Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Igen, megszavazzuk! Avagy downfall 2014

2011.04.18. 01:41 | Brendel Mátyás | 2 komment

Címkék: fidesz alkotmány

Igen, megszavazzuk, ma, 2011. április 18-án mi, a Fidesz-frakció történelmet írunk: megszavazzuk a Nemzeti Tákolmányt!

Megszavazzuk, mert elhisszük, hogy 2,7 millió ember szavazata elég felhatalmazás, igaz, hogy a Fidesz választási programjában alkotmányozás nem szerepelt, sőt, inkább a 89-es Alkotmány tisztelete, becsaptuk azt a 2,7 millió szavazót is, de mi elhisszük a Vezérnek, hogy ez akkor is felhatalmazás.

Igen, megszavazzuk, mert elhisszük, hogy 1 millió igazán visszaküldött kérdőív néhány buta, össze-vissza kérdésről, sok, össze-vissza válasszal legitimál egy teljes alkotmányt.

Igen, mert elhisszük, hogy a 89-es Alkotmány sztálini, még akkor is, ha a Fidesz, és még maga Viktor is benne volt a kidolgozásában. Mi könnyedén átírjuk a történelmet.

Igen, mert ahogy a Nemzeti Kínvallás is mondja, a hit magyar érték: "Kis hit nem ország, vakhit Mennyország!" És mi vakon hiszünk a Vezérben.

Ezért igen, mi, a Fidesz parlamenti képviselői megszavazzuk azt, amit a Vezér elénk tol, parancsba ad, még akár akkor is, ha a pottyantós vécéből hozott papír. Ha pedig a Vezér oda küld minket, ahonnan a papírt hozta, oda is beleugrunk, gondolkodás nélkül.

Hát Tisztelt Fideszes képviselők, tényleg ennyire hülyék vagytok?! Egy tüntetéssel teli hétvége után, amelyen 2 ellenzéki párt, civil szervezetek, szakszervezetek mondták ki, hogy ez a Nemzeti Tákolmány kell a halálnak, ezek után megszavazzátok?!

Azok után, hogy a Fidesz népszerűsége leesett 33 százalékra? Azok után, hogy a legutóbbi közvélemény-kutatás szerint

"az emberek kevesebb, mint egyharmada véli úgy, hogy szükség van új alkotmányra."

azok után, hogy

"57 százalékos többség van azon a nézeten, hogy nem lenne szabad életbe léptetni olyan nemzeti alaptörvényt, amelyet egyedül a kormányoldal szavazott meg, "

azok után, hogy

"nagy többségben vannak azok, akik fontosnak tartanák, hogy ha új alkotmányt hoznak létre, azt népszavazás szentesítse."

Azok után, hogy még  Jobbik és a két kollaboráns nyalonc sem szavazza meg a tákolmányotokat? Ennyit arról, hogy helyes volt-e az ellenzéknek távol maradnia az alkotmányozástól. Egyedül maradtatok a rögeszmétekkel!

Hát hülyék-e vagytok?! Mi a fenében hisztek?! A Führer tévedhetetlenségében?! vegyétek már észre, hogy túl vagytok az Angliai Csatán, túl vagytok Moszkván, El-Alameinen és a Führer szemrebbenés nélkül küldi az egész állományt Sztálingrádba! Hát azt akarjátok, hogy körbe legyetek kerítve?! Vagy el akarjátok játszani a II. Magyar Hadsereget? Halálra akartok fagyni?! "Antant" zászló fog a Parlament tetején lobogni! A vég elkezdődött! Downfall 2014.

Még meggondolhatjátok! A szavazatotok a tiétek.

· 3 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr302835215

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Harmadnapon 2011.04.19. 13:33:15

Az Alaptörvény elfogadásának napja semmiben sem különbözött a többitől. A Vezér, amikor megnyomta a gombot, voltaképpen nem is várhatott mást. Mégis csalódást érzett, mert többre, másra számított: hogy megmozdul valami, tán hogy megrezzennek a gyönyö...

Trackback: Elcsattant egy pofon 2011.04.18. 19:32:19

  2008-ban Orbán azt mondta a Magyar Gárdára, ha kormányra kerül, úgy fog tenni, mint Horthy a nyilasokkal: kioszt nekik két pofont, és hazazavarja őket. Ez, ahogy mostanában kiderült nem jött össze I. Orbán őfelségének, de még hű vazallusána...

Trackback: Az Alaptörvény ünnepe és a harmadik honalapítás 2011.04.18. 16:29:29

Kedves barátaim, az országgyűlés ma elfogadta Magyarország új Alaptörvényét. Erről a történelmi jelentőségű napról a blogban is meg kell emlékeznünk.A nagy nap két szempontból érdekes számunkra: milyen korszakot zár le? és milyennek veti meg az alapját...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

APOSTOL - Szemben az árral. · http://1gondolat.blog.hu 2011.04.18. 18:12:08

OV-től kapják a pénzt és a hatalmat (tisztségeket). Őket ez érdekli. Más nem.

Táskás Tóni 2011.04.18. 19:27:37

Az utolsó mondat nem igaz. A fidesz és kdnp képviselők szavazata csak és kizárólag Orbáné. Ezt láthatjuk közel egy éve.
süti beállítások módosítása