Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A Wikileaks szerint Orbán Viktor bevallotta, hogy hazudott

2011.09.05. 13:17 | Brendel Mátyás | 4 komment

Címkék: 2006 orbán hazugság wikileaks

A Wikileaks iratokban felbukkant adatok szerint Orbán Viktor külföldi diplomatáknak bevallotta, hogy tudatosan, tervezetten hazudik a 2006-os választások kampányában annak érdekében, hogy bármi áron megszerezze a hatalmat.

Emlékszünk még?

Egyrészt

Ki mondta: Orbán Viktor

Mit mondott: Petra Stuiber riporter kérdésére válaszolva Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy politikusként még soha nem hazudott.

Mikor mondta:  2006. október

Hol található meg: belfold.ma

 

Ezzel szemben

Ki mondta: Orbán Viktor

Mit mondott: diplomata kollégáink tisztán emlékeznek arra, hogy a kampányban az európai uniós nagykövetekkel való találkozás során azzal biztatott, hogy 'ne figyeljenek arra, amit a megválasztásomért mondok' [pay no attention to what I say to get elected] és megígérte, hogy radikális reformokat fog véghezvinni" - olvasható a táviratban.

Mikor: 2006. szeptember

Hol található meg: Origo

 

Tehát Orbán Viktor még arról is hazudott, hogy hazudott-e, de ezt bevallotta, csak gyáván, titokban.

Várom az ország elemi felháborodását. Várom, hogy emberek tömegei menjenek ki a Parlament elé, "spontán" tüntetésre, hogy odamondják a hazug miniszterelnöknek, hogy "mondjon le"! Várom az "Orbán takarodj" táblákat.

Tegyük hozzá, hogy remélem, zavargások, gyújtogatások, székházostrom és engedélyezetlen tüntetések, barikád emelések nem lesznek. A balliberális oldal ebben különb kell, hogy legyen. De azt várom, hogy  a balliberális oldal nem hagyja szó nélkül, nem hagyja tüntetés nélkül, hogy egy bevallottam hazug ember vezesse az országot, miután 4 évig arra építette kampányát, hogy a másik hazudott, mondjon le.

Szélviktor a Facebookon

· 4 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr53204038

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hiánycikk lett a boldogság! (oknyomozó riportsorozat 1. rész) 2011.09.06. 12:37:00

Ma reggel első őszi szerkesztőségi értekezletünkre igyekezvén, szokásomhoz híven beugrottam a közeli éjjel nappaliba, hogy megvegyem elmaradhatatlan kakaós csigámat és kaukázusi kefiremet, hozzá pedig egy kis boldogságot kerestem. Már azon is meglepődt...

Trackback: Mi lesz Orbánnal Wikileaks után? 2011.09.06. 06:22:28

Nem az első kellemetlen információ derül ki a Wikileaks révén Orbánról. Bár az MTI elhallgatta, januárban mi is beszámoltunk róla, hogy a Fidesznek elég erős volt a kapcsolata a 2006-os zavargókkal. Most azonban a karakterének a legfontosabb eleme kerü...

Trackback: Mi lesz az Orbán Wiki-leaks után? 2011.09.06. 06:15:02

Nem az első kellemetlen információ derül ki a Wikileaks révén Orbánról. Bár az MTI elhallgatta, januárban mi is beszámoltunk róla, hogy a Fidesznek elég erős volt a kapcsolata a 2006-os zavargókkal. Most azonban a karakterének a legfontosabb eleme kerü...

Trackback: "Hagyják figyelmen kívül, amit mondok" 2011.09.05. 18:15:54

Beindult a Wikileaks magyar ügyeket ismertető részlege. Egyre több amerikai diplomáciai távirat kerül nyilvánosságra velünk kapcsolatban. Innen tudhatjuk, hogy Gyurcsány két mondatba összefoglalva már a 2006-os választás győztes éjszakáján előadta az ö...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hegyilány 2011.09.05. 14:11:29

Emlékszünk még?"

Persze.
Vannak dolgok, amiket nem lehet elfelejteni.
:)

laci0011 2011.09.05. 20:16:39

Tömegmanipulációból csillagos 5 a csávóknak,de morálból és szakértelemből zéró!!!Félreértés ne essék a fiatal demokratákra gondoltam.

Csezmiczei Vitéz János 2011.09.06. 02:56:01

Az Egyenlítő blogon mi is írunk Orbán Wikileaks-es lebukásáról (+szavazás):

egyenlito.blog.hu/2011/09/06/mi_lesz_az_orban_wiki_leaks_utan

Megdobbent 2011.09.07. 04:07:20

No akkor nezzuksorrendben:

1) Hazudni fogok a kampanyban (is), ne figyeljenek ram.
2) GYurcsany oszodi beszede, spontan veletlenul sem fideszes kiszivarogtatas, nem fizetett rongalok, es 2 szep beszed, hogy a szemet hazug Gyurcsany.
3) Die Welt nyilatkozat: en meg politikuskent soha nem hazudtam.

Es ezutan 2/3.

Szia okos magyarorszag, ilyennek ruhellek.
süti beállítások módosítása