Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A tanárok már a cirkuszigazgatóval akarnak beszélni

2011.06.06. 23:33 | ZöldMarci | 2 komment

Címkék: cirkuszigazgató pedagógus nap oktatási szakszervezeti tüntetés hoffmann rózsa bohócügyi államtitkár

A vasárnapi tüntetésen az eső ellenére tüntető több ezer pedagógus már a járdára is kiírta, hogy ők a cirkuszigazgatóval akarnak egyeztetni. Ezek szerint Hoffmann Rózsa, akinek minden koncepcióból "van másik" már nem túl hiteles a körükben, ha már a "főnök" Orbánnal tárgyalnának. Persze csúnya dolog pont Hoffmannra utalni "bohócügyi államtitkárként", hisz pont ő volt olyan "komoly", hogy helyreigazíttatta a Hírcsárdát...

Lehet persze, hogy a pedagógusoknak nem tetszenek azok a "konzultációk", amikor például a kérdőívet azért küldték az igazgatóknak péntek délután - szombati válaszhatáridővel -, hogy tanárok ne "befolyásolják" a válaszokat.


(Kép: origó)

Hoffmann persze aznapi levelében úgy tett, mintha a pedagógusok megbecsülésének a szakszervezeteken és nem a kormányon múlna. Pedig a kormány 250 milliárdos elvonása nem a pedagógusok megbecsülését mutatja. Bővebben a témáról: az Egyenlítő blog posztja.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr722963267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicsi79 2011.06.09. 00:43:56

A cirkuszigazgatót végre el kéne zavarni!

Kicsi79 2011.06.09. 00:44:37

A sleppjével együtt!
süti beállítások módosítása