Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A magyar politikatörténet legundorítóbb ügye a trafikmutyi

2013.07.02. 12:04 | balközép | 321 komment

Igen, mélyen tisztelt polgártársak, ez az egész ügy undorító és mocskos. Ahhoz is nehezen szoktunk hozzá, hogy bizony a politika az adóforintokat és a közvagyont időnként sajátjaként kezeli. De a Fidesz új fejezetet nyitott. Ha ennek a történetnek nem szakad 2014-ben vége, a magyar politikatörténet legmocskosabb időszaka következik, vagy már itt van?

Itt nem arról van szó, hogy haver megnyer egy állami építkezést és abból jut pénzhez. Itt nem arról van szó, hogy a tánti olcsóért vesz egy önkormányzati bérlakást. De nem is arról van szó, hogy a sógor olcsón privatizál egy állami üzemet. Ennek a korszaknak vége. Új korszak kezdődőt.

Itt arról van szó, hogy először el kell venni mástól a megélhetést, a vagyont, a jót. Majd, ha már azt elvettem, akkor azt oda adóm a spanoknak. Amiről igazán mocskos ez, hogy kettő hónap leforgása alatt 40 ezer ember -most figyelj- 4 MÁV állománnyi ember, megélhetése lehetetlenült el. Egyetlen egy cél érdekében: hogy a haverseregnek legyen még egy kis pénze.

Nem is az érdekel, hogy a benzinkutak nem árulhatnak cigit, nem is az érdekel, hogy a hipermarketekben nem lesz cigi, de még az sem, érdekel, hogy kisboltból eltűnik. Azok a kis trafikos családok érdekelnek, akinek a dohány volt a fő bevételük.

Ja, és hogy multival ki lett-e baszva? Nyilván nem. Minden CBA-ban ott figyel a Dohánybolt, a többi meg szépen kilóra felvásárolta a koncessziót. Ki az aki egyszál gatyában maradt? Te. És felháborodsz? Nem, teszed a dolgod amit a hatalom elvár tőled: kussolsz. De meddig? Meddig lehet ezt csinálni?

Ok, egy pillanatra, mondjuk azt, hogy azért nem nyertek a többiek mert szar pályázatot adtak be. Nos, a jelek szerint a Fidesznyikek még a látszatra sem adtak. Visszaküldték a vesztes pályázatokat a tulajdonosnak, ez idáig rendben van. De volt olyan, aki tűzőgéppel szépen összekapcsolta az oldalakat.

Forrás: Facebook/ Trafik-károsultak

Aztán a visszaküldött pályázatokon ugyanazok a kapcsok, papír gyűrődés nélkül megmaradtak. Nem lehet, úgy elolvasni egy összetűzőt dokumentumot, hogy  az a kapcsoknál ne sérüljön. Magyarul, neked esélyed sem volt trafikot nyerni. Hiába írtad meg, dolgoztál vele. Csak a spanok, csak a Fidesz.

És miért mondom, hogy egy korszak kezdete ez? Mert nem csak a trafikokról van szó. Ugyan így jártak el a magánnyugdíj pénztáraknál, a földbérletpályázatoknál. Most a patikákkal megy a trükközés és a takarékszövetkezetekkel.

És holnap mi jön? Nem tudhatod. Lehet az autómosód, a könyvesboltod, a vendégházad, vagy épp kerékpárszervized tetszik meg valamelyik pártkádernek. Biztos, hogy ilyen országban szeretnél élni?

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr55387505

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Trafikrablás: Az utolsó tangó 2013.07.03. 11:33:20

Viktor és János pontot tesz az ügy végére. Trafikrablás-trilógiánk befejező része. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.       

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2013.07.02. 16:19:28

Akinek voltak illúziói,annak is látható ma már pár felkapaszkodott szociopata bűnöző újgazdag csicskája a magyar kormányzat!Képes volt a hódmezei dohánymaffia kineveztetni lézerjanit viktorbán felé,hogy végrehajtsa a trafikmutyit!Jellemző az analfabétaságukra,hogy még bele sem néztek a vesztésre ítéltek pályázataiba!Régen 1 pártrendszerben oboáztunk,most a 2 pártrendszer lopja el mindenünk!

Daniel W. Mcload 2013.07.02. 16:31:25

Zsóti, nem a kétpártrendszer a baj, hanem a fidesz!

2013.07.02. 17:34:12

Nem tetszik ez a trafikügy, ahogy jó néhány más ügy sem, ami a Fidesz nevéhez kapcsolódik. De valamit azért muszáj megjegyeznem:

„Itt arról van szó, hogy először el kell venni mástól a megélhetést, a vagyont, a jót. Majd, ha már azt elvettem, akkor azt odaadom a spanoknak.”

Nem ismerős ez a módszer az 1945 utáni évekből, évtizedekből is? (Akkor azt például államosításnak hívták.) Vagy ennyire feledékenyek a magyarok? Nem ironikus, hogy az ilyesmikért a Fideszt most azok a politikai erők is pellengérre állítják, akiknek ideológiai elődjeitől ezek az antihumánus módszerek származnak? Az én értelmezésem szerint közel negyedszázada nem rendszerváltás volt, hanem csupán hatalomváltás, ahol a mindenkori ellenzék leginkább azt fájlalja, hogy utódjának is maradt még valami, amit ellophat/elvehet.

s.g.l. 2013.07.02. 19:06:53

aljas hazug, csaló, tolvaj, gazemberek.
remélem a műanyag bilincs rájuk szárad.

s.g.l. 2013.07.02. 19:13:27

@Athos64: akkor a gazdagoktól vették el a szegények javára, a fidesz a szegényebbektől vett el a gazdagok és a rokonok, seggnyalók javára.

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2013.07.02. 22:10:32

Emberek! Ez a trafikmutyi ez felháborító és elfogadhatatlan!

Ezt nem tűrhetjük tovább!

Itt az ideje a cselekvésnek! Tedd le a cigit! Hadd kopjon fel az álla a fidesz-bagázsnak.

Ha eddig nem lett volna elég a motivációd erre, hát akkor mostantól gondolj arra, hogy minden szál elszívott cigivel 50Ft-tal tömöd a fideszes zsebeket!

Ne tedd! Szokj le!

csavari 2013.07.02. 22:14:52

balközép

Egyetlen apró tényt felejtesz el megírni mégpedig azt, hogy ti neveltétek ezt bele! A többi nagyjából stimmel!

hopptarisznya 2013.07.02. 22:19:53

@ccactus: nem kell letenni a cigit! Elég összeírni, hogy melyik trafik fideszes, és azt elkerülni. A Neten már van is ilyen lista. Egyébként akit annyira zavar, hogy elvették a kenyerét, az miért nem gyújt rá pár trafikra? Éjjel-nappal úgysem tudják őket őrizni. Ha mi ne lépünk semmit, ha példul a helyi gazdák nem védik meg a földjeiket, akkor ki?

Remélem, hogy lesz pár elkeseredett ember, akinél végleg elszakad a cérna, és revansot vesz ezeken a pofátlan szarháziakon! Mondom ezt egyébként fideszesként, mert az a helyzet, hogy nagyon sok lépéssel azonosulni tudok. Fogyasztási adó, alapkamat csökkentés, magánnyugdíj, keresztény értékek hangsúlyozása. Ez mind bejön nekem, de az ilyen piti tolvajkodásokért (földügy, trafik, gyógyszertár..) szét tudnék csapni köztük.

komissarlajos 2013.07.02. 22:27:27

@hopptarisznya: Nos hát csapj szét köztük, mert pár dolog azért bejön neked. Ami viszont nem jön be, azokért robbantsd fel őket.
Az orbbanditákat!

Most megint hogy fog csalni a fidesz Baján? 2013.07.02. 22:35:13

Kormányváltást, mert Orbán a haza szégyene!

Figyelj tetű Orbány Viktor!

Visszafizetik az elvett rokkantnyugdíjakat!

Pozsony. A Szociális Biztosító október elsejétől megkezdi a rokkantsági nyugdíjak újabb átértékelését, a parlament tegnap elfogadta az erről szóló törvénymódosítást.

Pozsony. A Szociális Biztosító október elsejétől megkezdi a rokkantsági nyugdíjak újabb átértékelését, a parlament tegnap elfogadta az erről szóló törvénymódosítást. Ezúttal valójában a korábbi állapot visszaállításáról van szó, az alkotmánybíróság ugyanis júniusi határozatában az alaptörvény ellentétesnek találta a 2004 január elsején életbe lépett nyugdíjtörvénynek azt a részét, mely a 2003 decembere előtt meghatározott rokkantsági járadékok felülbírálását rendelte el. A Szociális Biztosító időközben több mint 135 ezer egészségkárosodott járadékát vizsgálta felül, közel 13 ezernek csökkentette nyugdíját, több mint 10 ezer embertől pedig teljesen megvonta. A rokkantság mértéke – és ezzel a járadék öszszege is – 4 283 esetben nőtt, őket nem érinti az újabb felülvizsgálat, továbbra is a magasabb összegű járadékot kapják majd.

Nem kell újra alávetniük magukat az elbírálási folyamatnak azoknak, akik esetében 2003 decembere előtt a vizsgálóorvos, és jelentése alapján a vizsgálóbizottság olyan tartós egészségkárosodást állapított meg, mely esetében már nem várható javulás. Nekik automatikusan a korábban meghatározott összegű nyugdíj jár majd, és természetesen a különbözet a nyugdíj összegének csökkentésétől számítva. A többi nyugdíjasnak is visszamenőleg, a nyugdíj csökkentésének időpontjától számítva jár az emelt összegű járadék.

Újra a vizsgálóorvoshoz kell fordulniuk azoknak, akik esetében a vizsgálóbizottság 2003 decembere előtt nem zárta ki az egészségi állapot javulását. A felülvizsgálat viszont a 2003 decembere előtti szabályok alapján történik majd.

A képviselők módosították a kormány által beterjesztett javaslatot, így az érintetteknek nem kell kérvényezniük az átértékelést, a biztosító automatikusan elvégzi azt. Az összes érintett járadékát legkésőbb 2009. szeptember 30-ig kell újra meghatározni, de Viera Tomanová szociális ügyi miniszter szerint már ebben az évben elvégezheti a biztosító a munka nagy részét. Az átértékelés befolyásolja egyes özvegyi nyugdíjak és árvasági járadékok összegét is, ezek a juttatások is nőhetnek, ha összegüket a már csökkentett rokkantsági járadék alapján szabták. A Szociális Biztosítónak mintegy 1,7 milliárd koronájába kerül az újabb átértékelés, csak a különbözet visszamenőleges kifizetésére 900 millió koronát kell fordítania. (lpj)

tobeor 2013.07.02. 22:38:41

Nekem tetszik ahogy Orbánék kirabolják a magyarok népét. Ha ez a nép hagyja magát, akkor megérdemli. És hagyja magát. Csak én szégyellem hogy gyáva a népem, el kell ismerni hogy balek lenne Orbán ha nem rabolni ki egy ilyen tehetetlen gyáva népet.
A hülyéket mindig megkopasztja valaki. Sokkal többet is lophatna Orbán Viktor, az se zavarná ezt a népet. Fog is sokkal többet lopni. Mert megérdemlitek.

Kámasuka 2013.07.02. 22:45:45

***

Ááááásít

***

Netuddki. 2013.07.02. 22:47:56

@tobeor: Anyád p...ját hülyegyerek!
Egyelőre ott tartunk, hogy ezek az önjelölt, megélhetési, politikába furakodott bűnözők vastagon kihasználják a kádár rendszeren szocializálódott emberek "hatalommal" szembeni megalkuvását. De örömködj csak e felett B+!

diesel12 2013.07.02. 22:50:35

Az az igazi problema, hogy sajnos nincs egyetlen egy ellenzeki ero sem amelyik a folyamatosan ezer meter magasra rugott labdakat le tudja utni. Ameddig ez nem valtozik nem lehet tul sok jora szamitani sajnos. Orbanek kihasznaljak a teljes apatiat, erdektelenseget, remenyvesztetteseget a nepnek. Gyakorlatilag barmit benyel a tarsadalom, mert senki, de SENKI nincs aki feddhetetlen. Amit meg alapveto problemanak erzek, hogy nincs politkuskent, illetve inkabb karakterkent egy "Gyurcsany", egy olyan szemely, szemelyiseg aki fel tudan venni a kesztyut a fidesz fele kommunikacioval szemben. Nincs egy eros karakter, egy arc, aki moge felsorakozna mindenki, mert mindenki talalhat benne valamit. Pedig nagyon nagy szukseg volna mar valakire. Ha lesz egy ilyen ember rohamosan fog noni az ellenzek ereje, addig viszont csupan szettagolt csoportok erotlen szervezkedese folyik. Az pedig, hogy felgyujtunk egy trafikot esetleg a duhunket vezeti le, azonban kevesbe sem biztos megoldas, illetve minden ilyen lepes csak a jelenlegi hatalom malmara hajtja a vizet.

dr. mesterséges színezék 2013.07.02. 22:51:06

" Figyelj tetű Orbány Viktor!

Visszafizetik az elvett rokkantnyugdíjakat!"

Mi fel vagyunk ilyesmire készülve.
Különadó osztjónapot.
Persze az Alkotmánybíróság ilyen problémát itt nem okozhat.

diesel12 2013.07.02. 22:52:23

Nyilvan nem GYF-re gondoltam konkret inkabb a kommunikacios tulajdonsagaira, aminek segitsegevel orbannal a padlot mosta fel minden egyes vita alkalmaval.

bulista 2013.07.02. 22:52:50

@BenFranklin: Olyat is tudsz a nyaláson kívül? Gratulálok, te máris kilógsz az egysejtű cöffös békamenetelő egysejtűek közül!

dr. mesterséges színezék 2013.07.02. 22:53:33

@kovi1970: "a kádár rendszeren szocializálódott emberek "hatalommal" szembeni megalkuvását"

Azt a rendszer a párttitkár is szidta.
Ilyen ma elképzelhetetlen a rezsimfüggőktől.

Kámasuka 2013.07.02. 22:54:51

@Aljas szellemi honvédők, birkamenet, CÖF takarodó!: @dr. mesterseges szinezek:

2 kamurokkant agysérült a ballerek hagyományos bázisából...:)

Illene hozzátenni hogy Szlovákiában eleve tizedannyi rokkantságit kapó volt mint Mo-n. Ez a típus nemigen dolgozott még, de 2014 után megtanul..:)

dr. mesterséges színezék 2013.07.02. 22:56:47

@diesel12: Nem ember, hanem cél mögé kell/kéne sorakozni, de azt a célt, hogy "visszaállítom a fülkeforradalom előtti jogrendszert bármilyen legitimáló eszközt felhasználva, és lemondok, kiíratva az új választást" még senki nem határozta meg.
Csak a szokásos kormányváltó lózungra fussa, de az meg elkopott.

dr. mesterséges színezék 2013.07.02. 22:58:07

@BenFranklin: " 2 kamurokkant agysérült a ballerek hagyományos bázisából...:)"

2 ténybeli tévedés fidesz béközépből.

Pan Modry 2013.07.02. 22:58:36

Pontosan azt kapjatok amit erdemeltek sajnos. Es biztos hogy lesznek ujabb es ujabb trafikugyek, ahogy a manyup ellopasa vagy a foldmutyi is hasonlo volt. Elegge gaz volt amikor a magyarok 97% a onkent odaadta a manyup megtakaritasat hogy az allam egy ordenare nagyot bukjon utana a mol csomagon, ez volt a teszt gondolom, ok ekkor rajottek hogy ekkora birkakkal BARMIT meg lehet etetni.

Ha jol tudom ennek ellenere a fidesz tovabbra is nyerne a valasztasokat, egyszeruen fel nem fogom hogy miert panaszkodtok, komolyan mondom onkent mentek oda ahol lofaszt tesznek a seggetekbe!

bunk0 2013.07.02. 22:59:01

"Itt nem arról van szó, hogy haver megnyer egy állami építkezést és abból jut pénzhez. Itt nem arról van szó, hogy a tánti olcsóért vesz egy önkormányzati bérlakást. De nem is arról van szó, hogy a sógor olcsón privatizál egy állami üzemet."

ja mert ezek csak úgy nőttek a réten, nem volt bűn ellopni őket hiszen senkié sem voltak - arra nem gondolsz, hogy az ilyen cinikus, pitiáner bűnözés szülte azt az elégedetlenséget ami kétharmadot hozott a fidesznek 2010-ben ... ahogy a fideszes lenyúlások okozta felháborodásból max a jobbik tud majd profitálni, mert a baloldal már többször is visszaélt a bizalmunkkal

Most megint hogy fog csalni a fidesz Baján? 2013.07.02. 22:59:20

Sunyi, tetű fideszes rezsicsökkentés ára:

Elkerülhetetlen a tejtermékek kereskedelmi átadási árainak emelése, augusztustól ezért átlagosan legalább 8-10 százalékos - termékféleségenként differenciált mértékű - fogyasztói áremelkedés is várható - közölte a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács.

zembertelen 2013.07.02. 22:59:59

Nem leszünk másodrendű polgárok az EU-ban !!
Csak itthon.

Zati 2013.07.02. 23:00:03

Biztos mindenki ismeri:

"Először a zsidókat vitték. Nem szóltam - nem vagyok zsidó. Aztán a kommunistákat vitték. Nem szóltam - nem vagyok kommunista. Aztán a katolikusokat vitték. Nem szóltam - nem vagyok katolikus. Amikor értem jöttek, már nem volt ki szóljon..."

Ez történik, most LIVE FROM HUNGARY...... csak nem azsidókat stb hanem a vagyonunkat viszik.
Kíváncsi lennék, ha holnap vinnék a MANYUP-ot akkor hányan állnának sorban azért hogy maradjanak. Trafikmutyi, föld stb után már másképp állna hozzá sok ember de a legtöbb szépen hagyná ahogy 2011-ben..

Ez van srácok... valahogy nem dübörögnek a traktorok.

Most megint hogy fog csalni a fidesz Baján? 2013.07.02. 23:00:21

A sunyi, hamis, megtévesztő fideszes rezsicsökkentés ára:

Elkerülhetetlen a tejtermékek kereskedelmi átadási árainak emelése, augusztustól ezért átlagosan legalább 8-10 százalékos - termékféleségenként differenciált mértékű - fogyasztói áremelkedés is várható - közölte a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács.

Mackósajt66 2013.07.02. 23:02:17

"Itt arról van szó, hogy először el kell venni mástól a megélhetést, a vagyont, a jót."

Miért Lenin elvtársék, meg a "proletárforradalom" XX. századot uraló, 1945-től hozzánk is begyűrűzött egész ideológiája nem pont ugyanerre épült?

Most annyival finomult az eljárás, hogy a trafikokat nem egyszerűen elkobozták (lsd. még államosították), aztán odaadták a jóelvtársaknak...

De szerintem hamarosan jön a piabiznic, aztán a piások mehetnek alkoholt venni a Nemzeti Italboltokba...:))

Ianas 2013.07.02. 23:03:11

@Athos64: Két dolog.

1.) A fikusz pontosan ugyanerről a tőről fakad, ők is tele vannak pártállami múltú emberekkel. Talán innen az ötlet.

2.) Az, hogy MÁS mit csinált, nem mentség. (Már, ha más volt az a más, bár az 1. pont alapján ez kétséges.)

rockjano 2013.07.02. 23:04:28

És mit lehet majd ezzel csinálni egy esetleges kormányváltás után?????

Mert valamit kell az tuti….

dr. mesterséges színezék 2013.07.02. 23:04:31

@Pan Modry: "Ha jol tudom ennek ellenere a fidesz tovabbra is nyerne a valasztasokat"

Jól tudod, csak máshogy kell megfogalmazni: ennek ellenére nincs se egyedüli, se együttes politikai erő, amely választói bizalmat tudna nyerni illetve visszanyerni.
Ez pedig nem a Fidesz, és nem is a választó hibája.

dr. mesterséges színezék 2013.07.02. 23:06:52

@Zati: Pontosan. Minden kormány élt a szegmentálással, de a Fidesz ezt is tökéletesen űzi: mindig megtalálja azt a kisebbséget, akitől irigyelni lehet azt, amit a kormány v. Párt és Bűntsai Bt. nyúl le.

Pan Modry 2013.07.02. 23:09:17

@rockjano:
Egyszeru, a trafiktendert buntettnek nyilvanitjak vagy csak egyszeruen az allam nem koti koncessziohoz a cigarettaarusitast, es akkor a mostani trafikosok cumiznak majd egyet.

azbesztos 2013.07.02. 23:11:08

@hopptarisznya: A keresztény értékek hangsúlyozása... Ez aztán a megszorítás bolsikám.

dr. mesterséges színezék 2013.07.02. 23:11:54

@Pan Modry: Meg kell szüntetni a dohánytermékek vámmentes behozatali korláját. Aztán 2 hónap múlva, amikor az összes sógorkoma fekáliáért-vizeletért túladott a bolton, vissza lehet állítani.

dr. mesterséges színezék 2013.07.02. 23:14:37

@azbesztos: Amíg Deutsch Tominak is élnie kell ebben az országban, én annyira nem rettegek a Fidesz keresztény értékeinek hangsúlyozásától.
Igaz... Tomi a brüsszeli nádasban bújdosik.

Csii 2013.07.02. 23:18:33

Nem értem a fölháborodást. Egyrészt ez párszáz ember érint, amikor meg a tűzoltókkal csesztek ki (másokat most nem sorolok), akkor a sokkal több ember miatt nem láttam sokkal több blogbejegyzést.
Pedig ők életet mentenek és nem elveszik, mint a cigi.
A másik, hogy a fidesz stílusa, a módszerek nem ismeretlenek. Kormányoztak ők már korábban, ismertük őket jól. Amikor odament az a rengeteg ember és négy évre beültették az ikszeikkel, jól tudta mindenki, mi lesz.
Hozzáteszem, ahhoz képest, amit vártam, nem is annyira rossz, ami itt zajlik. És már csak egy év van. Amikor a sok-sok buta választópolgár elmegy és megint csak kettő közül akar választani, lehetőleg valaki ELLEN.

azbesztos 2013.07.02. 23:19:24

Ennyi hülye, ajvékoló bolsit! Csupa bullshit. Még, hogy ez a magyar politika történet legundorítóbb ügye! Egy pályázat, melynek suk-sükülő, béna vesztesei, hamut szórnak a fejükre. Hála Istennek a bolsi pereputtyokat kirugdalták a trafikokból. Így kellett volna az autópálya építéseknél is, nem sógorkomákkal kétszeres áron építeni közpénzeken, leosztott elvtársi jattért síkvidéki viaduktot, buzatábla alatt alagutat, ami már építés közben összeomlik. A bolsi sógor-komák mostmár mehetnek közmunkára.

Cold 2013.07.02. 23:21:20

Akit meg lehet sz*patni, azt kötelesség megsz*patni. Jól írta az előttem szóló Polgártárs.
Már csak azért is meg kell tenni, hogy tanuljon és a gyerekeinek megmuta(tha)ssa, hogy ezt elbokáztuk, de ti csináljátok majd jobban. Ez lesz a haszna...

Rühellem a jobbikot, de a pofám leszakad, hogy mit enged meg magának a f***esz velük kapcsolatban és nem értem, hogy a nép miért is nem megy ki az utcára? Ilyenekkel basztuk el (közösen). Nem az én érdekem sérül...

Ezen a pride nevű izén jópofa valam (transzparens, nyilatkozat bármi) volna, ha megvédenék a jobbikot és felhívnák a figyelmet, hogy demokrácia van vagy mifene és ilyet NEM LEHET TENNI!!

tobeor 2013.07.02. 23:24:35

@kovi1970: Megértem a felháborodásod, nem vagy képes objektíven szemlélni a folyamatokat. Megértem, mert nekem is nehéz volt ezt belátnom.
Hallgass rám: ez evolúciós kérdés.
Vannak életképes népek, és vannak balekok. Aki kiáll magáért, annak van esélye. Akiket meg nem is érdekel hogy kilopják alóluk a földet is, akik ennyire tehetetlenek és életképtelenek, azok megérdemlik sorsukat. A magyar nép ilyen.
És kérlek ne rám haragudj ezért, ezek csak ténymegállapítások.

Cold 2013.07.02. 23:25:11

Másrészről pedig, semmi új nincs a nap alatt. Fogy a torta, és csak úgy lehet nagyobb szeletet kapni, ha másnak kisebb szeletet adunk (ha adunk). És a torta elosztásnál nem az érdemeket nézzük, hanem azt, hogy ki mellé állnak a nagy családból a legkevesebben.
Az elmúlt 20 évben minden párt ezt csinálta, csak most feltűnően kisebb és kisebb a torta és ezt látjuk hatalmas problémának.

dr. mesterséges színezék 2013.07.02. 23:26:24

@azbesztos: " Ennyi hülye, ajvékoló bolsit!"

Most már jó lenne megnézned, hogy az orosz szótári jelelntésén felül milyen történelmi/politikai jelentése van a "bolsevik" szónak. Csupán azért, mert ha arabusul nem tudván arabusul beszélsz, azt a 2/3 sem tudja felülbírálni, ha egyszer az orcád találkozik a talajjal.

dr. mesterséges színezék 2013.07.02. 23:29:37

@Cold: "Ezen a pride nevű izén jópofa valam (transzparens, nyilatkozat bármi) volna, ha megvédenék a jobbikot "

Tényleg az volna, de borítékolom, hogy a jobbik fideszes provokációnak címkézné.

Emlékeztetlek annak a skorpiónak a végszavára, aki teknősháton indult a túlpartra: "nem tehetek róla, ilyen a természetem".

Sztavrosz_ (törölt) 2013.07.02. 23:31:58

Anyagi érdekhűségen nyugvó újkori arisztokrácia létrehozása a cél. Az hogy ne maradjon senki akinek érdemi ellenvetése lenne. Nemelég a kétharmad, a mai napig gyurcsány Bajnai elmúltnyolcév ömlik csak a szájukból. Fekvő ellenfelet nem illik ütni, de a hatalomért bármilyen elvet fel lehet adni.

dr. mesterséges színezék 2013.07.02. 23:33:44

@Cold: "Az elmúlt 20 évben minden párt ezt csinálta, csak most feltűnően kisebb és kisebb a torta és ezt látjuk hatalmas"

Majdnem.
Bicskanyitogató az is, amikor a pereputtynak osztjuk le a többiek által kiizzadt adót, de az már egy más szféra, amikor nem engedem neki megtermelni az adót, mert az egész üzlet kell. Nem véletlen, hogy az utóbbi motívum olasz-amerikai gengszterfilmek gyakori dramaturgiai eleme.

dr. mesterséges színezék 2013.07.02. 23:37:46

@Sztavrosz_: "Fekvő ellenfelet nem illik ütni, de a hatalomért bármilyen elvet fel lehet adni. "

Nem csak, és nem elsősorban a fekvő ellenfél ütéséről van szó, hanem folytatólagos bűnbakkeresésről. A jobbiknak megvannak erre a zsidók és a cigányok, de a fidesznek ennél azért szalonképesebb kell (de kell).

EBBEN egyébként az MSZP-SZDSZ-nek nincs szégyenkeznivalója a zemútnyócévből. Náluk is volt de fakto kormányprogam, hogy "mer hogy ne a zorbán".

Cold 2013.07.02. 23:39:41

@dr. mesterseges szinezek: Jogos a két pont.
Egyszer (ha nem/sem most), majd rá kell lépni az ösvényre viszont. Minél később annál fájdalmasabb lesz, mindenkinek. Sajnos.
Viszont biztosan lesz neki jó oldala. Minél nagyobb a pofon, annál mélyebben bevésődik...

illaim 2013.07.02. 23:53:47

@dr. mesterseges szinezek: Nagyon jól írod !Talán még te is emlékszel a fidesz
szlogenjére," Az új többség"-re. ez oroszul:новое большинство.

Sztavrosz_ (törölt) 2013.07.02. 23:54:18

@dr. mesterseges szinezek: " hogy "mer hogy ne a zorbán". " - mostmár legalább látszik hogy miért nem volt alaptalan :)
A legnagyobb probléma hogy erős karizmatikus vezető képet talált ki magának, és ebbe nem fér bele mások véleményéhez való igazodás. Nem fogja föl hogy nem attól lesz valaki NAGY vezér ha" Majd én megmondom mi a jó a nemzetnek" hozzáállással próbál irányítani. A kompromisszumok, az érdekek figyelembevétele ebbe nem fér bele. Az első kormánya leváltásakor azt hitte azért bukott mert nem volt elég kemény. Miközben pont az ellentmondást nem tűrő hozzáállása verte ki sokaknál akkor is a biztosítékot. Ezért most még keményebb még határozottabb próbál lenni. Nem érdekes a válság a Kossúth teret MOST kell megcsinálni, az utcákat most kell átnevezni stb. Pont ezekre kell a pénzt energiát "pocsékolni".

nwp 2013.07.03. 00:04:26

@hopptarisznya: Ha tényleg van már ilyen lista, tudnád linkelni?

Sztavrosz_ (törölt) 2013.07.03. 00:16:18

"Nem is az érdekel, hogy a benzinkutak nem árulhatnak cigit,"

Egészen addíg amíg a nikotinéhségtől begőzölt idegbeteg kamionos balesetet nem okoz. Ez így megint egy teljesen átgondolatlan élettől elrugaszkodott jogszabály. Mint megannyi hasonló 89 óta. Senkivel nem kell egyeztetni senkinek az érdekét nem kell nézni, szakmai szempontok ehh azok nemzetidegenek.

2013.07.03. 00:27:34

Ha cigarettára gondolok az jut eszembe, hogy akárhol dolgoztam életem folyamán, a párttitkár (komcsi) mindig dohányzott, állandóan. Talán ugyanez elmondható a liberális csírákról is. Megérdemlitek, hogy a mostantól ezzel a káros szenvedélyetekkel minden nap a a FIDESZ támogatóinak a zsebeit tömjétek. Nagyon jó, hogy erre kényszerültök, mert balliberálisként hazaárulók vagytok ezt bizonyítottátok ma is az EP-ben.

Önjáró Talajgyalu 2013.07.03. 00:30:50

"Biztos, hogy ilyen országban szeretnél élni?"

Én nem szeretnék ilyen országban élni. Viszont semmi, de semmi esélyt nem látok a magyar politika és elit megtisztulására a következő néhány évtizedben... Az összes politikai oldal nyakig sáros vagy szalonképtelen valamilyen területen, és semmi, de semmi belső igény nincs a megtisztulásra. Sőt. A civil kezdeményezések meg vagy nem kapnak levegőt, vagy bizonyos méret után egyszerűen bedarálja őket valamelyik oldal. Szóval már megvan az állásom külföldön. Még két hét, és itt sem vagyok. Évi bruttó tizmillió+ utáni adófizetés ugrik, de inkább egy idegen országnak, mint ezeknek. És nem vagyok egyedül. A szakmám krémje közül többen vannak kint már mint itthon. Pedig a világ élvonalába tartozunk. Remélem egyszer majd hazatérhetek és nyugodt lelkiismertettel és büszkén lehetek újra magyar a saját hazámban.

Én kérek elnézést.

Sztavrosz_ (törölt) 2013.07.03. 00:34:50

@Lindalinda: Hasonlóan komoly érvekkel küldték munkatáborokba a kulákokat. Saját honfitársaid ellen uszítasz, a külső ellenséghez gyönge vagy ezért inkább házon belül keresel magadnak. Szlovákrendszeámos adóelkerülő vállalkkozók építik a kossuth teret de mindenki más hazaáruló. Ahha. Világos.

pillowbook 2013.07.03. 00:39:30

@Sztavrosz_: Abszolút igazat adok abban, hogy sok teljesen átgondolatlan élettől elrugaszkodott jogszabály született. Ez egyszerűen már no comment kataglória.
Én nem dohányzom túl sokat, de soha nem megyek be Nemzeti trafikába vásárolni, hiába mosolyognak bentről kifelé mint az angyalok :)
Majd máshol lesz rá lehetőség mint eddig, a környékbeli kisboltok, a saját budapesti listám már megvan :)
@Lindalinda:
Sajnálom, hogy egy dohánygőzös levegőben kényszerültél dolgozni, de ettől senki nem érdemel még semmi rosszat szerintem :) Ne kárörvendezzél már másik ember baján!

Blogger Géza 2013.07.03. 00:46:14

" 40 ezer ember -most figyelj- 4 MÁV állománnyi ember, megélhetése lehetetlenült el."

Ezt a baromságot, kérem a listát ezekről az emberekről. Ha ez így lenne, 40 ezerrel megnőne a munkanélküliek száma - ehelyett szerintem csökkenni fog...

Egyébként nekem ezek a kapcsos képek semmit nem bizonyítanak, én rendszeresen el szoktam olvasni így összekapcsolt dokumentumokat a nélkül, hogy azok sérülnének. (Egyébként ha hiányzik egy kötelező elem a csomagból, tényleg felesleges a többit elolvasni, úgyis kuka.)

Egyébként nagyon nagy aránytévesztésre vall, ha valaki azt hiszi, a Tocsik-ügy, a Zuschlag-ügy, a 2006. okt. 23-ai rendőrattak, vagy az őszödi beszéd kategóriájába esik a trafikreform. Ez egy olyan dolog, hogy érdeksérelem nélkül nem lehet lezavarni, de hamarosan le fog csengeni.

Amúgy a sarki CBA üzlet jó eséllyel nem multi, hanem egy magyar kisvállalkozás (amelyik csatlakozott egy lánchoz). Az autómosóról meg akkor papolj, ha történik vele valami, az totál más ügy.

G70 2013.07.03. 00:57:52

@Blogger Géza: "Ha hiányzik egy kötelező elem a csomagból"...
Ez hiányzott:Nevem:Fityma Béla,apám:Fityma Géza polgármester...
Amúgy,ez valóban más kategória,mint a tocsik,cuslág...elmondhatatlanul
GUSZTUSTALANABB...

Foxtrotty 2013.07.03. 00:59:10

Nem lesz a dohányból dohány?

Ez a nemzetnek szemére hányás! Minél több felhánytorgatást kíván a családi dohánycsalás!

Rwindx 2013.07.03. 01:06:46

Tényleg mocskos, tagadhatatlan, de hogy ez lenne a legundorítóbb, ha akarnátok mesélhetnétek "balközép", persze nem akartok.

kannubal 2013.07.03. 01:12:52

A szerencsejátékkal foglalkozók tönkretételét már elhomályosította a trafikosok ügye, holott a kettő összefügg: az előző tiltás is a friss trafikosok érdekét szolgálta volna.... Tessék figyelmesen nézni és hallgatni 21.30-tól a videót, majd olvasgatni...!!! Miképp .....??? Hmmm....

videotar.mtv.hu/Videok/2012/10/25/22/Az_Este_2012_oktober_25_.aspx

atet.hu/lazar-legyen-sportfogadas-sorsolasos-jatek-es-sorsjegy-is-a-dohanyboltokban/

www.vg.hu/vallalatok/kereskedelem/dohany-es-szerencsejatek-
egy-helyen-jonnek-az-allami-boltok-391646

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=616277

Ilyen egyszerű!

P.Freddy 2013.07.03. 01:28:24

@Lindalinda:

"...hazaárulók vagytok ezt bizonyítottátok ma is az EP-ben"

Ez az. Orbán Viktor ma bebizonyította az EP-ben is, hogy ordas hazug disznó, hazájának népét simán eláruló, tajparaszt bullshit generátor köcsög.

Te pedig büdös vagy. Nyilván mert minden nap, mielőtt kipottyansz a seggéből elkapnak mint szarcsimbók, kúppá formálnak, és visszadugnak a seggébe, mert ilyenekre nagy-nagy szükség van mostanában.

P.Freddy 2013.07.03. 01:31:14

@azbesztos:

Figyelj, te azbesztos seggdugasz. Nem úgy van, hogy az azbeszt végbélrákot okoz a seggben?

windex 2013.07.03. 02:45:04

@Lindalinda: mondd csak, te azt hiszed, hogy politizálsz? :-)

windex 2013.07.03. 02:49:58

@Lindalinda: jajaj, az EP-ről jut eszembe! az annyira szép volt, hogy felröhögtem: amikor viktorunk elősorolt mindent, hogy "nem leszünk" - de mindent, ami viszont itthon pontosan úgy van :-) pl hogy magyarország nem lesz az eu csicskása, meg a kicsi és nagy, stb. hát nem gyönyörű, hogy az ep-ben azt testesíti meg, ami mi vagyunk itthon - értsd akiket megint rábuktattak a lófaszra, itthon meg ő játssza az eu szerepét. ott ugatta azt, amiért itthon ő mondja nekünk, hogy kussoljunk. hát, bearanyozta az estémet :-)

windex 2013.07.03. 02:57:06

@P.Freddy: ugyan már, dehogy. orbánék pontosan tudják, hogy brüsszelben felveszik az üléseket. nem véletlen, hogy az efféle, amúgy töküres beszédeket, - amivel csak untatja a többi profi politikustársat - magyarul mondja. mert nem nekik szól :-) hanem nekünk. mármint annak, aki benyalja a maszlagot. mert aztán a tévéfelvételt elkérik, és beszerkesztik a híradóba, mint hírt. és mit lát az ecceri magyar? hogy orbán küzd, szembeszáll az euval értünk. (micsoda hangsúllyal mondta, hogy a rezsicsökkentés marad! pedig az nem is érdekli a brüsszelieket :-) a sok balek itthon meg nem is tudja, hogy ez a neki szóló cirkusz :-) amivel ugye rögtön két legyet ütnek: 1 milyen fasza hír a híradóban, 2 valójában kampányreklám, de nem kell fizetni érte, mivel hírnek van álcázva :-)

windex 2013.07.03. 03:10:40

@Blogger Géza: géza, géza, hülyeségeket én is tudok írni. a munkanélküliek száma nem azért csökken, mert többen fognak dolgozni. az ugye világos, hogy akik most beülnek a (mások által épített) tutiba, azoknak eddig volt munkájuk, meg volt mit a tejbe aprítani. vagyis nem lett dolgozó a munkanélküliből. ellenben a kibuktatott mittomén hány ezer ember egy része nem biztos, hogy hipp-hopp talál munkát - na mindegy, nyilván érted, nem ragoznám tovább, triviális dolog.

az mondjuk természetes, hogy a trafikmutyit nem látod a balos szemétségekkel egy kategóriában. mi, akik olvasunk, tudjuk, hogy elfogult vagy, az pedig nem engedi a kritikai hangot. pedig a hazug átverés az nem jobb a többinél, csak más. de mint tudjuk, a másság nem minősít :-)

és ha a CBA nem multi (megnevettettél, komám :-), akkor nyilván a mcdonald's és a burger king, fornetti se multi, hiszen azokhoz is rengeteg franchise partner csatlakozott. jól mondom, így gondolod, ugye? és nyilván a cba-hoz tartozni valamiféle nemzeti együvé tartozást jelent, ezért lázárék nem is szednek érte franchise díjat, sőt, ők adnak bútort, arut, pénzt, ha netán megborulna a tulaj :-)

szóval, géza, kösz a vidám perceket :-)

komplikato 2013.07.03. 03:25:45

@Blogger Géza: "Amúgy a sarki CBA üzlet jó eséllyel nem multi, hanem egy magyar kisvállalkozás (amelyik csatlakozott egy lánchoz)."

Köszönöm, hogy megvilágosítottad az elmémet MESTER! :D
Én butus azt képzeltem, hogy a Gipsz Jakab átlag vállalkozó által üzemeltetett McDonalds is egy multi része, de nem! Legalább is a fentiek szerint.
Szóval akkor még sem a CBA a legnagyobb multi a Tesco után?

Ha meg közvetve és közvetlenül 63.000 ember élt dohány termék eladásból és most van pár ezer üzlet akkor tényleg nem reális a 40.000-es szám mi?
Az EMMI antiszociális "nagy embere" hazudta, hogy nem igaz, hogy 3-4000 ember elveszíti állását a nyerőgép stop miatt és tényleg nem! Mert valami 12.000-en veszítették el ...

komplikato 2013.07.03. 03:29:08

@Blogger Géza: A foglalkoztatottsági számokhoz való viszonyod meg sohasem volt hiteles, de mióta kiderült, hogy beszámítanak egy rakás külföldön dolgozót is, azóta végkép hiteltelen ... mert végül is nem gyanús ha 84.000-el kevesebb munkahely van mint egy éve, miként lesz 40.000-rel több munkás ...

belgabela 2013.07.03. 04:10:53

Messze nem a legundorítóbb. Megjegyzem, minden szentnek maga felé hajlik a keze. Így van ez bárki van hatalmon. A privatizációnál sem volt semmi esélyem, pedig esküszöm rengeteget foglalkoztam a dologgal, de nekem max egy évek óta bezárt keszthelyi vendéglőt tudtak felajánlani a piaci ár közelében, másnak meg kádkőgyárat évi nettó százmillleres jövedelemmel, saját tőke szükségessége nélkül. Én sokkal több saját pénzt betoltam volna (ergó az állam sokkal jobban járt volna, de az kit érdekelt), de esélyem még arra se volt, hogy pályázzak arra ami valamit is ért.

BKV reszelő 2013.07.03. 05:23:17

@Pan Modry: Nem önként. Megzsarolták az embereket, hogy bukják az akkor még létezőnek vélt állami nyugdíjat. Akinek van már közel harminc év munkaviszonya, annak ez elég rémisztő jövőkép volt....

Pan Modry 2013.07.03. 05:44:46

@Blogger Géza:
Nem lehet kapcsos doksit ugy elolvasni hogy vagy a kapocs vagy a lap ne tprjon meg egy kissit a kapocs korul, raadasul a tenyleges eljaras olyan kell hogy legyen hogy valakinek nevvel kellene vallalnia ( pecsettel, alairassal) hogy az adott anyagot elolvasta es pontozta. Es mivel ez hianyzik, csak egy tovabbi bizonyitek a csalasotokra, arra hogy emberek tizezreit tesztek azert foldonfutova hogy a sajat semmirekelloiteknek egy kis penzt visszaosszatok.

Ezek vagytok ki, nem szeretem a csempeszeket es a feketepiacot, de szimte mindemhol jobb helye van mar a penznek mint a jelenlegi magyar allamnal, ami tobbnyire csak a sajat senkihaziait tomi vagy teljesen ertelmetlen stadionokat huz fel. Miota megjobban tonkrebasztatok az oltatast mint a szocik, nos azota nemcsak hogy az osztrakoknal tankolok ha hazajovok, de meg nqgybevesarlast it tartok ott, hogy a leheto legkevesebb penzt kapjatok tolem.

Pan Modry 2013.07.03. 05:46:32

@BKV reszelő:
Akkor remelem ezek az emberek megtanultak, hogy terroristakkal nem targyalunk es nem adunk semmit.
En nem csicskultam be a fidesz terrornak, es lam, en jartam jol!

csavari 2013.07.03. 05:46:56

@Aljas szellemi honvédők, birkamenet, CÖF takarodó!:

Ugye te nem kérted vissza a Magyar állampolgárságodat? Te átvedlettél tótnak!

csavari 2013.07.03. 05:49:08

@tobeor:

Az orsós likud vitya töredéket rabol hozzátok képest! Akkor miért nem reklamáltál amikor a fajtád gyarmati sorba taszította az országot?

belgabela 2013.07.03. 05:51:56

@Pan Modry: Levezetnéd, hogyan jártál jól? Számokkal, nem mesével!

holinthewol 2013.07.03. 06:04:56

Te tényleg elhiszed, hogy ha Fidesz-t leváltják, akkor onnantól minden oké? :D Vicces vagy :D A Fidesz és Orbán csak tünet, de nem a "betegség". Ebben az országban bárki kormányozhatna, épp ilyen lenne, esetleg eltérő aljasságokkal, eltérő mutyikkal, eltérő haveri körrel. Ez a magyar kultúrába van kódolva, midnig is ilyen volt itt élni. Aki friss levegőt akart, az fogta/fogja magát és a családját és szépen emigrál, Magyarországra csak ez az egy mgoldás volt/van/lesz.

Gonbolkozó 2013.07.03. 06:11:19

@Lindalinda: Szép kis polgárháborús gondolkodásnak tűnik: aki másképpen gondolkodik mint te és a Vezéreid, az dögöljön meg? Esetleg elvihetnék koncentrációs táborba, vagy ki kellene őket, mint a Nép ellenségeit telepíteni... ?

BKV reszelő 2013.07.03. 06:22:43

@Pan Modry: Aha, mennyi szolgálati éved van?

Gonbolkozó 2013.07.03. 06:28:05

@Blogger Géza:
Sajnos tévedésben vagy. Az általad felsorolt ügyek visszataszítóak, de "klasszikus" korrupciós ügyek. (Ha emlékszel még ezek az ügyek ellen - a szociálliberális kormányok idején (!) - fellépett az ügyészség es ítéletek is születtek.

Itt viszont annak vagyunk tanúi, hogy az Állam aktuális gazdái, törvényeket hoznak annak érdekében, hogy (a) konkrét kereskedelmi ágakat allamositsanak, (b) ezeket - bizonyítottan - a politikai es baráti ismeretségi körben szetoszthassák, (c) meg arra is külön törvényt hoznak, hogy a pályázati információhoz nehogy hozzajuthassunk...

Vagyis a magánérdek es a pártérdek durva kihasználása érdekében alakítják a jogrendet es hasznaljak fel az Állam erőszak szervezeteit.

Ezt sajnos úgy hívják, hogy "Maffia állam".

Nem, erre az elmúlt 23 évben nem volt sajnos példa...

Gonbolkozó 2013.07.03. 06:35:40

@holinthewol:
Az, hogy "úgysem lenne jobb senki sem"... egy tipikus diktatúra melletti érv, - én még emlékszem ezekre az érvekre a 80-as évekből. ("Szar a Kadar rendszer, de SAJNOS nincs alternatívája").

Igenis van alternatíva!
El kell menni es ki kell őket szavazni a hatalomból!

Utána meg kell indítani azokat a pereket, amelyek tisztázzák, hogy kinek milyen felelőssége volt a törvényes rend kijatszasaban es felforgatasaban.

SEMMI más nem tarthatja vissza a hatalomban levő embert azon a tudaton kívül, hogy a nép le válthatja es akkor majd felelnie kell a hatalomban elkövetett cselekedeteiert...

Behajtó70 2013.07.03. 06:49:29

30000 magyar hal meg évente a dohányzástól! Kevesled te balfasz?!

2013.07.03. 06:49:46

a címbe szúrjuk bele, hogy "eddigi"

Mikrobi 2013.07.03. 06:57:48

Ahogy Horn elvtársatok mondta: "Na és?"

Pan Modry 2013.07.03. 07:03:31

@belgabela:
Nos, nekem tovabbra is megvan a manyup megtakaritasom, akik odaadtak azoknak meg nincs, ezen nem kell sokat szamolgatni.

Pan Modry 2013.07.03. 07:06:03

@BKV reszelő:
Nem 30, sot azota mar kulfoldon dolgozom, halistennek en mar csak annyi penzel tomom a korrupt fidesz zsebet amennyit neha Magyarorszagon szallodara, etterembe koltok (a koltesem afa resze sajnos a fideszmaffia zsebebe megy) , vagy veszek nehany sajtot a cserpestol...

czjanos 2013.07.03. 07:06:46

@Athos64: Állítólag azért volt rendszerváltás, hogy soha többé ne ismétlődhessenek meg - egyebek mellett - az akkori eltulajdonítások. És még mondják, hogy az ember ugyanabba a folyóba nem léphet kétszer vagy hogy a történelem nem ismétli önmagát!

valaki senki 2013.07.03. 07:07:08

@Athos64: És azt el tudtad fogadni? Nem az lenne a cél, hogy ilyen ordas baromság már ne történhessen meg? És ezek kommunistáznak a EP-ben? És a zöm még most is mondogatja: emút nyoócév meg az mszp kommunista tetvek!!! Hol a szemüvegük? Hogy nem látják mi zajlik itt? Ki csinál itt gazdasági -és politikai diktatúra építést? HA nem is teljes körű még, de alakul!

nu pagagyí 2013.07.03. 07:17:15

@Behajtó70: Nyilván Fidel Castro is a dohányzásba fog belepusztulni 110 éves korában. Aki beteg és dohányzik, az a dohányzástól beteg, aki nem dohányzik és beteg az meg a passzív dohányzástól. Nyilván.

Van itt azért többféle egészségkárosító tényező, amitől beteg lehet valaki. Mindenféle kemikáliák, amit megeszel, rossz minőségű élelmiszerek, benzingőz, gyanús műanyagok, stressz, mocsok, mérgező táplálékkiegészítők, alkalmatlan egészségügy kezeletlen járványok és ne folytassuk.

Kezdem úgy hinni, hogy hazugság az egész dohányzás elleni uszítás, afféle tudományos megalapozottság nélküli gyűlöletkampány. Célja, hogy társadalmi támogatottságot élvezzen az egyre feljebb srófolt jövedéki adó, amivel szívatják a dohányosokat. Semmiféle jó szándékot nem bírok már felfedezni a közpénzből kibélelt egyre undorítóbb fröcsögést művelő álcivil mozgalmakban. Az intolerancia terjesztői egy egyre élhetetlenebb országban.

avanivi 2013.07.03. 07:18:13

@Blogger Géza:
"- ehelyett szerintem csökkenni fog..." írod a munkanélküliek számáról.
Azért csökkent, mert a közmunkásokat, akik havi 47.ooo ft-ért dolgoznak a munkavállalókhoz számolják, de akkor miért nem kapnak kötelező minimálbért ?
Beleszámoltak 500e külföldön dolgozót a foglalkoztatottakhoz ,akik ha nem mennek külhonba dolgozni nincs munkájuk, tehát a munkanélküliek számát is növelni kell 500 ezerrel,csak azért van munkájuk mert külföldön kaptak munkát. Ami a legnagyobb gond,hogy félmillióan elmentek és így is siralmas a helyzet, de fel a fejjel a Viktor megint beigért 1 millió munkahelyet majd 20 év múlva .

belgabela 2013.07.03. 07:33:12

@Pan Modry: Nos, az elsőre is nyilvánvaló volt, hogy nem számolgattad. A hívőknek a legjobb. A tények, a számok nem érdeklik, csak a hit.

2013.07.03. 07:34:28

@Ianas, @valaki senki:

Értelek mindkettőtöket, és mint említettem, nem értek egyet a trafiküggyel (sem). Persze, hogy nem mentség, hogy MÁS mit csinált, én csak azt érzem abszurdnak, hogy most ez a MÁS is látványosan fel van háborodva, pedig a „mi kevesebbet (??) loptunk” vagy a „mi nem így loptunk” szerintem semmilyen erkölcsi fölényt nem jelent számukra. Ahogyan a Fidesz számára sem, hogy a lopást nem ők kezdték.

torró 2013.07.03. 07:37:02

Ne legyen illúziód, a tankönyv terjesztéssel is megcsinálták. Van egy ismerősöm, aki most a nyerőtől bérli féláron .Az elnyerte 1200-t, továbbadta a feléért. Mondtam neki, hogy én biztos nem vettem volna ki tőle, de hát a kényszer nagy úr. Hát ez van! Éljen a mutyi ország!

avanivi 2013.07.03. 07:37:49

@Gonbolkozó:
Most linkelek neked egy korábbi hozzászólást az elmeroggyant LINDALINDÁTÓL.

Ezt írta LINDALINDA

"Rengeteg érdek sérül persze a FIDESZ kormányzás óta, de erre nem kell tekintettel lenni, lévén ezek az emberek, szervezetek a balliberális politika kiszolgálói és haszonélvezői voltak. Nyomorogjanak megérdemlik!"

Már közel vagyunk a kitelepítéshez vagy a koncentrációs táborhoz ahogy írtad.
Megijednék, ha nem látnám hogy ez a LINDA egy bérkommentelő tudatlan kis pöcs, nem szabad ídőt pazarolni rá.

Conchobar 2013.07.03. 07:38:30

"Biztos, hogy ilyen országban szeretnél élni?" - Egy blogista nekiállt egymásra uszítani a kutyákat, mire azok szörnyű ugatással két csapatra oszolva egymásnak is estek, és most tépik egymást életre-halálra. Dehát kutyáknak hiába is magyarázná az ember, hogy ne a gazdája érdekét védje, hanem próbálja inkább a sajátját (vagy legalább próbálja megfogalmaznio). Nincs értelme tépni egymást, hiszen igazuk a baloldali kutyáknak is (hogy a mostani narancsgazdák már nagyon elszemtelenedtek), de igazuk van a jobboldaliaknak is (hogy a böszme, a házmester és a libás is csak ott folytatná muzsikálást, ahol a csúti cigány és zenekara abbahagyta). Szegény kutyák azt hiszik, hogy csak az a 4-5 párt létezik, amelyeket a média éppen elibük tár. Arra hivatkoznak szegény megvezetettek, hogy nincs alternatívája a megszokott narancs és veres gazdának, meg hogy elveszne a szavazatuk, ha másra adnák a voksukat. Igazából maguk a kutyák teszik tönkre a hazájukat (a gazdáik csak rácsatlakoznak a kutyák balekságára), és mindaddig így lesz, amíg ezek a kutyák birkamódra mindig valami nagyobb nyájhoz, tömegnek próbálnak csatlakozni

belgabela 2013.07.03. 07:41:35

@Conchobar: De hála istennek itt vagy te, az indivídum, aki azért mégis érdeklődik a politika iránt, de rendkívül okos. (-nak hiszi magát.)

Conchobar 2013.07.03. 07:47:57

@belgabela: Nagyon beszóltál most nekem. Megérte agymunkát, megérte fáradoznod

IMHO · http://imho.blog.hu 2013.07.03. 08:02:35

Kiment a 40 000 trafikos az utcára? Nem ment ki!

Tiltakozott 40 000 trafikos a trafiktörvény ellen? Nem tiltakozott!

Akkor a kedves posztoló minek veri magát ezen a témán?

ob.szerver 2013.07.03. 08:07:55

A NER-ben nincs megállás. Folyamatban a patikamutyi, és meghozták már a takarékbank-mutyi törvényt is. Ha jövőre nyernek, vérszemet kapnak és ennek a ciklusnak a permanens törvényesített rablásai csak visszafogott előjátéknak fognak tűnni ahhoz képest, ami a következőben várható.

Az orbán-simicska rezsim ugyanis a következő négy év alatt is hozza majd a megszokott 0%-os növekedését, amire garancia az amortizációt sem fedező beruházások és a szakképzett munkaerő menekülése. Így továbbra sem tudnak majd a megtermelt többletjövedelemből gazdagodni, és marad az újabb és újabb társadalmi csoportok és gazdasági szegmensek kirablása.

nu pagagyí 2013.07.03. 08:09:45

@belgabela: Gondolom Gyurcsányra célzol a kádkőgyárral. Ő 1995-ben nyílt privatizációs pályázaton nyert és nem trafikmutyi osztogatás nyertese volt. Ez azt jelenti, Te is indulhattál volna, a pályáztató meg elszámol a nyilvánosságnak, nem úgy mint haverjaid. A cég azóta is működik, nem búsás állami megrendelések tartják fent, mert akkor már rég megbukott volna. Főként exportál, ezért nem tudták még kicsinálni a mutyialapú társadalomnak elkötelezett fideszes faszfejek.

Mellesleg a tulajdonnal nekem nincs bajom, ha annál van, aki a legjobban forgatja a köz hasznára. Nekem csak olyan rendszer tetszik, amelyik biztosítja ezt. Győzzön a jobbik, de csak objektív mérce alapján és csak addig legyen ővé a termelővagyon, amíg ő a legjobb. Az objektív mérce pedig a szabadpiac lenne, amit a Fidesz sajnálatos módon minden eszközzel felszámol. A szabadpiac mindenkinek esélyt nyújt, Neked is, ha értenél valamihez. A Fidesz csodafegyvere, a belterjes a fix jövedelmet biztosító koncessziós piacok kialakítása, ezeknek az esélyeknek az ellopását jelenti a társadalomtól.

hot-spot (törölt) 2013.07.03. 08:10:39

@ccactus: Inkább lemegyek a nemzeti dohányboltba és bébaszom a kirakatát egy féltéglával,mint sem hogy eldobjam a cigit!
Addig addig kell kirakatot tördelni,míg nem már nem éri meg neki ott lenni,és bezár végleg.
Azt cső.

nu pagagyí 2013.07.03. 08:12:22

@ob.szerver: Simicska Lajos kormánya használja fel leghatékonyabban a költségvetést a rendszerváltás óta. Minden fillérnek szeme van, semmit sem pazarolnak el.

hot-spot (törölt) 2013.07.03. 08:12:44

@IMHO: Szerintem azért,mert nekünk,még józan polgároknak kell tiltakozni a kommunizmus eme formája ellen.
Azért.

hot-spot (törölt) 2013.07.03. 08:14:49

A környékünkön 5 kisboltot érint közvetlen ez a baromság.
3 dohánybolt nyílik,és üzlet zár be.

hot-spot (törölt) 2013.07.03. 08:15:28

Akkor újra.
3 dohánymutyi nyílik és 5 üzlet zár be minimum ,miattuk.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.07.03. 08:17:47

végre a piroslapok blog is index címlapon....
összenő hát, ami összetartozik... :x

nu pagagyí 2013.07.03. 08:22:31

@wmiki: Látom, ismét érdemi hozzászólást tettél. Köszönjük, mnehetsz a másik blogra is.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2013.07.03. 08:24:14

Ha nem egy hatalmas csusztatassal indulna a poszt (40 ezer ember megelhetese lehetetlenult el) meg erdekes is lenne...bar, nem, akkor sem...amugy tessek atmenni Ausztriaba...ott 7000 nemzeti trafik van... :)

Aston Kanál 2013.07.03. 08:24:27

@azbesztos: Remek. Akkor most a fidesz sogorkomajobaratain a sor. Semmi nem valtozott kisbaratom, csak a mez szine. Vagy nem gyanus, hogy amint a fidesz-haverok arattak a trafikugyben, azonnal a dohanytermekek dragitasa kerult napirendre? Ha mar kaszal, kaszaljon nagyot a span, mi? Gondolkodni is er am.

IMHO · http://imho.blog.hu 2013.07.03. 08:26:56

@hot-spot: És tiltakozik valaki a józan polgárok közül? Kint van valaki a trafikosok miatt az utcán? Én senkit nem láttam, hogy tiltakozna, se a trafikosok közül, se a józan polgárok közül.

Egyébként is miért menne ki bárki, aki nem érintett az ügyben, hogy azok helyett tiltakozzon, akik magasról leszarják a saját sorsukat?

Ha a blogposztokra meg a kommentelgetésre gondolsz, az nem tiltakozás. Gondolj bele, 40 000 érintett üzlet van, 40 000 tulajdonossal, plusz mindenkinek legalább 3 családtagja. Ez 160 000 ember! Hol vannak ezek az emberek? Miért nem tiltakoznak?

A 160 000 emberhez számolj hozzá még 20 000 alkalmazottat, és hozzájuk 3-3 családtagot! Ez plusz 80 000 ember! Összesen közel NEGYEDMILLIÓ ember, aki NEM tiltakozik, pedig alapos oka lenne rá.

És akkor még azokat nem is számoltam, akiknek amiatt lenne oka tiltakozni, mert nem találják meg a cigarettájukat a szokásos boltokban. Ők hol vannak? Miért nem tiltakoznak?

Ha ők nem állnak ki saját maguk mellett, mi értelme az ilyen blogposztoknak? Öncélú vergődés, semmi más.

hot-spot (törölt) 2013.07.03. 08:29:09

Tehát ebben az országban, soha nem lesz saját étkezdém,mocskos fidess miatt.
1-Mert fidess alatt sosem szabadott vállalkozni
2-mert egy tollvonással elveszik
3-mert mindig variálnak valami szart,ami miatt az emberek zsebéből veszik ki a lóvét és kártyavárként omlik körülöttük minden.

hot-spot (törölt) 2013.07.03. 08:30:36

@IMHO: Egyébként is miért menne ki bárki, aki nem érintett az ügyben, hogy azok helyett tiltakozzon, akik magasról leszarják a saját sorsukat?
Válasz erre;
Azért,mert ez a kommunizmus.
És ha nem is dohányzol,akkor is érint, téged is.
Vagy szeretnél kommunizmusban élni?

nu pagagyí 2013.07.03. 08:34:17

@IMHO: Félnek az emberek? Félnek! Demokrácia van még? Sajnos már nincs! Hogy szokott megbukni egy nem demokrácia? Hirtelen és csúnyán!

IMHO · http://imho.blog.hu 2013.07.03. 08:41:39

@nu pagagyí: Félnek? Ugyan már! Ez nem félelem, hanem beszariság.

nnnnnnnn 2013.07.03. 08:41:49

nem igazán értem mi a probléma. fideszesek nyertek trafikot nem? akkor meg?

IMHO · http://imho.blog.hu 2013.07.03. 08:43:40

@hot-spot: És kiment valaki tiltakozni azok közül, akiket nem érintett közvetlenül a dolog? Nem ment ki senki! Miért is ment volna? Hiszen az érintettek maguk se tiltakoznak!

Jhonnyq 2013.07.03. 08:48:07

Egy biztos én 10 évet dohányoztam napi egy doboz elment.
Mindig le akartam tenni és meg is próbáltam sokszor, nem sikerült.
Ugyanakkor mikor kezdett körvonalazódni, hogy hova fog áramlani a cigi pénzem, akkor döntöttem el, hogy itt a vége.
Bár betiltották az e-cigit is mert azzal nem támogatom a suttyó haverokat én 1 hónapja azt szívom és meg is maradok ennél.
Sohasem hittem volna, hogy végül nem a saját egészségem védelme érdekében dobom a cigit.
A Fidesznek és seggnyalóinak viszont egy ruppót sem többet mint amit erőszakkal elvesznek tőlem...
Rohadjatok meg narancsosok mind, szemét hazaáruló tolvajok vagytok egytől-egyig...

Pan Modry 2013.07.03. 08:50:37

@belgabela:
Szamoltam, bar nem egy bonyolult muvelet kiszamolni, hogy a manyup szamlamon levo penz nagyobb a nullanal!
Sot, tudom hogy a fideszbirkak nem ertenek a szamokhoz, de elarulom hogy minden szam nagyobb a nullanal, ami nem nulla vagy nincs elotte minusz jel.

hot-spot (törölt) 2013.07.03. 08:50:48

@IMHO: Inkább szervezetlenségnek hívnám.

Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03. 08:51:27

@jobbdemokrata: Ilyenkor bezzeg mutogatunk a Nyugatra? Amikor alapvető demokratikus értékekről van szó miért nem?

Ha azzal jöttek volna ki, hogy ezentúl csak trafikban lehet dohányterméket venni, mint ahogy más EUs országokban is szabályozva van, akkor senki egy szót nem szólt volna.

A tegnapi strassburgi paródiát meg már meg se említsük. Anno Hitler is a munkanélküliség csökkenésével meg a beruházások növekedésével érvelt, amikor az alapvető demokratikus jogokat kérték tőle számon.

Jhonnyq 2013.07.03. 08:52:02

@IMHO: "Akkor a kedves posztoló minek veri magát ezen a témán? "

ANYÁDÉRT...

Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.07.03. 08:52:54

@$$$=$$$:
Nektek fideszeseknek nem probléma, de nekünk magyaroknak igen, ha ellopják a fideszesek a magyarok megélhetését.

Jhonnyq 2013.07.03. 08:53:57

@wmiki: "összenő hát, ami összetartozik... :x"

Ugyanúgy mint a nyelved Orbán seggével...

nnnnnnnn 2013.07.03. 08:54:30

@Jhonnyq: elég szánalmas ez az e-cigi. tényleg nincs ennyi akaraterőd hogy letedd a cigit? csíra.

Kerek négyszög 2013.07.03. 08:54:36

Remélem ma az EP ad egy gyomrost ennek a népnyúzó horrorkormánynak.

Hajrá EU!

Jhonnyq 2013.07.03. 08:54:44

@IMHO: Majd ha végeztél Orbán faszával akkor gyere vissza és kérj meg újra szépen...

IMHO · http://imho.blog.hu 2013.07.03. 08:56:00

@hot-spot: Szerveztek tüntetést. Elmentek rá vagy százan.

Jhonnyq 2013.07.03. 08:56:03

@$$$=$$$: Szeretek dohányozni és akkor mi van?
Viszont dotálni a rohadékokat nem fogom magamtól...

nnnnnnnn 2013.07.03. 08:56:54

@hot-spot: te is drogos vagy? nemtudsz lemondani a cigiről? pedig már csak fideszestől vehetsz. milyen érzés hogy rajtad gazdagodik meg egy fideszes mert annyira gyenge vagy hogy nemtudod letenni a cigit?

IMHO · http://imho.blog.hu 2013.07.03. 08:57:20

@Jhonnyq: Leszophatsz, de előtte egyeztess az asszisztensemnél időpontot :D

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.07.03. 08:57:35

@nu pagagyí: te aztán biztosan sokat tudsz az érdemi hozzászólásokról

xd

Mikrobi 2013.07.03. 08:57:42

@hot-spot: a Széchenyi tervről hallottál-e?

hot-spot (törölt) 2013.07.03. 08:57:59

@$$$=$$$: Hamarosan a napi liter páleszodon is a fidess fog gazdagodni, te szerencsétlen.
Ha jönnek a nemzeti italboltok.DD

nnnnnnnn 2013.07.03. 08:59:28

@Jhonnyq: az van hogy drogfüggő vagy.

nnnnnnnn 2013.07.03. 09:00:12

@hot-spot: én nem vagyok drogos mint ti.

Mikrobi 2013.07.03. 09:02:36

@hot-spot: úúúúúúgy bírom, amikor az ilyen kicsinyes gyűlölködők őrjöngenek tehetetlen dühükben (és hozzá félpercenként gyújtják a következő cigit) :-D

I_Isti 2013.07.03. 09:02:49

A sok-sok hülye fidesznyik tényleg azt hiszi, hogy amikor az ő vagyonára szemet vet egy magát magasabbra nyaló másik fidesznyik akkor majd Orbán Viktor megvédi?

IMHO · http://imho.blog.hu 2013.07.03. 09:03:26

@$$$=$$$: Az e-cigi azért van, hogy akiket a valódi cigarettával nem tud lehúzni a dohányipar meg a ráépülő kereskedőmaffia, azokat a gyógyszeripar húzhassa le, a nikotintapaszosokkal meg a nikotinos rágógumisokkal együtt. De semmi baj, mert a következő körben a gyógyszertárak is mennek Fidesz-koncesszióba :D

Értelmes protest-dohányos nem e-cigivel szarakodik, ha a trafikosokat akarja bojkottálni, hanem intéz magának cigarettát okosba.

mazolika 2013.07.03. 09:12:20

@IMHO: Mer' a magyar nem olyan. Csendben marad. Vár. Vár. Egyszer fordul a kocka, ugye?

És akkor rossz esetben megy postafordultával a bosszú. Megszoktuk a Kádár rendszer alatt, hogy pattogni nem érdemes. Jobb egy névtelen bejelentés, egy kis rosszindulatú pletykaterjesztés, mezei áskálódás, ilyenek.

Jobb esetben televigyorgod a képét a szerencsétlennek és hagyod az út szélén.

És aztán fordul a kocka. Megint. És az ördögi körből csak egy módon szállhatsz ki:
Nem játszol tovább. Segítesz annak, aki a pálya szélére küldött anno, de azóta fordult egyet a világ és most ő van ott.

Megbékélés, megbocsátás, továbblépés. Ebben a sorrendben :)

hot-spot (törölt) 2013.07.03. 09:13:22

@$$$=$$$: Ezek szerint enni sem eszel.
Csak mert a kenyér áfáját is a fidess rablóbandának fizeted te segg hülye.

Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03. 09:13:48

Persze lehet bagatelizálni a dolgokat,ahogy a ánusnyalók itt teszik, köcsög dohányosok, meg drogosok stb. de akkor is egy több milliárdos piac lenyúlásának lehettünk szemtanúi, amit majd a történelemkönyvek is trafikmutyi néven fognak említeni. A rendszerváltást követő időszakban szarrá lopták az országot, lehet az jobb vagy baloldali kormány minden szinten ment a mutyi. EUs pénzek tűntek el, Kayak Ibrahim és társai, szoci lenyúlási balhék stb. Szerintem mindkét oldal tudná folytatni a felsorolást. Ezen kéne elgondolkozni és kivenni a nyelvet az éppen aktuális uralmon lévő párt seggéből.

2013.07.03. 09:14:03

Én nagyon lenézem a dohányzókat, de nem ez a lényeg. Az itt a sok höbörgés oka, hogy a ballibantak nem képesek felfogni, hogy csak ők látnak rosszat mindenben, amit a FIDESZ csinál.
A magyar emberek örülnek mindennek, és ezt nem lehet fröcsögéssel megváltoztatni. Már tudjuk miért fröcsögtök gazemberek, azért mert nem ti ültök a tűz körül, kiszorultatok a hatalomból, nem nektek nyilik a pénzeszsák szája.
Na de figyú: 8 évig ti élveztétek ezt, ment ezerrel a rablás, a brancsotok gazdasági csőd szélére sodorta az országot. Na ezért fröcsögtök hiába...

Pan Modry 2013.07.03. 09:14:24

@hot-spot:
Miert nem veszed ausztriaban vagy szlovakiaban? Nem baj ha ott dragabb, az a lenyeg hogy a penzt ne a fideszmaffia allamnak menjen, en peldaul mielott belepek az orszagba fullra tankolom a kocsit az utso Shell kutnal ausztriaba, hogy ne a fideszmaffia allamot gazdagitsam.

hot-spot (törölt) 2013.07.03. 09:15:44

@Mikrobi: Nem érdekel,hogy mit képzelődsz a monitorod mögött te baltaarcú.
A te dolgod.
De hogy nem fogsz röhögni,ha majd visít a kommunizmus minden fronton,az biztos.
Ha majd egy fideszkáder elveszi a putridat csak mert megtetszik neki,vagy ha fideszkáder vagy történetesen,akkor meg a lámpavason nem fogsz röhögni,az biztos.

2013.07.03. 09:17:06

Egyrészt a MÁV-nál és leányainál több mint 40000-ren dolgoznak, másrészt eddig az volt a mantra, hogy nem is éri meg dohányárut árulni, mert olyan kicsi rajta a haszon. A trafikját meg nem vették el senkinek.

mazolika 2013.07.03. 09:17:17

@$$$=$$$: Imádom a magyar nyelvet. Te, az iróniát már büntetik, vagy még használhatom?

Kék az ég 2013.07.03. 09:17:27

@IMHO: Azért mert az valóban szolga nép. Ha nincs Vezér, Kadar-atyank vagy CÖF csicskahad aki megszervezze akkor nem.

bar erről a miért nem tiltakozikrol van egy másik blog jól levezetve, hogy mik is vagyunk...
_______________________________________________________
hafr.blog.hu/2013/06/22/na_tisztazzunk_valamit_magyarok
_______________________________________________________

Pan Modry 2013.07.03. 09:18:49

@Lindalinda:
Nem ez a baj, en peldaul soha a budos eletben nem ultem a "tuz" kozeleben, egyszeruen megeltem a versenypiacon, ahogy most is.
Viszont nem tetszik hogy gyurcsany tatarjarasa utan a fideszes senkihaziak is leraboljak az roszagot, kifosztjak az adofizetoket, es hala nekik Magyarorszag az EU ahrmadik legcsorobb orszaga lett, ezt a szanalmat meg az idiota Gyurcsanynak sem sikerult osszehozni.

Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03. 09:19:37

@Lindalinda: Ezért tart itt ez az ország az ilyenek miatt mint te. Ha nekik lehetett akkor nekünk is lehet? A pártot és vezéred mint ha mást ígért volna a választások előtt?!

hot-spot (törölt) 2013.07.03. 09:19:41

@Pan Modry: Gondolod,hogy a szabolcsiak,meg a nagyon vidéki iszonyat szegénységben élők,a boltban veszik a dohányukat vagy nem dohányoznak?
Simán megtermelik a kert végében.
Magyarország mindig is dohánynagyhatalom volt,ezen az éghajlaton a dohány bőszen megterem.
A páleszukat meg összekotyvasztják.
Áfamentesen.
Azért mert van egy orbánviktorja az országnak,még az emberek ,esznek isznak és dohányoznak és pont telibe szarják a fidesz arcát.
De ettől független egy mocskos nagy gyökér kommunista egypártrendszer az,amit ezek csinálnak.
Csak sokkal rosszabb kivitelben,mint ahogy az oroszok csinálták.Az oroszoknál a szempont az volt,hogy ne legyen burzsoá az illető gyárigazgató,itt meg az a kitétel,hogy fideszes legyen.
Nos,az előbbiből sokkal több volt ugye.

Pan Modry 2013.07.03. 09:20:09

@Zaphod_Beeblebrox:
nagyjabol egyetertek, amig az mszp fan nyelve az mszp seggeben van, es a fidesz fan nyelve a fidesz seggeben es lenyelnek minden szart, addig lofasz lesz Mo-on a seggbe, nem valtozas.

Kék az ég 2013.07.03. 09:20:30

@IKDFA: Ja, nem vették el csak nem használhatod.

_most_ 2013.07.03. 09:22:56

@Lindalinda: a közvélemény-kutatások szerint már a fidesz szimpatizánsok több mint fele is problémásnak tartja a trafikmutyit és ez a szám csak nőni fog :D

Pan Modry 2013.07.03. 09:23:23

@hot-spot:
Szerintem nem rosszabb mint a kommunizmus volt, inkabb mas. Magyarorszagon a fidesz alatt a feudalizmus keveredik a bolsevizmussal.
Egyebkent en mar egy ideje nem elek MO-on halistennek, igy ez nem megy a zsebemre, de attol elegge felhaborit hogy szeretett hazamat ilyen feudalbolsevik kiskiralyok uraljak.
Mindenkit arra inspiralok hogy menjen el kulfoldre, foleg ha csaladja van, nehogy a gyerekek ebben a Magyarorszagnak nevezett feudalbolsevik mocsokban nojjenek fel es szocializalodjnaak, ne feledd ha lesz gyereked es maradsz, akkor a te felelosseged lesz ha egy szervilis seggnyalo lesz belole.

Kámasuka 2013.07.03. 09:24:25

@Pan Modry: Valószínü...

Ausztriában és Szovákiában is drágább a benzin, így még a külföldiek is a fideszmafiaállamot gazdagítják..:)

Jájájáőjájájájj

Kék az ég 2013.07.03. 09:27:52

@nu pagagyí: "A Fidesz csodafegyvere, a belterjes a fix jövedelmet biztosító koncessziós piacok kialakítása, ezeknek az esélyeknek az ellopását jelenti a társadalomtól.
"

Persze mert mindegyikük HOZZÁNEMERTŐ KONTÁR.

SIMICSKA, KÖVÉR Sz. és PINTÉR cégei is tönkrementek (előbbinek aztán ugye APEH baráti módon elengedett 100 milliós köztartozást) a valódi kapitalista piacon.

Csak az államilag telepumpált támogatással nagyfiúk, anélkül egy bukott kontár mind a piaci versenyben:

_______________________________________________

index.hu/belfold/simicskapeh0/

nol.hu/lap/gazdasag/20091204-fizeteskeptelen_pinter_es_gergenyi_utazasi_irodaja
______________________________________________________

dr. mesterséges színezék 2013.07.03. 09:31:17

@avanivi: "Beleszámoltak 500e külföldön dolgozót a foglalkoztatottakhoz ,akik ha nem mennek külhonba dolgozni nincs munkájuk,"

Foglalkoztatásbővítés, munkahelyteremtés jogcímén tkp. száműzni kéne a zembereket. Nem csak így de facto, hanem de jure is.

Pan Modry 2013.07.03. 09:31:50

@BenFranklin:
Aha, biztos azert olyan kurvanagy a sor az utolso Shell kutnal Ausztriaban es utana konganat a kutak Magyarorszagon es folyamatosan probaljak eladni oket mert doglodnek.
Mielott baromsagokat idefingasz, javaslom tajekozodj.

dr. mesterséges színezék 2013.07.03. 09:35:51

@wmiki: "összenő hát, ami összetartozik... :x"

Mindig sejtettem, hogy létezik valami racionális magyarázat arram, hogy fejed összenőtt a seggeddel.

hot-spot (törölt) 2013.07.03. 09:36:21

@Kék az ég: Ezzel a belterjességükkel hamarosan bezárul a kör.
Nem lesz ugyan is aki kitermelje nekik a dellát.
Nem lesz aki adót fizessen.
Nekik kell majd fizetni mindent,mivel mindenkit kinyírtak a piaci szereplők közül és nem marad más lehetőség.
Hamarosan beszopják a faszt.

Jhonnyq 2013.07.03. 09:36:54

@Lindalinda: Próbáld meg kinyitni a szemed,akkor esetleg még színeket is látsz majd... Szánalmas vagy...

avanivi 2013.07.03. 09:38:57

@dr. mesterseges szinezek:
Így van és ha olvasod a fideszes hsz-eket, akkor a baloldali érzelmüek már pakolhatnak is . Oszt jónapot.

sárkányfő 2013.07.03. 09:40:23

@$$$=$$$:
"nem igazán értem mi a probléma. fideszesek nyertek trafikot nem? akkor meg?"

Szép tőled hogy beismered, hogy nem magyar vagy hanem fideszes. Mi azonban magyarok vagyunk.

sárkányfő 2013.07.03. 09:43:13

@Lindalinda: Látom te élvezed, hogy kiraboltok minket, magyarokat. nyilván magyargyűlölő vagy.

Hogy örülj, itt egy kép az egyik kirabolt áldozatotokról, ez még mozgássérült is, ennek nyilván duplán örülsz:
www.facebook.com/photo.php?fbid=4928291653538&set=p.4928291653538&type=1&theater

dr. mesterséges színezék 2013.07.03. 09:44:10

@IMHO: "Szerveztek tüntetést. Elmentek rá vagy százan. "

Ha egyszer nekik nincs nőtanácsuk meg forrásuk lengyel importdemonstrálókra.

De megnyugtatlak, az is felismeri egyszer, hogy így nem megy, aki beszopta az MSZP-SZDSZ baromságait az utcára nem vonuló européer állampolgár eszményéről. Biztosan nem holnap, és biztosan nem az idén, de amikor eljön, nem lesz egy boldog nap a fijuknak, és külön kellemetlen meglepetéssel fog szolgálni, hogy a TEK becenevű házi szekuritáte legénysége is úgy farol ki mögülük, mint Ángyán vagy Hadházy. 2/3-dal történelmi szükségszerűségeket nem lehet átdefiniálni - főleg, ha maga a 2/3 vezet a történelmi szükségszerűség beigazolódásához.

Pan Modry 2013.07.03. 09:46:48

@sárkányfő:
Aki meg mindig fideszhivo az magyargyulolo, ugyanis olyanokat tamogat akik kifosztjak a becsuletes magyarokat.

dr. mesterséges színezék 2013.07.03. 09:50:23

@avanivi: Tudod, volt nekem pár alkalmatlan főnököm az elmúlt 15 évben. Sok kollégám sokallt be, és lépett le. Azt vallottam, hogy én elvégzem a feladatomat, húzzon el az, aki arra nem képes - és az idő igazolt.
Az persze szomorú, hogy az embernek időt kell áldoznia az életéből, amiből csak egy van.

(Ezzel véletlenül sem azt szeretném mondani, hogy ne menjen, aki teheti. Ha nejem racionálisabb volna, én is kintről csodálkoznék rá erre a fideszes hüllőfajra; pedig a megélhetésre nekünk nem lehet panaszunk... még.)

nu pagagyí 2013.07.03. 09:51:44

@IMHO: Van más is. A kárvallottak többsége ugyanúgy a Fideszre szavazott, mint a választási többség "szerencsés" kisebbsége. Mostanában szembesülnek azzal, hogy kár volt a nyolcévnyi hazugságfesztiválon aktívan örjöngeni, sikerült elintézniük, hogy kicsinálják sajátmagukat. Nehéz az ébredés.

Emiksz 2013.07.03. 10:06:50

Összeesküvés hívőknek egy lehetséges magyarázat a dohányboltokra:
emiksz.blog.hu/2013/07/03/fennakadas_673
"-Az a baj, hogy a földlakó észlelte a keresett termék dobozát a vitrinben."

Circus 2013.07.03. 10:11:44

@azbesztos:
bolsi = bolsevik = többségi
Miután jelenleg 2/3-os kormányunk van, így a jelenlegi kormánypártiak a bolsevikok.

nu pagagyí 2013.07.03. 10:12:42

@Lindalinda: Én úgy gondolom, hogy a Fidesz előtt Te is árulhattál volna cigit, lehetett volna gyógyszertárad, szövetkezeti tagként beleszólhattál volna a takarékszövetkezeted dolgaiba, tanárként saját metodikát is kialakíthattál volna, élve a tanszabadsággal. Az állam nem szívathatott volna, mert neki is csak annyi joga volt, mint neked, most viszont alkotmányba foglalták, hogy kussolj és előbb-utóbb kialakul a gyakorlat is a kussoltatásra, alakul a besúgó-hlózat, épülnek-szépülnek az erőszakszervezetek, a büntetéseket osztogató kötelező kamarák. Kövér elvtárs példát mutat az új eszközök alkalmazásában, ha valaki nem ért belőle, máris vérbefolytotta a szólásszabadságot a parlamentben. És hát Pintér elvtárs sem tétlenkedik, szabd préda lett az állampolgár.

IMHO · http://imho.blog.hu 2013.07.03. 10:17:02

@nu pagagyí: És az éppen ébredezőket nincs, aki megszólítsa az ellenzéki oldalról. Mert azok meg a saját faszuk bámulásával vannak elfoglalva, abban bízva, hogy a csalódott emberek majd mindenféle értelmes kampány, meg aktivitás nélkül is rájuk szavaznak majd.

Hiszen, ha kivinnék az embereket az utcára, akkor lemondhatnának mindarról a sok jóról, ami a háttérmutyik során cseppen-csurran még 10 hónapig, meg utána, ha mégis a Fdesz marad.

Kámasuka 2013.07.03. 10:17:27

@nu pagagyí: Aggódnak a kommunisták, és elmondják mindenkinek mit csináltak ők, amikor a fidesz helyében voltak....:))))

Kámasuka 2013.07.03. 10:19:14

@dr. mesterseges szinezek: Beleszámoltak 500e külföldön dolgozót a foglalkoztatottakhoz

- Ezt ti komolyan el is hiszitek? Az Eurostat meg beszámolja a melóst a küldő és fogadó országban is, mi?

nu pagagyí 2013.07.03. 10:23:46

@IMHO: Nem a jelenlegi ellenzéknek kell megszólítani őket, hiszen ezek az emberek sosem voltak baloldaliak. Nekik, sajátmaguknak kell szervezkedniük, vagy ezt csak birkaként képesek megtenni? Birkaként vonulni a vezérürü után? Ez a magyar társadalom legnagyobb gondja. Önállótlan emberek tömege, hazugságokon szocializált, kihasználható tutyimutyi társaság.

dr. mesterséges színezék 2013.07.03. 10:25:08

@Circus: "bolsi = bolsevik = többségi"

Ez csak a szótári jelentése.

Történelmileg egy olyan politikai képződményt értünk alatta, amelyik a többségét a kodifikált lehetőségeken túlmenően, a jogot újraértelmezve, a fennálló jogrendszert tönkretéve, meg a politika egyébként sem széles etikai normáit sem batartva törekedett a politikai ellenfél teljes megsemmisítésére, az abszolút hatalom megszerzésére.

Aki a fidesz környékén bolsizik, az szükségképpen vagy meghasonlott, vagy ostoba.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.07.03. 10:25:13

@Lindalinda: te tényleg ennyire ostoba vagy, vagy szimplán a fidesz által fizetett bérfirkász?

nu pagagyí 2013.07.03. 10:25:29

@BenFranklin: Tényekre tényeket várok. Nem neveztem be a hülyeségversenybe, az a Te műfajod.

DezInf 2013.07.03. 10:26:57

@nu pagagyí:

Ne figyelj odas lindára, egy vérfideSSes buta troll :))))))
A saját kivégzését is helyeselné,ha azt szeretett vezére rendelné el.
Ilyennek születni kell :))) .... hajrá fideSS, az emberiség szégyene!!!!

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.07.03. 10:28:33

Lássuk csak:
- manyup
- trafik
- takszövök
- már pedzegetik az alkohol árusítás államosítását
- gyógyszertárak
- törvény szerint már a saját, privát tulajdonú lakásodból is kirakhatnak

És mindez csak a felszín... nem elég, hogy az országot tönkreteszik, még a benne élőket is ki akarják irtani. No nem úgy, mint náci elődeik tették vagy sztálinék, csak gondoskodnak róla, hogy aki nekik nem tetszik az vagy éhendögöljön/megfagyjon az utcán vagy az öngyilkosságba meneküljön.
Ez a dicső, kétharmados fidesz...

Peterpapo 2013.07.03. 10:30:42

@Zati:

Igen ez nekem is feltűnt. Most valahogy nem zárják le az utakat traktorokkal,a földtörvény kapcsán, ahogy tették azt az MSZP kormányzása idején. Mi van? Elfogyott a benzin?

Peterpapo 2013.07.03. 10:34:25

Onnan lehet tudni, hogy fideszes a hozzászóló, hogy a nick nevében kétszer szerepel ugyanaz a szó. PL: lindalinda, belgabelga. Ezek is mindent kétszer mondanak el. :)

dr. mesterséges színezék 2013.07.03. 10:36:45

@nu pagagyí: " Önállótlan emberek tömege, hazugságokon szocializált, kihasználható tutyimutyi társaság. "

Nem győzöm felidézni az MSZP-SZDSZ koala éveit, amelyben a nem demonstráló államolgár doktrina szintjére emelkedett. Ezt nyomta a jámbor ballib politikustól, a független politológuson, független sajtón, független hetihetesen át a független padödöig mindenki.
Oszt a fidesz béközépen kívül végre elhitték. Ööm é bódottá.

Kámasuka 2013.07.03. 10:45:27

@álfirkász: Kiirtják, tönkreteszik...:)

A ballereknek 2 államcsődjük votl 90 óta, de még mindig a fidesz miatt aggódnak....

dr. mesterséges színezék 2013.07.03. 10:46:36

@BenFranklin: "A ballereknek 2 államcsődjük votl 90 óta"

Ez még kap egy kicsi, kevésbé narancsos árnyalalatot, ugye?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.07.03. 10:51:05

"A magyar politikatörténet legundorítóbb ügye a trafikmutyi"

Azt ugye tudja a kedves szerző, hogy a trafikmutyi csupán Horthy 80 évvel ezelőtti trafikmutyijának a megismétlése? Most szóban a rokkantakat, GYES-ről visszatérőket és tartósan munkanélkülieket támogatják, akkor a hadirokkantak és hadiözvegyek támogatása volt a kimondott cél.

yard 2013.07.03. 11:00:04

Ezt a háborgást, ilyen semmi miatt! Hát a dohányzók szokjanak át a maguk főzött pálinkára, az nagylelkűen engedélyezett. És akkor legalább nem lesz az a sok magukat ledohányzó nikotinista által tönkre tett család, meg dohányzás által befolyásolt baleset. Nincs kuktájuk?

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.07.03. 11:00:31

@BenFranklin: milyen államcsőd? Ennyire durván nem kéne hazudozni, még akkor sem, ha a fidesz tölti fel a bankszámládat!

nu pagagyí 2013.07.03. 11:01:00

@BenFranklin:

Azekből a sajátmaguk által gyűjtött tényadatokból hamisított a KSH sikerjelentést:

4 fő feletti vállalkozások és a
központi és helyi költségvetés
szervezetei:

Munkaidő Teljes.mi Teljes+rész
2010.3. n.év 2 447 163 2 740 013
2010.4. n.év 2 435 103 2 725 018
2011.1. n.év 2 350 346 2 641 379
2011.2. n.év 2 379 657 2 714 184
2011.3. n.év 2 385 725 2 717 318
2011.4. n.év 2 375 283 2 693 148
2012.1. n.év 2 331 308 2 624 123
2012.2. n.év 2 387 666 2 693 213
2012.3. n.év 2 400 024 2 704 541
2012.4. n.év 2 372 216 2 675 877
2013.1. n.év 2 302 723 2 596 245

Forrás:
statinfo.ksh.hu/Statinfo/haViewer.jsp
Ha nem jelenne meg, silabizál ki innen:
statinfo.ksh.hu/Statinfo/themeSelector.jsp?page=2&szst=QLI

exilis 2013.07.03. 11:04:52

És a most bezárt trafikok csak a jéghegy csúcsa. Ismerek kisvárosi ABC tulajt, ő azt mondta, hogy a forgalmának a 30%-a volt dohányárú. Eddig megérte az üzlet, de most nem tudja mi lesz majd. A falvakban még rosszabb a helyzet. A kisboltok eddig is a csőd szélén lavíroztak, most a dohányárú nélkül nagyon sok szintén lehúzza a rolót. És mindez miért? Mi az egész történetnek a haszna? Meg tudja magyarázni nekem valaki, hogy mi értelme volt ennek a piackorlátozó intézkedésnek? Az emberek rosszabbul jártak, hiszen kevesebb helyen és a nagyobbra nyitott árrés miatt drágábban szerezhetik be a cigit. Az állam rosszabbul járt, hiszen a fekete gazdaság felé terelik az egyszeri népet, így borítékolhatóan kevesebb lesz a jövedéki adó bevétel. Más érv tényleg nem akad, csak a klientúraépítés.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.07.03. 11:11:26

@yard: "dohányzás által befolyásolt baleset" A személyi sérüléses balesetek mekkora részében ittas a sofőr?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.07.03. 11:14:13

@BenFranklin: Azok a kommmunisták nem aggódnak, akik a Fideszben ülnek?

nu pagagyí 2013.07.03. 11:21:39

@totorohun: Haszon az van. Eddig 50 ezer bolt osztozott a kisker árrésen, gyakorlatilag mindenki árulhatott cigit, aki akrt. Most száz bennfentes tulajdonos zsebét fogja gazdagítani a megemelt árrésből befolyó haszon, a tervek szerint húsz évig. A biztos gazdagodást a megerősített rendőrség-, vám- és pénzügyőr gigaszervezet garantálja.

Melléktevékenységként, majd ingyen árulják a Magyar Hírlapot és a többi szennyújságot.

sárkányfő 2013.07.03. 11:24:31

Tegnap óta a Fidesz hivatalosan is érdekelt a dohánybizniszben, ettől kezdve ehhez alakítja majd az egészségügyi programok finanszírozását

Ja, Fideszesek! Aki igazi fideszes, az mától kezdve szív! Így pénzelve pártját! aki eddig is szívott, az mától kezdve 2x annyit szív!
Szívjatok, és a fideszmaffia gazdagszik! Ez nektek megéri.

Kámasuka 2013.07.03. 11:26:53

@álfirkász: @nu pagagyí: ....:)

Kibaszott jó.

Egyik letagadja Bajnai államcsődját, másiknak hirtelen eszébe jut valami egész más....:)))

Legjobb úton vagytok a gödörbe.

Lencsés István 2013.07.03. 11:29:30

Nem volt , nincs és nem is lesz trafikmutyi . " .... Nem, teszed a dolgod
amit a hatalom elvár tőled: kussolsz. De meddig? .... " . Hatalom nincs .

Kámasuka 2013.07.03. 11:29:39

@nu pagagyí: Ja épp most jövök a komáromi Tesco hiperből.

Eddig 2 trafik volt ott, még 2 hétig árulnak azt vége. Úgyhogy ezt a bulit bukta a Tesco, megint hazudozik a balmédia hogy a mágyárkisvállalkozótszívassák-e.

nu pagagyí 2013.07.03. 11:36:19

@BenFranklin: Én speciel eddig az újságosnál vettem a cigit, már nincs neki. Persze, a Tesco is árult cigit, de amiről Te beszélsz, a Tesco területén található kisebb-nagyobb üzlethelységek mind magyar cégek üzletei, akárcsak a cipőárus, étterem, ruhabolt stb. Te annyira ostoba vagy, hogy az már fáj.

Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03. 11:38:56

@BenFranklin: Majd kapsz a fejedre, hogy mocskos multihoz jársz vásárolni. Hogy fog így dübörögni a gazdaság, ha már fidesznyikok is a külföldet pénzelik.:)))

Kámasuka 2013.07.03. 11:42:14

@nu pagagyí: Igen, akik fizetnek a Tesconak.

De már nem..:)

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.07.03. 11:47:02

@BenFranklin: A Tesco üzletsorán magyar kisvállalkozó bérelte a trafikot vagy gonosz multi? Gondolkozz!

Kámasuka 2013.07.03. 11:54:23

@Távmunka blog: Kitől bérelte? Ugyeugyeugyeugye?

Pan Modry 2013.07.03. 11:54:49

@BenFranklin:
Ha tisztaban lennel az allamcsod fogalmaval tudnad hogy ez az ami Bajnai idejen nem volt.
Hazudozol itt mint a csuti fonokod az Europa parlamentben. Eddig annyit tudtatok felmutatni hogy Magyarorszag europa 3. legcsorobb orszaga lett, ez meg Gyurcsany alatt sem jott ossze.

Kámasuka 2013.07.03. 12:01:22

Szvsz a trafikmutyi légyszar méretü ügy. De még ezt sem sikerül úgy, bizonyítékokal alátámasztva eladni, hogy igen, nézzétek legalább a trafikok felét fidesz csókos vitte el.

A teljes magyar közvagyon dobra lett verve a 90es években (főleg az MDF, MSZP és SZDSZ aratott és a külföldi befektetők). A teljes energiaipar, feldolgozóipar eltünt, a piacvásárlás következtében, és a magyar kisker 50%-át viszik a láncok.

A média nagy része is külföldi tulajdonban van, a bankok 80%-a minimum szintén.

Ez a hepaj mindössze a régi klientúra rúgkapálása.

Kámasuka 2013.07.03. 12:04:32

@Pan Modry:

Baloldali kormányoknak köszönhető GDP arányosan +69% államadósság.

Jobboldali kormányoknak +12%(Antallal együtt), ebből a fidesz 2 kormányzása minusz 8%.

Ez fejenként 2 milla, családonként 8.000.000 ft.

Nem is tudom kire fogok szavazni, még gondolkodom..:))

valaki senki 2013.07.03. 12:07:22

@Lindalinda: Te mindenkit lenézel, aki nem te vagy... Ezt az állapotot jól gyógyítja az empátia, a humanizmus, és ha ez nem megy, akkor 6 lábnyi föld!

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.07.03. 12:08:55

@BenFranklin: Ez az az államcsőd számítás, ami az MSZMP örökségét nem osztja el az MSZP és a Fidesz között, mintha a Fidesz nem lenne teli MSZMP-tagokkal és kommunista tisztségviselőkkel. És persze az államadósság nulla volt Horthy idején, a szovjetek egy jól menő országot szálltak meg...

Pan Modry 2013.07.03. 12:12:55

@BenFranklin:
A fideszben tobb volt mszmp kader van mar, mint az MSZP-be, ami azert nem kicsi dolog, jelenleg a fidesz tekintheto az mszmp utodpartjanak, jol eltanultak toluk a kozpenzek ellopasat es a mutyizast. Ha rajuk szavazol tovabbra is, a te dolgod... mi csak egy rohadt bolseviknak tartunk majd emiatt

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.07.03. 12:12:57

@BenFranklin: Vajon melyik párt oligarchái kapták meg a piszkos 12 néven ismert állami gazdaságokat és veszik fel most a zsíros EU-s támogatásokat a földekre?

Kámasuka 2013.07.03. 12:16:30

@Távmunka blog: Talán mert nincs tele? A fideszben MSZMP iskolai titkárok és sima tagok vannak, hány tagja volt az MSZMPnek?

Az MSZMP KB vezetői és a főkomcsik viszont vezető poziban maradtak a rendszerváltás utáni MSZPben is. Ezt sokan elfelejtik. Ahogy azt is, hogy az Mszp az Mszmp jogutódja, a rendszerváltáskori fiatalok meg válaszottak, hogy a jogutódnál maradnak vagy azt inkább mégse.

Pan Modry 2013.07.03. 12:19:12

@Távmunka blog:

@BenFranklin -nak akr magyarazni, ot abban a szellemben neveltek a szulei hogy nyugodatn lophat, az o szulei is kommunista tolvajok voltak, ezt neveltek bele, es o is ezt fogja a sajat gyerekeibe nevelni, az ilyen Ben Franklin tipusu genetikai selejt csaladokban a kommunizmus, szervilizmus es a lopas szeretete generaciorol-generaciora szall.

Kámasuka 2013.07.03. 12:19:31

@Pan Modry: Káder egyáltalán nincs a fidesz vezetőségben. Sima tagok, kisz titkárok vannak, akiknek semmi befolyásuk nem volt a rendszerváltás előtt.

A 'megújult' maszop köreiben pedig még a fiatalok is a rablóprivatizációban gazdagodtak meg, mint Gyurcsány és Bajnai. Gyurcsány felesége Apró Antal lánya, ha nem tévedek nagyot.

Kámasuka 2013.07.03. 12:25:17

@Távmunka blog: @Pan Modry:

De én optimista vagyok, szép csendben kitisztul a közélet, mindenki sorra kerül érdemei szerint.

Az SZDSZ már szevasz, az MSZP 2014 után fog megszünni. A Fidesz csak utánuk következik. Ez az élet rendje.

genyamagyar 2013.07.03. 12:30:33

@BenFranklin: "Sima tagok, kisz titkárok vannak, akiknek semmi befolyásuk nem volt a rendszerváltás előtt."

HA HA HA! :DDDDDDDDD

Kakimaki0123456789 2013.07.03. 12:35:58

@BenFranklin: Hat ja, a fo hogy alacsony az allamadossag, igaz az oktatas romokban, a jogrendszer romokban, a kormany egyre inkabb a szelsojobb fele tolodik, a GDP esik, a fiatalok elvandorolnak, na de az allamadossag, na az csokken!
Meg a nyugdijat is emelkednek, meg a rezsi is csokken; igaz holnap lehet hogy toled veszik el a megelhetesedet es adjak a haveroknak (egyebkent Kadhafi is igy csinalta) de azert te csak szavazz rajuk renduletlenul.
Ja biztos nyugdijas vagy, es se gyereked, se unokad.

genyamagyar 2013.07.03. 12:36:50

@BenFranklin: A trafik nem a Tesco-jé volt. Ő csak kiadta bérbe a helységet. Mint a könyvesboltot vagy a pizzázót.

defenestratio · http://www.youtube.com/watch?v=SEuBeH4LCyU 2013.07.03. 12:37:30

És addig ez így is marad, amíg a választók jó részével be lehet szopatni, hogy a fideszkdnp és a mesterházy-bajnai-gyurcsány triangulumon kívül nincs is világ, vagy ameddig a két szerveződés mögött álló "elit" orrára nem koppint valaki. Vesztes helyzet, bukó.

Kakimaki0123456789 2013.07.03. 12:37:55

@BenFranklin: Tulajdonkeppen a privatizalassal mi a bajod, Orban is epp most csinalja egyesek szerint azert hogy a takarekokon keresztul feltokesithesse a fideszkozeli vallalkozasokat?

Kakimaki0123456789 2013.07.03. 12:38:55

@Pan Modry: De feletebb mulatsagos olvasni, es egyben elszomorito is hogy ilyenek allnak a kormany mellett.

Blogger Géza 2013.07.03. 12:41:32

@nu pagagyí: Csakhogy eddig az az 50 ezer ember egy kanyi koncessziós díjat nem fizetett (és jó részük fiatalkorúaknak is eladott cigit különösebb kockázat nélkül, teszem hozzá). Most viszont ebből rendszeres állami bevétel lesz - hálistennek. Egyébként ha szerinted ez akkora biznisz, jelentkezz te is, fognak kiírni új pályázatokat.

Kámasuka 2013.07.03. 12:41:46

@genyamagyar: Igy van, a Tesco bérleti díjat szedett a cigiből. Eddig.

@Kakimaki0123456789: Majd a kampányban kell összehasonlítani az előző és a mostani ciklus gazdálkodását.
Bár, érthető okból a haverjaid megmaradnak inkább a fikakampánynál, felesleges lenne az érdemeikkel példálózni..:)

genyamagyar 2013.07.03. 12:44:04

@BenFranklin: "Igy van, a Tesco bérleti díjat szedett a cigiből. Eddig."

Most meg majd kiadja a nemzeti trafikosoknak, vagy lesz helyette virágbolt, kétszer annyi bérleti díjért.

genyamagyar 2013.07.03. 12:49:14

@Blogger Géza: "Most viszont ebből rendszeres állami bevétel lesz - hálistennek."

Na de kinek osztja szét ezt a pénzt a kormány?

Vegyépszernek, futballstadionra és a cigóknak, hogy szüljenek.

felcsutisuttyo 2013.07.03. 12:50:56

MÁR EGYENESÍTIK A KASZÁT...mondta egy vidéki ember..sőt el is tud majd sülni...eNNEK MÁS NEM LEHET A VÉGE CSAK lázadás! ÉS LŐPORSZAG.
Választást nem érdemes megvárni mert a Nemzeti Gazemberek úgyis elcsalják...előtte vagy utána, de nagy ribillió lesz itt Remélhetőleg MINDEN VISSZA LESZ CSINÁLVA AMIT A NEMZETI SZAROK ALKOTTAK!

Szittyakürt 2013.07.03. 12:54:36

@Blogger Géza: Azt a kurva anyjukat! Miaz, hogy nem fizettek koncessziós díjat?! Most aztán rend lesz, meg Palcsó Tomika trafikos.
Ja, hogy eddig nem volt koncessziós díj, azért nem fizettek? Ja, hogy simán adnak 14-éveseknek cigarettát a nemzeti mutyiban. (videó a 444.hu-n) Ezt már ne vedd észre, inkább rajzolj egy újabb molinót magadnak, majd nyom egy barackot a buksidra a párttitkárod.

Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03. 12:57:55

@BenFranklin: Látom a kognitív disszonancia nálad is eluralkodott rendesen. Nem tudom minek nevezhetjük a kampányidőszakon kívüli csapból is folyó "bajnaizást" meg "gyurcsányozást" ha nem fikakampánynak?

Blogger Géza 2013.07.03. 12:58:00

@Gonbolkozó:

1) Bizonyított, hogy évente kb. 30 ezren halnak meg a dohányzásra visszavezethetően az országban.
2) Bizonyított, hogy eddig elég könnyen hozzájuthatott a18 év alatti korosztály is a dohányhoz.
3) Bizonyított, hogy nem csak Fideszhez, hanem MSZP-hez közelállók is nyertek koncessziót. (Amúgy a vállalkozók többsége értelemszerűen amúgy is a Fideszt támogatja, lévén ők jellemzően az átlagnál értelmesebb, önállóbb emberek, nem segélyre ácsingózó lúzerek)
4) A pályázati anyagot visszakapják az érintettek, tehát az állam még ha akarná, sem tudná őket titkosítani.

Kámasuka 2013.07.03. 12:58:24

@genyamagyar: spec a komáromi Tescoban nem lesz semmilyen dohánybolt. De te úgyis jobban tudod.

Kámasuka 2013.07.03. 13:00:26

@Zaphod_Beeblebrox: A fidesz részéről van fikakampány+eredmények

A maszop részéről fikakampány + ???? ja igen LopStop

Mészáros Laci 2013.07.03. 13:00:35

Bakker, micsoda álszentség :-)

A trafikosok de facto drogdílerek.
Nem fogom remegő gyomorral sajnálni őket.
Bocsi.

A fidesznek meg szerencsére van egy Orbán Viktora, aki gondoskodik arról, hogy előbb-utóbb megbukjanak, függetlenül a botrányoktól és a kormányzati teljesítménytől. Szóval nyugi, csak Farkasházyt kell féken tartani (még egy ilyen Szárszó, és Bajnai a kardjába dől).

Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03. 13:01:29

@Blogger Géza: Ha bizonyított, akkor kérem a bizonyítékokat.

"4) A pályázati anyagot visszakapják az érintettek, tehát az állam még ha akarná, sem tudná őket titkosítani."

Bontatlanul.

Lásd a blogbejegyzést :)))

Blogger Géza 2013.07.03. 13:08:36

@genyamagyar: Igen, véletlenül sem egészségügyi béremelésre, tanárok béremelésére, hanem a Vegyépszernek... Szegény Vegyépszer évek óta csődben van, könnyen lehet, hogy fel is számolják, de valószínűleg még évtizedek múlva is ő lesz a mumus. :)

Egyszer arról is írjál, hogy hány stadion van az országban, és abból hány épült a Fidesz alatt... Úgy látszik, mindenki másnak szabad stadiont építeni a ballib szabályrendszer szerint, csak a Fidesznek nem. :)

vasgyuszi 2013.07.03. 13:10:53

"...Biztos, hogy ilyen országban szeretnél élni?..."
Nem, le is léptem 12 éve...

Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03. 13:14:20

@BenFranklin: Most nem azért, de kampányidőszakon kívül kampányolni eléggé komcsi szokás. Anno az NDK-ban a nyolcvanas években láttam ilyet, akkor is felfordult a gyomron tőle. Soha nem felejtem el, amikor vonattal átléptük az NDK határát az első állomáson "Építjük a Szocializmust" feliratú bazi nagy táblák fogadtak.
Nekem ez jön le az úton-útfélen látható "Megvédjük a rezsicsökkentést" meg a "Magyarország jobban teljesít" és hasonló önfényező hirdetésekből. A köztévé állandóan a kormány ánuszában van, nem telik el nap, hogy ne adna hírt valamilyen ragyogó kormányzati sikerről vagy éppen nem a Bajnai vagy Gyurcsány által elkövetett bűnöket taglalná.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.07.03. 13:16:44

@BenFranklin:
*************
Pofánvág ááááásítás közben...
*************

Blogger Géza 2013.07.03. 13:17:03

@Szittyakürt: Ebben az országban bármikor lehet szabályszegő embert találni, csakhogy most emiatt el is vesztheti az engedélyét is, teát jóval nagyobb a kockázat.

Kámasuka 2013.07.03. 13:19:09

@Zaphod_Beeblebrox: Ne is mondd, én is emléxem a 100 lépés programra Megyótól. Egyet is értek. Hitelből osztogatni is komcsi szokás, ezt is tedd hozzá.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.07.03. 13:19:48

@Lindalinda: Kihez beszélsz? Itt nincsenek liberálisok. Kiábrándult fidesz szavazók vannak.

Gonbolkozó 2013.07.03. 13:21:15

@Blogger Géza:
1. Bizonyított, hogy a pályáztatás UTÁN többször is mevaltoztattak a feltételeket egyebek mellett mar FAGYIT es egyéb nyalánkságokat is lehet venni. Nem látszik sém az ifjúság védelme sem a dohányzás elleni harc

2. Eddig a szorgos jobboldali médiának kb tucatnyi távoli baloldali kapcsolatot sikerült felkutatnia, - szemben az ezres nagyságrendű fiDEsz kapsolatokkal, es szemben a nyilvanossagra jutott hangfelvetelekel is.

3. Ha visszakapom a saját anyagomat, attól meg nem fogom tudni, hogy mivel nyertek előttem...

Hm?

ZX 2013.07.03. 13:26:15

Sejtettem, hogy adroidhadsereg támadásba lendül és megmagyarázza, hogy miért is jó nekünk, ha az egyik tolvajt a másik váltja.

Kámasuka 2013.07.03. 13:26:50

@Gonbolkozó: szemben az ezres nagyságrendű fiDEsz kapsolatokkal, es szemben a nyilvanossagra jutott hangfelvetelekel is.

- Ezres nagyságrendü? Arra én is kíváncsi vagyok, linkelj már valamit.

- Hangfelvételek? 1 ilyen volt, én hallottam. Nem volt rajta semmi érdekes, ki is vonta a ballib sajtó. Előtte sem mutogatta, hanem elmondta hogy mi hallható rajta..:)

Pechjükre én meghallgattam.

Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03. 13:29:11

@Blogger Géza: Segítek

1. Orbán-kormány : UTE, Dunaújváros
2. Orbán-kormány: Fehérvár, Győr, Debrecen, FTC, FELCSÚT!!

defenestratio · http://www.youtube.com/watch?v=SEuBeH4LCyU 2013.07.03. 13:35:46

@felcsutisuttyo: ugyan már, ki lázadna itt? ha egy kis csoport meg is indulna, velük szemben majd feláll a bunyóban rutinos ultra szurkolók hada, az ilyen helyzetekre tartják őket.

ZX 2013.07.03. 13:38:32

@defenestratio: Nem baj, majd lesz itt új Örményország. Az értelmes népesség szép lassan kivándorol, csak a fidesznyikek maradnak az országban.

genyamagyar 2013.07.03. 13:39:14

@Blogger Géza: "Igen, véletlenül sem egészségügyi béremelésre, tanárok béremelésére, hanem a Vegyépszernek...

Bizony, így ahogy írod! Az meg különösen szomorú, hogy a Vegyépszer ENNEK ELLENÉRE csődben van! Kaya Ibrahim???

Gyurcsány mennyi stadiont épített? Ja volt valami stadion beléptetőrendszer-mutyi, de az mintha Deutsch nevéhez fűződne....

Ha már a tanárokat szóba hoztad: az megvan, hogy a pécsi Klebelsberg intézet vezetőjét a Páva Péternek hívják? A polgármester pedig a Páva Zsolt?

Egyébként - ahogy hírlik - egy takony egy gyerek ez a Páva Péter. Ja és tudod, hogy ki a helyettese? Egy olyan hölgy, akit mindenki a tantestület kurvájának hívott, mert amikor a gyerekeket délután át kellett volna adni, a kölykök mindig tudták, hogy a néni melyik szobában melyik bácsival kefél....

defenestratio · http://www.youtube.com/watch?v=SEuBeH4LCyU 2013.07.03. 13:40:27

@ZX: meg a baloldalnak nevezett birkahad, tenném hozzá, kettőn áll a vásár, hogy az ország nem jut egyről a kettőre

Blogger Géza 2013.07.03. 13:43:32

@Gonbolkozó: Hűha, a dohányboltban is lehet majd esetleg kapni fagyit, a dohányos vesz magának egyet, ha nagy a kánikula. És akkor mi van? 18 év alatti be sem mehet oda.

Mondom, egy értelmes hazai vállalkozó persze hogy a Fideszt támogatja, ez a kormány védi eddig leginkább ezt a réteget a multikkal szemben.

A nyertes pályázat sem lesz titkos.

s 2013.07.03. 13:44:22

"Biztos, hogy ilyen országban szeretnél élni?"

Rossz kérdés. Helyesen így hangzik: Biztos akarod, hogy az általad lakott országban ezek életben maradjanak?

ZX 2013.07.03. 13:53:36

@defenestratio: Az meg a másik, ahogy mondod. Kb. a parlamentben ülők (meg az azon kívüli káderek) 3/4-ét el lehetne zavarni az országból a picsába.

ZX 2013.07.03. 13:56:17

@Blogger Géza: Be sem mehet a 14 éven aluli? Hahhahah. Be is nyelted ezt a kamut?

Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03. 13:56:30

@Blogger Géza: Egyszerű a gondolkodásod mint a faék. Kezet foghatnál a másik vona-féle agyhalott bandáva. A multi és a kis-és középvállalkozói réteg egymásra van utalva. Egyik a másiktól függ. Ha nincs multi a többi elveszíti a piacát. Ha nincs kis-és középvállalkozó a multinak nem lesznek beszállítói. Az, hogy kikiáltom az egyiket minden rossz okozójának szimpla demagógia. Sajnos sok IQ light be is szopja ezeket a szólamokat. Bankok, multik = Finánctőke, nemzetközi burzsoázia. Anno így szerepelt a bolsevik propagandában.

genyamagyar 2013.07.03. 13:57:02

@Blogger Géza: "Mondom, egy értelmes hazai vállalkozó persze hogy a Fideszt támogatja, ez a kormány védi eddig leginkább ezt a réteget a multikkal szemben."

1. értelmes vállalkozó vagyok, mégsem támogatom ezt a komcsi csapatot.
2. a sérült gyerekek táborozására ki adott pénzt? Na ki? Hát persze, hogy a pécsi Tesco! Az a "szemét" multi!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.07.03. 13:58:11

és az a legdurvább, hogy meg se lepődtem ezen a híren. :S

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.07.03. 14:14:36

@BenFranklin: Ahhoz képest, hogy "ásít" jól belemelegedtél az agitpropba. Eláször mindig a téma bagatelizálása a stratégia, aztán ha nem jön be, akkor jön a naracsfényezés, meg libásozás? Mekkora patkányok vagytok ti, jujjj.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.07.03. 14:15:35

@ZX: Nem nyelte be. Azért fizetik, hogy mindehol a pártpropagandát nyomja.

politikus-omm 2013.07.03. 14:18:28

@Itt hamarosan Nemzeti Dohánybolt nyílik: Lesznek érvek, eredmények is vagy csak fujjozás mint az átlag MSZP kampányokban?

navan 2013.07.03. 14:23:39

Nincs messze az ido, amikor a ma meg tapsikolo narancshivok erdekei serulnek majd. Ti csak a vatta vagytok, a buta eljenzo tomeg, akiket siman ott lehet majd hagyni az arokparton megdogleni, ha ugy kivanja a "part erdeke". Ti meg hisztek. Megerdemlitek a sorsotokat.

Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03. 14:28:10

@navan: Félő, hogy sajnos ők azok akivel minden meglehet tenni. Lásd manyup pénz lenyúlása. Aki azután is narancsfan maradt, hogy a megtakarított pénzét einstandolták azzal tényleg minden meg lehet tenni.Jól tudják ezt ott is ahol az ilyen döntéseket hozzák.

midnight coder 2013.07.03. 14:31:01

Őszintén szólva, én simán betiltanám a dohány árusítását, a plázától a kisbolton át a trafikig.

Jhonnyq 2013.07.03. 14:31:42

@Blogger Géza: Én is vállalkozó vagyok és értelmes is ez látszik a mérlegemen.
Mindemellett rühellem ezt a neokommunsta bagázst de már azokat is akik a seggüket nyalják ezeknek.
Egyre nagyobb égés a Fideszt védeni és egyáltalán érvelni mellettük.
agyatlan szürke hályogos Lindalinda,lencsés(fasz)istván,meg te is Bloggerfaszomgéza,ÓRIÁSI égők vagytok egytől-egyig...

Blogger Géza 2013.07.03. 14:32:25

@Zaphod_Beeblebrox: Még a sötétbalon belül is extra sötétnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ne lássa be, ha dohányt ezentúl csak magánszemélyek által tulajdonolt BT-k által üzemeltetett dohányboltok árulhatnak, az nem jó hír az itteni külföldi multiknak.

genyamagyar 2013.07.03. 14:35:18

@navan: "ha ugy kivanja a "part erdeke"

lásd, Demján Sándor

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.07.03. 14:36:02

@politikus-omm: Na megjöttél te is, másik agitprop munkatárs? Vagy ez is csak Bloggergéza / BenFranklin / Vidéki újabb nickje? Így akartok többnek tűnni? Szánalmas. :-)

Tudod ki fog neked érvelni? Időpazarlás. Van esély téged bármiről is meggyőzni? Nincs. Akkor meg mi a fenének érveljen bárki is.

midnight coder 2013.07.03. 14:41:36

@Zaphod_Beeblebrox: Azt csak a nagyon buta liberósok vették be, hogy jaj, a magánvagyonod lenyúlták. Lúfütty. Állam bácsi anno úgy döntött, hogy a befizetett nyugdíjjárulék 8%-át a felosztó-kirovóból átirányítja magánszámlákra. Illetve, hát annyira azért nem magánszámla, mert csak erre felhatalmazott cégeknél vezethetted a kis virtuális számládat, azaz nem visszakaptad a pénzt, aztán abba fektetted amibe akartad. Na most, ugye ez a pénz hiányzott a felosztó-kirovóból, annál is inkább, mert Megyóék 2000 után elindították a több pénzt az embereknek kampányt, és meg is nyerték a választást a jó kis sárga csekkekkel. Azaz, a FK-ba, be kellett tenni állam bácsinak a manyupba átutalt összeget - úgy 22 milliárdot havonta. Ezt persze - mivel állam bácsi mostanság nemigen volt nyereséges - hitelből tette. A hitel fedezetét pedig úgy teremtette meg, hogy egy idő után a manyup kénytelen volt államkötvényt venni.

Azaz, ez a jó kis rendszer kb. annyira volt fenntartható, ahogy Münchausen báró kihúzta magát a mocsárból a saját hajánál fogva. És azokat a hiteleket, így vagy úgy de ugyanaz a polgár fizeti vissza, akinek ebből "megtakarítása" lett. Mert nem a szabolcsi 8 elemis de 16 gyerekes megélhetési lumpenproletár fogja visszafizetni a felvett hiteleket illetve a kamatokat, hanem az adófizető állampolgár. Azaz mi.

Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03. 14:42:46

@Blogger Géza: Ki kell ábrándítsalak a világ nem jobb és bal, nem feket fehér csak az egyszerű komplexebb gondolkodásra képtelen egyéneknél mint te.Úgy hogy nem veszem magamra amit a sötétbalról firkáltál. A magánszemélyek által üzemeltetett Bt-k ről meg a barátod gugli. Elég csak annyit beírnod Continental.:)

A Tesco és társai meg elmondták: a legtöbb áruházukban lesz mutyitrafik.Ahogy a mocskos multi benzinkutakon is lesz.

politikus-omm 2013.07.03. 14:43:15

@Itt hamarosan Nemzeti Dohánybolt nyílik: Úgy gondolod, hogy nekünk van szükségünk arra, hogy többnek tünjünk?

Ha-ha-ha

ZX 2013.07.03. 14:43:41

@Blogger Géza: A rohadjonmegamultimercsak-on kívül más érved is van ellenük? Vagy elég, hogy a Kedves Vezér azt mondta?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.07.03. 14:44:15

@BenFranklin: Pozsgay Imre és Szűrös Mátyás MSZMP KB tagok melyik párt kampányrendezvényein ülnek a színpadon biodíszletként? Kövér is csak véletlenül kutatta az MSZMP KB intézményében a szocializmust ?
Járai, Martonyi, Matolcsy, Pintér, Schmitt és Stumpf sem volt MSZMP tag és nem ült felelős pártállami pozícióban, ugye?

ZX 2013.07.03. 14:45:03

@midnight coder: Látom te is elhitted anno a mesét. Hány éves is vagy?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.07.03. 14:46:17

@BenFranklin: Szóval érdemes egy magyar kisvállalkozót tönkretenni azért, hogy a Tesco bevételei 0,001%-kal csökkenjenek?

Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre 2013.07.03. 14:48:12

@Blogger Géza: Hazudsz megint. Mindenki számára nyilvánvaló, hogy nem sima magánszemélyekről van szó, hanem a párt, a szekta, a maffia embereiről, családtagokról.
Azt hiszed, bárkit is meggyőzöl arról, hogy ne a szemének (fülének) higgyen, hanem a magadfajta bűnözőknek??? :)

genyamagyar 2013.07.03. 14:49:59

"Három bank már rögtön átterhelte az ügyfelekre a megemelt tranzakciós adót, azonban a 60 napos előre tájékoztatási kötelezettség miatt ezt ők csak nyár végétől fogják a pénztárcájukon is érezni."

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.07.03. 14:51:10

@politikus-omm: Igen. A közvéleménykutatások alapján úgy gondolom. A 20-25%-nyi szavazót kell 2/3-nak eladni. Nem lehet egyszerű.

Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03. 14:55:16

@midnight coder: Persze a lenyúlást meg kell valahogy magyarázni. Még se mondhatják, hogy kell a pénzed, mert nem értünk a közgazdasághoz és másként nem tudunk bevételt termelni.

ob.szerver 2013.07.03. 15:00:11

@midnight coder:

"Azt csak a nagyon buta liberósok vették be, hogy jaj, a magánvagyonod lenyúlták. Lúfütty."

Akkor most hol is van az a megmentett 3e milliárd?

nu pagagyí 2013.07.03. 15:24:20

@Blogger Géza: Eddig piac volt. Az állam bevétele az Áfa, a jövedéki adó, az eladással kapcsolatos munkbérek adói és közterhei. A röhejes koncessziós díj szükséges kelléke az álpályázatnak, amit azonnal vissza is kap a kedves spekuláns munkahelybővítési támogatásként, nehogy kizsigerelt alkalmazottjának éhbére csökkentse a keresztapának leróvandó jutalék alapját a tuti befektetésért.

Ha állambácsi több pénzt szeretne a dohánytermékből (ami jelenleg a bekerülési kölség 5-6 szorosa), akkor nem koncessziót kellene osztogatnia, hanem államosítani az egész dohánykiskereskedelmet. Így a teljes bevétel extraprofitostól az övé lenne és a közt szolgálhatná, a költség meg nem több, mint amennyit a szerencsés nyertesek ráfordítanak a bizniszre.

Jhonnyq 2013.07.03. 15:24:46

@politikus-omm: Mindenhol kevesen vagytok csak kurva nagy a pofátok...
Majd jövőre pislogj okoska...Elmentek a tolvaj pártotokkal együtt a jó picsába...

Zka77 2013.07.03. 15:33:43

Kedves poster diszlexiás, vagy csak kihagyott pár osztályt általánosban?

David Bowman 2013.07.03. 15:35:06

@Távmunka blog: De akkor tényleg azok kapták meg.

nu pagagyí 2013.07.03. 15:40:13

@ob.szerver: Ezek hülyék, nem értik. Én, mint vállalkozó valódi forintot utaltam, valódi árbevételből, valódi emberek, valódi magánszámlájára. Az övék volt, még reálkamatot kaptak a nagyrabláskor. Nyilván coder elvtárs sosem volt vállalkozó, neki úgy tűnik terem a pénz, csak nyalni kell hozzá.

nu pagagyí 2013.07.03. 15:42:28

@Itt hamarosan Nemzeti Dohánybolt nyílik: Dolgoznak rajta a fiúk. Sikerülni fog, Kádáréknak is sikerült.

Zka77 2013.07.03. 15:43:04

@midnight coder: bocs, de az MNYP megtakarítás TÖRVÉNYBE FOGLALTAN magántulajdon volt. Tehát ellopták.

Blogger Géza 2013.07.03. 15:55:21

@nu pagagyí: Hát ez is egy álláspont, hogy a Fidesz még mindig túl nagy teret hagy a magánkezdeményezésnek, és még erősebb állami kontroll kéne. Látszik, hogy mindenki mást tart ideálisnak, de a mostani rendszer szerintem egy jó kompromisszum a totális szabadpiac és az állam szerepvállalása közt. Amúgy osztrák minta alapján állt fel.

Szerintem totális államosítás inkább a fémfelvásárlásnál kéne, ez a trafikrendszer jónak tűnik.

ZX 2013.07.03. 16:06:09

@Blogger Géza: Még lehetne jó is, ha valóban az lenne a célja amit idekamuztak és nem a haveroknak osztogatták volna jogokat. Így csak egy kalap szar.

milyen szép a Vértes, ó 2013.07.03. 16:08:29

@Blogger Géza:

Ejnye, Géza, Géza, te még mindig napszámba' hazudozol.

DR. Smit Pal 2013.07.03. 16:48:02

Szerintem a trafikugynel EZERSZER felhaboritobb, hogy a mocskos, szemet, aljas hazaarulo mszp-sek, meg mindig ott ulhetnek a Magyar parlamentben, ahelyett, hogy a bortonben ulnenek eletfogytig. Ezenkivul en nem latok semmi mas problemat az orszagban.
ELJEN A FIDESZ !! ELJEN ORBAN VIKTOR !!

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.07.03. 16:49:24

@David Bowman: Néhányan kaptak, de bőven osztogattak Horthyék haverjainak is, volt is botrány az országgyűlésben :)

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.07.03. 16:55:10

@DR. Smit Pal: Ki a rosszabb? A rendszerváltáskor még gyerek, ma már képviselő MSZP-s vagy a kommunista rendszerben vezető beosztásban dolgozó MSZMP-tag, aki ma a Fideszben ül?

Egyébként tied a nick vagy másoltad? :)

navan 2013.07.03. 16:55:33

@DR. Smit Pal: :-))))
Jo neked, pajtas. A partnak szuksege van az ilyen eros elvi alapon allo, eltokelt es persze szelesen tajekozott emberekre.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.07.03. 17:01:02

@Blogger Géza: Osztrák minta kisebb módosításokkal. Ausztriában lehet vásárolni automatából, étteremben és benzinkúton is.
Azt nem tudom, hogy a sógoroknál is a pártgyűlésen osztották-e szét a trafikengedélyeket vagy tisztességesen. És azt se, hogy ott is adtak-e támogatást már a trafikengedély elnyerése előtt a trafikos cégeknek vagy kedvezményes önkormányzati üzlethelyiséget...

valaki senki 2013.07.03. 17:02:37

@nu pagagyí: Ez a szomorú valóság, a többi a csak a parasztvakítás!

ZX 2013.07.03. 17:09:47

@DR. Smit Pal: Az még felháborítóbb, hogy a mocskos, szemét hazaáruló mszp-s banda mellett nem ülnek a mocskos, szemét, hazaáruló fidesz banda.

nu pagagyí 2013.07.03. 17:40:56

@Blogger Géza: Fostok a magánkezdeményezéstől, a versenytől, mert birkaként nem szoktátok az önálló gondolkodást.

Azért kíváncsi lennék, szerinted miért is kellett rendszert váltani. Azóta már lehet, hogy megkaptad volna a 126827-es számon nyilvántartott igénylésed alapján a Záporjóskát és a vállalattól ellopott építési anyagból kész lenne a víkendházad is.

azbesztos 2013.07.03. 17:46:30

@Zka77: A lófaszt volt magántulajdon. Adó volt, amit tolvaj a bolsi tolvajbanda magánnyugdíjpénztárakra "bízott", hogy a maszop-szadesz hozzáférjen.Nagyon helyes volt az állami nyugdíjalapba áttenni. Így is milliárdokat loptak már el belőle a ragacsos kezű bolsi pénztárkezelők.

dr. mesterséges színezék 2013.07.03. 17:57:53

@midnight coder: "Azaz, ez a jó kis rendszer kb. annyira volt fenntartható, ahogy Münchausen báró kihúzta magát a mocsárból a saját hajánál fogva. És azokat a hiteleket, így vagy úgy de ugyanaz a polgár fizeti vissza, akinek ebből "megtakarítása" lett. Mert nem a szabolcsi 8 elemis de 16 gyerekes megélhetési lumpenproletár fogja visszafizetni a felvett hiteleket illetve a kamatokat, hanem az adófizető állampolgár. Azaz mi. "

Most akkor vázolj valami selmecziádánál holisztikusabb képet a zegykulcsosról, vagy a pillanat csodájáról, a rezsicsökkentésről is a zadófizető szempontjából.
A bankadókról ne is mesélj, mert azt köztudottan nem a zemberek fizetik meg.

dr. mesterséges színezék 2013.07.03. 18:04:14

@Blogger Géza: "magánszemélyek által tulajdonolt BT-k"

A "bűntársak" szót mióta írjuk mozaikszóval, te fideszbéközép leghazugabbja?

Blogger Géza 2013.07.03. 18:07:44

@nu pagagyí: Frászt, nektek van beszűkült Fidesz-gyűlölő kommunista tudatotok, és minden változásra úgy reagáltok, mint egy autista. A modern világ elmegy mellettetek, és ti ott álltok habzó szájjal az út szélén Orbánozva bégető birkanyájként, miközben a karaván szépen halad tovább, és nem értitek, miért utasít el titeket a többség.

Blogger Géza 2013.07.03. 18:10:09

@Távmunka blog: Akkor az osztrákok ebben sokkal bénábbak, automaták üzemeltetésével nem lehet visszaszorítani a fogyasztást.

Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03. 18:23:09

@Blogger Géza: Látom te még mindig leragadtál a fogyasztás visszaszorítása c. mesénél.

Jhonnyq 2013.07.03. 19:16:53

@Blogger Géza: Hol vagytok ti többségben? A pártközpontban meglehet de bármelyik blogon,az utcán,az országban biztosan nem.
Áltasd csak magad ahogyan orbánék,attól még jövőre mentek a bús picsába tolvajék....

dr. mesterséges színezék 2013.07.03. 20:04:51

@Jhonnyq: Nem olyan fából vannak faragva. Hivatásos tolvajok, máshoz nem is értenek. Az ilyet csak a kézlevágás készteti pályakorrekcióra. Jól is mutatna Lázáron a mellény mint hosszúújjú kiskabát.

Blogger Géza 2013.07.03. 20:18:50

@Jhonnyq: A szavazófülkékben, önkormányzatokban és a parlamentben. A blogok rohadtul nem mérvadóak, a legtöbb blogoló örökké elégedetlenkedő lúzer, aki mindenbe beleköt és soha semmi nem jó neki. Sajnálom őket, pocsék életük lehet, de marha messze vannak a normális többségtől.

dr. mesterséges színezék 2013.07.03. 20:38:36

@Blogger Géza: Lebuktál, Fletó, lebuktatott szöveged a békés többség alkotta birkanyájról.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.07.03. 21:51:10

@Blogger Géza: A dohányautomata a bankkártya vagy a személyi igazolvány alapján ellenőrzi az életkort, vagyis jóval előttünk járnak az osztrákok.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.07.03. 21:55:36

@Jhonnyq: A pártot választók között relatív többségben van a Fidesz. Hiába utálják őket sokan, ha az ellenzéket még jobban utálják. 25-30%-os támogatottság bőven elég egy újabb kétharmadhoz.

Blogger Géza 2013.07.03. 21:58:32

@Távmunka blog: Feltéve, ha a gyerek nem az apja kártyájával ugrik le az automatához...

dr. mesterséges színezék 2013.07.03. 22:37:49

@Online Távmunkás: "Hiába utálják őket sokan, ha az ellenzéket még jobban utálják"

Pontosabban: az ellenzék pártjait utálja az ellenzéki pártok egykori szavazója az ellenzéki pártok bűnlajstromáért -- a bloggergézákban nincs ilyen ellenszev a Fidesz bűnlajstromáért. A Fidesz kitartó munkával kitenyésztette az erkölcssérültek táborát, akiknek a látás- vagy hallássérültekkel ellentétben kifejezett örömöt okoz, ha mások terhére lehetnek.

dr. mesterséges színezék 2013.07.03. 22:42:40

@Blogger Géza: "Feltéve, ha a gyerek nem az apja kártyájával ugrik le az automatához..."

Nem megoldhatatlan, kellően hanyag szülő esetén.

De vajon hány szál cigi lesz az ára, hogy egy hajléktalan beszerezze az egész osztály napi bagóigényét, és a rendelkezésre álló hajléktalanmennyiség által biztosított verseny meddig szoríthatja le ezt az árat?

Ez persze csak fantázia, ilyen nincs.

PomberMaci 2013.07.04. 00:50:29

Döntsétek be a Fideszes mutyizókat egy mozdulattal!
Egyszerű a módszer mint a faék: szokjatok le a bagózásról!!!

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.07.04. 09:12:49

@Blogger Géza: Már legalább 10 éve törvény tiltja Magyarországon, hogy kiskorúnak dohányterméket vagy alkoholt adjanak el. Mutass egy tizenévest, aki emaitt nem jutott dohányhoz vagy alkoholhoz! Ennyit az eladók személyes ellenőrzéséről...

Blogger Géza 2013.07.04. 13:32:23

@Online Távmunkás: Talán ez az egyik dolog, amin segíthet az új trafikrendszer.

dr. mesterséges színezék 2013.07.04. 14:55:55

@Blogger Géza: Persze, bemegy gyerek a nyíregyházi OMV kútra, látván, hogy az OMV biztosan nem multi, hanem jófajta magyar kereskedő, hiszen fenn díszeleg a Nemzeti Dohánybolt cégér, kér egy doboz cigit, de már jól nem kap, hiszen a Nemzeti Dohánybolt cégér kötelez, a tízéves törvény meg nem kötelezett.

Ti tényleg mertek hülyék lenni.

Blogger Géza 2013.07.04. 15:05:04

@dr. mesterseges szinezek: Látom, még mindig nem érted a különbséget, ezért lassan mondom, hogy te is megértsd: szabályt mindig meg lehet szegni, csak éppen most súlyosabb lehet a szankció, mert elveszítheti a koncesszióját. Ezért jobban érdekelt a betartásában. (Lásd pl ittas vezetés, ami korábban is tilos volt, de a szigorítások után hogy hogy nem visszaszorult.)

ex-dr. vuk 2013.07.05. 15:47:21

Valaszolva a cikkbeli kerdesrE: En nem szeretnek ilyen orszagban elni. 1 honapja mar nem is elek ott. Jobb ez igy mindenkinek. Meg a penzemet kell kimenekiteni, mert ha a valasztason nem valtodik le a fidesz, akkor itt csunya vilag lesz a forintra.

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2013.07.06. 11:46:02

@ex-dr. vuk:

Azért a családnak utalj majd haza egy kis devizát, ha már majd bejött neked az élet odakint. Így tényleg mindenkinek jobb lesz! :)
süti beállítások módosítása