Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Miért nem oszlatott a rendőrség az Új Színháznál?

2012.02.02. 08:55 | Brendel Mátyás | 3 komment

Címkék: tüntetés szélsőjobb

Tegnap az Új Színháznál két tüntetés volt. Egy Dörner György ellen, ez be volt jelentve, engedélyezett volt, legális volt. Egy szélsőjobbos ellentüntetés pedig nem volt bejelentve, illegális volt. Beszámolók szerint a rendőrség nagy erőkkel lépett fel, hogy a két tömeget külön tartsa, ami részben sikerült nekik, részben nem. Volt dulakodás, voltak atrocitások.

Az első kérdés, ami felmerül bennem, hogy van egy illegális ellentüntetés, még atrocitások is vannak, a rendőrség mi a fenének nem oszlatott, és vitte be a szélsőjobbos embereket?! Nem volt engedélyezve a tüntetésük, törvényt szegtek, be kell vinni őket. Ennyi. Az adófizetők pénzéből ne a drága, körülményes megoldást válasszák, hogy megpróbálják sok autóbusznyi rohamrendőrrel a békét megőrizni, hanem tartassák be a törvényt! Az engedélyezetlen tüntetést oszlatni kell, az embereket be kell vinni!

Az Index szerint az Operánál még a Magyar Gárda is felsorakozott, és őket sem vitték be. Pedig a Magyar Gárda még akkor is illegális, ha valami őrült engedélyt adott volna nekik tüntetni. A gárdistákat a külön törvény szerint kapásból be kell vinni.

Ha ez így folytatódik, az lesz, hogy senki nem jelenti be a tüntetéseket, hanem csak meghirdetik Interneten, odamegy a sok ember, a rendőrség meg majd kapkod a feje után. Az Orbán rezsim rendet ígért két hét alatt, tudjuk, hogy a közbiztonság romlik, és akkor még ez is. Egyszerűen béna ez a kormány, na. A katasztrófa itt az, hogy nemsokára olyan állapotok lehetnek, ahol "SA meg SS" egységek fognak az utcákon randalírozni.

Mivel a rendőrség nem véd meg minket rendesen, ezért nagyon fontos, hogy az elkövetkező ilyen tüntetéseken ennél sokkal többen legyünk. Elemi dolog, hogy az a pár száz náci sok tízezer normális emberrel szembesüljön, akkor talán nem is ugrálnak annyira.

A videófelvételen szereplő hülyegyerekeknek meg szögezzük le:

1) Totál mindegy, hogy egy színházban milyen származású színészek dolgoznak, ha jó színészek.

2) Senkinek semmi köze hozzá, és szerintem nem is tud erről adatot, amit mondtak erről, az sima hazugság volt.

3) A magyar állampolgársággal rendelkező zsidók azok magyarok. A magyarok többségének van valamilyen más származása is, ne áltassuk már magunkat! A zsidók többségének családja olyan régen él itt, hogy "magyarabbak" például Vona Zázrivecz Gábornál.

4) Az egyik hülyegyerek azt találta mondani, hogy ne odafent döntsék el a színház vezetését, hanem a nép döntse el. A hírek szerint több ezer tüntető volt Dörner György ellen. Pár száz volt mellette. A nép döntött. Dörner, takarodj!

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr164050082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsvadász 2012.02.03. 21:02:12

Azért nem, mert most nem a baloldal van a kormányon! Nincs meg az avó-s rutin!

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2012.02.06. 09:17:43

@zsvadász: hé te anyabaszó baszadék, miért nem mászol vissza anyádra?
pintér ávósai nem ütik a haverokat ...

zsvadász 2012.02.06. 18:11:48

Mert nem vagyok olyan emberi hulladék mint te! Szép szavakat használsz! De miét is csodálkozom ezen? Csak egy balos vagy!

Látod, látod Ők nem ütik a magyart! Ezt nem veszi be a beletek!
süti beállítások módosítása