Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Orbán: a nyolcvanas években én nem a diktatúra ellen harcoltam (+videó)

2012.11.05. 20:35 | balközép | 6 komment

Címkék: mszp orbán fidesz parlament

Harangozó Tamás (MSZP) tett fel kérdést Orbán Viktornak a választási regisztrációról és a demokrácia helyzetével kapcsolatban. Első hallásra fel sem fogták a képviselők Orbán válaszát, de a hatásszünetek hála mindenki megértette: "a nyolcvanas években én nem a diktatúra ellen harcoltam- hangzott a miniszterelnöki válasz, melyet a Fidesz frakció hatalmas tapssal fogadott. Különösen elgondolkodtató, hogy Orbán az ezt megelőző mondatában a "pontos fogalmazásra" hívja fel a figyelmet...

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr454892490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doberdo 2012.11.06. 08:51:19

Szűrös és Pozsgaí Etsak a megmondhatói, hogy ki ellen is harcolt akkor Viktor.
Olyan nagyon nem harcolhatott, mert a Kádár által biztosított pénzen került ki tanulni
jó külföldi iskolákba. Sajna hiábavalóan, mert angolul sem tanult meg. Akkor ki itt
a bolsevik ?

1000rörö 2012.11.06. 08:58:06

Még jó, hogy nem a diktarúra ellen harcol, élvezte minden percét.

Mitzimackó 2012.11.06. 11:05:41

MSZMP-titkár apukával és MSZMP-tag támogatókkal a háta mögött (Stumpf) miért harcolt volna az MSZMP ellem? Ő a hatalomrakerülésért harcolt 22 éven át - bele is őrült...

kopasz60 2012.11.06. 13:35:55

EGYÜTT 2014

Te, haver, figyelj! Képzeld el! Láttad 23.-án a milla tüntetést, láttad az egyik transzparenset? Melyiket? Amelyikre az vót írva, hogy Alcsútdoboz.
A polgármester úr másnap nyilatkozatott bocsátott ki, amelyben elhatárolódik a milla tüntetéstől, amivel nem tud azonosulni és a szellemiségével, mondandójával egyetérteni.
Mé polgármester úr! Csak nem fél valamitől? A főnök egy másik rendezvényen volt, úgy se látta. Csak nem beköpik az Alcsútiakat? Hát nem a kommunista rezsimbe élünk polgármester úr! Nem kell mindjárt megijedni! Vagy még is? Az Orbán rezsimbe demokrácia van, szólásszabadság van polgármester úr!
A stinglickertbe meg mindenkinek jut egy 2m földterület, még önnek is polgármester úr! Nem kell mindjárt beszarni, mondta a papagáj a macska szájába!
Te, haver, figyelj! Mit szólsz az új mester hármashoz? Nekem tetszik. Bővebben! Hát, mondjuk a Bunyós Pityu jobban bejött nekem, mint a Laci betyár. Te, ájjá má le! Én nem ezekre gondoltam, ha nem a Bajnai, Juhász, Kónya trióra! Ja. Hát jól van, de hát ezek is eltudják húzni a nótánkat, ha akarjuk. Miért?
Miért, miért! Itt van ez a Juhász legény, a könnyű drogok szakértője és legalizálója, a Kónya fiú ki katona volt, s ki lőtte maga mellől bajtársát, Árok Kornélt, hogy ne kelljen osztozkodnia, és itt van Bajnai, ki ez alatt a húsz év alatt szedte össze magát, mint a Wellis csoport vezetője, akiről a sok tönkre ment libások mesélhetnének egy s mást.
Maradjál már! A bíróság felmentette ez ügyben Bajnait! A bíróság az lehet, de a tönkre ment gazdálkodók az nem. Az öngyilkos családapa hozzá tartozói azok nem. Hogy ki bűnös ki nem, azt a legvégső és legnagyobb törvényhozó dönti el: a NÉP!
Te, haver figyelj! Mi a különbség, a Bajnai, Kónya, Juhász illetve Orbán, Kövér és Áder között? Fogalmam sincs! Semmi! Illetve, csak annyi, hogy az utóbbi három hatalmára törekszik az előző hármas. Csak ennyi és semmi több!
Te, haver! Figyelj! Képzeld el! Mennyire osztják az észt, ezzel még nincs is bajom, de osztogatni, csak azt lehet, amink van, amink nincs azt nem lehet.
A partvonalon kívül, mennyire tudják, hogy mit kéne csinálni, de bezzeg mikor hatalmon voltak, töketlenkedtek, igaz, a Gyurcsány legalább bevallotta, de a többiek? Bajnai azt mondta, hogy hiba volt a 2006-os események rendőr vezetőinek felelősség vonásának elmulasztása.
Amikor Ő volt a miniszter, miért nem tette?
Apropó! Azért az is megérdemelne egy misét, hogy milyen mélységik mernek elmenni ez ügyben. Mert ha csak a pöce gödör tetején úszkáló szart piszkálgassuk, azzal nem megyünk semmire. Befejezhetnék már a látszat intézkedéseket! Mire gondolsz?
Arany drága szívem, arra gondolok, hogy 2006-ban a tv székháza előtt, egy békés tüntetés zajlott, míg nem, a fradi és a dózsa kemény magja, össze nem fogott, hogy a balhé kedvéért, az erő fitoktatásért, elverjék a rendőröket, és a Toroczkai gyerek vezetésével ezt meg is tették. Ezekbe a bandákba, beépített nyomozók voltak, ezek jelentéseit, mert jelentették, hogy balhé lesz, ki kordinálta, ki volt az a barom, aki nyeretlen fiatal, gyakorlatlan rendőröket vezényelt a tv székház védelmére? A legnagyobb károkat az épületben, maguk a rendőrök csinálták, mikor elbarikádozták magukat. Mikor letették sisakjukat és félre álltak, érdekes módon, a kedélyek megnyugodtak.
Te, haver! Figyelj! Ez egy megszervezett balhé volt a kormány ellen!
Te, haver! Figyelj! Amikor elkezdenek ezek szónokolni a becsületről, a hazáról, a szabadságról, a demokráciáról, a hátamon fel áll a szőr, ez olyan, mint mikor a kurva beszél a jó erkölcsről.
Akkor most szerinted mi lesz?
Az együtt 2014 nem lesz képes leváltani Orbán Viktort, nem lesz képes összefogni a szavazók széles táborát, mert habár a cél nemes, de az önös önérdek, az önző pártérdek meghiúsítja és meggátolja a kormányváltást és vele együtt a tervezett rezsim váltást.
Hát akkor mi a teendő?
A zsebemben kinyílik a bicska, amikor az egyéni és pártérdekek fontosabbak a hazánál!
A politika olyan, mint a gruppen sex, minél többen vannak benne annál jobb, de ha magára hagyjuk a politikát, meghal.
Nem értem az ellenzéki pártokat: Miért járnak be a parlamentbe?
Miért aszisztálnak egy látszat parlamenti demokráciához?
Miért nem hagyják, hogy a Fidesz meg a Jobbik szórakozzon egymással a tisztelt házban?
A világ csak így látná mi folyik ebben az országban.
2014 víz választó lesz és csak egyetlen módon lehet kormány váltás, rezsim váltás és teljes átalakulás: HA A NÉP KEZÉBE VESZI A SORSÁT!
Hogyan?
„2014 szavazás napján ki vonul az utcára és kéz a kézben követeli a kormány távozását, ezt addig kell csinálni még be nem következik(polgári engedetlenség).
Alkotmányozó nemzetgyűlés megalakítása, majd szakértő kormány létre hozása.
A pártokat a kormányzásból kitiltani. Politikusok semmilyen szerephez nem jutatni. Új alkotmányt csinálni, a demokráciát, a köztársaságot visszaállítani. A magyar parlamentben magyar törvényeket hozni, a magyar termékeket, a magyar földet, a magyar munkát megvédeni stb.
ÚT LEFELÉ MINDIG VAN, FELFELÉ CSAK AZ UTÓBBI!

Doberdo 2012.11.09. 19:17:15

Összefoglalva. Orbán jelleme, szereplése és az általa felmutatott eredmények
szégyent jelentenek Magyarországra. Ez az ember egy normális országban már
régen lemondott volna, vagy ha nem már a párttársai is zúgolódnának, és saját
érdekükben is találnának egy jobb vezetőt...

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2012.11.11. 18:26:29

@Doberdo:

"Olyan nagyon nem harcolhatott, mert a Kádár által biztosított pénzen került ki tanulni
jó külföldi iskolákba"

Nem. Soros-ösztöndíjjal tanult, nem magyar állami ösztöndíjjal.
süti beállítások módosítása