Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Háromszor hazudta szembe Orbán az EU Parlamentet (+videó)

2011.01.21. 15:01 | Brendel Mátyás | 504 komment

Címkék: hazugság orbán viktor eu parlament

Mindannyiunk Viktátora január 19.-én nem csupán ismertette az EU Elnöki programját a parlamenttel - amiben különösebb vita nem volt -, nem csupán bezsebelt néhány nagyon erős kritikát (érdemes megnézni, hogy grimaszol, gy.k. ez nem érv), hanem persze a maga "orbánus" stílusával válaszolt is rájuk. (N.B. érdemes figyelni arra, ahogy Matolcsy, mint egy idle módban lévő droid feszeng a Vezér mögött, gy.k. ez sem érv). Orbán válaszából három hazugságot emelek ki: egy abszurd módon vicceset, egy abszurd módon tragikusat, és egy jogi abszurditást.

A fényképet egyébként Orbán Viktor Facebookos oldaláról vettem, maga (persze tudjuk, hogy nem s.k.) tette fel nagy büszkén.  Én csak kiemeltem a rejtett összefüggéseket (gy.k. a kép sem érv). 

A nevetséges hazugság 3:28: "A magyar választási kampányban mi a választást javarészt a kontrollálatlan Interneten és a Facebookon nyertük meg." Az Internet még hagyján, a fideszes blogoszféra valóban erős volt. No de, hogy nagyrészt, és a Facebook?!

Az az állítás, hogy a Facebook-on nyerték volna meg a választást, annyira nevetséges, hogy különösebben nem is kellene érveket felhoznom. De hát mégis: A Fidesz kb 2,7 millió szavazóval nyert, az MSZP-nek kb 1 milló szavazója volt, míg a Facebook felhasználók száma kb 1 millió volt akkoriban. Ahhoz, hogy a Fidesz nyerését a Facebooknak tulajdonítsuk, kb. 700ezer szavazatot kellene betudnunk. De a Facebook-felhasználók nagyon nagy része egyébként is politikailag inaktív, semleges vagy bizonytalan. Valójában a legnagyobb Fidesz-párti csoportok nagysága még ma is csak olyan 50ezres, ahol egyébként nagyrészt eleve Fidesz-pártiak vannak. A Facebookon a Fidesz ezres nagyságrendben szerezhetett szavazatokat, már a tízezres is merész állítás volna. Ez a sok százezres előnyéhez képest jelentéktelen.

Ennél jelentősebb lehet a blogoszféra hatása, illetve bizonyos youtube videók nézettsége. Ezen tűl a Fidesz-közeli lapok internetes tartalma, és a hozzá kapcsolódó fórumok. De ezek sem mondhatóak a nyerés okainak. A Fidesz olyan magasan nyert (ugyan messze nem kétharmaddal, de az MSZP-hez képest magasan), hogy csakis országos kampánynak köszönhető, és Magyarországon az Internet behatolása a népesség körében még igen alacsony ehhez.

Előtte Orbán arról beszélt, hogy az Internetet a 21. században nem lehet cenzúrázni. Lehetni éppenséggel lehet, ld. Észak-Korea. Ha nincs Internet, akkor nincs Internetes sajtó. De ez durva lenne, és még a magyarok is azonnal fellázadnának. Lehet kevésbé durván, mint Kínában, és Tunéziában. Mivel értek kicsit a kérdéshez, megjegyzem, hogy jóval okosabb szűréseket ki lehet találni, és ki is fognak találni a jövőben, és használni is fognak. Elég csak mondjuk a gmail spam-filterére gondolni. Az kérdés, hogy ezt az Interneten csak pornó, gyűlölet és terrorizmus szűrésére használják-e majd, vagy a diktatúrák is. Bizonyos technika lesz, az biztos.

Ám ez a szűrés valóban csak tökéletlen lehet, és mindig ki is fogják tudni játszani, metaforikus beszéddel (ld. "Vezér"), proxy-serverekkel. Ha van, és lesz is ilyen filtering, ez mindig egy verseny lesz a cenzúra és a "szamizdat" között. És emiatt fog Viktátor végül bukni, és ezért fog minden diktátor bukni.

Emellett a tévé és a nyomtatott sajtó igenis cenzúrázható, és megfélemlíthető, és ezt nem kéne banálissá tenni, "Mössziő Obán":)!

Az időrendben harmadik, a jogi abszurditásig menő hazugság 5:20: "Magyarországon meghamisították a közérdekű információkat." Orbán nyilván a 2006-os választások idejében a költségvetési hiány adatairól beszél. Mint ahogy arra már rámutattam, ez hazugság. Ezen kívül, ahogy erre már rámutattam, a Fidesz kétszer perelte emiatt az első Gurcsány-kormányt, és az ügyészség kétszer utasította el ezt a vádat.

Időrendben második, és a leginkább tragikus hazugság pedig 5:13: "Magyarországon a rendőröket békés tömeggel szemben vetették be." Itt Orbán nyilván a 2006-os eseményekről beszél, különös tekintettel a 2006.10.23.-ai nap eseményeire. Nos, az a tömeg ott nem volt békés. Hogy pontosak legyünk, voltak békés, de oszolni nem akaró tüntetők, és voltak véletlenül odakeveredett ártatlan áldozatok is. Az se tévesszen meg senkit, hogy a bíróságon természetesen a többség ártatlannak vallotta magát. Ez nem jelenti, hogy azok voltak, csak azt, hogy nem lehet igazolni, és jogi felelősségre vonni. De nem kell, hogy elhiggyük azt, hogy valóban minden felmentett ártatlan volt.

Hangsúlyoznom kell, hogy amennyiben a rendőrök zavargók oszlatására kaptak parancsot, és közben egyes rendőrök egyedi túlkapásokat követtek el, akkor nem helyes azt állítani, hogy erre vetették be őket. A "bevetés" ugyanis a parancsra, és annak céljára vonatkozik.

A tömeg nagy része nem volt békés, és tudatosan volt ott. Sőt, Orbán elfeledkezik, hogy elkötöttek egy tankot, és ezek a képek körbejárták a világot. Hogy van ennek az embernek pofája ekkorát hazudni?! Olyanról hazudnia, amelynél még a külföldi, egyszerű tévénézők is tudhatják, hogy hazugság, ha még emlékeznek 4 évre visszamenőleg?!

Itt egy kis montázs, a szembesítést illusztrálandó:

A montázsban a zavargásos képek innen vannak, a tankos felvétel pedig innen.

Kérdem én a Volksgemeinde Vezérét, volt-e bármikor a demokrácia rövid világtörténelmében ilyen eset?! És bármely demokráciában vajon ennél sokkal békésebb tömeg ellen nem vetettek volna-e be gondolkodás nélkül is rendőrséget? Vagy ilyen tankelkötős esetben akár a katonaságot is?!

Egyébként nemzetközi összehasonlítást illetően egy egy kicsit érintőleges elemzés itt található.

Nemsokára ezt a konkluziót vonja le mindannyiunk Viktátora 5:27: "Magyarországon ma a jogállam megerősítése folyik". Felvethetjük ugye itt a média-törvényen kívül az AB jogköreinek csorbítását, a PSZÁF elfoglalását, stb. stb. ahogy azt sokan felvetették már az elmúlt fél évben.

De itt és most a Volksgemeinde Vezérét a jogállam "megerősítésével" csak a második két hazugsága kapcsán szembesítjük. Vajon a közérdekű adatok ellenőrzésének kedvez a Költségvetési Tanács felszámolása? Nem. És vajon a Kárpátok Géniusza tett-e bármit is a rendőrség és a tüntetések viszonyában? Nem tett.

Miért nincsenek ma, 2011-ben olyan zavargások, mint 2006-ban? Talán azért, mert nincsenek elégedetlenkedők? Nem. Talán azért, mert nincsenek tüntetések? Nem. Azért, mert ma a tüntetéseket bejelentik, mert a tüntetők hazamennek a tüntetés után, nem vizelik tele a Kossuth teret. Mert nem követelik az MTV-ben a kiáltványik felolvasását, nem ostromolják meg a székházat, és ha nem tesznek nekik eleget, nem ostromolják meg, nem gyújtják fel. Nem futtball-huligánokkal barátkoznak, nem borogatnak kukákat, kocsikat, nem építenek barikádokat, és végül nem kötik el a tankot Budapest főterén.

Orbán Viktor nem javított ezen a területen egy légypiszoknyit sem, csupán szerencséje van, hogy a vele szemben álló fél különb annál, mint amivel a Gyurcsány-kormány állt szemben. Szögezzük tehát le: mindannyiunk Viktátora semmit nem tett a jogállam megerősítésére érdekében! Sőt, a legtöbb területen rombolta azt.

· 4 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr962602403

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fékek és ellensúlyok - voltak 2011.01.25. 16:41:12

Ténytár A hatalmi ágak elválasztása, a fékek és ellensúlyok rendszere minden demokratikus berendezkedésű államban alapkövetelmé

Trackback: Orbán Viktor generátor 2011.01.21. 17:48:33

Hogyan írjunk bele 100 + 1 bullshitet egyetlen húszperces felszólalásba? "Az elmúlt 20 év legnehezebb éve előtt áll az Európai Unió" - mondja Orbán Viktor a lentebbi videón 03:31-nél. Na itt volt az, hogy kiköptem a reggeli kávét :) Aki ed...

Trackback: Piroslap: Fantom trollok védik a Fidesz kormányt Facebookon 2011.01.21. 16:59:35

Nagyon érdekes kezdeményezés jött létre az ismert közösségi oldalon. Egy csoport, mely a kormányt az MSZP-től óvja. Világösszeesküvésről beszélnek. És a szokásos: minden az MSZP hibája… (Magyar) komonisták urálják a világmédiát, még az olyan kon...

Trackback: A bloggerek nem szeretik Orbánt? 2011.01.21. 16:05:10

Tanulságos, de egyben blogíróként csalódást keltő volt tegnap az index címlapján szereplő blogokat olvasgatni Orbán Viktor európai parlamenti szerepléséről.Íme a kora délutáni állapot sorban:Tóta W. Lesznek egy testtéOrbánnak össze kell szerelnie hasad...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orbán Diktor (törölt) 2011.01.21. 20:35:04

@nagymagyarmagyar: "Gyurcsány nem tud beletörődni, hogy hamarosan megkezdi 20 éves börtönbüntetését, ezért minden kapcsolatát mozgósítja, hogy lejárassa Orbán Viktort. Az egyetlent."

Már hiányoltalak. Jól beléd nevelte dicső vezéred a Gyurcsánytól való rettegést. Nem szeretném, de baromira örülnék neki, ha Gyurcsány összeszedné a szocikat: csak már újra látnám Orbán Viktoron a remegést és a dadogást, azt a rettegést, ami elfogja, amikor a Fletó megjelenik... hehehe...
Különben téged ismerlek: te vagy a fidesz droid, aki lábon hordta ki az agyhalált.

Fideszman 2011.01.21. 20:36:24

@kvasztics47: Ezt tudjátok, gyűlöletet kelteni és Magyarország ellen uszítani Európát. Gratulálhatsz magadnak. Mennyi pénzbe kerülhet ez az egész gyűlöletkampány? Van miből finanszírozni, az elmúlt 8 évben 25000 milliárd (hu-szon-öt-e-zer milliárd) forintot loptatok el a magyar emberektől és tönkretettek mindent, hogy fenntartsátok a kommunista diktatúrát. Emberek szemét lövettétek ki, kordont vontatok minden köré. Nálunk a Tesco körül is kordonok voltak, mehettem az Auchanbe, pedig azt utálom.

kvasztics47 2011.01.21. 20:37:40

@vajdasagi:
Mi van? Te még mindég a FEUDALIZMUSBAN élsz!
Az Újpesti bíróságra most írták ki, hogy MAGYAR KIRÁLYI BÍRÓSÁG.
Hová megyünk?

kvasztics47 2011.01.21. 20:38:33

@nagymagyarmagyar:
Még mindíg: hülye, barom állat!

Zozi79 2011.01.21. 20:38:54

Ennyire gyenge posztokat olvasva mindig megnyugszom, hogy nincs probléma a kormánnyal.

Orbán Diktor (törölt) 2011.01.21. 20:39:20

@nagymagyarmagyar: "A saját szememmel hallottam..."

Na ja, nem volt téves a diagnózis...
Az ápoltaknak mióta jár internet?

Orbán Diktor (törölt) 2011.01.21. 20:43:14

@Zozi79: A lószart olvastad el, de ha mégis, nem látszik...

szomorú vasárnap terrorszervezet 2011.01.21. 20:46:20

Hát elég átlátszó ez a rikácsolás. Ez a brendel nevű elmebeteg főállásban agitálhat, mert az aktivitása alapján napi 10 órában foglalkozhat a patásorbán és fidesz elleni lejáratókampánnyal. Ne félj, egyszer még elkaplak egy sötét sikátorban, és már csak a primitívséged okán kiverem belőled a szart.

kvasztics47 2011.01.21. 20:46:43

@LeiterJakab:
Nem vagy te egy hazug disznó?

global001 2011.01.21. 20:48:02

Igaza volt Orbánnak, sok mutatóban irigyelhetnek minket a többi EU-s országok.
Mondjuk hülyék, idióták terén toronymagasan elsők vagyunk, nemcsak Európában, de a világon is. Erre jó példa a 2/3-ad.

kvasztics47 2011.01.21. 20:51:21

@dagiiron:
Nem vagy te egy kissé hazug?

kvasztics47 2011.01.21. 20:52:57

@global001:
Lehet, hogy többször is, de, most az egyszer igazad van!

nemkretén 2011.01.21. 20:54:23

Na ez blog a példa arra, itt hazánkban sajtószabadság van és hogy kormányunk semmilyen szűrőt vagy spamet nem használ az ilyen internetes szemét ellen sem mint ez a blog!
Nem tudom igazán miért kattintottam rá, már nagyon bánom azt a kicsi időt is amit rászántam hogy elolvassam!
Úgy látom sajnos és az Internet óriási hibája, hogy elmebetegek, gyűlöletkeltők, és is publikálhatnak rajta..És még csak figyelmeztetés sincs hogy vigyázz mert egy nagy rakás sz.r amit most fogsz olvasni...

Orbán Diktor (törölt) 2011.01.21. 21:00:19

@szomorú vasárnap terrorszervezet: "Ne félj, egyszer még elkaplak egy sötét sikátorban, és már csak a primitívséged okán kiverem belőled a szart"

Jól mondta a vezéred, az egységhez erő kell...
Az egység meg ugyebár az, hogy ütni kell a másképpen gondolkodókat. Figyu, nem gondolod, hogy bolsevik vagy?

Suna bácsi 2011.01.21. 21:00:23

Brendel Mátyás mondjon le!
Fizetett bértollnok, fizetett hazugságokkal!

Zozi79 2011.01.21. 21:00:49

@Orbán Diktor: Igazad van, nem is hogy gyenge a poszt, hanem egy lószar.

kvasztics47 2011.01.21. 21:02:48

@dagiiron:
Miért kell ilyen kitartóan hazudni?

Fideszman 2011.01.21. 21:03:42

@nemkretén: Pontosan erről van szó, gyorsan menj innen Fideszes társam. Én azért vagyok itt, hogy megpróbáljam felvenni a harcot ezzel a szocialista komcsi gyűlölet hullámmal. Ez itt nem normális Fideszesnek való hely. Rengeteg az elmebeteg uszító gyurcsánybérenc errefelé. Próbálom nekik mondani az igazságot, de meg sem hallják, csak mocskolják a többség által választott kormányt. Azt a kormányt aki végre visszaállítja a demokráciát és a gazdaságot elindítja a növekedés útján. Vége a mutyinak és a végkielégítéseknek. Sajnos akik itt blogolnak, a legtöbben a gyurcsányi rezsim kiszolgálói voltak, tőlük kapták a fizetést. És mivel Orbán elzárta a pénzcsapot, ezért itt a blogokon dühöngenek. Akinek maradt egy kis pénze az meg EU-s képviselőket fizet le, hogy támadja az országunkat kívülről. A tegnap előtti Orbán Viktor elleni EU-s támadás kb 270 milliójába került gyurcsányéknak. Érdekes, hogy erről sehol nem hallani, vajon miért? Tudjuk kik állnak a háttérben, kik kiket irányítanak, ők azok akik el akarják velünk hitetni, hogy nem is ők csinálják, közben minden mögött azok állnak akik hazudnak és mindenről az ellenkezőjét állítják.

Fideszman 2011.01.21. 21:09:15

@kvasztics47: Te ott voltál a 2006-os mészárláson? Én ott voltam a Fidesz gyűlésen és nem volt semmiféle felszólítás. Épp elcsomagoltam a zászlómat, amikor kinéztem jobbra a tömeg felett és már jöttek a rendőrök, autókkal, vízágyúkkal, viperákkal, kutyákkal, amiket ráuszítottak az emberekre. Te nyilván nem voltál ott, gondolom otthon ültél és hallgattad Bolgár Györgyöt, te komcsi.
Több ismerősömnek is kilőtték a szemét, ők is hazudnak talán?

abaka 2011.01.21. 21:15:03

@nagymagyarmagyar: Jezus, nem vicces a tema, de ezt nem birtam ki rohoges nelkul:

"2006-os mészárlás" LoL

"Több ismerősömnek is kilőtték a szemét." Okt 23-an egy embernek lottek ki a szemet. Tehat te hazudsz, ugyanakkor masokat vadolsz hazudozassal. Vagy az ismeroseid annyira kemenyek, hogy el sem mentek orvoshoz? Gondoltak, majd borogatjak azt elmulik.

Megegyszer, semmikepp sem akarom azokat megbantani, akik tenyleg megserultek akkor, legyenek akar tuntetok, akar rendorok. De te szanalmas vagy. Ugy latszik tul ures lenne az eleted az allando szabadsagharc nelkul.

"A tegnap előtti Orbán Viktor elleni EU-s támadás kb 270 milliójába került gyurcsányéknak. Érdekes, hogy erről sehol nem hallani, vajon miért?"

Mert keves olyan elvadult barom van, aki ilyen hulyeseget terjesztve kirohogtetne magat. :)

Qukás 2011.01.21. 21:18:07

A poszt iró valószinüleg nincs tisztába a Magyarországi szoc- lib újságok külföldi gazdasági összefonódásaival , mert különben nem írt volna le ennyi baromságot .

abaka 2011.01.21. 21:21:31

@Qukás: En sem. Kifejtened a kapcsolatot az MSZP es az egyebkent konzervativ Frankfurter Allgemeine Zeitung kozott? Kivancsi vagyok milyen rejtett osszefonodasok vannak a hatterben. De tenyleg.

Szívféreg 2011.01.21. 21:22:10

@sl9kl: És igen, eljutottunk oda, hogy Jobbikos akció volt a 2006-os. Gratulálok.
A cikkíró pedig oda, hogy mivel a "magyar demokrácia" történetében gyurcsány ellen lázadtak fel egyedül, - figyelem! Nem ő volt a legaljasabb, a nemzetet legpofátlanabbul szembeköpő, legnagyobb nemzet romboló, áruló - hanem neki volt a legköcsögebb ellentábora! Eszem megáll!
Egy fideszes, egy mszp-s.

És??? 2011.01.21. 21:23:39

@nagymagyarmagyar: Tetszenek a kommenteid. Te nem is vagy Orban hívő, csak unatkozol és szórakotatod magad válaszokkal.Ja és hülye sem vagy.

Fideszman 2011.01.21. 21:25:44

@abaka: Látod komcsi nem bírod ki hazugság nélkül.

Egy embernek lőtték ki a szemét? VALÓBAN???

Deutsch Tamástól idézek:

"Az ég szerelmére, beszéljenek már azokkal az emberekkel, akiknek közvetlen közelről kilőtték a szemét"

index.hu/belfold/2011/01/21/deutsch_most_mar_tenyleg_legyen_eleg_a_hazugsagokbol/

Én itt többes számot látok, ezt benézted. Úgy tudom több száz ember szeme lett kilőve, közvetlen akkor amikor a rendőrök rátolták a székház felgyújtókat a Fidesz rendezvényre. Mivel magyarázod azt, hogy azokat akik már bent voltak a székházban megfogták a rendőrök, kirángatták őket és elkezdték a Fidesz rendezvény felé tolni az egész bandát? Most hány kordont látsz az utcákon? Az elmúlt 8 év erről szólt. Kordonok, szemkilövés, hazugság, lopás, korrupció, teljes médiauralom, diktatúra, elkúrás, hamis költségvetési adatok, EU-s pénzek lenyúlása, pályázat nélküli pályázatok, értelmetlen autópályák alagutakkal völgyhidakkal stb. Még sorolhatnám holnapig.

abaka 2011.01.21. 21:33:47

@nagymagyarmagyar: :D

Ja, hat ha a Deutsch mondta, akkor tuti ugy volt (akkor epp nem titkarnot dugni volt?). Teny viszont, hogy csak egy kert orvosi kezelest, dehat kemeny szittya nep vagyunk.

Ja, egyebkent a MTV szekhazas balhe szept 19.-en volt, a fidesz gyules pedig okt 23. De nem akarlak osszezavarni, biztos egy masik szekhazrol beszelsz?

Ja, nem vagyok komcsi, nem tudom, ezt honnan vetted.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.01.21. 21:37:18

@nagymagyarmagyar:

Valaki írta egyszer nálunk, hogy az EP egy nagy kádertemető.

Hát ha magunkból indulunk ki, akkor ez elég találó. Nem tudom, más országok hogy állnak ehhez.

Fideszman 2011.01.21. 21:40:28

@abaka: Onnan vettem, hogy hazudozol. Csak egy komcsi képes ennyit hazudozni. A másik a gyűlöletkeltés. Észrevettem, hogy sűrűn alkalmazod. Nálam nem válik be egyik gyurcsányi módszer sem.
Nagyon jól tudom mi mikor volt és történt, már csak azért is mert részt vettem az összes gyűlésen és tüntetésen. Sokszor megyek gyurcsány ellen is tüntetni a mai napig, elsőnek ülök autóba, mert így előbb érek oda, mint azok a spontán tüntetők akiket buszokkal visznek a helyszínre.

És??? 2011.01.21. 21:44:17

@nagymagyarmagy :))"elsőnek ülök autóba, mert így előbb érek oda, mint azok a spontán tüntetők akiket buszokkal visznek a helyszínre."(vidékröl)

abaka 2011.01.21. 21:45:44

@nagymagyarmagyar: Mondasz nekem egy par peldat a surun alkalmazott gyuloletkeltesemre? Mar csak azert is, mert kommentelni sem szoktam surun.

Hat lehet, hogy tudod, mi mikor volt, de akkor meg nagyobb hulyesegeket beszelsz. Ja, az jo, hogy jarsz meg mindig gyurcsany ellen tuntetni, de kurva maganyos lehet, mert mostanaban nem sok olyan tuntetesrol hallani (=egyrol sem). Meg egyebkent is minek tuntetni ellene, sosem lesz meg egyszer politikai tenyezo.

Egyebkent nem tudod, hallottad-e, de a kommunistanak van egy masik definicioja is, ami igazabol egyfajta politikai ideologiahoz probalja kotni a dolgot. De ne menjunk bele, nem akarlak osszezavarni.

Fideszman 2011.01.21. 21:54:58

@abaka: egy szó mint száz, elkúrtál mindent kúrcsányival együtt. Az elmúlt 8 év miatt fizetem a drága benzint a mai napig. Ezen gondolkodj el. Ne csodálkozz ha az elmúlt 8 év miatt 400ft is lesz a benzin. Akkor lehet te is elgondolkodsz azon, kiket is védesz. Tudod kiket védesz? Akik nem akarják, hogy a határon túli magyarok magyarok legyenek. Uszítanak, a médiából ömlik a liberális szenny, médiahadjárat folyik a Fidesz ellen. Szerencsére az emberek nem hülyék, és a Fidesz népszerűsége töretlen, épp ma olvastam egy felmérést, ahol a szavazók óriási százaléka ma is a Fideszt választaná. Ez is azt mutatja, hogy minden a legnagyobb rendben és semmi ok rettegésre. Ha beérik a Fidesz gazdaságpolitikája vissza fog állni a benzinár is 250 körülire.

És??? 2011.01.21. 21:55:59

@abaka: Remélem nem veszed komolyan nagymagyart.Láthatóan csak bosszantásból írja a túlzó válaszokat nem meggyőződésből.Vannak tényleg agy mosott kommentelők,de nem hiszem, hogy ő az.

abaka 2011.01.21. 22:02:21

@És???: Persze, hogy nem. En is azt gyanitom egy ideje, hogy csak szorakozik. Tul hulye ahhoz, hogy igaz legyen. :) Ugyanakkor viszont egy trollhoz kepest meg tul sokat ir. Szal azert meg probalom kipuhatolni... ;)

egyedi 2011.01.21. 22:03:11

a 19.-én-t javítsd már ki légyszíves 19-én-re
2006.10.23.-ai-t 2006.10.23-i-re
a poszt egyébként nagyon tetszett, de számomra mindig hihetetlen, hogy ezt hogy láthatják az emberek kétféleképpen. mintha nem ugyanazt látnánk.

assasin 2011.01.21. 22:03:15

@nagymagyarmagyar:

Hát rajtad betegre röhögtem magam, az hagyján hogy saját magadat hazudtolod meg , minden második mondatodban..de láthatóan fogalmad sincs semmiröl...bár ugy látom nem is arra születtél:)
Csukd be a szemed, és meglátod, milyen sötét vagy.:)
legrosszabb az benne, hogy te valszeg el is hiszed amit összehordasz itten....szánalmas:)

Spanish VVax 2011.01.21. 22:06:29

nagymagyar: szerintem meg az összes mostani fidesz szavazónak kilötték mindkét szemét 2006-ban. Mert hogy nem voltak vele tisztában hova húzták az ikszet az hótt'ziher öregem !

Kandabula 2011.01.21. 22:07:23

Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy miért olyan helyen kell egy nagygyűlést szervezni, ami egy világváros rendjét megzavarja? Erre valók a stadionok, a Népliget, esetleg a Hűvösvölgyi Nagyrét. Itt minden hideg fejjel ki lett találva, időpontok egyeztetve. A főnök lenyomta a kötelezőt, ezután páncélozott (!) autón elpucolt, híveit pedig otthagyta túsznak. Most csend van, pedig lényegében semmi nem változott. Majd most fog, várom a reakciókat.

talpi 2011.01.21. 22:16:23

1. Az, hogy hazudik mind a két oldal, az teljesen egyértelmű.
2. Az, hogy mindkét Vezér milliárdos, az szintén egyértelmű.
3. Fletó az előtt lett milliárdos, hogy politikával kezdett foglalkozni, tény.
4. A grazi ápolt az után lett milliárdos hogy politikával kezdett foglalkozni, tény.
5. Ki lopott erkölcstelenebbül kettejük közül és ki lopott többet?
6. Melyikük próbálta már fel a koronát abból a célból, hogy az annyira vágyott koronázásakor ne csússzon a szemére?

Függetlenül attól, hogy melyikük van hatalmon, mibe kerül a játékuk nekünk?

Fideszman 2011.01.21. 22:32:41

@assasin: Csak egy dolgot cáfolj meg te... te popsibuksi.

Fideszman 2011.01.21. 22:40:53

@Kandabula: Erre csak annyit lehet mondani, hogy ha stadionba megy a Fidesz akkor oda tolják rá a tüntetőket a gyurcsányista rendőrök. Ennyi.

salamander 2011.01.21. 22:40:54

" 1 állítás:"
A nevetséges hazugság 3:28: "A magyar választási kampányban mi a választást javarészt a kontrollálatlan Interneten és a Facebookon nyertük meg." Az Internet még hagyján, a fideszes blogoszféra valóban erős volt. No de, hogy nagyrészt, és a Facebook?!

ezzel szemben az igazság:
Igy van, kommunista elvtárs! Emlékezz, hogy FLETÓ liberálbolsi barátod is elkezdett blogolni - gréczyzsoltiba dugta fel a kezét és úgy írt, írt még akkor is amikor szobájában táncikált. -
A facebookon való megjelenése Viktoréknak elhárította vette a Fidesz elől az utolsó akadályt, ami mögött a MSZP-SZDSZ megpróbált beelőzni. Tudod Viktornak aki még rádiótelefont sem szereti bizony ez nagy lépés volt... :)
Az nem baj elvtárs, hogy eccerű vagy mint a pont, s nem értheted ezt.

"2. állítás"
"Időrendben második, és a leginkább tragikus hazugság pedig 5:13: "Magyarországon a rendőröket békés tömeggel szemben vetették be." Itt Orbán nyilván a 2006-os eseményekről beszél, különös tekintettel a 2006.10.23.-ai nap eseményeire. Nos, az a tömeg ott nem volt békés. Hogy pontosak legyünk, voltak békés, de oszolni nem akaró áldozatok, és voltak véletlenül odakeveredett ártatlan áldozatok is."

ezzel szemben az igazság:
Elvtárs, én ott voltam bámészkodóként elegáns és szép feleségemmel és bizony ott a rendőrnek látszó erőszaktevők, verni akartak, de nagyon. Nem nagyon szólongattak azok senkit.
De ha már ennyire ismered fotelből az eseményeket vajon a verőknek kiadott parancsot is hallottad elvtárs? Mert ha nem akkor honnan szeded hogy oszlatásra kaptak parancsot?
Azért pofátlanság - de tőletek megszoktuk -, hogy az elfajult eseményeket mutogatod és taglalod, viszont Orbán a Fidesz gyűlésről szólt s te az MTV székház képeket mutogatod...

"3. állítás"
Az időrendben harmadik, a jogi abszurditásig menő hazugság 5:20: "Magyarországon meghamisították a közérdekű információkat." Orbán nyilván a 2006-os választások idejében a költségvetési hiány adatairól beszél. Mint ahogy arra már rámutattam, ez hazugság. Ezen kívül, ahogy erre már rámutattam, a Fidesz kétszer perelte emiatt az első Gurcsány-kormányt, és az ügyészség kétszer utasította el ezt a vádat.

Ezzel szemben az igazság:
Igen, Te hősiesen rámutattál, hogy a költségvetési hiányt nem hamisították meg..., de sajnos Gyurcsány barátod elszólta magát Balatonőszödön vazze... Biztosan nem hallottad?
Ha nem akkor MOST SZÓLUNK NEKED IS!
bár, nyilván akkor az sem tudod, hogy Kovács Tamás volt legfőbb ügyésznek barátod is sokat köszönhet. Ráadásul ellenzékből egy költségvetési törvényt megpanaszolni az ügyészségen - elég abszurd. Mindenki tudta - rajtad kívül úgy látszik -, hogy elutasítják, de azért indítottak eljárást, hogy maradjon nyoma a tiltakozásnak.
További szép internacionalista álmokat!

puffatag 2011.01.21. 22:46:50

2006 okt 23-án orbán vágyai teljesültek, összenőtt, ami összetartozik... a hugyosok és a későbbi fülkeforradalmárok... a rendőr teszi a dolgát... kérték idolodat, ne a belvárosba tegye a nagygyűlést a kis hamis

dr kíváncsivagyok 2011.01.21. 22:52:30

@puffatag: Az pontosan oda volt tervezve.....előtte jól feltüzelte az anarchistákat , példát mutatott nekik kordonbontásból , majd melléjük , szinte testvériesen együvé tartozva...odaszervezi a saját gyűlését...az lett volna a csoda , ha 8 - 10 ember nem sérül meg .

salamander 2011.01.21. 22:53:27

@egyedi:
No! hát egyedi vagy azé' látol másképpen...
A "gender" törvény és az egyes- kettes szülő, korában ez neked miért meglepő.

Amúgy mindegy mit láttál: a rendőrnek látszó res se moventes is meg kell hogy értse: non omne quod licet honstum est! Főként úgy, hogy azonosítójel nélkül teszi.

Kandabula 2011.01.21. 22:55:00

@nagymagyarmagyar: reménytelen... Hány érettségid van?

collateral collector (törölt) 2011.01.21. 22:57:03

random politikai blog aktuális bejegyzésének random hozzászólásai közé bekukkantok, és nagy meglepetésemre miről megy a diskurzus? "Gyurcsány kiirtotta a magyarokat 2006-ban". :)

freegr 2011.01.21. 22:57:04

nem tudom, miért veszitek komolyan ezt a "nagymagyart" ... ez a 3 órája kommentelő polgár vagy szánalmasan idióta, vagy egy provokátor...nem kell válaszolni neki, hagy menjen aludni...

Rwindx 2011.01.21. 22:59:10

@talpi:
"Fletó az előtt lett milliárdos, hogy politikával kezdett foglalkozni, tény." hahaha tény. Kisz, Apró Piroska, MFB, privatizációk, satöbbi. Vajon hogy lett milliárdos? Talán nem a politikai kapcsolatain keresztül?
Kicsit tájékozódni kéne, mileőtt valamit az ember az internetre szemetel.

collateral collector (törölt) 2011.01.21. 23:00:10

nagymagyarmagyar annyira profin imitálja az orbán-rajongókat, hogy szinte alig veszi le valaki az iróniát.

Kandabula 2011.01.21. 23:00:20

A "klasszikus", lehúgyozott Kossuth teret ki is hagytam.

megint 2011.01.21. 23:04:24

Azért nem hiszem, hogy divat nyugaton a földön fekvő embert 6 rendőrnek agyonrugdosni meg ütni, meg fejmagasságban lőni. Ilyen felvétel is volt, persze olyat nem linkeltél be, persze tudom, hiszen megmondták, hogy vipera sem volt náluk, a felvételeken ellenben simán látszik. Egyszerű elvtárs vagy, régen az ilyen komoly pozícióig vitte a katonaságnál, ott az volt a szabály, hogy minél hülyébb valaki annál jobb. Rohadtul nem védi senki azokat akik verték, dobálták a rendőröket(akiket az mtv-nél szarban hagytak "véletlen", mert a főnök otthon aludt), de azokat sem kéne védeni akik ártatlanokat agyonvertek csak mert ki mertek menni tüntetni.

Fideszman 2011.01.21. 23:04:41

@compound interest: Nem is tudnak velem mit kezdeni :)))) néha egy ilyen freegr féle benyög valami ne vegyétek komolyan, provokátor szöveget azt jónapot.
A hülye fideszes nem tud mihez kezdeni, azzal ha szembe találja magát a saját tükörképével.

Kandabula 2011.01.21. 23:06:07

@freegr: engem szórakoztat.
@compound interest: én észrevettem. Máshol is. Egy irónikus irónia.

megint 2011.01.21. 23:06:28

talpi, 10 millióért hozzájutott egy milliárdokat érő gyárhoz, gondolod, hogy ennek semmi köze nem volt a politikai kapcsolatainak?

assasin 2011.01.21. 23:07:58

@nagymagyarmagyar:
Semmit nem kell megcáfolnom...ez a ti állandó kényszer képzetetek, hogy állitani meg cáfolni kell..kösz én megvagyok nélküle, látom az igazságot, hogy te mit képzelegsz, nagy ívben lesz@rom.

@Rwindx: ne fárassz már, a mostani fidesz vezérkar tele van volt kisz-essel, meg mszmp-sel, akik ugyanugy loptak ahol bírtak,..egyik kutya másik eb...

collateral collector (törölt) 2011.01.21. 23:10:05

@megint: Tokaj-hegyalja; "Ne mi nyerjük a legtöbbet!" ; "Nem taggyűlés volt"

rémlik valami?

talpi 2011.01.21. 23:10:25

@Rwindx: A kapcsolati tőke azért nem azonos a politikusi tőkével. Amikor milliárdos lett akkor nem politikus volt. De igazad van, ha te is az ő köreikhez tartozol és nem okoz gondot a hó vége. Tudod mint a minimálbéres alig adót fizető, de rokkantkártyás Mercedeses vállalkozónak, akinek könnyítettek az adófizetési kötelezettségén és aki bármit le tud írni. Én alkalmazott vagyok, de a beigért hatalmas adókönnyítésből egy fillért sem látok.

Mr. Waszabi 2011.01.21. 23:10:57

Nnna véégre valaki megmondta a frankót, úgy ahogy van. Ez az egészséges , józanparazsti öszinte beszéd hiánzyik már a sok csűcsavaró lrvelés és hazugság között. PirosLap for President!

Kandabula 2011.01.21. 23:15:33

@megint: normális dolognak tartod, hogy a tüntetők károkat okoznak polgártársaiknak, akiknek csak az a bűnük, hogy éppen ott laknak, ahol a tüntetők éppen vonulnak? Hogyan van ez?

collateral collector (törölt) 2011.01.21. 23:16:45

ha meghallom, hogy valaki azt meri mondani, hogy "kurva ország", már a Molotov koktél a kezemben van! nem viccelek!

collateral collector (törölt) 2011.01.21. 23:21:02

2006-ban Gyurcsány M16-ossal osztotta a magyarokat, úgy, mint Tony Montana.

Mr. Waszabi 2011.01.21. 23:23:18

@Rwindx: szóval , Fletó nem a parlamentben ülve lopta össze, amije van, hanem céget alapított és mezei üzletemberként tette ezt. Ez azért nem ugyanaz, mert mindne más magyar tőkés is kárpótlási jegyekből meg benfenntes információkból szedte meg magát. De ezt Viktor bácsi nem mondhatja el magáról, mert sosem dolgozott, sem polgárként, sem üzletemberként, CSAK politikus ovlt, főállásban. Az adófizetők pénzén ugyebár mind a mai napig. Jó lenne, ha nekem mezeinek is összejött volna kézen-közön 120 milliós vagyon ugyanez alatt a 20 év alatt, becsületes munkából. Ha ajándékba kapta volna mecénásaitól, nem szólok eg szót sem, elfogadható kegyes hazugság lett volna, viszont illett volna feltüntetni a vagyonosodási nyilatkozataiban, de erre nincs utalás. Torgyánnak legalább volt anniy esze, hogy behazudta az 100 milliós privát kölcsönt az építkezéséhez.
Ez fáj ebben a Viktorban, ez a pofátlanság, hogy még csak be se akart csapni, még csak el se akarja rejteni, hogyan tollasodott meg. Hadd lássa csak az egyszerű nép fia, hogy V egyenlőbb az egynlőknél, neki ezt is lehet. És ez pofázik demokráciáról ? Meg veszi szájára az én nevemet is, amikor egész Magyarország akaratát emlegeti ? Tudod hova menjen az ilyen: a sunyiba, de gyorsan.

Logan Grimnar 2011.01.21. 23:33:19

@waszabi: te nem lehetsz ennyire hülye vagy naiv " Fletó nem a parlamentben ülve lopta össze, amije van, hanem céget alapított és mezei üzletemberként tette ezt"
az állami vagyon ellopása más országokban hazaárulás és kötél kategóriája, nálunk ment az öszödi böszme még büszke is volt rá

collateral collector (törölt) 2011.01.21. 23:41:25

@Logan Grimnar: "az állami vagyon ellopása más országokban hazaárulás és kötél kategóriája"

Tokaj-hegyalja; "Ne mi nyerjük a legtöbbet!" ; "Nem taggyűlés volt"

:)

nadiposzata 2011.01.21. 23:42:05

Manipulálták a képet kérem, két szarva lett. Most ökör?

Abu kharita 2011.01.21. 23:42:56

Ügy látom Matyinak az elmúlt nyolc év nagyon jól sikerült és nehezen éli meg , hogy változtak az idők.

frankorange 2011.01.22. 00:24:31

Marhaság azt hinni,hogy a Fidesz jobb. 16%-os SZJA kinek jó?Itt nem keletkezik hiány? Miért jó lenyúlni a melósokat?A rendszerváltásnak csúfolt NAGY SZ.R valami után bőven bizonyítottak a pártok. Új politikai elit jött létre, az emberek meglopásából éltek. Az egyik pártnak buknak az emberei, a másiknak meg titkosítva vannak a dolgai.OV-t kábé 74 évesen lehet majd elszámoltatni...Szétverik a szociális rendszert, a gazdaságot, megosztják az embereket.A reformok meg csak álmok maradnak.Ha hiszünk választott vezetőinknek,ez az ország nem sok jóra érdemes.
Nyitott szemmel járt már valaki Gödöllőn?Nem MSZP-s város.Nem fideszes.Felületesen nézve fejlődik.Alaposabban megnézve:Romos, szemetes csúf város.VÁROSKÉP?Ész nélkül tervezve...

Mr. Waszabi 2011.01.22. 00:33:15

@Logan Grimnar: nem vagyok hülye, csak nem figyeltél. Olvasd el mégegyszer, mindent pontosan fogalmaztam. Az egyetlen pofátlan politikus, aki még fedő tevékenység végzését is feleslegesnek tartotta, az Viktor. Erről írtam, az én szememben ez léyneges különbség, mivel mutatja, mire lehet tőle számítani.
Értesz ugye ? A többi is lop mind, ez nyilánvaló , csak ez még a szemünkbe is hazudik. Úgy értem, szólok neki, hogy ne lopj, és megmagyarázza, hogy ő nem, inkább én. Szól a nemzetközi pénzvilág, erre ők leszenek a hülyék. Szól az EU a sajtószabadságról, hivatalosan - és ők is hülyék ?
Itt mindenki hülye, az egész világ az, csak az az egy ember nem, aki mindenki másra ezt mondja ? Óvoda. És én vagyok a naiv? Ja, nem, hülye vagyok, tudom.
(Déja vu: Sztalin elvtars volt hasonló mentalitású - innen szép nyerni. Hajrá Magyarország!)

frankorange 2011.01.22. 00:35:10

Voltak dicső nagyjaink az elmúlt évszázadokban. Jó lenne végre ha kellően megbecsűlve őket,követnénk példáikat és építenénk az országot.Magunknak,egy alkotó,kreatív magyar közösségnek.Az ország a népé.Nem politikusok,milliárdosok játszótere.

Kandabula 2011.01.22. 00:56:22

@frankorange: pedig az. Kit kéne követni? Mesélj. Konkrétan.

frankorange 2011.01.22. 01:15:53

Szerintem új hiteles közösséget,szervezetet kell létrehozni.Szerintem senkinek nem mindegy mi lesz a jövőjével. Követendő jó minták vannak.Ízlés kérdése, honnan vesszük.Az emberekbe azt sujkolták,nem szabad ismeretlen pártra szavazni.Elfelejtik,hogy vannak akik szinte a semmiből jönnek. Bárki alkalmas lehet rá,aki vállalja,hogy jó vezetője lesz a népének, az életét ajánlja fel.Szerintem egy jó vezető, ura az országnak,szolgája a népnek, hazájának.Kell egy közösség aki mögé áll.Akár te is lehetsz, vagy én.Vannak olyan alapok amire lehet építeni.Tisztességesen is. Erröl meg kell győzni az embereket is.Orbán erős,de van más út is.És ez tény!

frankorange 2011.01.22. 01:26:53

Egy felelős kormányra van szükség, amely rendszeresen elszámolna az embereknek,mire fordítja a befizetett adókat.Mit miért tesz,tetteinek mi lesz hosszabb távon a hatása.Egyértelmű törvények,rendeletek. Minden szabályozva.Állami garanciák a szociális biztonsághoz.

kvasztics47 2011.01.22. 07:45:45

@talpi:
Az EU-s pénzből felújított Újpesti Bíróságra a koronás címer alá mit írtak?
MAGYAR KIRÁLYI BÍRÓSÁG
Ezt tedd a kalapod mellé!

kvasztics47 2011.01.22. 08:01:49

@frankorange:
Mi történt a nagy magyarjainkkal:
II.Rákóczi F. elüldöztük Törökországba
Kossuth Amerikába
Széchenyi bolondokházába került
Petőfi (akit a nép furkósbottal kergetett el a választásokról) elpusztult a csatában
József Attilát öngyilkosságba hajszoltuk
Minden értelmesen tenni akaró hazánkfiát elüldöztük.
Lehet, hogy ez vár Gyurcsányra is?

silent76 2011.01.22. 11:09:43

@Brendel Mátyás: Nem. Ponttal nem helyes. Nézz utána. (Na ide juttatja Magyarországot a ballib, még a helyesírásunkat is meghamisítja.)

loláb 2011.01.22. 11:15:31

@abaka:
Tudtalak követni már az elejétől fogva, csak EGY dolgot nem értek, továbbra sem: Mi a fasz közöd van az én mentalitásomhoz?

loláb 2011.01.22. 11:19:29

@abaka:
"- Toled kapok egy valaszt (azt ugyebar nem irja, hogy melyik kommentemre reagalsz) "

Ha ráklikkelsz a névhivatkozásra, odaugrik ahhoz a hozzászólásodhoz, aminel a "válasz erre"-t nyomtam.

Ezt csak azért mondom, hogy észrevedd (bár igazából leszarom, hogy észreveszed-e) jó szándékom, és legközelebb ne csinálj segget a szádból.

abaka 2011.01.22. 12:06:42

@loláb: Lol, szerintem hagyjuk. :) Szemlatomast csak arra programoztak be, hogy csipobol tuzelni, mindenki hazaarulo komcsi-berenc. Arra viszont nem, hogy mi van ha valaki ertelmesen megprobal egy felreertest elsimitani. Ami osszesegeben persze sajnalatra melto es szanalmas.

Majd ha kijon az uj firmware-ed, akkor terjunk vissza a temara...

tanti-mama-lu'-Nelutzu · http://fingdex.blogspot.com/ 2011.01.22. 12:16:22

Olyan elszomorító látni hogy nektek magyaroknak jutott a legszánalmasabb, leggusztustalanabb baloldal Európában. Egész Európában a baloldal nem abban különbözik a jobboldaltól hogy utálja a saját nemzetét hanem ideológiai alapon.
Itt nálatok nem ez a helyzet. A baloldalhoz közelálló értelmiség (ők elitnek gondoljak magukat, lófing!) szánalmas. Nincs más szó. Többnyire magyar anyanyelvű NEMmagyarokból áll akik folytan egy másik identitásukat keresik vagy élni kívánnak. Idegen lelkű magyarul beszélők. Én mint 100% román nemzetiségű román állampolgár (igaz itt élek egy ideje már) magyarnak érzem magam. De nem mély magyar! Az hogy egy magyar állampolgár (nem gazdasági bevándorlókról beszélek, hanem itt született magyar anyanyelvűekről) utálja a saját nemzetét, hagyományait, múltját etc. nem tesz engem mély-magyarrá hanem őt minősíti méghozzá undorító nemzetárulóvá teszi. És csak az ő beteg elméje hiszi azt hogy mi más idegen nemzetekhez tartozók felnézzük rá. Amo proditionem, odi proditorem! Leköpni való. Fákingleftújng.
És olyan sok kretén van ezeken a fórumokon. Nagyon szívesen élném az EUdióták által nekem kiharcolt (mediaTV, etc) vélemény szabadságához fűződő jogommal s elküldeném a vass-ba minde ilyen EUdiotát. Nem a manipulált félrevezetett de még megmenthetőkre gondoltam hanem a manipuláló, félrevezető undormányiakra, akikkel nem az a baj, hogy baloldaliak, hanem az, hogy nincs ideológiájuk s csak az orbánellenesség és a nemzetárulás vezeti őket. FÁKDEMOL

Lakatos Baltazár 2011.01.22. 13:16:07

@fingdex.blogspot.com: huzzal vissza romaniaba, lapatolni, baszd meg.

loláb 2011.01.22. 15:33:45

@abaka: Jó, majd szólok, ha kijött.
Remélem addigra neked is kész lesz a frissítés, amiben már beprogramoztak a blog.hu használatára, csak hogy ne legyenek "félreértések", amiket "el kell simítanod".

dzsaszper 2011.01.22. 21:23:30

@milyen szép a Vértes, ó: szólni kellett volna: épp erről beszélek én is, hogy kérdéses, hogy végig kitartottak-e a megafonos felszólítással.
Amikor egy parlamenti képviselő testi épsége nem számít, akkor épp a megafont fogják komolyan venni?

dzsaszper 2011.01.22. 21:33:36

@Brendel Mátyás: nem látom, hol a párhuzam a szülő feleség sztori, és a parlamenti képviselő között aki az intézkedésről kérdezni akar...

Amúgy meg ja, aki haza akart menni és pechére a Deák tér felé tartott, az hazajutott, legrosszabb esetben egy kórházi kitérővel...

dzsaszper 2011.01.22. 21:42:50

@Brendel Mátyás: nem a bevetés elrendelésének jogszerűségével, hanem a parancs kivitelezésének módjával kapcsolatban vannak kétségeim.

Viszont annyi valóban kiderül, hogy eltelt Révész Máriusz elveréséig pár óra.
Első gondolat, hogy volt egy afterparty a Fidesz-gyűlésen (kevés időre kérték a helyet). Második gondolat, hogy egy ekkora naggyűlés hangtechnikáját felpakolni nem két perc, tehát a naggyűlés szervezői közül még lehettek a helyszínen akkortájt. És jó kérdés, hogy amikor a Madách tértől elindul a balhé a Dohány utca felé, az az Astoria felől nézve hogy fest. Nem olyan nagy a táv az Astoriától a Dohány utcáig...

Kandabula 2011.01.23. 20:20:54

@dzsaszper: úgy gondolom, hogy R.M.-nak nem az lett volna a dolga, hogy beálljon a randalírozók közé, hanem azok csillapítása, minimum a vagyonvédelem szempontjából. De így poénosabb.

dzsaszper 2011.01.23. 20:44:31

@Kandabula: ha R.M. valóban beállt volna a randalírozók közé, akkor egyrészt, nem olyan felvételek lennének róla amint egyedül áll egy csomó rendőrrel és beszélget, másrészt 2006 még az mszp-szdsz ciklus legeleje volt, szóval bőven lett volna idő feljelenteni és felfüggeszteni a mentelmi jogát... ez sem történt meg, így amit írtál, az legfeljebb poénos...

Kandabula 2011.01.23. 21:05:09

@dzsaszper: nem értem, mit mondasz. Beállt a rendőrök közé és azok egyszerre csak rátámadtak? Hogyan került át a másik oldalra? A randalírozók közé kellett volna állnia beszélgetni, pontosabban lebeszélni őket a balhéról. Más: kit kellet volna és miért feljelenteni? Hogy jön ide a ciklus eleje? Zavaros...

dzsaszper 2011.01.24. 10:24:45

@Kandabula: kicsit ellentmondásos, hogy egyszer azt mondod beállt a randalírozók közé, másszor azt mondod, közéjük kellett volna beállnia beszélgetni.

Ha R.M. valóban beállt volna rendbontani, akkor garázdaságért őt kellett volna feljelenteni, és felfüggeszteni a mentelmi jogától -- ha tényleg garázdaságot követett volna el, akkor ezt az mszp-szdsz koalíció kéjes élvezettel meg is tette volna... de nem így történt...

Kandabula 2011.01.24. 14:26:22

Elbeszélünk egymás mellett.
Mondod, hogy R.M. a rendőrökkel beszélgetett.
Mondod, "ha valóban beállt volna rendbontani... Vagyis szerinted nem állt be.
Viszont megverték?!
Akkor az csak úgy történhetett, hogy beszélgettek, beszélgettek, aztán csak úgy nekiestek.
Hát nem zavaros?
Egyébként hány embert ítéltek el garázdaságért?

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.24. 19:28:53

Csak azt nem értem,hogy akik most Orbánt feljelentgetik a brüsszeli zsidóknál,hol a bánatos picsában voltak amikor a csótány beszélt Balatonőszödön? Akkómékussótá??

dzsaszper 2011.01.25. 11:01:59

@Kandabula:

"Az Országgyűlés emberi jogi bizottságának albizottsága, amely a 2006 őszi eseményeket vizsgálja, meghallgatta Papp Károlyt a Készenléti Rendőrség parancsnokát [...]
A Készenléti Rendőrség parancsnoka az ülésen azt mondta, hogy a rendőri egységekre olyan nagy nyomás hárult ezekben a hetekben, hogy napokon keresztül még a minimális pihenőidőt sem tudták biztosítani nekik. Ezért nemcsak fizikailag, hanem pszichésen is kimerültek voltak. "
Forrás: www.mr1-kossuth.hu/hirek/itthon/megvedte-gyurcsanyt-a-volt-igazsagugyi-miniszter.htm

Fizikailag és pszichésen kimerült rendőröktől mit vársz? Elveszthették a realitásérzéküket a bevetés alatt.

dzsaszper 2011.01.25. 11:03:30

@Kandabula:

"Az Országgyűlés emberi jogi bizottságának albizottsága, amely a 2006 őszi eseményeket vizsgálja, meghallgatta Papp Károlyt a Készenléti Rendőrség parancsnokát [...]
A Készenléti Rendőrség parancsnoka az ülésen azt mondta, hogy a rendőri egységekre olyan nagy nyomás hárult ezekben a hetekben, hogy napokon keresztül még a minimális pihenőidőt sem tudták biztosítani nekik. Ezért nemcsak fizikailag, hanem pszichésen is kimerültek voltak. "
Forrás: www.mr1-kossuth.hu/hirek/itthon/megvedte-gyurcsanyt-a-volt-igazsagugyi-miniszter.htm

Fizikailag és pszichésen kimerült rendőröktől mit vársz? Elveszthették a realitásérzéküket a bevetés alatt.

tomwar 2011.01.27. 09:40:01

Huh....eskuszom, olyan jokat kacagok itt nagymagyarx2-on , hogy a konnyem is kicsordul... TEljesen jo random valaszokat tud generalni, se erv, se szam nem szamit, csak a huseg. Mondja becsulettel, valasz es teny nem szamit. Anno, volt regen egy szervezet, amelynek ez volt a jelmondata: Becsuletem a huseg. Nos, lassan alakul a narancs sereg is.
A belvarosban lakom, ott voltam minden alkalommal a surujeben, a nagymezo utcai csatat lattam. Nos, soha, semmi bajom nem lett. Nem vertek meg a rendorok, ha hazafele mentem, atengedtek, szoltak, hogy merre ne menjek mert oszlatas van, mentem a Bajcsy-n keresztben a repulo konnygaz granatok alatt....es ott olyanokat latam, hogy nem nagyon hiszek a bekes tuntetok cimu meseben. A mozdulatlanul allo rendorsorfalat vasrudakkal, kitepett oszlopokkal utottek, kovekkel es uvegkkel dobaltak, autokat borogattak fel, gyujtogattak...a bekes demonstralok? Ugyan mar. Mindenki azt hisz, amit akar, de en lattam. Ennyi.
A matematika meg partfuggetlen, es leleplezi a hazugsagokat: mindegy, hogy Fleto, vagy a kis Duce mondja. Utobbi azert cikibb, mert allitolag sosem hazudik. Az elso bevallottan igen.
Ja, es kivancsi leszek, mikor megy Fleto bortonbe. Mert nem fog...mar reg ott kene csucsulnie, ha lenne miert leultetni. De nincs.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.02.23. 13:29:05

Itt egy kis montázs, a szembesítést illusztrálandó:"

a fidesz rendezvényről beszélj te ostoba degenereált senkiházi!

dögölj meg

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.02.23. 13:41:42

@Asszem: Ha az megtörténik, hidd el, olyan felháborodás lett volna Európában, amihez képest ez a mostani kismiska."

megtörtént, ez történt meg, nemérted?!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.02.23. 14:21:45

@kíváncsivagyok: találós kérdés kommunistáknak:

mi a különbség a nemzetiszocialista és a keresztényszocialista között?
süti beállítások módosítása