vándorolnátok ki, Főleg,ha nem is tudsz róla!!
Képzeld el ott még demokrácia is van!!! Amit imádtok ballibiskék

laci0011 2014.03.13. 18:11:47

@szarfaszú kommentelő: Lőtéri veszett hutyát nem érdekli az,hogy szarrágó faszkalap vagyol mutyipincsikutyu,bár érthető a dühöd,naponta szoptok,most éppen kuszaszemről derült ki,nem elég hogy számolni sem tud még hülye pletykos is.Államtitkokat fecseg el bankároknak?!

nemigenértem 2014.03.13. 18:30:11

Furcsa ez a nép!!

Annyira el akarja picsázni Orbánt, hogy újabb 4 évet szavaz neki.
Még a 2/3 is meglehet.

EZ vajon mit jelent?

Kit akar a picsába küldeni valójában a nép?

Lovag Mihály 2014.03.13. 18:32:50

nem gyáva OV a vitához, hanem egyszerűen csak nem teszi ki magát az ellenzék hazugságainak. helyesen. a demokratikus ellenzék vitaképtelen.

Triton42 2014.03.13. 18:37:23

A Strabag Demokraták Szövetségének "díszgój"-a, mint erős ember? Ugyan már! Abban is hazudott, hogy visszavonul a politikától!
2002-ből való szlogenük: "Rendbe tesszük az egészségügyet"! És, rendbe tették? (Molnár Lajossal és Horváth Ágnessel)
Maximum hazudozásban erősek!!

Satyala 2014.03.13. 18:49:16

@szarfaszú kommentelő: Tényleg szarfaszú vagy, mert a hozzászólásod maga a terelés! Személyeskedsz, mert kb ennyi telik tőled!
Írd le légy szíves, hogy az istened miért nem mer kiállni vitázni!
Túl azon hogy nem vitaképes! Talán azért, mert nőtt az államadósság, a munkanélküliség csak trükkökkel nem nőtt, a korrupció, az állami korrupció soha nem látott mértékben nőtt, az ország minden tekintetben leszakadóban az uniótól, attól az uniótól, ami csak az istened kedvéért, és a mi szégyenünkre kénytelen új szabályokat hozni, hogy a demokrácia legalább nyomokban megmaradjon az országban. Ehh... Lehetne még folytatni, de amíg vallásos alapon hisznek emberek Orbánnak, addig fölösleges!

szarfaszú kommentelő 2014.03.13. 18:51:51

@laci0011: hát ...sajnos ilyen nívón van a "magyar" ballibes értelmiségi csoport! Azt hiszik ráadásul, hogy ha nekik nem tetszik egy kormány , akkor az nem legitim! Sőt az ő ballibsi kedvükért le is mond! Nem értem, miért nem szakadtok már ki ebből a magyar hazából tetvek?! mert, hogy nem dolgoztok és a simon gáborokkal csak élősködtök az tuti!
Arról pedig,hogy ki szop naponta arról kérdezd meg azt a hazug biboldó bandát, akinek annyi vaj van a füle mögött , mint a hazudó,nem dolgozó és élősködő vezéreteknek

Triton42 2014.03.13. 18:53:40

@Brendel Mátyás:
"1) Nem bánnak el. saját tapasztalat.
2) Viszont 90-es IQ felett Franciaországot egybeírjuk! "

90-es I.Q. felett új mondatot nagy betűvel kezdünk ("saját tapasztalat").
Az I.Q. pedig rövidítés, így nem "IQ"-nak írjuk...

nemigenértem 2014.03.13. 18:57:40

@Satyala: Egyszerű!
A legutóbb Fletó arcátlanul állította, hogy nem lesz.....ez,az, amaz.
Azután lett.

Megyó kibővítette volna a gyerekkedvezményt, aztán eltörölte.

Ilyen hazug bandával miért vitázzon??
Hallgassuk, hogy Mesterházy milyen csodákat tenne?
Kormányon nem tette....

Egyszerű a képlet: Mindkét oldal többször kormányzott. Hasonlítsuk össze ki mit tett és szavazzunk aszerint.
Minek vitázni?
Ígérgetni bárki tud!

Szerintem a Fidesz kormányzása ezerszer eredményesebb volt, szerinted nem.
Lássuk kik vannak többen.

nemigenértem 2014.03.13. 19:00:16

@Triton42: "Az I.Q. pedig rövidítés, így nem "IQ"-nak írjuk..."

Nekem, akkor sem szimpatikus az M.SZ.P.

....

Satyala 2014.03.13. 19:04:11

@nemigenértem: A ki mit ígért, és mit valósított meg összehasonlításban sem Orbán a nyerő!
Gyakorlatilag az ellenkezőjét csinálta kormányon, mint amiért hisztizett ellenzékben. Ha gondolod írok példákat, de szerintem fölösleges.

nemigenértem 2014.03.13. 19:06:30

@Satyala: Nem ez számít! Persze ebben sem értünk egyet.

Ezért nem kell a vita! Ne a vita, hanem a valódi kormányzati eredmények döntsenek!

Államadósság, növekedés, munkanélküliség, gyerekkedvezmény, adórendszer stb.

Szerintem ebben fényévekkel jobb a Fidesz, ha gondolod írok példákat, de szerintem fölösleges.
:)

Triton42 2014.03.13. 19:06:36

@nemigenértem:

Eltévesztetted a házszámot! Nekem sem! Már a nevükben is hazudnak, nem való oda sem az "M.", sem az "Sz."! Így egyszerűen csak a "P." marad... :-)

explanatus 2014.03.13. 19:06:51

„Én még soha életemben nem láttam olyan cikket, amely 30ezernél több látogatást kapott volna, …....Lehet keresgélni, ha valaki talál, szóljon! „

Szólok 47.876

hafr.blog.hu/2014/02/25/lazar_a_zsidok_vigyazzanak_magukra

Triton42 2014.03.13. 19:41:52

Idézet a blogbejegyzésből:
"De nyilván van még valami, ami miatt itt sok egyáltalán nem Kuncze párti olvasó megnyomta azt a like-ot. Ez pedig szerintem az, hogy a HírTV-t a Fidesszel azonosítják, és azt látják, hogy "na, végre itt van valaki, aki bemos nekik egyet". A címben szereplő "felmosta a padlót" is ezt erősíti. Sokszor szokták pont ugyanezt a kifejezést használni arra, amikor Gyurcsány 2006-ban a miniszterelnöki vitában legyőzte Orbánt."

Nos:
1. az ATV-t is azonosítani lehetne egy-két párttal, de ilyen gusztustalan hozzáállás nem szokás a másik oldalról (pl. rendkívül "demokratikus" módon kitiltani a sajtótájékoztatókról, esetleg "bemosni nekik egyet")
2. Gyurcsány a 2006-os vitában valóban meggyőzőbbnek tűnhetett sokaknak, de csak azért, mert az ország akkor még nem volt felkészülve olyan gátlástalan, pofátlan hazudozásra, amit Gy.F. művelt! A cikk írója szerint ez a mérce?? De remélem, azóta felkészültebb az ország a felelőtlen ígérgetésekre, üres vádaskodásokra!

Satyala 2014.03.13. 19:55:50

@nemigenértem: Ha engem meg tudsz győzni, hogy az államadósság növekedése elfogadható, ha nincs is válság, pluszban be áldozták a manyup-ot, plusz az azóta a manyup-ba be nem fizetett pénzeket, külön adókat, "amit nem hárítanak át a lakosságra"!
Ha meggyőzöl róla hogy elfogadhatóak a kozmetikázott munkanélküliségi adatok, értem ez alatt a külföldön munkát vállalókat, a közmunkásokat, és a rendszerből már kiesetteket,(levitték a munkanélküli segélyt 3 hónapra)!
Ha meggyőzöl róla hogy az adórendszer igazságos!
Ha meggyőzöl róla hogy a növekedés a mezőgazdaság szempontjából rosszabb évben is fixen növekedés lesz!(Tavaly csak ez hozta a növekedést)
Ha meggyőzöl róla hogy az infláció tartósan alacsony lesz!( most csak a rezsiátverésnek köszönhető, az árakban később még jelentkezni fog, és nem folytatható a végtelenségig)
Na még akkor sem szavazok a Fideszre, mert alkotmányozott mint párt, alkotmánybíróságot csinált mint párt, ügyészséget csinált mint párt, A közmédiát kisajátította mint párt!

házelnök 2014.03.13. 20:24:13

tudatosítani kell, hogy Orbán megint gyáva

meg tolvaj és hazudik

Triton42 2014.03.13. 20:39:54

"@házelnök:
tudatosítani kell, hogy Orbán megint gyáva
meg tolvaj és hazudik "

Te maximum a diliházban vagy házelnök!
Bizonyíték semmi, csak mocskolódás az, amit írsz!
Ilyeneket én is tudok írni rólad: gyáva vagy, tolvaj, hazug és sötét suttyó! Ebben a mondatban valószínűleg több az igazság, mint abban, amit te írtál!

Triton42 2014.03.13. 20:49:10

"@Satyala:
...be áldozták a manyup-ot..."

Te nyilván meggyőzhetetlen vagy, csak a brossúra-szövegeknek hiszel!
A magánnyugdíj-pénztárak dolga különösen a bögyömben van, amit azokról összehazudoztok! Nem történt semmi "lenyúlás", mert egyrészt lenyúlás csak ott történhet, ahol elvesznek valamit, cserébe meg nem jár semmi! Itt meg jár a mindenkori központi nyugdíj! A másik meg az, hogy milyen adónemnél történhet meg az, hogy az adó egy részét elrakod magánszámlára, és onnan kezdve azt a te pénzednek nevezed? Ha fizetsz valahol (tételezzük fel, hogy nem feketén veszed, csak a példa kedvéért, bár lehet ez furcsa neked), az áfa egy részét elrakod magánszámlára, és a tiéd!? Szóval inkább fordított a dolog, a '90-es években megszokott módi szerint megpróbálták a nyugdíjra szóló adók egy részét magánzsebekbe játszani, csak nem jött össze!!

Triton42 2014.03.13. 20:58:01

@Andráska8:

Te meg akkora sötét suttyó vagy, hogy a véleményedet sem vállalod, csak a Szent Nagy Ferkódat linkjét nyomod ide?
Gratulálok! Hivatalosan is agyhalottnak lehet téged nyilvánítani!Az EEG-d nem sok jelet mutatna! Ha egyáltalán tudod, mi az...

imres 2014.03.13. 21:49:31

Elvtársak!
Ne keverjétek már össze a vágyaitokat a lehetőségekkel!
Etekkel az idiótákkal ti már nem tudtok választást nyerni. Ezek erkölcsi nullák. Szarjankók, a ciánozóval az élen.

Hohenstaufen 2014.03.13. 21:58:50

A címhez: ...olyannyira akarja ezt a nép, hogy toronymagasan vezet a kormánypárt, a műbaloldali ellenzék támogatottsága pedig egyre csökken. A kormányváltást láthatóan nem a nép akarja, hanem az önmagát felszámoló-elkoptató-lejárató-szétrohasztó bukott korábbi műbaloldali elit, amely ma csak tovább ront a helyzetén, annyira tehetségtelen, hiteltelen és reménytelen. Élén a Kuncze-féle zsonglőrökkel. Nem beszólni kell tudni, hanem valóban a népért jól kormányozni, amelyre mindig hivatkoznak, persze valódi értelmi és érzelmi alap nélkül. Ott volt a lehetőség, elqrtátok, most már szabhatjátok. Pá-pá!

Elegemvan 2014.03.13. 23:22:54

@Triton42: Nem akarlak megsérteni de jobb lenne ha egy kicsit utána olvasnál és kevernéd össze a szezont a fazonnal.Nem akarok vitázni veled mert ahogy olvasom a hozzá szólásaidat nagyon el vagy szállva magadtól és sértegetsz mindenkit .Jó lenne ha nem lennél ilyen suttyó lenéző modorú okos tojás.

Triton42 2014.03.13. 23:33:15

@Elegemvan:
Minek is kéne utánaolvasnom? Milyen szezont kevertem össze a fazonnal (bár a kérdőmondatot le sem tudtad írni helyesen)? Van közölnivalód a nyugdíjalapról? Vagy a Strabag Demokraták Szövetségéről? Esetleg a blogíró helyesírásáról?
Írj némi érvelést is, ha vitázni akarsz!Ez így halotthalovány! Sötét suttyó!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.13. 23:40:43

@szarfaszú kommentelő: 2009-2013. ne okoskodj, hülyegyerek, nem tudsz semmit a világról!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.13. 23:45:48

@Triton42: Írtam egy teljes postot, amelyben nagy betűvel kezdtem a mondatot. 90-es IQ felett ezután nem gondolhatod, hogy ezt nem tudom.

"Az I.Q. pedig rövidítés, így nem "IQ"-nak írjuk... "

faszt

hu.wikipedia.org/wiki/IQ

ne ugrálj, hülye vagy, bevered a fejed a plafonba!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.13. 23:48:23

@nemigenértem: "Szerintem ebben fényévekkel jobb a Fides" akkor retardált vagy

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.13. 23:50:49

@Triton42: szerintem a gátlástalan hazudozásban Orbán a fénysebesség.

Triton42 2014.03.14. 00:07:30

"@Brendel Mátyás:
Írtam egy teljes postot, amelyben nagy betűvel kezdtem a mondatot. 90-es IQ felett ezután nem gondolhatod, hogy ezt nem tudom.
"Az I.Q. pedig rövidítés, így nem "IQ"-nak írjuk... "
faszt

Nos, ha már olyan bátor vagy, hogy retardáltnak nevezel valakit, aki nem ért veled egyet (fentebb "nemigenértem"-et), te nagyon "demokrata", akkor én is mondhatom, hogy te vagy retardált, óriás-tuskókám! Miért retardált az, aki nem ért veled egyet??
A mozaikszós linkkel meg mit akartál mondani? Kifejtenéd?
Ha pedig valakit ki akarsz oktatni a helyesírásra, és a korábbi válaszodban elkövetsz két durva helyesírási hibát, azért már ne rám haragudj, hello!
De lehet, erről is Orbán Viktor tehet, ugye!?
Az a mondatot sem helyes, amit itt idézek, a beírásom elején, mert az írod: "a teljes postban... nagy betűvel kezdtem a mondatot""! Csak egy mondatot kezdtél nagy betűvel? Mert ezt írtad! Nem azt, hogy "minden egyes mondatot"! Nem igaz, nyelvtanár úr?
Az I.Q.-t márpedig így kell írni, nyelvtanár úr! A beírásodban a "faszt" pedig új mondat, amit szintén nagy betűvel kellett volna kezdeni!
De hát ez nem megy, csak a fröcsögés...

Triton42 2014.03.14. 00:31:27

"@Brendel Mátyás:
szerintem a gátlástalan hazudozásban Orbán a fénysebesség. "

Akkor ti felfedeztétek a hiperűrsebességet! Sokszorosat! :-)
Az előbb még én is elfeledkeztem róla, hogy a "Faszt" mondatnak a végére is kellett volna egy felkiáltójel, gondolom azt szántad oda, de hát ez sem ment neked helyesírásilag, nyelvtanár úr!
A blog meg ennyire nem megy, hogy a blogíró saját maga dobja be magát, holott a cikk címe szerint a "nép azt akarja, picsázzák ki Orbánt"?
Vagy talán mégsem ezt akarja...???

Satyala 2014.03.14. 06:19:58

@Triton42: Bocs, de nem azt vitattam hogy jogos, vagy nem jogos, csak jeleztem, hogy a manyup plusz forrás volt az államadósságba, mi több mivel tovább már nem kellett utalni, így a kasszában maradt az addig havonta a manyupba utalt pénz is!
A lényegen nem változtat, az államadósság a többlet bevételek ellenére sem csökken, sőt!
Egyébként légy szíves írd le nekem, hogy te minek nevezed azt az eljárást, hogy, megfenyegetik a manyuposokat az állami nyugdíj elvesztésével csak hogy visszalépjenek, ígérnek nekik saját számlát, majd, sem a számlából nem lesz semmi, és akik maradtak, azok is kapják az állami nyugdíjat? Én csalásnak, amit az állam a saját polgárai ellen követett el!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.14. 07:51:16

@Triton42: nyuszókám, miféle demokráciáról beszélsz itt, amikor azt mondod, a Wikipédia szerkesztőinek, akik "IQ"-ként írták az IQ-t nincs igazuk, az olvasóknak, akik nem szóltak, nincs igazuk, csak neked van igazad? Tudod, hogy ezt hogy nevezik a demokráciában? Kiestél a Parlamentből, 5 százalékod nincs, ember!

hu.wikipedia.org/wiki/IQ

Mindenki hülye, csak te vagy a helikopter?! Mindenki szembe megy az autópályán, csak te mész a jó irányba?! Kapjál már magadhoz, féleszű!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.14. 08:00:13

@Triton42: "A mozaikszós linkkel meg mit akartál mondani?"

Kérdezd meg valamelyik ápolódat!

Nyilas 2014.03.14. 10:36:15

Azért nem semmi kommentelők,még ennyi baromarcút,mindenki úgy vegye magára ahogy akarja!

wallenberg8805 (törölt) 2014.03.14. 12:19:29

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Egyik nap valaki az index fórumra feltett egy kunczés szórólapot, de a szerkesztők eltávolították:

img1.indafoto.hu/1/1/179315_bfd9c830ecded4a545a90904dc102a09/20675875_289ef3d0b0f55c33a68feee99c491a76_l.jpg

Mindenesetre telitalálat, az ilyen Kuncze-félék bátorítják a devianciát.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

mikka 2014.03.14. 12:28:07

Én a nép vagyok és nem vagyok elkeseredve.
Ahogy a többség sincs elkeseredve..max néhány ezer munkásmozgalmi kommer nyugdíjas és néhány tízezer, fővárosi liberálnáci akik minden és mindenki ellen lázadnak ha nem ők játszanak demokrácíást.. faszkalapok.. Kunczéval együtt.

Buday András · http://polgarda.blog.hu 2014.03.14. 12:29:55

Kíváncsi vagyok, mennyire lesz releváns ez a sok lájk. A Voks14-en is magasan vezet az Együtt 2014.

Bizonyára akkor a való életben is így van, csak akkor az a kérdés, hogy Bajnai miért áll össze az MSZP-vel, ha ennyire népszerű?

Nem értem.

Rwindx 2014.03.14. 12:32:22

"A nép bizony kezd megkeseredni Orbánéktól, és azt várják, ki csap oda nekik. Ez most az alaphangulat. Ezt kell a népnek most megadni. Igenis erőt kell mutatni. Az a néphangulat, amelynek egy része az erős Orbánnak is bedőlt, az most erős ellenfeleket szeretne látni. Csak eddig nem nagyon látott. Erőt kell felmutatni Orbánék ellen! El kell pi...zni őket!"

Csak szólok hogy a nép választ. Egyelőre a nép a fideszt akarja veletek szemben, ha nem tűnt volna fel.

dr kíváncsivagyok 2014.03.14. 12:33:43

@mikka:

" fővárosi liberálnáci "

Mondja ezt egy valódi náci...

dr kíváncsivagyok 2014.03.14. 12:34:48

@Rwindx:
"Egyelőre a nép a fideszt akarja veletek szemben, ha nem tűnt volna fel. "

Ne feledd :
"A Haza nem lehet ellenségben..."

sírjatok 2014.03.14. 12:37:54

Az emberek nem úgy működnek, hogy ja ha Kunce van benne akkor lájk, ha hírtévé akkor nemlájk, stb. Hanem azt szeretik, ha az igazság győz a hazugsággal/csúsztatással szemben. Ezért lájkolták ezt a kiosztást ennyien, nem azért, mert pont a Kunce pont a hírtévét. Simán lájkolhatták azok is, akik fideszesek, egyszerűen azért, mert a hazugság/csúsztatás undorító, normális ember elítéli, és örül, ha lebuktatják a csúsztatót.

MACISAJT 2014.03.14. 12:39:18

"El kell pi...zni őket!"

Akkor fogsz te csodálkozni, mikor a saját felhívásodat verik le rajtad...
És valami azt súgja:nem fogod élvezni:)

sírjatok 2014.03.14. 12:39:28

@dr kíváncsivagyok: "A Haza nem lehet ellenségben..."

meg ellenzékben sem

Triton42 2014.03.14. 12:39:50

"@Brendel Mátyás:
Kérdezd meg valamelyik ápolódat!"

Milyen egy színvonaltalan, 90-es "IQ"-s, sötét tróger egy olyan blogger, aki ilyen stílusban akarja leugatni azt, akinek nem tetszik a hozzászólása?!
Harcos, odamondogatós embereket, akartál, haver! Mi van, nem "teccik", hogy ráakadtál egyre??
Elkurtátok, elvtárs!! Nem kicsit!! Nagyon!!!

Triton42 2014.03.14. 12:47:28

"@Satyala:
...Egyébként légy szíves írd le nekem, hogy te minek nevezed azt az eljárást, hogy, megfenyegetik a manyuposokat az állami nyugdíj elvesztésével csak hogy visszalépjenek,..."

Nos, ez valóban kényszerítés volt, ezt elismerem! Mint ahogy az is kényszerítés volt a '90-es évek közepén, amikor nekem kötelező volt belépni az egyik magánnyugdíjpénztárba! Mert akkor én sem választhattam mit akarok, kész helyzet elé állítottak!
És az is kényszerítés, amit Brüsszel művel velünk sokszor (például 2010-ben az arra az évre szóló 3,8%-os államháztartási hiány erőltetése, ami miatt a fenti mnyp-beszüntetés volt az egyik viszontválasz - "nyugati cégek zsebéből visszaszedni a pénzt")! Ők az "übermensch"-ek (szerintük), a mi dolgunk csak vigyázállásban végrehajtani a parancsukat (szerintük)...!

Triton42 2014.03.14. 12:54:55

"@Brendel Mátyás:
nyuszókám, miféle demokráciáról beszélsz itt, amikor azt mondod, a Wikipédia szerkesztőinek, akik "IQ"-ként írták az IQ-t nincs igazuk, az olvasóknak, akik nem szóltak, nincs igazuk, csak neked van igazad? Tudod, hogy ezt hogy nevezik a demokráciában? Kiestél a Parlamentből, 5 százalékod nincs, ember!"

Nyuszókád a kisköcsögöd, akit seggbe kúrogatsz otthon, nem én! A demokráciának meg mi köze van a helyesíráshoz, te baromarcú? Leszarom a Wikipédia szerkesztőit, bár azt elismerem hogy az amerikai slendriánság terjedőben van (köszönhetően az SZ(D)SZ oktatáspolitikájának, átok reá!), így az ilyen pont nélküli rövidítés is elismert már!
Nem az a demokrácia, ha csak neked van igazad, csak te pofázhatsz, sötét suttyó!
A parlamentben sosem voltam, nem vagyok párt! Neked az alapfogalmak sem mennek, és te akarsz lenni a főbazdszájba!?

_most_ 2014.03.14. 13:09:11

mondjuk elég egyértelmű, hogy a fideszre csak olyanok szavaznak, akiknek nincs internetük, és csak a közszoláglati adókból tájékozódnak.

Triton42 2014.03.14. 13:17:37

"@_most_:
mondjuk elég egyértelmű, hogy a fideszre csak olyanok szavaznak, akiknek nincs internetük, és csak a közszoláglati adókból tájékozódnak."

Jé, rajta vagyok az interneten. És nem is csak közszolgálati (tudod, ezt így írják, nem pedig "közszoláglati"-nak) adókat nézek. Bár valószínűleg kevesebb ATV-t mint te, te kis független-objektív "demokrata" (aki szintén lenéz mindenkit, akinek más a véleménye, akár a bloggere), mivel erős hányingerrel járó gyomorbántalmaim támadnak tőle... :-))

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.03.14. 14:05:35

Értem én, hogy nem közvélemény-kutatást akartok nyerni Matyikám, de ahogy a vicc is mondja: "Kohn, legalább egy lottószelvényt vegyél!"...

Amúgy, kicsit parafrazeálva: "...a néphangulat, amelynek egy része az erős Orbánnak is bedőlt, az most erős ellenfeleket szeretne látni...". Hát, nem Matyikám, nem azt szeretnének látni, hanem azt, hogy elmentek a picsába! :)

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.03.14. 14:17:49

@_most_:

"mondjuk elég egyértelmű, hogy a fideszre csak olyanok szavaznak, akiknek nincs internetük, és csak a közszoláglati adókból tájékozódnak."

Ezen jót röhögtem... :) Van még ilyen a tarsolyodban, csibe? :)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.14. 14:22:50

@Triton42:

"demokráciának meg mi köze van a helyesíráshoz"

A demokrácia olyan kérdéseket hivatott eldönteni, amelyek konszenzuálisak. A helyesírás is az. Persze egy hülye, konzervatív fasz azt hiszi, hogy a helyesírás is valami isten adta kőtáblába vésett törvény.

" Leszarom a Wikipédia szerkesztőit"

OK, akkor én meg leszarlak téged, és ennyi.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.03.14. 14:26:18

@Brendel Mátyás:

A helyesírás nem csak demokráciában létezik, és miért lenne közös megegyezésen alapuló? Népszavazást szoktak kiírni az új szabályokról? :) Mondjuk úgy, hogy a helyesírásban, hosszú távon az "erősebb kutya b..ik"...

Triton42 2014.03.14. 14:30:42

"@Brendel Mátyás:
A demokrácia olyan kérdéseket hivatott eldönteni, amelyek konszenzuálisak. A helyesírás is az. Persze egy hülye, konzervatív fasz azt hiszi, hogy a helyesírás is valami isten adta kőtáblába vésett törvény.
" Leszarom a Wikipédia szerkesztőit"
OK, akkor én meg leszarlak téged, és ennyi. "

A demokrácia politikai kérdés, baromarc. Az, hogy szerinted a helyesírás is ide tartozik, sokat elmond rólad! "Kulturkampf"-olsz, haver? Ki beszélt "kőtáblába vésett törvény"-ről, faszkalap? Nem ártana legalább néha kinézni a fejedből! Idekint vannak mások is, nem csak te meg az elvtársaid!
A Wikipédia "isteneit" imádd csak, az a te dolgod! A NapiFeri is le van már töltve a mobilodra, hogy naponta ötször a megfelelő irányba állíthasd a seggnyaláshoz az imaszőnyegedet?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.14. 14:47:51

@jobbdemokrata:

"miért lenne közös megegyezésen alapuló?"

Mi a faszon alapul szerinted, ha nem megegyezésen?!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.14. 14:52:12

@Triton42:

"A demokrácia politikai kérdés, baromarc. Az, hogy szerinted a helyesírás is ide tartozik, sokat elmond rólad!"

Nem mondtam, hogy a helyesírás politikai kérdés, diszlexiás faszfej. Hazudozz a kurva anyádnak!

"A Wikipédia "isteneit" imádd csak, az a te dolgod!"

Nézd, ha én a Wikipédia "isteneit imádom", akkor te magadat imádod. Ugyanis a helyesírási kérdésben csak magadra hivatkoztál. Nárcisztikus baromarc. Azt hiszed, ha te benyögsz valamit, akkor az úgy van. Neked ez a demokrácia.

Én hivatkoztam a Wikipédiára, azt a cikket nem szerkesztettem, én nem magamra hivatkoztam. Nem vagyok olyan baromarc, mint te.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.14. 14:52:56

@Triton42:

"Milyen egy színvonaltalan, 90-es "IQ"-s, sötét tróger egy olyan blogger, aki ilyen stílusban akarja leugatni azt, akinek nem tetszik a hozzászólása?!"

Nézz tükörbe! Olyan.

Triton42 2014.03.14. 14:57:57

"@Brendel Mátyás:
miért lenne közös megegyezésen alapuló?"
Mi a faszon alapul szerinted, ha nem megegyezésen?!"

Azon a "faszon", amit az MTA megállapít, és meg is jelenik "A magyar nyelv helyesírási szabályai" című könyvekben. Bár ez nyilván nem "kőbe vésett törvény", hanem követi az élő nyelv változásait. De azért nem szokás szavazgatni róla, melyik szót hogyan is kéne írni. Pláne nem DK-gyűléseken szavazgatnak ilyesmiről, ott csak "gázrezsóra" szokás ültetni a langyosakat, ugye!?
Amúgy nem használod kicsit túl sokat a "fasz" szót? Mi ez? Vonzódsz a faszhoz? Vagy túl sok angolszász könyvet/filmet fogyasztasz, akik még káromkodni sem tudnak rendesen, csak "fuck"-oznak unos-úntalan? A magyar nyelv ennél lényegesen gazdagabb még káromkodásban is, tanulmányozgasd egy kicsit!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.14. 15:07:19

@Triton42:

"Azon a "faszon", amit az MTA megállapít, és meg is jelenik "A magyar nyelv helyesírási szabályai" című könyvekben."

1) Nem minden országban állapít meg az akadémia ilyeneket
2) az akadémia is alkalmazkodik a közös megegyezéshez

Itt van erre egy példa: az akadémia sokáig a "deviszont"-ot nem tartotta helyesnek, aztán meghajlott a többségi konszenzus előtt.

www.hirado.hu/2014/03/12/deviszont-most-mar-helyes/

3) Az akadémia egyébként mi más alapon állapítana meg valamit?! Tán önkényes alapon?

" Bár ez nyilván nem "kőbe vésett törvény", hanem követi az élő nyelv változásait."

No látod.

" De azért nem szokás szavazgatni róla"

Nem mondtam, hogy szokás, miféle szellemekkel hadakozol, te skizofrén vadtulok?!

Triton42 2014.03.14. 15:12:26

@Brendel Mátyás:
Nem mondtam, hogy a helyesírás politikai kérdés, diszlexiás faszfej. Hazudozz a kurva anyádnak!
"A Wikipédia "isteneit" imádd csak, az a te dolgod!"
Nézd, ha én a Wikipédia "isteneit imádom", akkor te magadat imádod. Ugyanis a helyesírási kérdésben csak magadra hivatkoztál. Nárcisztikus baromarc. Azt hiszed, ha te benyögsz valamit, akkor az úgy van. Neked ez a demokrácia.
Én hivatkoztam a Wikipédiára, azt a cikket nem szerkesztettem, én nem magamra hivatkoztam. Nem vagyok olyan baromarc, mint te.

Dehogynem mondtad, hogy a helyesírás a politikával egyenlő kérdéskör, faszfej, íme: (beírásod ideje 14:22:50)
"A demokrácia olyan kérdéseket hivatott eldönteni, amelyek konszenzuálisak. A helyesírás is az."
Annyira hülye vagy, hogy arra sem emlékszel, mit írtál fél órája?
Nocsak, kedves "demokrata", máris eljutottál a "kurvaanyázásig"? Ezzel aztán biztosan sokakat meggyőzöl! Igazi, "komoly" érv ez! Marha! :-)
Helyesírási kérdésekben sem hivatkoztam magamra, baromarc! Csak amit a tanáraimtól tanultam, akik meg a mindenkori MTA helyesírási szabályait követték!
"Nárcisztikus" vagyok, mi? Aztán ezt meg miből vontad le következtetésül? Abból, hogy nem értek egyet veled, baromarc, te "kurvául-demokrata"? Vagy csak már nagyon kikivánkozik belőled a szokásos "nácizás", és mivel okot arra (sem) adtam, egyenlőre ez sikeredett belőle, mint hasonló szó!?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.14. 15:18:12

@Triton42:

"Dehogynem mondtad, hogy a helyesírás a politikával egyenlő kérdéskör, faszfej, íme: (beírásod ideje 14:22:50)
"A demokrácia olyan kérdéseket hivatott eldönteni, amelyek konszenzuálisak. A helyesírás is az.""

Diszlexiás köcsög. Itt nem mondom, hogy a helyesírás politikai kérdés, hanem azt, hogy az is konszenzuális.

"Annyira hülye vagy, hogy arra sem emlékszel, mit írtál fél órája?"

Annyira hülye vagy, hogy két mondatot nem bírsz értelmezni.

"Nocsak, kedves "demokrata", máris eljutottál a "kurvaanyázásig"? Ezzel aztán biztosan sokakat meggyőzöl! Igazi, "komoly" érv ez! Marha! :-)"

Te is káromkodtál, én is. Ez bennünk a közös.

Te sírsz a káromkodás miatt, én nem. Nem vagyok ilyen következetlen baromarcú, mint te. Én hivatkozásokat is adtam, te nem. Ez köztünk a különbség.

"Helyesírási kérdésekben sem hivatkoztam magamra"

HAZUDSZ. A következő hazugságnál kiváglak, mint macskát szarni. Hazudni arról, hogy itt mit csináltál, azt itt nem szabad.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.14. 15:19:26

@Triton42:

"a mindenkori MTA helyesírási szabályait követték!"

Hivatkozás nincs, tehát csak kinyilatkozol. Nem hivatkozol senkire. A "tanáraim azt mondták" nem hivatkozás, hanem anekdotázás, te genetikai selejt!

Triton42 2014.03.14. 15:20:44

"@Brendel Mátyás:
feldughatod az IQ-dat a jó édes kurva anyádba. "

Elérted pályafutásod csúcsát! Gratulálok! Ferenc testvéred büszke rád!! :-))

Triton42 2014.03.14. 15:25:03

"@Brendel Mátyás:
"Helyesírási kérdésekben sem hivatkoztam magamra"
HAZUDSZ. A következő hazugságnál kiváglak, mint macskát szarni. Hazudni arról, hogy itt mit csináltál, azt itt nem szabad. "

Helyes! Bizonyítsd be, hogy is megy ez a demokrácia nálatok, balfasz körökben!

Triton42 2014.03.14. 15:30:07

"@Brendel Mátyás:
"Nocsak, kedves "demokrata", máris eljutottál a "kurvaanyázásig"? Ezzel aztán biztosan sokakat meggyőzöl! Igazi, "komoly" érv ez! Marha! :-)"
Te is káromkodtál, én is. Ez bennünk a közös. "

Azért a "baromarc", meg a "kurvaanyázás" nem egészen ugyanaz a kategória, ugye?
Ez azért belefér a "közmegegyezésbe"?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.14. 15:35:55

@Triton42:

"Azért a "baromarc", meg a "kurvaanyázás" nem egészen ugyanaz a kategória, ugye?"

Te elkövettél egy személyeskedő fejtegetést, amelyet így kezdtél:

"Amúgy nem használod kicsit túl sokat a "fasz" szót? "

Ez a kurvaanyázásnál súlyosabb kategória. Erre kaptad válaszul a kurvaanyázást. Valójában ezért is kidobhattalak volna, mint macskát szarni. Ez ugyanis nem sima káromkodás volt, hanem személyes, magánügyi rágalom.

Triton42 2014.03.14. 15:44:18

"@Brendel Mátyás:
Te elkövettél egy személyeskedő fejtegetést, amelyet így kezdtél:
"Amúgy nem használod kicsit túl sokat a "fasz" szót? "
Ez a kurvaanyázásnál súlyosabb kategória."

Nos, ha ezt sértőnek találtad, akkor ünnepélyesen visszavonom! Annyit azért megjegyeznék, hogy ennek is volt előzménye, amikor is "nyuszókám"-nak szólítottál! Én meg azt szívtam mellre egy picit...

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.14. 16:05:05

@Triton42: itt én mondom meg, hol a határ, és magam is betartom.

Triton42 2014.03.14. 16:16:19

@Brendel Mátyás:

Ez elég érdekes megoldás volt részedről, hogy a békülékeny hangú utolsó levélváltásunkat törölted? Ezt most hogy kéne értelmeznem?

Triton42 2014.03.14. 16:54:27

@Brendel Mátyás:
Kár, hogy törölted azt az utolsó két levelet. Példaértékű lehetett volna, honnan is lehet visszajönni. Túl puha lett volna számodra erre a blogra? Gondolom, ez lehet a törlés mögött! Töröld ezt a levelet is nyugodtan, ez inkább személyes levél, mint nyilvános.
Kár az elszalasztott lehetőségért...

puffancs 2014.03.14. 17:18:10

@Triton42:
TAO!! Ebbol epult a kedves vezetod kertvegi stadionja. Amit o igen manipulativan "adomanyoknak" nevez, holott az a legnagyobb joindulattal is az adofizetok adomanya!!!
Szeretnelek latni, amint rafagy a felismeres az arcodra, amikor rajossz, h teged vegig hulyere vettek. De ne csuggedj, hallotunk Mar olysnrol is, aki a szcientologusok puppetja volt, megis megjott az esze ;)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.14. 17:44:05

@Triton42:

Nem, hanem valaki a nevemmel visszaélve írt egy kommentet. Tehát NEM ÉN ÍRTAM. Ezért töröltem, és tiltottam az illetőt. De ugye ez 90-es IQ alatt nem tűnt fel neked.

Figyusz, mi lenne, ha rájönnél, a világ túl bonyolult neked, illetve te túl hülye vagy hozzá, és nem okoskodnál itt nálad intelligensebb helyett?!

vNHM 2014.03.14. 17:50:34

Azt, hogy a nép mit akar, azt mibôl olvastad ki? A prognosztizált 2/3-ból? LOL

Miezazoldal? 2014.03.14. 18:03:07

@Brendel Mátyás: Érdekes, amikor a másik kezeli le a tömeget akkor a demokrácia nagy semmibevételéről tartasz hegyi beszédet, de amikor tömegek közlik veled, hogy amit írsz az még a miszter presszó alkoholgőzös vitáihoz képest is ultraprimkó, agyhalott mocsok, ami csak lejáratja a baloldalt, akkor hirtelen már nem olyan fontos a vélemények eloszlása... Mondjuk ilyen fokú retardáltságot már tényleg csak egy vödör ignoranciával lehet elviselni, szóval pszichésen van értelme. És to be fair nincs az a troll, aki alul tudná múlni a szellemi szintedet, így meg tudom érteni, mikor összekevernek az imposztorokkal :D:D

Amúgy az IQ-t lehet így írni, csak betűvel. Nemes egyszerűséggel a statisztika szokásrendszere teszi legitimmé, mivel a szakág tele van x betűs rövidítésekkel, ez a fajta rövidítés lett a meghatározó, hogy ne kelljen folyamatosan a pontozással vesződni minden érték definiálásánál.

Erre nem érdemes reagálnod mellesleg, úgysem fogok válaszolni, nincs kedvem a továbbiakban férgeken taposni, túl könnyű játék, főleg ha a féreg évtizedek áskálódása után is csak féreg tudott maradni, mindazonáltal tanulságos ez a tömény szenny, ami egyben az életműved is. Részvétem.

Miezazoldal? 2014.03.14. 18:04:33

@Miezazoldal?: Gyengébbek kedvéért: IQ kapcsán arra mutattam rá, hogy nálad a pont és nem a kedves kötekedőnél (vak tyúk is talál szemet.)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.14. 18:25:36

@Miezazoldal?: "nem olyan fontos a vélemények eloszlása..."

miért, sserinted mi a vélemények eloszlása?

Én látok pár tucat kötekedőt, látok pár olyan kommentet, aki a cikk mellett foglal állást, és látok majdnem 700 like-ot. Szerinted ebből le lehet vonni azt a következtetést, hogy a tömeg ellenem van?!

Aztán meg kevered a saisont a faconnal: ha egy kormányzó párt, egy miniszter, egy miniszterelnök figyelmen kívül hagyja a tömegek véleményét az mondható antidemokratikusnak, és jogos a felháborodás, elvégre döntéshelyzetben van, és olyan döntéseket hoz, ami nekünk nem tetszik, az életünkre kihatással van, kárt okozhat nekünk. Itt elvárás lehet a demokratikusság.

Ezzel szemben ha egy blogger ír egy véleményt, és azzal ad abszurdum senki nem ért egyet, akkor még mindig nem okozott senkinek kárt. A blogggerrel szemben eleve abszurd elvárás, abszolút semmi alapja nincsen, hogy tőle demokratikusságot várjál el, mivel ő nem egy döntéshozó, hanem egy véleményt író. Véleményíróként pedig totálisan jogos, ha mindentől függetlenül a saját véleményét írja meg. Akár a nagyon is kisebbségi véleményét. Pontosan ez a dolga.

Satyala 2014.03.14. 18:29:14

@Triton42: Mennyivel is lett kevesebb a fizetésed, azzal hogy beléptél? Ha kötelező volt belépned, akkor 25 alatti voltál(ha jól emlékszem)! Olvass utána, hogy mennyi esélyed van az állami nyugdíjra... Én 45 vagyok, és nem igazán számítok nyugdíjra... Az államháztartás hiányát nem egyszeri, és megismételhetetlen lenyúlásokkal kell helyre hozni, hanem hosszú távú tervekkel szabályozással! A visszaszedett pénzt, gyakorlatilag a lakosság fizette ki, mert a szolgáltató, minden ígéret ellenére tovább hárította. Bank, távközlés, stb.
De miért is beszélgetünk a manyup-ról?
Én csak annyit írtam, hogy ez által is nagyobb bevétel, vagy ha úgy tetszik kisebb kiadás "terhelte" az Orbán kormányt az egyszeri lenyúlás után!
Off: Megfogtam idei első szúnyogomat a monitor előtt... :)

Azbej Tristan · http://kerdem.blog.hu/ 2014.03.14. 21:00:06

Újabb röhögõs cikk lementve április 7. reggelre.

Triton42 2014.03.14. 22:11:28

"@Satyala:
Mennyivel is lett kevesebb a fizetésed, azzal hogy beléptél?"

És neked mennyivel lett kevesebb a fizetésed, hogy visszaléptél?
Nyugdíjra én sem nagyon számítok, de a magáncég is bármikor becsődölhet, vagy a tulajok leléphetnek az évtizedekig rakosgatott pénzeddel! Talán nem volt ilyenre példa? Hány bank is ment csődbe csak tavaly az USÁ-ban?

Satyala 2014.03.15. 07:28:47

@Triton42: :) Na! Lassan csak közeledünk! Tehát van az állami nyugdíj, amit fizetsz, de valszeg olyan alacsony lesz, hogy megélni nem lehet belőle. Volt a manyup, amit ha fizetsz, akkor kiegészítette volna a kevéske állami nyugdíjat, ha nem éred meg a nyugdíjkorhatárt öröklik a gyerekek. A kettő együtt még is csak több... Az hogy becsődölhet valamelyik pénztár, az elképzelhető, de Nálunk nem volt rá példa, legalábbis én nem emlékszem ilyenre!
Ugyan mond már el, hogy ha most félreakarsz rakni nyugdíjas éveidre, akkor hol tartod a pénzed? A párnacihában? Hmm? Vagy a bankban ami becsődölhet?

2014.03.15. 13:47:33

Hogy kit tett helyre Kuncze? Nem csinált mást, minthogy a maga pökhendi stílusában egy szánalmas magyarázatot adott egy egyszerű kérdésre. Én megnéztem azt a "híres" kiosztást, a kérdésre nem válaszolt, az SZDSZ belső ügyeit akarta számon kérni a hírtévéstől, viszont engem egy kérdés még mindig foglalkoztat, hová lett az a 450 millió, amit az SZDSZ felvett? Mert erre nem kaptunk választ! Az meg nem válasz, hogy a bank nem engedte eladni a fedezetet! Kuncze úgy tett mintha őt tenné felelőssé a kérdező, pusztán a véleményére volt kíváncsi, ehelyett szépen mellébeszélt. És a hab a tortán, hogy a Jobbiknak mi köze az SZDSZ belső ügyeihez? Mert mindenkit okolt Kuncze a csődért a kormányt, a Jobbikot a fejlesztési bankot, csak azokat nem akik a pártot vezették!

2014.03.15. 13:49:17

@Satyala: Mondjuk mint minden normális ember az önkéntes nyugdíjpénztárnál mint eddig is! :D

2014.03.15. 13:52:41

@Azbej Tristan: Én már most is röhögök! Annyira szánalmasak a beállított balos vieók és képek, úgy tesznek mintha milliók állnának mögöttük, pedig csak egy métert kell arrébb menni a kamerával és meglátjuk a nagy üres teret!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.15. 16:31:50

@ariskerase: "hová lett az a 450 millió, amit az SZDSZ felvett? "

az ingatlanokban, te félkegyelmű

2014.03.16. 22:53:16

@Brendel Mátyás: Igen? Te másik félkegyelmű! De minek vesz ingatlant olyan kölcsönből, aki nem tudja visszafizetni a tartozását? Vagyis hová lett a 450 millió kérdezem újra, matyikám! Mert ha a te válaszodat fogadjuk el, akkor egyszerűen ész nélkül elherdálták!

Ja és lehetőleg ne sorokat ragadj ki, ok mert az kurvára gusztustalan még az olyan senkiháziaktól is mint te, és a személyeskedést hagyd meg a barátaidnak rendben!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.16. 23:29:07

@ariskerase: "nem tudja visszafizetni a tartozását?"

nem nem tudja, hanem nem engedi neki a Fidesz kormány eladni az ingatlant. a hülye, fasz kormányod a hibás, te iqcsökkent!

2014.03.17. 04:32:04

@Brendel Mátyás: Na akkor játszunk egy kicsit! :D :D :D :D Ha már így unatkozol! Te ezt írtad: "engedi neki a Fidesz kormány eladni az ingatlant" - most akkor mi van? Csak a mihez tartás végett, szóval ennyit kiragadásról!

A másik a fidesz-kormány annyira az én kormányom mint a tiéd, ha csak nem Magyarországon élsz és nem vagy magyar állampolgár, viszont akkor meg mi közöd a magyar belügyekhez? De ez csak amolyan költői kérdés, némi cinizmussal fűszerezve! :D :D :D :D Azért nincs harag!

Harmadik nem vagyok fidesz fan szóval kurvára szarok a fideszre, viszont most akkor, ez hogy is van? Vett 450 milióért egy ingatlant, amit nem tudott eladni, viszont az szdsz megszűnt, hol az ingatlan? És a fidesz ormány mióta egy bank? Tőlük vették fel a hitelt? Vagy a fidesz volt kormányon mikor felvették a hitelt? És minek vették meg hitelre, ha most meg nem tudják eladni? Nem számoltak azzal, hogy nincs elég fedezetük egy hitelhez? És a leglényegesebb amiről senki nem beszél és lapít mint szar a fűben, pontosan mit tartalmazott a hitelszerződés, milyen feltételekkel vettek fel hitelt? És nem csak 450 millióval tartoznak hanem 1,2 milliárddal! És itt már felmerül az adócsalás lehetősége is. Hogy vehet valaki 450 millióért egy olyan ingatlant ami legalább egymilliárdkétszázmilliót ér azaz 1,2 milliárdot? Legalább a háromszorosát! Akkor ezt most áron alul vették? Adót, illetéket befizették utána esetleg vagyonosodási vizsgálat volt? Soroljam, mert az átlagpolgárnak a NAV már régen a seggébe turkálna ha egy 12 milliós ingatlant 4,5 millióért vásárolna meg! :D :D :D :D Na jó szórakozást, te személyeskedő, sértegető mások jogait és véleményét tiszteletben tartani nem tudó, vitázni és érvelni képtelen kedves honfitársam!

Ja és zárásként, az egészhez akkor is mi köze a Jobbiknak? :D :D :D :D

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.03.17. 09:59:28

@ariskerase:

fogd del, te agyrokkant:

"Vett 450 milióért egy ingatlant, amit nem tudott eladni"

el tudta volna adni az ingatlanokat, de a Fidesz kormány NEM ENGEDTE. NEM AZ SZDSZ HIBÁJA

"hol az ingatlan?"

ugyanott, az ingatlanok nem tűnnek el.

" És a fidesz ormány mióta egy bank? Tőlük vették fel a hitelt?"

igen, a Fidesz kormány egy bank is. Fideszisztánban van ilyen. a Magyar Fejlesztési Banktól vették fel, amely a kormány bankja, és a Fidesz kormány van olyan diktatórikus, hogy betilt ilyeneket

figyusz nyuszókám, olyan ez, mintha te felvettél volna devizahitelt egy lakásra, aztán elválsz, úgy döntötök a feleségeddel, hogy eladjátok a lakást, de a kormány uccu neki, a maga diktatórikus, tuskó faszfej módján azt mondja, hogy nem adhatod el a lakást. ilyenkor te vagy a hibás, vagy a diktatórikus, fasz kormány?!

szerintem kurvára világos, hogy a kormány. te egy diktatórikus kormány sarát akarod rákenni az áldozatra. azon kívül láthatóan fingod nincs az esetről, meg se nézted a videót rendesen, de okoskodsz.

2014.03.17. 17:54:46

@Brendel Mátyás: Aki okoskodik az nem én vagyok hanem te, de ez ne zavarjon.

Megnéztem a videót többször is, de csak szánalmas magyarázkodás pökhendi stílusban!

Az meg külön egy alja dolog, hogy a szdsz rossz pénzügyi döntéseiért a jelenlegi kormányt teszed felelőssé! Bár már megszoktam a hazudozást a baloldaltól náluk ez természetes, Simon Gábor is becsületes munkával szerezte a 240 milláját, bocs ez nem tartozik ide csak kicsúszott!

Na akkor drága nyuszókám, ki is volt kormányon mikor felvették azt a hitelt? Na erre válaszolj?

Ami pedig a hitelt illeti, és maradjunk a devizahitelnél, bár nem csak devizahitel van. Ha válnak a házastársak, akkor eladni a lakást a bank és nem a hitelfelvevő feltételei szerint teheti meg. Vagyis előbb ki kell fizetni a tartozást, ami az ingatlanon van! Ez alól miért lenne kivétel az szdsz? Tehát hülyeséget beszéltél!

De még egyszer elmondom, először is ismernünk kellene hogy pontosan mi van a hitelszerződésben és a közjegyzői okiratban, mert anélkül tényleg csak okoskodás az egész. Az iratokkal a hitelfelvevőnek is kell rendelkeznie!

Arról meg nem tehetek, hogy az szdsz egy álomvilágban él, ha ilyen egyszerű lenne megszabadulni egy hiteltől mint ahogy ők gondolják, akkor nem lenne több százezer adós, aki nem tudja fizetni a hitelét, hiszen elég lenne odaadni az ingatlant és el is van intézve. Hiszen ha 10 milliót vetem fel és 10 millió és egy forintot ér az ingatlan akkor adja el tízmillióért a bank az ingatlant és meg van oldva minden. Csak sajnos ez nem így MŰKÖDIK! EZ ALÓL PEDIG AZ SZDSZ SEM KIVÉTEL, DE ÚGY LÁTOM NÁLAD IGEN! Úgyanis a bank eladja bagért a lakásodat ha nem fizeted, sőt még utána is vonogatják a tartozásod addig míg nem törleszted, pedig akkor már semmid sincs! EZ MAGYARORSZÁG ÉS A SORS FINTORA DE EZÉRT TÖBBEK KÖZÖTT PONT AZ SZDSZ A FELELŐS!

Az meg, hogy ki van kormányon ebből a szempontból mellékes. És nem élünk diktatúrában, tudod miért nem? Azért mert ha diktatúra volna, akkor te nem irkálhatnád le azt hogy diktatúra!

Kuncz pedig nem csinál mást, minthogy mossa magát!

És akkor pontosítok, most kinek a tulajdona az ingatlan?

2014.03.17. 17:57:53

@Brendel Mátyás: Egy magát intelligensnek tartó ember nem hülyéz le másokat, akkor sem ha így van, innen is látszik, hogy mekkora egy tuskó tahó vagy!

Dexter007 2014.03.18. 22:56:55

fide$$-fos = szar --> 2 millió döglégy nem tévedhet!
Kúrbán takarodj, gyáva féreg vagy, csak a hangod imádod hallgatni, a cinikus lenéző pofádból elegem van, gyáva vagy vitázni, mert lemosna még az Attis is! :D

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.04.07. 18:26:28

@ariskerase: "Egy magát intelligensnek tartó ember nem hülyéz le másokat, akkor sem ha így van"

de. egy intelligens ember alapvetően igazat mond.

2014.04.08. 08:45:36

@Brendel Mátyás: Akkor javaslom fogadd meg a saját tanácsodat és kezdj el igazat mondani, ne a kunce-gyurcsányista demagóg baromságokat szajkózd! Na Isten áldjon! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ja és ha már intelligencia, én tisztában vagyok vele, hogy mit írtam, nem kell bemásolgatni, vissza tudom olvasni, szóval egy borzalmasan gusztustalan dolog egy szövegkörnyezetből kiemelni részeket, bár a baloldalon tudom ez egy megszokott dolog, mert így lehet félremagyarázni, félreértelmezni dolgokat! Mint ahogy te is teszed!

2014.04.08. 08:56:07

Azért jó olvasni ezt a cikket a választások után két nappal, az eredmények ismeretében. A Fidesz győzött épphogy kétharmaddal, ez négy év kormányzás után nem kis teljesítmény, a kormányváltok totális vereséget szenvedtek a nagy összefogás arra volt jó, hogy 4%kal megelőzzék a Jobbikot, akinek volt annyi vér a pucájában, hogy egyedül induljon, még egy hónap a választásokig és már a 20 %-ot sem érik el, akkor pedig már semmi keresnivalójuk a parlamentben hiszen 5 párt minimum 25 % támogatás, de így épphogy megvolt, Kuncze kiesett esélye sem volt, itt még nagy volt az arca, az LMP bejutott épphogy igaz, de bent van, ez pedig egy hatalmas nagy fricska a baloldalnak, aki gyakorlatilag likvidálni szerette volna, csak bejött a schifferi stratégia!

Szúrófény 2014.06.23. 05:47:58

@nemigenértem: „Az uralkodó réteg forradalma, csak arra jó, hogy vég nélkül fenntartsa saját uralmát”. Tolsztoj Leo 1903
A kormány kizárólagos létcélja az, hogy a felső tízezer gond nélküli egzisztenciáját és akadálytalan meggazdagodását biztosítsa, és ezeket a privilégiumokat korlátlanul vigye át utódaira, és minden nem oda tartozót, ezen privilégiumoktól távol tartson, és azokból kizárjon! Jászi Oszkár 1920
Most egyedül Budapesten 160 ezer munkanélkülit hagy jövedelem, segély nélkül, megadva néki az egyetlen magyar szabadságjogot: az éhenhalás szabadságát. Évente 100-200000 magyarországi dolgozót tett hontalanná, űzött kivándorlásba... Magyar Lajos 1920
süti beállítások módosítása