Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

„Fiúk, van egy rossz hírem"- készül az esztergomi narancs sajtókarantén

2010.11.11. 21:31 | partizano | 3 komment

Címkék: fidesz esztergom

Az alábbi "rejtett kamerás felvétel" a legutolsó esztergomi képviselőtestületi ülés előtt készült. Kálmán és Pócsföldi fideszes képviselő uraknak elege lett a túl nagy átláthatóságból és az ott dolgozó sajtóipari szakmunkások tudtára adták: Fiúk, van egy rossz hírem” Jól dolgozatok eddig, de nem lesz mindig így… nagyon ne lepődjetek meg! Az erős "sejtésen" szerintem senki nem lepődik meg. Azért az megnyugtató, hogy nem lesznek kitiltva a sajtósók, csak meg lesz határozva hol dolgozhatnak… bár ezt lehetett volna kevésbé ilyen lekezelően is tudatni az újságírókkal. Tehát ki tollnoknak áll  az ne húzón ujjat a narancsevőkkel, mert karanténba zárják… mindenkit megnyugtatok: nem lesz mindig így!

Forrás: Esztergom Live

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr632442567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Villy 2010.11.12. 00:08:57

Pár apróság. ez nem a legutolsó ülés előtt, hanem 2 (technikailag ma is ülés után vagyunk, tehát 3) üléssel korábban, az ülés végén történt.

A mai slussz poén, hogy Steindl Balázs görcsösen ragaszkodott az új SZMSZ mellett meghatározott ülésrendhez. Az elején lövésünk nem volt, hogy miért, és a 4 órás ülés vége felé Meggyes elszólta magát, hogy abban ki lenne jelölve, hogy meddig mehetünk be.

De a mai ülés is bővelkedett vicces jelenetekben. Pl nem lesz közvilágítás, tömegközlekedés, de a Védvárra van pénz.

PS: Örülök, hogy követitek a Live-ot :)

Kicsi79 2010.11.14. 12:26:33

Kezd dolgozni az Állami Cenzúra
süti beállítások módosítása