Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

2011, öcsém a káros rap antiéve, yeee:)

2010.12.30. 15:40 | balközép | 85 komment

Címkék: médiatörvény ice t rep szalai annamária

„Szép szöveget, erkölcsi témát! Ezeréves múlthoz hű magatartást! Mert pornós, kábítós hip-hop nekünk nem kell, neveljünk etikus, hazafias rappel!”

 

Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy Belgáék talán egyik legnagyobb sikert aratott POLGÁRpukkasztó rap száma valósággá lesz. Igen, a mi Annamáriánk a média szigorú őre megcsinálta. Belgáék népi követelését valóra váltotta.

Az Ice-T egyik számának sugárzása miatt eljárást indít a Médiahatóság a Tilos Rádió ellen, mondván annak szövege KÁROS a fiatalokra. A méda erkölcscsőszének decemberi levele szerint indokolt a közigazgatási eljárás, miután az „It's on" című dal túlzottan obszcén és káros.

Ice-T. Nézzd meg, még a feje is milyen csúnya!

Aki jól beszéli az angolt, az tudja, hogy az „It's on” kifejezést azt jelenti: kezdődik. Nem tudom, hogy a hatóság részéről egy burkolt figyelmeztetés volt-e ez az ilyen gyalázatos, tudatos, aljas és előre megfontolt szándékból direkt nemzetromboló zenét játszó rádióknak. De mindenesetre, azért értettük.

És én naaaaon de naaaaon helyesnek is tartom. Há nehogy már ilyen zenék legyenek, nem? Amikor van Karádi Katalin vagy Bunyós Pityu… tessék azt sugározni… zene, zene, de hát micsoda különbség… És igen is az összes MP3 lejátszóból tessék most azonnal kitörölni ezt a bűnös számot!

Képzeljétek, hogy ennek a galád amerikai rapper művésznek, hála istennek erre a média hatóság indoklása is felhívja a figyelmet, szinte minden száma a rendőri erőszakról és a szexről szól, egyik híres száma például a „Copkiller", azaz a rendőrgyilkos címet viseli. S egy ilyen együttestől egy olyan országban játszani számot, ahol egy olyan erkölcsi kőszikla a rendőrség főnöke, mint Pintér Sándor.

Azééé ne mondjátok má… hogy a Fidesz által befutottat cenzorasszony médiaőrnő Szalai Annamária, esetleg fásult nézeteket vallana… ugyan má'… képzeld el, hogy a Tilos Rádiónak előzetesen figyelmeztetnie kellett volna a hallgatóságot az obszcén tartalomra. Mondjuk így: "A repercsávó káromkodni fog gyerek érted, kapcsold ki a rádiót, 3 perc 12 másodperc múlva majd visszakapcsolhatód érteeeed??"

A vélhetően nemzetet így is rombolni kívánó köztudottan ballib Tilos Rádió tudod mivel védekezett? Pfff… hogy vélhetően a 16 éven aluliak között nem sokan értik az amerikai gettó-szlenget… ugyan már nevetséges… a magyar közoktatásban híresen jó angol tudást lehet szerezni… főként amióta Hoffman Rózsa ténykedik ott…. Bár ez oximoron… mert Rózsa miért hagyná, hogy káromkodni tanuljanak amerikai angolul a nemzet jövőjét építő ifjúság? (És most senkit se tévesszen meg az, hogy Hoffmann Rózsa nem tud angolul).

Mindegy, attól még a Tilos Rádiónak az érvelése nevetséges… mert a médiahatóság megmondta: 1 millió angol nyelvvizsgát tettek le az elmúlt időszakban, így nagyon sokan érthették, amit Ice-T össze-vissza bele káromkodik nemzetünk éterébe… gyalázat…

Persze a baloldali összeesküvők rádiójának volt erre szinte már kész válasza: nem hiszik, hogy a 16 éven alattiak között igen sok angol nyelvvizsgás lenne… erre már nem is lehet mit mondani… ilyenek ezek látjátok?

Meg különbem is, miért játszana egy rádió olyan zene számot, amit sokan nem is értenek? Na, ugye látjátok már Ti is, hogy itt tudatos nemzeti erkölcsrombolás végződik…

Én köszönöm szépen Szallai Annamáriának, hogy ez ellen tesz… és küldöm neki sok szeretettel az alábbi számot: (bár a Youtube nem figyelmeztett (biztos az is MSZP-s), de csak 18 éven felülieknek)

 UI.: Annamari, nagyon tetszett a nemzetnevelő újságod!

· 4 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr292548411

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Skiccpali aláírt, lehet csomagolni 2010.12.30. 22:53:58

A Nemzet Tolla tette a kötelességét, nem is értem mit vártatok a zemberek emberétől. Titkon többen remélték, hogy az negatív hazai és nemzetközi tiltakozásra felkapja a fejét Orbán és dob egy smst Palira, hogy ezt akkor most mégse. Vagy ha a nemz...

Trackback: A korrupció melegágya (II-III. egybevont lecke) 2010.12.30. 21:25:20

II. A médiaalkotmány révén a sajtó alaposan szabályozott lett. Azt nem állíthatjuk, hogy cenzúra alakult volna ki. A cenzúra esetén ugyanis jól lefektetett, egyértelmű szabályok szerint működik a rendszer.De itt nem erről van szó. Olyan közálla...

Trackback: A sajtószabadság vége? 2010.12.30. 20:20:57

Ténytár A “médiaalkotmánynak” nevezett törvény jelentősen átalakítja a magyar elektronikus médiumok rendszerét, változtat

Trackback: ICE-T mégsem kapja meg a magyar állampolgárságot? 2010.12.30. 16:26:57

A népszerű afro-amerikai rapper ICE-T döbbenettel fogadta a Tilos Rádió és személye, pontosabban egyik dalszövege ellen a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által indított vizsgálatot. Mint köztudott a zenész az egyik leglelkesebb támogatója volt a k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hanyasvagy 2010.12.30. 15:58:08

Öcsém,ha belegondolok,hogy erkölcs rendőrünkre már akkor is csak ilyen
mocsok munkát bíztak rá?!De hogy ezért még fizetést is kapott!Ez ám a karier!!!!
Talán a VV.villából kikéne hozni valakit kultuszminiszternek.Amugy a teljes szöveg
/letiltó/ megtalálható az Amerikai Népszava honlapján.Ha jól emlékszem nyolc oldal
sületlenség.Mit törhették az agyukat,hogy ilyen kevés ésszel ekkora baromságot
összehozzanak.

hanyasvagy 2010.12.30. 16:55:25

Most olvasom,hogy BábúPál aláírtí a médiatörvényt. Még nincs életben,ezért
kimondon-leírom-Ő a magyar nemzet szégyene! Ha lenne benne egy nagyon kevés tartás,akkor elbujdokolna és nem merne holnap éjjel a királyi TV.-ben
tetszelegve BUÉK.-ot kivánni.De hát Ő olyan mint a pórázát fogó gazdája.

is 2010.12.30. 17:19:58

ez tetszik, hogy minden poszt aljan ott van. bar en utalom ezt a sotet rapet, szoval nem hallgatom meg, de tok jo, hogy mindenhol ott van. liberalis-e vagyok?

yuppiebasher · http://vankerdes.blog.hu 2010.12.30. 17:23:20

A mondanivaló jó, a stílusod siralmas.

dr kíváncsivagyok 2010.12.30. 17:23:35

Jó reklámot csináltak neki....eddig Én sem hallgattam Ice -T - t.... most már kiváncsiságból csak meghallgatom....

don piano 2010.12.30. 17:32:36

"A népszerű afro-amerikai rapper ICE-T döbbenettel fogadta a Tilos Rádió és személye, pontosabban egyik dalszövege ellen a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által indított vizsgálatot. Mint köztudott a zenész az egyik leglelkesebb támogatója volt a külföldön született, de magyar gyökerekkel bíró emberek könnyített magyar állampolgársághoz jutásának, melynek egyik oka köztudottan az, hogy ICE-T is annak a kicsiny kongói magyar közösségnek a tagja (madzsarik), akik a mai napig őrzik még a magyar szókincs töredékeit, gulyáson élnek, megvesznek a fokhagymáért és a bőgatyáért, családfájukat Attiláig vezetik vissza."

azamerikaifiu.blog.hu/2010/12/30/ice_t_megsem_kapja_meg_a_magyar_allampolgarsagot

Nádasi Balázs 2010.12.30. 17:34:12

BábúPál:) Nem bábú az kérem szépen. Inkább biomechanikus robot, mert hiszen hát magától megy vécére.

Acsabi44 2010.12.30. 17:34:56

nem szorosan kapcsolódik egyébként, de 6 éves felsőfokú angol nyelvvizsga birtokában, a nyelvvizsga-szintnél sokkal jobban beszélem az angolt, de ennek a számnak kb a felét nem értettem. Nigga nyelvből nemannyira képeznek a középiskolában, azt hiszem. Szegény 16 évesek.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.12.30. 17:45:14

Tök jó ez az IceT. Mik vannak... köszi, Györgyi.

benkoo 2010.12.30. 18:06:00

akinek nem tetszik ne halgassa.... mi lesz itt még....

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2010.12.30. 18:11:48

Ez jó volt, ezt tetszett eddig a legjobban a témában megjelent posztok közül. 8-)

Úgy is mondhatnám, hogy ez ODABASZOTT! Hallod Annamari, hallod Média Hatóság? O DA BA SZOTT!!!!!!!

Na? Most mi lesz? Megbotoznak? A zinterneten tanultam ezt a szót...

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2010.12.30. 18:14:24

Ja, és amúgy most mi a terv? Minden rádiónál, minden zenei szerkeztőnél, dj-nél alkalmazási feltétel lesz, hogy valamennyi szóbajöhető nyelvből felsőfokú, szlenggel kiegészített nyelvizsgája legyen? Vagy honnan fogják tudni a rádiók, hogy mit lehet és mit nem? Lesz lista a pártközpontból???

G. Wolf 2010.12.30. 18:22:01

Tilt - Tűr - Támogat :)

különvélemény 2010.12.30. 18:30:38

Egyszer volt, ho lnem volt... képzeljétek az MTV is betiltott egy csomó számot, ráadásul saját magának...

Dreistein · http://teszekratok.blog.hu/ 2010.12.30. 18:42:32

Ganxta szopni fogsz!

én meg addigra rég törlöm a blogomat

Dreistein · http://teszekratok.blog.hu/ 2010.12.30. 18:55:07

egyébként a belga jancsóval az igazi beszivárgó!
az ijeneket john o'connor levadászta
ha ezeket levadásznák, nem lenne film!

gondoljátok meg, proletárok!

Dreistein · http://teszekratok.blog.hu/ 2010.12.30. 19:00:17

rájöttem!

ezek ellen a vitriol a leghatátosabb fegyver!

máris hat, és pár hét múlva lesz hatása

buknak, mint a rottenbiller

ez olyan, mint a gumibugyi hofi szerint, nem akkor jön ki belőle, mint amikor belement

RedRobotrooper 2010.12.30. 19:07:54

Naponta egy mondatban a világról: olvass és kommentelj!
egymondatban.blogspot.com/

bebe tv 2010.12.30. 19:13:57

@klarky: Bizony ám. A hajnal 5 órai műsorkezdés a következő örökzöld mozgalmi dallal fog kezdődni. " nemzetőrnek egy baja, hogy nincs három élete, egyiket a pártnak adja, másikat a kedvesének, a harmadik pedig a hűséges fegyvere". A nótát a FIDESZ Központi Bizottsága által kinevezett nótamegőrző kormánybiztos szöveg átdolgozásában előadja a 3.sz.HEREVERE NÓTAVÉDŐ NEMZETŐR EZRED.
Adómentes házi főzésű pálinkára hangszerelte: Stampedli Flórián fűzfasíp művész, és 3 szoros Maligán díjas főzőmester.
Vezényel Szalai Anna Mária az NMHH főzenemestere.
Lesz itt kultúra, attól ne félj.

Halál Bika 2010.12.30. 19:20:49

A rep káros, értem?

@különvélemény: "képzeljétek az MTV is betiltott egy csomó számot, ráadásul saját magának"

Igen, annál jobb reklám nincs is egy számnak mintha betiltják.

Pl a Hírcsárdát is azért kezdtem el olvasni, mert valami kormányzati észlény megsértődött rajat. Tilost sem hallgattam egy ideje, de most majd megint odatekerek.

Kobunko · http://elejtett.blog.hu 2010.12.30. 19:22:32

Belgáék nemzeti hiphopját már komolyan vette egy FankaDeli nevű "repper" - nem tudom ő éppen most hogy definiálja magát - szóval már valósággá vált ez a szám... de valóban, azt én sem gondoltam volna, hogy ezt törvényi szintre is emelik...

bebe tv 2010.12.30. 19:23:09

@klarky: Úgy lesz mint hajdanán. Majd valamelyik forradalmár társat kinevezik a nemzeti együttműködés sanzonbizottság élére és majd ők elbírálják, hogy kiadható vagy sem. A DJ-nek meg a zenekaroknak ismét vizsgázni kell majd mint régen a Vörösmarty téren az ORI-nál. Kár hogy az épületet már lebontották pedig most hány meg hány pártkatonát lehetne oda is beültetni.

fetyisob 2010.12.30. 19:37:59

azt hittem örökre elfelejthetjük a diktaturát,de ugyanazok a pöcsök akik abban nőttek fel most vissza hozzák hogy bebiztositsak hatalmukat jolétüket!

fetyisob 2010.12.30. 19:41:18

@klarky: lesznek újra besúgok ! lesznek 3/3-sok !Vezérünk már van!
éljen viktor!
eljen viktor!
.....

elvis01 2010.12.30. 19:41:25

Ice-T A NAGYSZÍNPADRA!!

whm · http://egyenesen.blog.hu/ 2010.12.30. 19:41:27

szerintem pedig nem ennyire egyértelmű a dolog - de azt hiszem én vagyok a kisebbség :)
egyenesen.blog.hu/2010/12/30/tilos_radio_vs_nmhh

fetyisob 2010.12.30. 19:50:36

Szerintem elég sokan vagyunk itt az indexen! kellene egy olyan nem politikus brigád aki kivezeti az országot ebböl a mocsarbol! akik tenni akarnak az orszagert nem meggazdagodni es diktaturákat épiteni, elnyomni a demokraciát! a mostani politikai elit élen a fideszel leszerepelt! azonnali elörehozott valasztasokat! még 8honap es 300 ft lesz a chf es bedöl minden!amiota elzavartak az imf-et zuhanunk...

Közbiztonság Szilárd? 2010.12.30. 19:57:51

A nyelvvizsgának meg a nyelvtudásnak semmi köze egymáshoz.
Szóval téves a kiindulás.
Másrészt a sokat emlegetett néger, afroamerikai és egyéb szleng nem nagyon szerepel a szövegben (biztos azért sem, mert a rendes néger szlenget a fehér amerikaiak többsége sem érti, és akkor nem fogyna a lemez, másrészt olyan, hogy néger szleng, nincs, nagyvárosonként, New York méretű városok esetében városrészenként változik a néger szleng, mást beszél egy harlemi, mást egy bronxi néger), ez sima köznapi amerikai beszéd (nem irodalmi, köznapi).
Tehát nem kell olyan kurva nagy angol nyelvtudás a szöveg megértéséhez, egy erős alapfok elég hozzá.

büdösmackó 2010.12.30. 20:05:19

kurva anyját a sok néger reppernek, tönkreteszik a civilizált volágot, meg elnökösködnek!

vissza a francba afrikába!

kigondoltam.blog.hu/2010/12/28/sajtoszabadsag_10

Közbiztonság Szilárd? 2010.12.30. 20:14:08

@Közbiztonság Szilárd?:
Mondjuk aki a ma este az RTL-en menő Az Igazság mecénása cím fordítójábnak biztos volt nyelvvizsgája, ehhez képest nagyon elbaszta (Mercenary for Justice - Az igazság zsoldosa), még a magyar helyesírással is vannak problémái.

Meg ismerek egy csomó olyat, aki remekül beszél angolul, de nem megy el nyelvvizsgázni, mert minek, nyelvpótlékot már nem fizetnek érte, amúgy meg drága, ha meg kell az angoltudás egy álláshoz, úgysem a papírt nézik, hanem a felvételi interjún angolul kezdenek el vele beszélni, és abból kiderül.

(Én sem beszéltem rosszabbul angolul a nyelvvizsgám előtt 1-2 évvel, mint utána ugyanennyivel. Legalábbis nem hiszem, hogy az ember az alatt a 2 hét alatt tanul meg, ami a felsőfok írásbelije meg szóbelije közt eltelik.)

bgp 2010.12.30. 20:28:26

Itt is leírom, nem az ICE-T miatt indították az eljárást. Aki azon aggódik, hogy ezentúl nem hall trágár reppet, az ne aggódjon. Csak a liberális médiát kapcsolják le.

Emperror · http://mobilmenetrendek.try.hu 2010.12.30. 20:32:43

"Ice-T. Nézzd meg, még a feje is milyen csúnya!" - Milyen az arca? Íjjj de csúnya! GÓLEM! JÖN A GÓLEM!

maxwell murder 2010.12.30. 20:37:58

én örülök, hogy nem nyomatnak mindenféle ocsmány gengszter rappet a rádiókban, rühellem...

Halál Bika 2010.12.30. 20:45:16

Egyébként a kifogásaikon és magyarázataikról lerí hogy félcigányfélzsidófélnéger liberálbolsevikek ülnek a Tilosban.
Ők leragadtak a tényeknél, azzal próbálnak érvelni. Le vannak maradva!!!!

A Nemzeti Együttműködés Rendszere ugyanis meghaladta már a tényeket, kvázi metaszintről tekint le rájuk - mivel a tényeknél egy magasabb igazság vezérli a Nemzeti Együttműködést.

A NER dogmatika szerint ebben az esetben a Merkel-formulát kell elővenni érvnek, nevezetesen hogy *rosszul fordították le* Ice-T szövegeit.

bebe tv 2010.12.30. 20:49:22

@Közbiztonság Szilárd?: A Rigó utcai alapfokkal jó ha be tudsz vásárolni egy kg kenyeret. Anyám echte sváb és tudod, hogy járt Kelet-Berlinben? Megkérdezett egy berlini járókelőt, hogy merre van a neue Markthalle, az meg el akart minket küldeni a Karl-Marx-Alle-ra. Én még akkorát életemben nem röhögtem mint akkor. Ha pedig a sima köznyelvet említed, akkor úgy az amerikai mint az angol angolban igenis nagy kiejtésbeli eltérések vannak környékenként nem beszélve arról, hogy bizonyos fogalmakra más szavakat használnak. Például az angol azt mondja a liftre, hogy lift, az amerikai pedig, hogy elevator. Angliában a villamos az tramm az USA-ban és Kanadában pedig streetcar.
Mégis mit gondolsz csupán passzióból adták ki Bécsben a bécsi- német szótárt?

Halál Bika 2010.12.30. 20:50:45

@Halál Bika:

Ps.: HírTv-ben most volt Győri Enikő "EU-Ügyekért felelős államtitkár".
Ő bezzeg NER-kompatibilis érvet vett elő média-ügyben, miszerint azért fals a külföldi lapok kritikája:
"A médiatörvényt elfogadta az országgyűlés karácsony előtt.. ..egy éjszaka, és már az aznap reggel megjelenő nemzetközi sajtó minősítette a magyar médiatörvényt. Azt gondolom hogy fizikai lehetetlenség volt elolvasni - aznap éjjel több száz módosító indítvány került még az országgyűlés elé, senki nem rendelkezhetett átfogó képpel hogy miről szól ez a törvény."

Tehát senki nem rendelkezhetett átfogó képpel, mert az fizikai lehetetlenség.
Azt hiszem most már értem.

Exploiter 2010.12.30. 21:07:13

Dear annamary better fuck your retarded asshole mother than fucking with things you don't even understand, u shameful disgrace of human-like shit. Hope someone blows ur fuckin head off soon.

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2010.12.30. 21:09:39

Akkor most a Himnusz helyett javasolnam Belgaek ezen szamat(amugy imadom oket):)

Felhősaláta (törölt) 2010.12.30. 21:13:43

.....Év Vége Áprilisi Tréfája ? Mi van ? Hol vagyok ? Houston we have a fucking problem :DD

Retexis 2010.12.30. 21:28:24

You say our records are offensive
(you're a douche, you're a douche)
Our messages ain't right
You say "we're gonna label records
So our kids can grow up right"
You fucking whores (let them decide)
That's all you are

www.youtube.com/watch?v=43rTTI_0rpI

prlaadnu 2010.12.30. 21:33:09

WikiRebels - WikiLeaks története (magyar felirattal)

www.youtube.com/watch?v=c-dPQcMfhlc

WikiRebels címmel, fél év filmezés és információgyűjtés után készített dokumentumfilmet a Svéd Televízió Julian Assagne-ról és a WikiLeaks-ről.
Első exkluzív film a WikiLeaks-ről és az emberekről, akik mögötte dolgoznak.

Hol találod a WikiLeaks-et? Mik a céljai? Ki Assange: a szabadság bajnoka vagy csak egy molesztáló? Információszabadság és szólásszabadság a mai demokráciákban.

“Az egész csak hozzáállás kérdése. Hogy milyen az ember hozzáállása a társadalomhoz. Belenyugszunk-e mindenbe, mert ezt dobta a gép vagy épp úgy gondoljuk, hogy a társadalom olyasmi, ahol azonosítunk egy problémát és találunk rá egy kreatív megoldást. Úgyhogy olyasmi ez, hogy nézői vagyunk csak a műsornak vagy aktívan részt is veszünk a dolgok formálásában.” (idézet a filmből)

tcom 2010.12.30. 21:49:31

Már a komcsi időkben sem érdekelt senkit a böfögős Accept és a rádióban egészben leadott Grave Digger lemez.

Hogy manapság még is van önjelölt erkölcsősz, hatalommániás galeri, analfabéta, semmihez sem értő hatalom, az a szavazók érdeme.

Szalai nem tud még angolul sem. Orbán meg egy számítástechnikai analfabéta, és ezek akarják cenzúrázni, szabályozni a médiát?

Nem hiszem, hogy erre a szarakodásra szavaztak a fiatalok, hogy valaki megszabja nekik mit hallgathatnak. Aztán majd, hogy mit nézhetnek a moziban...

paqito 2010.12.30. 22:05:33

Fülembe forró ólmot öntsetek,
Legyek az új, az énekes Vazul,
Ne halljam az élet új dalait,
Tiporjatok reám durván, gazul.

FalóNyúl 2010.12.30. 22:36:32

Gratulálok a fidesz kb. 10-es IQ-jú (ha tudják mi az) szavazóinak, hogy egy csapat elmebeteg majom kezébe adta az ország sorsát! Bízom benne megfizetnek mindenért kamatostul... Talán őket is az utcán fogják agyonverni, mint 56-ban a hasonlókat. Megnézném.

Budaphestie 2010.12.30. 22:37:29

Ez az egész levél a médiahatóságról két dologra jó:

- tizenéves fiatalok egyre inkább úgy tekintenek a fideszre, mint egy darab görényszarra, amit jó mélyre el kéne ásni, hogy ne érezzük a szagát. Belőlük lesznek a következő évek szavazói.

- Tilos rádió hallgatottsága duplázódik. Igaz, ők ebből nem sokat profitálnak, mert nem sugároznak reklámot. Non-profit -ban nyomják.

Maguk alatt vágják a fát.

Hari R. Seldon (törölt) · http://pirateradio.blog.hu/ 2010.12.30. 22:41:50

Pont a Belgát tettem be ez egyik blogban. Úgy látszik másnak is eszébe jutott! Telitalálat!!!!

Budaphestie 2010.12.30. 22:44:32

Ja és láttátok már az annamária weboldalát? Neki szabad kitenni a saját házipornóját a nap 24 órájában a weboldalára, de az ICE-T az meg már aggályos? Ezt a pimaszságot!

Jaffar 2010.12.30. 22:52:56

Ha már Belga, akkor az Annamarinak kérnék egy számot :D

"Egy-két-há......."

Ezt nektek.

gyilkos fűegér 2010.12.30. 23:02:11

A "Tipi-tapi Dínó" mehet, vagy az meg pedofil?

jag3 2010.12.30. 23:02:27

Hm. Nem tudom ki hogy van vele. Amikor a Wired-et néztem néha meggyűlt a bajom a fránya kiejtéssel.

Viszont ez az Ice-T fazon -ha egyszer elkapdtad a ritmusát ritka érthetően énekel, már ha egynémely angol szóvég-lenyelős nyelvjáráshoz viszonyitjuk.

gyilkos fűegér 2010.12.30. 23:03:52

@Jaffar:

...és mindenkinek, aki szereti!

Manbeast 2010.12.30. 23:31:09

Ajánlom figyelmetekbe a következő számot:
Ice-T - Freedom of Speech
www.youtube.com/watch?v=2T6eJEJZHzo

Olvasható a linken a dalszöveg is...:D

vodi 2010.12.30. 23:31:13

annamari néninek énis küldeném belgától az egykéthá című számot!!!

Judea · http://roleplay.blog.hu 2010.12.30. 23:54:11

Helyes, nekem tetszik a törvény. Remélem jól szájonvernek vele minden piroslapos vörös-diplomás kommentelőt akik csak siránkozni tudnak. Tavaly ilyenkor még az elmúlt 8 évről sírtatok meg a "zemberek" eladósodásáról. Jártatjátok itt a méteres pofátok, azt hiszitek, hogy a Pali meg az Annamari meg mereszti a szemét mint hal a szatyorban? Fostömlők.
Kevesebb füstöt, kevesebb lábdobot, tekerd le a hangerőt! Komolyzenét Angyalföldre!

Judea "Vazulnéni" Népe Front

ps: Apám üzeni, hogy menjetek a Kádárhoz a fejetlen párttitkárhoz imádni,körbecsókolni.

Budaphestie 2010.12.31. 00:09:43

@Judea: Maximálisan egyetértek. Csak az a kár, hogy a kommentelőkig már nem fog leérni a rendet vágó kéz. Valszeg csak a "sztárbloggerek" kapnak a pofájukba. Pedig az lenne az igazi, ha minden piroslapos kommentelőt is jól szájba rúgnának.

röhögő 2010.12.31. 00:27:15

@Judea: Csak kapnánk téged a kezünkbe!

Pajszer Művek 2010.12.31. 00:35:19

Mecsoda tetőzése van itt a nopasaran életérzésnek, kéremszépen. Az összes büdöslábú kis balos blogger itt vizionálja a patásorbánsátánt a falra. Kell is a kiállás azért az elképesztő hochkulture-ért ami eddig áradt a Valóvilágból és azért a manipuláció és politika mentes MINŐSÉGÉRT ami meg a Heti Hetesből.

Hát a sok hőzöngő proli, akinek a faterja még Csermanek seggének fényesre nyalásából alapozta meg a balatoni nyaralót, most "lázad". Persze óvatos lázadók ők, csak olyasmi ellen lázadnak, ami ellen persze nem veszélyes lázadni, hiszen nincs is semmiféle valós veszély. Ha lenne, ezek kussolnának a leghangosabban, vagy nyalnák az aktuális ülepet. Miközben diktatúráráól zokognak, visszasírják a táncosbohóc nokiásdobozos, állami pénzkifolyatós korszakát...

rotfl · http://kigondoltam.blog.hu 2010.12.31. 00:44:09

@Judea:

"piroslapos vörös-diplomás" pártkatonákról beszélsz?

aba.ucoz.hu/news/fidesz_kormany_mszmp/2010-04-23-254

Agyadra ment neked a kis kardozós szörnyes varázslós játékozás! Király lehet egész nap tolni a semmit évekig, azért maradtál ilyen hülye! :D RPG blog, rotfl!!

Wallstreetbull 2010.12.31. 01:01:25

@Pajszer Művek: szerencsére egyre kevesebben vagytok:)

Pajszer Művek 2010.12.31. 01:13:50

@Wallstreetbull: ezt ne vedd olyan biztosra, még a végén még egy olyan pofonba beleszaladtok mint idén áprilisban... sokan örülnek, hogy valaki megállítja azt a kontrollálatlan mocsokfolyamot ami eddig a bulvármédiából folyt. Azért mert a hasonszőrű kis pajtásaidda hőzőngvel egyetértetek a 13. kerület kocsmáiban, attól az még nem egy reprezentatív mintavétel, ha érted mire gondolok.

R242 2010.12.31. 01:26:01

Ha ez kell, akkor a szaros-hugyos jég-T nem kell a rádiókban, sem sehol.
Akinek tetszik, az hallgassa otthon, oszt' jónapot.
Hulladék ballib szabadosság terjesztők helló! :D :D :D :D :D :D

dr. orter 2010.12.31. 01:28:47

Higgyétek el, Szalai Annamária voltaképpen csak Ice T pr-gépezetének fizetett alkalmazottja.

PokerKevin · http://pokerheaven.blog.hu/ 2010.12.31. 04:07:45

Ízlések és pofonok. Valakinek ez tetszik, más szerint sz@r.

sorokinV 2010.12.31. 04:34:27

B@szod, Pilu!
Ha eccer' összetalálkozunk Zebiben, beszélek veled! Megint f@aszságot írtál. Másodszor...
Az "hatóság" nem önmagától índított vizsgálatot, hanem valaki feljelentette a tilost, olyankor meg törvényadta kötelessége a hatályban lévő 96-os RTtv alapján. Ez egy jókora médiahekk, amit nem illene beszopni és hupákolni, az amúgy minden bizonnyal hülye annamária ellen!

Nemzeti Gonosz Törpe 2010.12.31. 04:39:57

@hanyasvagy: nem kell félni.!!!!....CSINÁLNI KELL A TÜNTETÉST, A BALHÉT AMIKOR ITT LESZNEK SZOMBATTÓL AZ EU-SOK 40 EZREN 6 HÓNAPIG. GÖDÖLLÖN IS KELL TÜNTETNI JÓ SOKAT!!!!!!!

én szarok mindenre én főleg a törvényeire ennek a kis szarosnak!
Már többet nem tud ellopni a nyugdíjamból--másom nincs!

Nemzeti Gonosz Törpe 2010.12.31. 04:41:51

ORBÁN TAKARODJ !
Elszámoltatni ORBÁN és BANDÁJÁT de minél előbb!!!!!!!!!!

Nemzeti Gonosz Törpe 2010.12.31. 04:50:58

Az év utolsó kereskedési napján már 225 forint a frank, hajszál híján 280 az euró.
Köszönjük, Rohadék Hazug Nemzeti Törpe!!!!!!! EZÉRT MÉG SZÁMON FOGNAK KÉRNI!!!!!!!

Nemzeti Gonosz Törpe 2010.12.31. 05:22:07

Külföldi politikus azt mondta ( amit én is mondok már több hónapja)
EZT A Kormányt (mivel megváltoztatta a választási törvényt , és az Alkotmány Bíróságot is vicc bandává tette, és a határon túliak szavazatában bízva (hálából) a nagy seggnyalásért és kettős állampolgárságért)...EZÉRT EZT DEMOKRATIKUS ÚTON NEM LEHET LEVÁLTANI. EZT CSAK MEGDÖNTENI LEHET, MERT EZ MÁR A DIKTATÚRA BERENDEZKEDÉSE!!!!!

Judea · http://roleplay.blog.hu 2010.12.31. 07:27:44

@rotfl: Eddig ér el az eszetek, értelmetlenül vádaskodni meg orbánviktorozni. Az, hogy a szabadidőmben mit csinálok az ég adta világon semmi közöd, különben is, hogy jön ez ide? Keresitek a fogást mi, iszapbirkózók?
Ahelyett, hogy a tökötöket vakarnátok és naphosszat ömlesztitek a trágyát itt, rávernétek a munkára és termelnétek egy kis GDP-t talán.

Werewolfmayer 2010.12.31. 08:22:44

F, is for fighting.
R is for red. Ancestors' blood in battles they've shed.
E, we elect them.
E, we eject them. In the land of the free and the home of the brave
D, for your dying.
O, your overture.
M, will cover your grave with manure.

This spells out FREEDOM, it means nothing to me
as long as there's N.M.H.H

Dave Mustaine után szabadon...

bebe tv 2010.12.31. 09:23:52

@Judea:" Ahelyett, hogy a tökötöket vakarnátok és naphosszat ömlesztitek a trágyát itt, rávernétek a munkára és termelnétek egy kis GDP-t talán."

Gondolkozz el egy olyan EMBER észrevételein, aki azt amire most a te rajongásig szeretett "a nemzet minket erre felhatalmazott" kormányod készül.
1. A kommentárod időpontját látván te magad sem a GDP termeléséről vagy híres, mert akiket te henyélés helyett munkára ösztökélsz írásod megjelenésekor már rég húzzák valahol az igát, és termelik neked az általad hőn áhított GDP-t, amire egyébként valóban óriási szükség lenne, mert elvbarátaid piszkosul elszámolták magukat az új adótörvényükkel.
2. Nem gondoltál még véletlenül sem arra, hogy akiket te fogást kereső, iszap birkózó, tökvakaróknak nevezel azok mindössze azt a demokráciát féltik, amihez lassacskán már hozzászoktak és most veszélyben látják?
3.Említs meg csak egyetlen egy olyan demokratikus berendezkedésű országot, amelynek a kormánya ilyen mód erőből politizál, mint a te 2/3-os, fülke forradalmár vezetésed.
4.Az ilyen és ehhez hasonló szófordulatok mint nemzeti konzultáció, nemzeti együttműködés, fülkeforradalom és aranyveretes társai az '50 es években voltak divatban. Már csak azt várom, hogy ismét előbukkanjon a lomtárból a " munkásököl vasököl oda sújt le ahol köll " zengzetes néphülyítő förmedvény.
5.A 4.pontban említett szófordulatok torzult gondolkodásmódú egyénekre jellemzőek azért, mert teljesen tartalom nélküliek, ráadásul még vizuálisan sem értelmezhetőek. Vegyük csak a fülke forradalmat. Hogyan is lehet értelmezni? Ötven narancssárga pitykés dolmányos huszár belovagolt a szavazó fülkékbe, és kardélre hányt minden szavazót, aki nem melléjük akarta behúzni az"X"-t?
Ha pedig ezeket a gyöngyszemeket nem odafönn ötölték ki, hanem a kódexmásoló beosztottjaik akkor az még elszomorítóbb. Az annyit jelent, hogy
még a létra alacsonyabb fokain is zavaros elmék csimpaszkodnak. Ezek után el lehet képzelni, hogy mekkora intelligence quotient-l áldotta meg a jó isten
a vakbuzgó gyalog kakukk híveket.

rotfl · http://kigondoltam.blog.hu 2010.12.31. 10:49:25

@Judea:

Azt hiszed, hogy mindenkit átverhetsz, te ellenforradalmár?! Nyíltan az etető kezet tépkeded a szamizdat mérgező blogoddal! Hobbitozod a vezérünket kritizálod és alsófokúzod a rendszert, meg építgeted a saját kis hatalmad, annyira átlátszó, hogy le akarod vágni a forradalom fajdkakasát, hogy megtömd a számító mindent szétmaró savas gyomrod.
De ebből nem eszel, mert átlátunk rajtad és nem hagyjuk, hogy lapos és éles köveid eltalálják a magas szellemiségünket, végül elbuksz.
Gyurcsány idejében minden jobb volt, még hazudni is sokkal előkelőbben tudtak, és akkor Horn Gyuszi bácsi idejéről még nem is beszéltem, te népnyúzó bitang!

Judea · http://roleplay.blog.hu 2010.12.31. 11:55:21

@bebe tv: A probléma az, hogy prejudikáltok, szavakkal kötözködtök. Szlogenekkel és fogalmakkal harcoltok. Én 1998 és 2002 között sem éreztem diktatórikusnak a rendszert, sőt az elmúlt 20 éveben sem mindig. Legfeljebb igazságtalanul kizsákmányolónak és végtelenül korruptnak. Amíg az elvtársaitok a hátsó ajtón hordták, hordják kifele ami még menthető, ti szőröztök és szőrszálat hasogattok. Gratulálok a szélmalomharcotokhoz.
@rotfl: Ez lol, pricless meg wtf volt egyben. Ennél többet nem tudok mondani, kérem kapcsold ki.

El kell áruljam, hogy legutóbbi bejegyzésem előtt épp egy 24 órás műszak után voltam. (A munka alatti szünetekben pillantottam rá a blogra és trollkodtam, hogy kicsit felüdítsem a napomat. Meg, hogy néhány liberálist jól felhúzzak. >:-> )

kollahrit 2010.12.31. 14:25:39

Nem értek egyet ezzel. Leírtam a Piroslap blog főszerkesztői blogjában a véleményem: piroslap.tumblr.com/

rotfl · http://kigondoltam.blog.hu 2010.12.31. 14:49:18

@Judea:

Fáj az igazság, ugye! Fogunk mi még a sírodon táncolni!

kollahrit 2011.01.01. 01:53:13

Nem értek egyet ezzel. Leírtam a Piroslap blog főszerkesztői blogjában a véleményem: piroslap.tumblr.com/

Judea · http://roleplay.blog.hu 2011.01.02. 11:59:48

@rotfl: Ellenkezőleg, büszkén vállalom kisebbségi, megnemértett, üldözött, értelmiségi mivoltomat. Én azt hittem, hogy a baloldali értelmiség minden kisebbséget támogat.
süti beállítások módosítása